2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydınnn.. bende sırt agrısından uyandım geçmiş olsun ne ii gelir bilmemki hamileyken, ağrıyla yaşıorum bi aydır resmen :/

günaydın anneler hepimiz aynı durumdayız uyuyamıyorum bile her sağa sola döndüğümde uyunıyorum göğsümün altına destek koyuyorum öle uyuyabiliyorum bide kızlar ne dicem sağa sola yatıyozya bebek rahaat ediyomuki üstüne yatmıyoruzdur demi

Günaydın,hayırlı sabahlar canlar ,hava mis gibi yağmurlu,ben bel ağrısından uyuyamadım,tavsiyesi olan var mı kiii :44:

günaydın herkezeeeee
ayşem kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş

günaydın koca göbekliler nihahah

ahhhhhh bn ne yapam nerelere gidem bu bel ağrısından akşamları hele beni bnden alıyor hatta öğleden sonra başlıyo gece yatmadan magnezyum içiyorum oda öğlene kadar idare ediyor öğlen tekrar bi başlıyo vay anasını resmen sağ tarafıma deşiyolar o derece netcük biz yaaa :44::44::44:

kızlar sizde idrar kaçırma sorunu varmı ben faranjit olmuştum öksürürken filan kaçıyodu şimdide devam ediyorum sabahları ben kusuyorum o zaman bile tutamıyorum aranızda böyle sorun yaşayan varmı biyere gittiğimde hep ped koymak zorunda kalıyorum:2::2:

günaydın nagim nasılsınız prenses hanımın keyifler nasıllar yarın rutin kontorl dimi artık test falan kalmadı bakalım hanımefendi kg ne olmuş inş güzel haberler getirirsin bizlere
ah sevgim netcez az zaman kaldı diyip idare etcez bel ağrısı hepimizde var sanırım mide yanması bel ağrısı bacak krampları ödemlerde başlar yakında ki bende uzun zamandır var çalıştığımızdan bütün gün oturuyorum ayaklar sarkık Allah hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın herkeslere... Bel ağrısına bir çözüm yok bence ben ilk günden beri çekiyorum, yük bindikçe vücuda hepten artıyor ağrılar. Ben oturup kalkamıyorum bile, elim sürekli belimde yürüyorum. Aaaay geçen gün hapşurdum anam bir de bakam idrar kaçırdım hem güldüm hem utandım bir tuhaf oldum yaaa...

günaydın herkezeeeee
ayşem kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş

zamanla daha da ağrılı geçiririz diye endişeleniyom,sırt üstü ancak ağrılarım azalıyo ama nette baktım öle de yatmayın diyo,
Hamilelikte sırtüstü yatmak:
Gebeliğin özellikle son aylarında sırt üstü yatmaktan kaçınmak gerekir. Bu pozisyonda rahim bütün ağırlığıyla büyük kan damarlarına, omurgaya, sırt kaslarına ve barsaklara baskı yapar. Bu da bel ağrılarına ve hemoroide (basur) neden olabilir. Sırt üstü yatmak kan basıncında düşmeye neden olabilir, bazen anne adayları bu şekilde baş dönmesi, halsizlik gibi şikayetler hissederler.
ellerdeki uyuşmalar için b12 verdi dr,günde 2 ye mi çıkarsam acep
:44:

geçmiş olsun cnm senın bıraz erken başlamış sanırım napıcaz boyle valla bakalım artık bebişler için katlanıcazz
benım hamılıeliğin başından beri bel ağrım vardı şimdide bacak başladı sabah bi kalktım nasıl uyuşmuş yere zor bastım valla sankği bacaklarıma yuk bindirmişler

artık bunlar da olacak cnm hayatımızda bikaç ay napalım katlanacuk kızz bnm gorumcem bigun hepberber pıknıkteydık kacırmıştı altına ama çokk gülmüştü bi baktık yere oturduğu kilim ıpıslak olmuş heralde şuan o ıslaklığın olduğu yerde çim bitmiştir çiçeklenmiştir bnmde arada damlıyo napacuk
günaydın annecikler göbişler vede bebişler ;
güzel bir gün olsun herkeseeeeee..............
gunaydıınn

banada gunaydınnnn

Ohh kizini gormeyemi gitcen :):) lansinoh bende kullandm gercktn cok guzel hatta enkisa zamanda almayi dusunuyorum suan icin birtakim pijama alcam dogumdan oncede alirim birtakim daha sabahligim var zaten gerek diymamistim sabahliga aksam 5de dogum yaptim diger aksam 5de topuk kani aldilar ciktik..bazen bebekler biberon istemiyolar oyuzden set olarak almayi dusunmuyorum inanki oglumdan nuk biberonlar var bazamin altinda cam yikayip kaldirmistim sadece emzik ucu alincak yani onuda kardese kullanirsam esim dicekki cok cingenlik yaptin biberon bile almiyosun :):)

KIZLAR TRENDYOL DA nike ın çocuklar için butiği var çok güzerl ayakkabılar var :) ben bittim bakın isterseniz kaptım birini hemen :) çok güzeller:)

herkese selam güzel anneler umarım herkesin iyi gidiyodur hamilelik ne zamandır giremedim facede takipliyorum benim herşey iyi çok şükür yalnız kiloyu fazla kaçırdım doktor diyetisyene gönderdi 26. haftadayım 11 kilo aldım sizde durumlar nasıl, bundan sonra sadece 5 kilo alabilirsin dedi nasıl olcak bilmiyorum zaten bebek 2-3 kilo almalı daha. en son ölçümde(geçen hafta) kızım 770 gr çıktı doktor iyi dedi. kilo için artık sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hergün yürüyüş yapıyorum ama gözüm hep aç mesela şu anda bir yaşpastayı bitirebilirim:)
size sormak istediğim tatile gitmeyi düşünen var mı sizce eylülde 2 aylık bebekle tatile gidilir mi? (yanımda annem de olcak) yoksa mayısta 7. ayda tatile gitmek risk almak olur mu ne dersiniz? herkesi öpüyorum sağlıklı günler bebeişlere de size de

Günaydınlar güzel anneler bugün şeker yüklememiz vardı çok şükür sonuçlarımız iyi çıktı:) bu arada babamız içinde küçük bir sürpriz yaptık bakalım beğenecek misiniz?

Son düzenleme:

var var endişelenme ilk gebeliğimde son aylarda oluyodu bunda şimdiden oluyo normalde değilde öksürük hapşırık durumlarında

rutin kontrol bilgecim ama bundan sonra 15 günde bir çağırıyo devlet her seferinde nstye alıyo ben bu gidişle devlette doğum yaparım sanırım

herkese günaydııınnnn!

Nasılsınız bakalım?

iyi diyelim iyi olalım şekerim sen nasılsın

ben biberonların hepsini attım zaten kaynatmaktan kötü oluyo ama eşimle biberon almamaya karar verdik lazım olursa ben çıkar alırım dedi bu konuda kapanmış oldu çok şükür oğlumda gerek duymamıştık biberona falan

bende büyük ihtimal senin yaşadığını yaşıcam gibi zira tartım yanlışdeğilse 13 kg aldım

tatile gelince 7.ayda dr izin vermiyo,2 aylık bebeklede gidenler var tabi bebğinin ve senin o zamanki durumunuza göre değişir

valla canım ben kırkı çıknınca gitmeyi planlıyorum yazlığımız var ayvalık tarafında kv ler orda olacak eşimde öğretmen benim çalışmıyor olacak kısmetse işte ağustos gibi gidip eylül okullar açılana kadar kalırız diyoruz ama bakalım doktor izin verir mi? istanbulda sıcakta olmaktansa orda en azından serin düz ayak belki denize bile girerim

bizden de iyilik... altıma yapıcam diye korkuyorum sadece =) bazen tekmeleri abartıyor da küçük hanım =) seninki nasıl?

bizden de iyilik... altıma yapıcam diye korkuyorum sadece =) bazen tekmeleri abartıyor da küçük hanım =) seninki nasıl?

küçük hanımım iyi sanırım teyzesi tepiklerimiz çok şükür yolunda ama yarın kontrolümüz var bakalım dokktor teyzemiz ne dicem beni rahat haşlıcakta kızımı merak ediyorum

küçük hanımım iyi sanırım teyzesi tepiklerimiz çok şükür yolunda ama yarın kontrolümüz var bakalım dokktor teyzemiz ne dicem beni rahat haşlıcakta kızımı merak ediyorum

hahaha seni niye haşlasın yaaaaa, basarım Bursayı bak haa!
ben de merak ettim bakalım ne kadar olmuş bıcırık? en son ne zaman gittin Nagi? ne kadardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…