günaydınnn.. bende sırt agrısından uyandımgeçmiş olsun ne ii gelir bilmemki hamileyken, ağrıyla yaşıorum bi aydır resmen :/
Günaydın,hayırlı sabahlar canlar,hava mis gibi yağmurlu,ben bel ağrısından uyuyamadım,tavsiyesi olan var mı kiii :44:
günaydın herkezeeeee
ayşem kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş
günaydınlar güzel arkadaşlarım ve doğmamış kuzularım
sevgi kaygana seni yemek diye kandırıp sarmayı yaptırmış bacım bide böyle düşün
bilge,ayşe ve toprakcım geçmişler olsun inş bel ağrılarınız hemencecik geçer
benimde belim değilde karnım biraz yürürsem ağrıyo yarın yokum bacılar kızımla randevumuz var 1 aydır görüşmedik çok şükür hareketleri normal diye içim rahat inş drye soracaklarımı unutmam
günaydın nagim nasılsınız prenses hanımın keyifler nasıllar yarın rutin kontorl dimi artık test falan kalmadı bakalım hanımefendi kg ne olmuş inş güzel haberler getirirsin bizleregünaydınlar güzel arkadaşlarım ve doğmamış kuzularım
sevgi kaygana seni yemek diye kandırıp sarmayı yaptırmış bacım bide böyle düşün
bilge,ayşe ve toprakcım geçmişler olsun inş bel ağrılarınız hemencecik geçer
benimde belim değilde karnım biraz yürürsem ağrıyo yarın yokum bacılar kızımla randevumuz var 1 aydır görüşmedik çok şükür hareketleri normal diye içim rahat inş drye soracaklarımı unutmam
ah sevgim netcez az zaman kaldı diyip idare etcez bel ağrısı hepimizde var sanırım mide yanması bel ağrısı bacak krampları ödemlerde başlar yakında ki bende uzun zamandır var çalıştığımızdan bütün gün oturuyorum ayaklar sarkık Allah hepimizin yardımcısı olsungünaydın koca göbekliler nihahah
ahhhhhh bn ne yapam nerelere gidem bu bel ağrısından akşamları hele beni bnden alıyor hatta öğleden sonra başlıyo gece yatmadan magnezyum içiyorum oda öğlene kadar idare ediyor öğlen tekrar bi başlıyo vay anasını resmen sağ tarafıma deşiyolar o derece netcük biz yaaa :44::44::44:
günaydın herkezeeeee
ayşem kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş
zamanla daha da ağrılı geçiririz diye endişeleniyom,sırt üstü ancak ağrılarım azalıyo ama nette baktım öle de yatmayın diyo,Günaydınnn kuzucukların annecikleri
Ayşem iki gündür misafir ağırlıyorum onlar gidiyor ben pelt olmuş oluyorumhafta içi zor oluyor ama gelenede gelmediyemiyorsun. dün gece kalçalarımın ağrısından uyuyamadım bende. evdeki hareketlilik yürüyüş yerine geçer mi ki sabah yataktan resmen zorla ayrıldım bacak bel kalça ağrısı çok yorulunca oluyor benim yaff
geçmiş olsun cnm senın bıraz erken başlamış sanırım napıcaz boyle valla bakalım artık bebişler için katlanıcazzkızlar sizde idrar kaçırma sorunu varmı ben faranjit olmuştum öksürürken filan kaçıyodu şimdide devam ediyorum sabahları ben kusuyorum o zaman bile tutamıyorum aranızda böyle sorun yaşayan varmı biyere gittiğimde hep ped koymak zorunda kalıyorum:2::2:
benım hamılıeliğin başından beri bel ağrım vardı şimdide bacak başladı sabah bi kalktım nasıl uyuşmuş yere zor bastım valla sankği bacaklarıma yuk bindirmişlergünaydın nagim nasılsınız prenses hanımın keyifler nasıllar yarın rutin kontorl dimi artık test falan kalmadı bakalım hanımefendi kg ne olmuş inş güzel haberler getirirsin bizlere
ah sevgim netcez az zaman kaldı diyip idare etcez bel ağrısı hepimizde var sanırım mide yanması bel ağrısı bacak krampları ödemlerde başlar yakında ki bende uzun zamandır var çalıştığımızdan bütün gün oturuyorum ayaklar sarkık Allah hepimizin yardımcısı olsun
Günaydın herkeslere... Bel ağrısına bir çözüm yok bence ben ilk günden beri çekiyorum, yük bindikçe vücuda hepten artıyor ağrılar. Ben oturup kalkamıyorum bile, elim sürekli belimde yürüyorum. Aaaay geçen gün hapşurdum anam bir de bakam idrar kaçırdım hem güldüm hem utandım bir tuhaf oldum yaaa...
gunaydıınngünaydın annecikler göbişler vede bebişler ;
güzel bir gün olsun herkeseeeeee..............
zamanla daha da ağrılı geçiririz diye endişeleniyom,sırt üstü ancak ağrılarım azalıyo ama nette baktım öle de yatmayın diyo,
Hamilelikte sırtüstü yatmak:
Gebeliğin özellikle son aylarında sırt üstü yatmaktan kaçınmak gerekir. Bu pozisyonda rahim bütün ağırlığıyla büyük kan damarlarına, omurgaya, sırt kaslarına ve barsaklara baskı yapar. Bu da bel ağrılarına ve hemoroide (basur) neden olabilir. Sırt üstü yatmak kan basıncında düşmeye neden olabilir, bazen anne adayları bu şekilde baş dönmesi, halsizlik gibi şikayetler hissederler.
ellerdeki uyuşmalar için b12 verdi dr,günde 2 ye mi çıkarsam acep :44:
kuzum kıyamam ya ben sana sabah sabah burnum sızladıhelede bir doğum yapmış ve annenin kıymetini anlamış biri olarak keşke aynı şehirde olsaydık karnım burnumda gelirdim yanına evet başka zaman değil ama özellikle hastalık ve doğumda aile aranıyo ama sanmaki yanlızsın diye olmucak hemde en güzeli olacak bebeğinle ne kadar çabuk baş başa kalırsan o kadar çabuk anne oluyosun 30 gün anam kaldı yanımda gittikleri ilk gün bebeğin yüzüne bakıp bakıp ağladım akşama kadar kaldıki ben ailemden 12 senedir ayrıyım hiçbir ayrılıkta ağlamadım eşim gelene kadar wcye gitmedim bebeğin başında bekledim ama ne mi oldu 2. gün kendime güvenim geldi bebeğime yetebildim sen benim gibi 30 gün sonra değil 3.gün yeteceksin eşinle el ele verdimi herşey kolay bu arada eşin devlet memuruysa babalık izni 10 gün tatlım
benim yarın kontrol var miraccım bitincede işe gelmicem 2 tk pijama aldım eşim beğenmedi sabahlıklı tam tk al dedi onu almaya gidicem,OĞLUMDAN GECELİĞİM VAR HİÇ GİYMEDİM İHTİYAÇ OLMADI 1 tane yeter bence
ve sana katılıyorum güzel arkadaşlarım lütfen bazı şeyleri doğumdan sonraya bırakın ihtiyaç olursa alın boşuna masraf etmeyin
evet kesinlikle katılıyorum ilk bebeğimde lansinoh kullanmaya başladım 7. ayımda çok şükür emzirmekte sıkıntı yaşamadık
kızlar sizde idrar kaçırma sorunu varmı ben faranjit olmuştum öksürürken filan kaçıyodu şimdide devam ediyorum sabahları ben kusuyorum o zaman bile tutamıyorum aranızda böyle sorun yaşayan varmı biyere gittiğimde hep ped koymak zorunda kalıyorum:2::2:
günaydın nagim nasılsınız prenses hanımın keyifler nasıllar yarın rutin kontorl dimi artık test falan kalmadı bakalım hanımefendi kg ne olmuş inş güzel haberler getirirsin bizlere
ah sevgim netcez az zaman kaldı diyip idare etcez bel ağrısı hepimizde var sanırım mide yanması bel ağrısı bacak krampları ödemlerde başlar yakında ki bende uzun zamandır var çalıştığımızdan bütün gün oturuyorum ayaklar sarkık Allah hepimizin yardımcısı olsun
Günaydın herkeslere... Bel ağrısına bir çözüm yok bence ben ilk günden beri çekiyorum, yük bindikçe vücuda hepten artıyor ağrılar. Ben oturup kalkamıyorum bile, elim sürekli belimde yürüyorum. Aaaay geçen gün hapşurdum anam bir de bakam idrar kaçırdım hem güldüm hem utandım bir tuhaf oldum yaaa...
herkese günaydııınnnn!
Nasılsınız bakalım?
Ohh kizini gormeyemi gitcen :):) lansinoh bende kullandm gercktn cok guzel hatta enkisa zamanda almayi dusunuyorum suan icin birtakim pijama alcam dogumdan oncede alirim birtakim daha sabahligim var zaten gerek diymamistim sabahliga aksam 5de dogum yaptim diger aksam 5de topuk kani aldilar ciktik..bazen bebekler biberon istemiyolar oyuzden set olarak almayi dusunmuyorum inanki oglumdan nuk biberonlar var bazamin altinda cam yikayip kaldirmistim sadece emzik ucu alincak yani onuda kardese kullanirsam esim dicekki cok cingenlik yaptin biberon bile almiyosun :):)
herkese selam güzel anneler umarım herkesin iyi gidiyodur hamilelik ne zamandır giremedim facede takipliyorum benim herşey iyi çok şükür yalnız kiloyu fazla kaçırdım doktor diyetisyene gönderdi 26. haftadayım 11 kilo aldım sizde durumlar nasıl, bundan sonra sadece 5 kilo alabilirsin dedi nasıl olcak bilmiyorum zaten bebek 2-3 kilo almalı daha. en son ölçümde(geçen hafta) kızım 770 gr çıktı doktor iyi dedi. kilo için artık sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hergün yürüyüş yapıyorum ama gözüm hep aç mesela şu anda bir yaşpastayı bitirebilirim:)
size sormak istediğim tatile gitmeyi düşünen var mı sizce eylülde 2 aylık bebekle tatile gidilir mi? (yanımda annem de olcak) yoksa mayısta 7. ayda tatile gitmek risk almak olur mu ne dersiniz? herkesi öpüyorum sağlıklı günler bebeişlere de size de
herkese selam güzel anneler umarım herkesin iyi gidiyodur hamilelik ne zamandır giremedim facede takipliyorum benim herşey iyi çok şükür yalnız kiloyu fazla kaçırdım doktor diyetisyene gönderdi 26. haftadayım 11 kilo aldım sizde durumlar nasıl, bundan sonra sadece 5 kilo alabilirsin dedi nasıl olcak bilmiyorum zaten bebek 2-3 kilo almalı daha. en son ölçümde(geçen hafta) kızım 770 gr çıktı doktor iyi dedi. kilo için artık sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hergün yürüyüş yapıyorum ama gözüm hep aç mesela şu anda bir yaşpastayı bitirebilirim:)
size sormak istediğim tatile gitmeyi düşünen var mı sizce eylülde 2 aylık bebekle tatile gidilir mi? (yanımda annem de olcak) yoksa mayısta 7. ayda tatile gitmek risk almak olur mu ne dersiniz? herkesi öpüyorum sağlıklı günler bebeişlere de size de
evet canım ama iyi bişi değilmiş((33üncü haftadan sonra tetikte olunması gerekiyormuş ve çalışıyorum ben ((yinede güzel dileklerin için Allah razı olsun rabbim cümlemizi korusun...
var var endişelenmeilk gebeliğimde son aylarda oluyodu bunda şimdiden oluyo normalde değilde öksürük hapşırık durumlarında
rutin kontrol bilgecim ama bundan sonra 15 günde bir çağırıyo devlet her seferinde nstye alıyo ben bu gidişle devlette doğum yaparım sanırım
iyi diyelim iyi olalım şekerim sen nasılsın
ben biberonların hepsini attım zaten kaynatmaktan kötü oluyo ama eşimle biberon almamaya karar verdik lazım olursa ben çıkar alırım dedi bu konuda kapanmış oldu çok şükür oğlumda gerek duymamıştık biberona falan
bende büyük ihtimal senin yaşadığını yaşıcam gibizira tartım yanlışdeğilse 13 kg aldım
tatile gelince 7.ayda dr izin vermiyo,2 aylık bebeklede gidenler var tabi bebğinin ve senin o zamanki durumunuza göre değişir
banada gunaydınnnn
bizden de iyilik... altıma yapıcam diye korkuyorum sadece =) bazen tekmeleri abartıyor da küçük hanım =) seninki nasıl?
küçük hanımım iyi sanırım teyzesi tepiklerimiz çok şükür yolunda ama yarın kontrolümüz var bakalım dokktor teyzemiz ne dicem beni rahat haşlıcakta kızımı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?