2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?


  • Ankete Katılan
    451
hoş geldn sedacım ohhh sefanız olsun keyiflerdeymişsin ne güzel Allah kavuştursun eşine de
aldıklarını bizlerle paylaşmayı unutma haaa güle güle giy pijamalrını da inş.

Hoşbuldum bilgecim :) yarın akşam kavuşcam inşallah kocama :) bebek şekerini denedim hemen,facete koydum foto dur buraya da koyayım hemen :) rüzgar beyfendi nasıllar,keyifleri yerinde mi??
 
canım kıyamam benim de anneciğim rahmetli oldu.Nur içinde yatsın. Eminim ki onlar bizi hissediyor ve bize yardımcı oluyorlardır .

canım benım Anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah.. Sağolasın...


Nagicim, güzel yüreklim, Allah razı olsun canım benım sağolasın..
Rahmetli annemden Allah razı olsun erken gitti ama cok güzel yetiştirdi beni. Anne eksiliği hep hissediyor insan ama hiç başka insana ihtiyaç duymamıştım ilk defa oldu. hamilelik cok hassas bır donemmıs cok.. Ama Rabbime sığınıyorum.. Bebişim için korkuyorum nasıl yapıcam dıye ama ona bıle inancım sonsuz bır sekılde olacak alısıcam bende..
Annem hep ''ay senın kızın nasıl olacak ayyy cok fena olur kesin'' derdi. Rabbimde kız nasip etti. Bende hassaslaşıyorum tabı eee kızım oluyor sen nerdesin diye.. Yardımı değil zaten varlığı yeterdi.. Neyse zaten hepimiz duygusalız cok derine gıtmemek lazım.. Rabbim sizinkilere sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canım.



Sevgicim eşim zaten duymadığı sevgıyı ve guvenı alıyor benden. Ki ben fazla fazla vermeye çalışıyorum ona cunku ben annemi kaybettim ama anne nedir biliyorum. ama o anne baba duygusunu yasayamamıs. bırakıp gıtmısler.. Ben zaten anlam veremiyorudum ama birde hamile kalıp kuzucuğumu hıssedınce vayyyyy oldum insan canını nasıl bırakır....
Rabbim oyle buyuk ki annemi kaybettim, yıllardır tanıdığım çocukluk arkadaşımdı ama o gun nasipmiş annemı kaybettikten 8 ay sonra eşimle evlendik..
ve sade bir nikahla evlendik kimseyide çağırmadık. cagırsakta zahmet edip gelmezlermiş ya... (bugünden belli)
Rabbim hiçbirimizi kimselere muhtaç etmesin, zaten eşimle hep geleceğe bırseyler yapma derdindeyiz. 8.yılımız olacak toplasan 4-5 gun tatıl yapmışızdır ne balayı yaptık ne başka gezme.. ikimizde ev kuşuyuz. canımız sıkılınca alırız termosu kahveyı sahile.. yarın rahat edelim dıye hep bugünden verıyoruz, Rabbim sonuclarınıda verır ınsallah.. İşte taşınma kararımız bıle bundan şartları değiştirmek. Ben 15 yasınmdan berı çalışıyorum yaş 31. sunun surasında 2-3 senedır evdeyim ama yazık dıyorum ona bıle..
aynen canım zaten eşimle ben farkındayız tek olduğumuzun ve yetıyoruz bırbırımıze 1 olsun akıllı yureklı olsun.. Amin canım.. Sizlerinde inşallah mutluluğunuz daim olsun.
Rabbim sizi iyi insanlarla karşılaştırsın..
 
Mrb tatlı anneler,biz 25 hafta 5 günlük olduk,masallah,bebişim 1010 gr ve boyumuz 35 cm.sabah seker olcumu yapildi ins hersey iyidir .dr iri bebeklerde seker cikar diyor ins cikmaz😞.bu haftalarda olup bu bebişte şekeri normal çıkan var mı☺️
 
Günaydın,hayırlı sabahlar canlar ,hava mis gibi yağmurlu,ben bel ağrısından uyuyamadım,tavsiyesi olan var mı kiii :44:

günaydınnn.. bende sırt agrısından uyandım geçmiş olsun ne ii gelir bilmemki hamileyken, ağrıyla yaşıorum bi aydır resmen :/


günaydın herkezeeeee
ayşem kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş




Günaydınlar Annişlerrr ve minnoşcanlar...
nasılsınız, kuzucuklar nasıllar??
bel ağrısına yapıcak bısey yok sanırım. ben önceden hamıleler nıye eli belinde gezer derdim varmış sebebı :) elimi belime koyup gerdırınce oyle yuruyunce anlıkta olsa bıraz faydası oluyor.
 

sizde birbirinize yaslanmışsınız ne güzel zaten bir noktadan sonra eşin çocuğun sen oluyosun ama işin zor eşini sevilmeye ilgiye çok alıştırdıysan bebişi kıskanabilir tecrübeyle sabit
 
Kızlar mahkemem 30 mayısa ertelendi. Karşı tarafın şahitleri birşey dememis doğru düzgün. Avukatım %90 kazanırız dava reddolunur dedi. Oğlumla bizde mutluyuz en.azından birde üzerine tazminat vermicek dedemiz. Zaten her masrafimiza koşuyorlar üstüne avukat ücreti felan derken. Eşim bebek çocuk mobilya üretiyorlar baya büyük isyerleri acaba bebeğin besigini felan alır mi? Aynı.ev olsaydikta kesin oda felan yaptırmazdı ne gerek var diye. Birde bebek ters cok ağrı yapıyor oda yavaş yavaş döner inş. Hastane çantalarımızı ne zamana hazirlayacaksiniz? 3 aydan az kaldı panik yapıyorum. En azından lohusa takımı ve hastane çıkışını yıkayıp hazır edeyim ne olur ne olmaz diyorum ama hala lohusa takımı almadım. Ankarada uygun ve güzel lohusa takımı bulan.bana.acil mesaj atsın. Etlikteki civilim e bakın.kızlar hem cok kaliteli hemde fiyatlar heryerden güzel. 17 nisanda da büyük bahar kampanyası başlıyormuş civilimde haberiniz olsun.
 

ohhh buyuk buluşma :) bende haftaya gıdıcem cimcimeyi görmeye. :))) yaz nagicim yaz ben basta ne güzel yazıyordum unutmuyordum. herseyı soruyordum. bu defa yazıcam yıne. görünce leyla oluyoruz :)


canım geçmiş olsun.. benımde ağrılarımın dozu cok arttı. canımın yanmasını gectım sureklı tedırgın oluyorum aşağıda neden bu kadar yoğun bu agrı dıye benım cadıda geçen gun oyle bır vurdu ki aşağı doğru Allahtan yenı gıtmıstım wc ye. eşime dedim altıma ettirecek bu beni


canım cok şekerr :) güle güle giyinsin pompiş


hoş geldin sedacım. ohh sefan olsun...ohhh ne güzel seyler almışsındır ve uyguna almışsındır. ist. başka alısverıste.. güle güle kullan canımcım.
en kocamanından. :)
 
sinemcim yazdıkların inan çok etkiledi beni gönlü güzel yüreği güzel arkadaşım benim canım doğumda da sonrasında da eminim ki senin sizin kimseye ihtiyacınız olmucak sen kendini öyle güzel yetiştirmişsin geliştirmişsin ki seni birebir tanımasamda oturup karşılıklı sohbet etme şansım olmasada yazdıklarından çok net bunu çıkartabiliyorum. sen çok iyi bi anne olucaksın anladığım kadarıyla anaç ruhlu bi insansın seni ve eşini yürekten tebrik ederim örnek alınası insanlardansınız Rabbim bebeğine sağlıklan kavuşmayı nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin vatanına milletine ailesine hayırlı evlat iman yolunda evlat olmayı nasip etsin inş.
bu arada yarın mahkemeniz vardı saat kaçta inan ben bile o kadar heycanla bekliyorum yarını inş. güzel haberler getirirsin bize kızçemizin şansına sizin için bol bol dua edicem Rabbim herşeyin hayırlısını versin sevgi kaynanötürü kızçek amma oğlumla seni kocamannnnn kucaklıyoruz ve kocccaaammannn öpüyoruz yanacıklarınızdan
 

duygucum seni görünce soracaktım neler oldu diye ama yanlış anlaşılır diye ses etmedim cnm,sınavların nasıl geçti doğumdan sonra çalışabilecekmisin :44: birde utanmadan tazminat mı istemiş eşin pess

neyse hiçbirşeyi takma babanızdanda bir çöp beklentisine girme hayal kırıklığı yaşarsın sana bunları yaşatan adamın pek bişey alacağını sanmıyorum,sen bu yola kendin baş koydun kimse yok gibi yolunu çiz haaa inş iyisi olur güzel olur benim felsefem budur kendimi hep kötüsüne hazırlarım ki hayal kırıklığı yaşamayayım
 
sizde birbirinize yaslanmışsınız ne güzel zaten bir noktadan sonra eşin çocuğun sen oluyosun ama işin zor eşini sevilmeye ilgiye çok alıştırdıysan bebişi kıskanabilir tecrübeyle sabit

Aynen canım. attığımız her adımda bırız cok sukur (maşallah dıyım :) )

sorma dun bıle msjlasıyorduk. rüyamda sıtemlendı kızımız dıye anlattım. benı sevmıyorsun sen dıyordu mınnos. cok sevmemız lazım kuzumuzu dedım eşime. sen onu benden cok seveceksın sanırım demeye başladı. :))) simdiden ara ara hep konuşuyorum eşimle. ''evet insan cocugum canım dıye sever ama o ikimizin parçası o yüzden daha da bır cok sevıyorum, ama sen başkasın o başka'' dıyorum. alıştırma turları :)))) cunku bılıyorum kuzucuk gelınce cok ona dusucem simdiden hazır olsun :)))
 

Canım Rabbim sana ve bebişine hayırlısını versin inşallah.

bende eksik benim malzemeler kaldı desem yeridir. bu ay onlarıda tamamlayıp hastane çantasını hazır etmek istiyorum en gec mayısa. ınsan sureklı tedırgın oluyor. Rabbım zamanında sağlıklı kavuştursun bebıslerımızle bızı. ama hazır edersem ıcım rahat olucak sankı.
lohusa gecelikler cok pahalı geldı bana. ben normal gecelik pijama almayı planlıyorum.
 

Bende öyle düşünüyorum canim. Sınavların bir kısmı oldu bir kısmı olacak. Bana kalırsa çalışmayı düşünmüyorum doğumdan sonra ilk ve tek.bebeğim olursa pişman olurum diye düşünüyorum 1 yıl ben.bakayım diyorum ama kısmet. Yoksa özel okullara basvurucam. Annemlerle konuşmadım dahaoonlar çalışmamı istiyor. Kendimi birakmayim ayaklarimin üzerinde durayim diye yada Kpss kursuna git diyorlar. En iyi ihtimalle Kpss kursuna gidicem annem bebeğe bakarsa ve eşimle durumlar değişmezse.

Pek yazamıyorum hamis hamis üzülmeyin diye birde heyecanlı geçmiyor hamileliğim tek basimayim. Birşeyler almak içın annem erken diyor iki üç parça aldık duruyoruz. Bende ısrar edemiyorum zaten her türlü cok masrafimiz bekliyoruz bakalım. Bebeğin dönmesi ve sağlıkla normal doğum yapmayı bekliyorum . Sezeryandan ve epidural doğumdan cok korkuyorum. Tamamen doğal ve dikissiz bir doğum hayal ediyorum inş. :))Su sıra herşeyi unutup ani ve bebegimin doğuşunu düşünmeye bıraktım kendimi.
 

Bilgecim sağol canım benim. Ağzına ruhuna sağlık.. Aminnn cümlemize inşallah. Allah razı olsun senden..

Biz kızımla kucaklaya kucaklaya öpüyoruz sizi..
(sevgi kaynanatörü bişey demez sanıyorum :) masumca opucukler)

Canım benım gunu bile hatırlıyorsun ne diyim sana.. Bugun avukatla gorusmeye gıdıcez 3den sonra. yarın muhtemelen gıremem sabah buraya. cunku dava cok erken saatte. Dava 9'da. biz 8de çıkarız anca gıderız.

gecen avukatla gorusmemızde cok moralım bozuldu uzun sürer bu dava dedi. bilmiyorum valla artık içim çürüdü bu davayı düşünmekten.
Dualarınızı esirgemezseniz cok sevınırım..
 

duygucum bende bunun için çalışacakmısın diye sordum bebeğinin her ihtiyacı için başkasının eline bakmak üzebilir seni daha hassas olursun çalışırsan daha iyi olur sanki tabi bebişe anneannesi bakarsa çalışmasanda kurs işini halledebilirsin daha iyi olur
dönme konusuna gelince henüz çok erken kaldıki bebekler doğuma saatler kala bile dönebiliyo kalbini ferah tut
 
canım yarın mahkeme çıkışı bize yaz mutlaka merakla haberlerinizi bekliyor olcam oğluşumla size bol bol dua edicez inş. herşey yolunda olur
bişey sorcam avukat uzun sürer falan demiş ya o zaman büyük ihtimalle ertelenir mahkeme bu süreçte karşı tarafla anlaşmaya gitme şansınız yokmu
aman sen düşünme bişey herşey olcanı varır inş. hayırlısıyla alnınız ak çıkıcaksınız bu işin içinden de siz yeterki birlik olun destek olun birbirnize
 

sağolasın canım..haber veririm tabiki. evet muhtemelen ertelenıcek dıyor avukatta. sahıtler cagırlır bır daha kı davaya, bılır kışı ıstenır kayıtlar ıcın vs.

karsı tarafla nasıl anlaşma yapılsın kı zaten ıftıra atıyor adıler. hanı eşim suçlu olsa tamam da. suçsuz ınsana ıftıra atıp neyı ıle anlasıcaklar.
Allah layıklarını versin yaa.. manevı olarak zaten cöktüm. ustune 15000 tl zarara gırdık su donemde. zaten borçlarımız vardı. ustune bu kadar borç.. Rabbım yardımcımız olsun..
 
canım benim Allah yardımcınız olsun iftira olduğunu biliyorum o yüzden dedim araya birisi girse iyi niyetli gibi davransa ne bileyim işte eminim her yolu düşünmüşsünüzdür de işte ne bileyim kendimce çözüm yolu üretmeye çalışıyorum heralde inş. herşey yolunda gider sizin açınızdan kızçen uğurlu gelicek gör bak nasibiyle gelicek borç harç düşünme bunları
 

sağolasın canım elbette bılıyorum cozum yolu ıcın dediğini Allah razı olsun. zaten ilk zamanlar inan hiç ne mantıklı ne sağlıklı bıseyler dusunebıldım.
normalde daha dık daha sağlam dururdum ama ıste hamılelık.. cok zayıf oldum kaldırmakta zorlanıyor ınsan.. benim ya da eşimin günahına gırmelerını gectım zaten.. suan kızımın rıskıyla oynuyorlar onun günahına gırıyorlar.. Rabbımın adaletınden şüphem yok..

bırde yalancı sahıtlerıde işten patır patır ayrılmış bu sure zarfında. bakalım onlar neler dıcek merak edıyorum. eşim için bır suru yalan ifade verdıler. onlarında hakkı yendı sımdı. biri işten ayrılmış, biri deli gibi iş arıyor..
 

canım benim inş. o yalancı şahitler insafa gelmiştir bu sizin için bi avantaj sanırım halan aynı yerde çalışmıyorlar acaba onlar niçin ayrıldı işten
neyse bugünden kafanı doldurmayım düşünme sen şimdi bunu yarın olsun hayır olsun inş. sizin için
eee hadi kafa dağıtalım biraz doktor kontrolün ne zaman haftaya mı kızçe kaç kilo oldu acaba çok merak ediyorum kilolarını sanırım 1 kilo olmuşlardır artık bizim geçen kontorlde kilomuz iyidi ama bu sefer pek süt içemedim çokta sağlıklı beslenemedim iki haftadır koşturmacadan şimdi bide geç çıkıyoruz işten annemde benle aynı saatlerde evde oluyo çok aç oluyorum koştur koştur heemn pratik yemek yapmaya çalışıyoruz işyerine de yemek getiremedim bu hafta midem berbat oldu artık ahhh temmuz gelsede o mis kokuları içimize çeksek ya
ayyy bide benim karşı komşum geçen hafta doğum yaptıydı dün komşulardan öğrendim ki 3 hafta erken doğum yapmış öğleden sonra sancıları başlamış hastaneye gitmiş gece 2 de normal doğum olmuş bebişte 2,800 doğmuş normal doğum yapmasına çok imrendim valla gaza geldim birazda komşularda onu pek sevmezler çok soğuktur kendisi sağolsun beni çok sever komşularım onlarda beni gaza getirdiler bile bak nasıl normal doğurdu sen niye doğuramayasın falan dediler inş. bizlerde sağlıklan kavuşuruz evlatlarımıza
 
öpesim geldi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…