- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
Bakalım bende lazım olacak cok abartı olmazsa uygun.birşey almak istiyorum. Kompedanda lohusa pijamasi 40 liraydi. Normal pijamayla da belini usutmeyeyim diyorum.Canım Rabbim sana ve bebişine hayırlısını versin inşallah.
bende eksik benim malzemeler kaldı desem yeridir. bu ay onlarıda tamamlayıp hastane çantasını hazır etmek istiyorum en gec mayısa. ınsan sureklı tedırgın oluyor. Rabbım zamanında sağlıklı kavuştursun bebıslerımızle bızı. ama hazır edersem ıcım rahat olucak sankı.
lohusa gecelikler cok pahalı geldı bana. ben normal gecelik pijama almayı planlıyorum.
duygucum bende bunun için çalışacakmısın diye sordum bebeğinin her ihtiyacı için başkasının eline bakmak üzebilir seni daha hassas olursun çalışırsan daha iyi olur sanki tabi bebişe anneannesi bakarsaçalışmasanda kurs işini halledebilirsin daha iyi olur
dönme konusuna gelince henüz çok erken kaldıki bebekler doğuma saatler kala bile dönebiliyo kalbini ferah tut
sağolasın canım..haber veririm tabiki. evet muhtemelen ertelenıcek dıyor avukatta. sahıtler cagırlır bır daha kı davaya, bılır kışı ıstenır kayıtlar ıcın vs.
karsı tarafla nasıl anlaşma yapılsın kı zaten ıftıra atıyor adıler. hanı eşim suçlu olsa tamam da. suçsuz ınsana ıftıra atıp neyı ıle anlasıcaklar.
Allah layıklarını versin yaa.. manevı olarak zaten cöktüm. ustune 15000 tl zarara gırdık su donemde. zaten borçlarımız vardı. ustune bu kadar borç.. Rabbım yardımcımız olsun..
Kızcelerim ya bir arkadaşım bana bu takımı alıyo da ben bilemedim n11 de baktım ben de fiyat uygun,zaten uzun süreli de kullanılacak bişey değil tamam al diycem ne dersiniz?fikirleriniz lütfennnn
Eki Görüntüle 1072382
canım benim inş. o yalancı şahitler insafa gelmiştir bu sizin için bi avantaj sanırım halan aynı yerde çalışmıyorlar acaba onlar niçin ayrıldı işten
neyse bugünden kafanı doldurmayım düşünme sen şimdi bunu yarın olsun hayır olsun inş. sizin için
eee hadi kafa dağıtalım biraz doktor kontrolün ne zaman haftaya mı kızçe kaç kilo oldu acaba çok merak ediyorum kilolarını sanırım 1 kilo olmuşlardır artık bizim geçen kontorlde kilomuz iyidi ama bu sefer pek süt içemedim çokta sağlıklı beslenemedim iki haftadır koşturmacadan şimdi bide geç çıkıyoruz işten annemde benle aynı saatlerde evde oluyo çok aç oluyorum koştur koştur heemn pratik yemek yapmaya çalışıyoruz işyerine de yemek getiremedim bu hafta midem berbat oldu artık ahhh temmuz gelsede o mis kokuları içimize çeksek ya
ayyy bide benim karşı komşum geçen hafta doğum yaptıydı dün komşulardan öğrendim ki 3 hafta erken doğum yapmış öğleden sonra sancıları başlamış hastaneye gitmiş gece 2 de normal doğum olmuş bebişte 2,800 doğmuş normal doğum yapmasına çok imrendim valla gaza geldim birazda komşularda onu pek sevmezler çok soğuktur kendisi sağolsun beni çok sever komşularım onlarda beni gaza getirdiler bile bak nasıl normal doğurdu sen niye doğuramayasın falan dediler inş. bizlerde sağlıklan kavuşuruz evlatlarımıza
öpesim geldi
Kızcelerim ya bir arkadaşım bana bu takımı alıyo da ben bilemedim n11 de baktım ben de fiyat uygun,zaten uzun süreli de kullanılacak bişey değil tamam al diycem ne dersiniz?fikirleriniz lütfennnn
Eki Görüntüle 1072382
Bakalım bende lazım olacak cok abartı olmazsa uygun.birşey almak istiyorum. Kompedanda lohusa pijamasi 40 liraydi. Normal pijamayla da belini usutmeyeyim diyorum.
Canim şahitlik durumun yoksa mahkemeyr gitme. Ben gittim o ortamlar cok kötü oldum. Gerçi benim durum farklıydı ama öyle ortamlarda neler olacağı da belli olmuyor Allah korusun. Rabbim evladının rızkını bir şekilde verir yine. Burdan yiyenlerinda yanına bırakmaz başka kapılar acar inş. Rabbim tez zamanda hakkınızı almayı nasip etsin.
ayşem kızmada bunlar resimde durduğu gibi değil hem kullanışsız hemde kalitesi çok düşük bunun fiyatında başka bişey alsın :44:
yok canım ne demek,eşime de dedim güvenilir mi falan dedi,nagican fikriniz önemli,ben kaliteden pek anlamıyom ki,hem de internet zaten,dün dolaştım park beşik baktım,gözümle gördüm,e şimdi bunu bilmiyom da,amaannn gezip dolaşarak almakta fayda var sanırım,eşimde hiç öle şeye gelemezvalla verdikleri ifadeyi nasıl cevırırler bılmem bu sefer yalancı durumuna dusup kendı basları yanar. ancak bızı zorladılar böyle böyle yaz dıye derlerse hem kendı başları ağrımaz hem bıze faydaları dokunur. bakalım zaten yarın sahıtler olmayacak buyuk ıhtımal. 2.durusmada çağırılırmış onlar.
Allaha sığındım artık. dediğin gibi son gun artık yarın ola hayrola...
evet bilge teyzesi haftaya gıdıcez :) hem bugun bızler yenı haftaya gırdık yavvvv :) sizin bu hafta 7.ay dolacak :) hepiciğimize maşallah
gecen sefer kızım bayag ıyıdı kıloda benım tahmınım aynı gıderse 1 kıloyu gecmıstır heralde. gerçi çokta kilolansın istemiyorum o da ıyı değilmiş ama acık topik olabılır :)))
yaa bilgecim hiç korkma bence en güzeli oluyorsa normal doğum. sezeryanın sonra ugrası var onu dusun. eger dr.un normal doğuma uygun goruyorsa sezeryana kaymasın aklın.
ya hem maşallah akıyor zaman hem duruyor gıbı anlamadım kı :)))
hele elbıselerını yıkayıp utuledıkce deli oluyorumevlendikten sonra aşk defterı kapanıyor sanıyordum. kapanmıyormuş. yeniden aşık olduk hepimiz
canımmm benımmmmm. ama bende opcemmmm
ayşecim o bebiş taşıma çantaları bana hiç sağlam gıbı gelmiyor. çoklu olduğundan kullanışlı olur dıye dusunmustur belkı arkadasın ama 5 parça olacağına 3 parça olsun daha sağlam bıseyler olsun derım bence.
amiiin canım Rabbim hepimizin gönlüne gore versin eminim anne seni duyuyodur.emin ol bebişinde dunyaya geldğinde çooook guzel bir aile olacaksınız sizin birbirinize olan bağlılınız varken zaten kımse yıkamaz cnm sizi yeter ki Rabbim sağlık versinncanım benım Anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah.. Sağolasın...
Nagicim, güzel yüreklim, Allah razı olsun canım benım sağolasın..
Rahmetli annemden Allah razı olsun erken gitti ama cok güzel yetiştirdi beni. Anne eksiliği hep hissediyor insan ama hiç başka insana ihtiyaç duymamıştım ilk defa oldu. hamilelik cok hassas bır donemmıs cok.. Ama Rabbime sığınıyorum.. Bebişim için korkuyorum nasıl yapıcam dıye ama ona bıle inancım sonsuz bır sekılde olacak alısıcam bende..
Annem hep ''ay senın kızın nasıl olacak ayyy cok fena olur kesin'' derdi. Rabbimde kız nasip etti. Bende hassaslaşıyorum tabı eee kızım oluyor sen nerdesin diye.. Yardımı değil zaten varlığı yeterdi.. Neyse zaten hepimiz duygusalız cok derine gıtmemek lazım.. Rabbim sizinkilere sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canım.
Sevgicim eşim zaten duymadığı sevgıyı ve guvenı alıyor benden. Ki ben fazla fazla vermeye çalışıyorum ona cunku ben annemi kaybettim ama anne nedir biliyorum. ama o anne baba duygusunu yasayamamıs. bırakıp gıtmısler.. Ben zaten anlam veremiyorudum ama birde hamile kalıp kuzucuğumu hıssedınce vayyyyy oldum insan canını nasıl bırakır....
Rabbim oyle buyuk ki annemi kaybettim, yıllardır tanıdığım çocukluk arkadaşımdı ama o gun nasipmiş annemı kaybettikten 8 ay sonra eşimle evlendik..
ve sade bir nikahla evlendik kimseyide çağırmadık. cagırsakta zahmet edip gelmezlermiş ya... (bugünden belli)
Rabbim hiçbirimizi kimselere muhtaç etmesin, zaten eşimle hep geleceğe bırseyler yapma derdindeyiz. 8.yılımız olacak toplasan 4-5 gun tatıl yapmışızdır ne balayı yaptık ne başka gezme.. ikimizde ev kuşuyuz. canımız sıkılınca alırız termosu kahveyı sahile.. yarın rahat edelim dıye hep bugünden verıyoruz, Rabbim sonuclarınıda verır ınsallah.. İşte taşınma kararımız bıle bundan şartları değiştirmek. Ben 15 yasınmdan berı çalışıyorum yaş 31. sunun surasında 2-3 senedır evdeyim ama yazık dıyorum ona bıle..
aynen canım zaten eşimle ben farkındayız tek olduğumuzun ve yetıyoruz bırbırımıze 1 olsun akıllı yureklı olsun.. Amin canım.. Sizlerinde inşallah mutluluğunuz daim olsun.
Rabbim sizi iyi insanlarla karşılaştırsın..
cnm Allah yardımcın olsun gönlünde olanı versin senin için herşey hayırla sonuçlansın inş...Kızlar mahkemem 30 mayısa ertelendi. Karşı tarafın şahitleri birşey dememis doğru düzgün. Avukatım %90 kazanırız dava reddolunur dedi. Oğlumla bizde mutluyuz en.azından birde üzerine tazminat vermicek dedemiz. Zaten her masrafimiza koşuyorlar üstüne avukat ücreti felan derken. Eşim bebek çocuk mobilya üretiyorlar baya büyük isyerleri acaba bebeğin besigini felan alır mi? Aynı.ev olsaydikta kesin oda felan yaptırmazdı ne gerek var diye. Birde bebek ters cok ağrı yapıyor oda yavaş yavaş döner inş. Hastane çantalarımızı ne zamana hazirlayacaksiniz? 3 aydan az kaldı panik yapıyorum. En azından lohusa takımı ve hastane çıkışını yıkayıp hazır edeyim ne olur ne olmaz diyorum ama hala lohusa takımı almadım. Ankarada uygun ve güzel lohusa takımı bulan.bana.acil mesaj atsın. Etlikteki civilim e bakın.kızlar hem cok kaliteli hemde fiyatlar heryerden güzel. 17 nisanda da büyük bahar kampanyası başlıyormuş civilimde haberiniz olsun.
hoşgelddin kızzz vay vaaayy gezmelerdeyız ne guzell ohhh bi foto atta gorek aldıklarınıUzak kaldım epey buralardan herkes iyidir umarım...ben 1.5 hafatır keyif yapıyorum,kv yanına gittik her şey ayağıma geldi,bi iş yapmadımablamın yanındayım şimdi,sağolsun o da bişi yaptırmıyo..kocacım lübnana gitti 5 gündür yok,yarın akşam gelcek inşallah...istanbula gelmişken bi eminönüe gittim sabahlıklı pijama takımı ve bebek şekeri malzemelerimi aldım,ama fena yoruldum sizler ne alemdesiniz neler yapıyosunuz,godikleriniz napıyor???öpüyorum hepinizi kocaman kocaman :):)
Bilgecim sağol canım benim. Ağzına ruhuna sağlık.. Aminnn cümlemize inşallah. Allah razı olsun senden..
Biz kızımla kucaklaya kucaklaya öpüyoruz sizi..
(sevgi kaynanatörü bişey demez sanıyorum :) masumca opucukler)
Canım benım gunu bile hatırlıyorsun ne diyim sana.. Bugun avukatla gorusmeye gıdıcez 3den sonra. yarın muhtemelen gıremem sabah buraya. cunku dava cok erken saatte. Dava 9'da. biz 8de çıkarız anca gıderız.
gecen avukatla gorusmemızde cok moralım bozuldu uzun sürer bu dava dedi. bilmiyorum valla artık içim çürüdü bu davayı düşünmekten.
Dualarınızı esirgemezseniz cok sevınırım..
kızlar ben çıkıyorum. eşim geldi ben de giyineyim toparlanayım avukatla gorusmeye gıdıcez.
hepinizden Allah razı olsun. O kadar güzel ki yürekleriniz var ki. iyi ki varsınız.. Rabbim hanelerinizden sağlığı, huzuru, bereketı eksik etmesin..
opuyorum cokkkkk, kızımda pıtladı hemen :) o da opuyormus :)))
bugun ve yarın kontrolü olanlar, iyi haberlerle donsun ınsallah, bol bol hasret gıderınbide cici resimler isteyin :)
Eki Görüntüle 1072382
kızlar acil bilgilerinize yardımınıza ihtiyacım var biliyorum benim işyerinin olayı hepinizi gerdi sıktı artık ama
şimdi müdür patronla konuşucak benim ctesi günleri gelmeme olayımı ama müdür dediki ilk önce netten çıktı alalım
konuşurken oda elimde olsun bakın kanun bu diyebileyim dedi 2 saatir nete araştırıyoruz kanuna göre
hamile çalışan günde 7,5 saatten fazla çalıştıramaz heryerde bu yazıyo tmm fazla mesai de yaptırılamaz ama
hiç bi yerde demiyo ki hamile çalışan haftada 45 saatten fazla çalıştırılamaz
şimdi müdür 45 saattwen fazla çalıştıramayız diyince patronda dicek ki o zaman hafta içi 8-5 c.tesi 8-1 gelsin çalışsın
yani c.tesi yine gelmek zorunda kalıcam bende itiraz edemicem çünkü günlük 7,5 satten fazla çalışamaz diyo heryer
buda benim işime gelmiyo ben hem istiyorum c.tesi pazar iki gün dinleneyim hemde
haftaiçi herkez 6 da çıkıcak servisler de 6 da kalkıcak e ben 5 de çıkarsam eve nasıl gitcem
bizim işyerinin ordan eve tek vesait yok evimle işim arası arabayla 10 15 dakika yakın ama vasıta sorunu var çok ters kalıyo
en az iki otobüs değiştirmem lazım ve yinede bir dünya yol yürümem lazım ay bi akıl verin bana ne olur ya
nasıl yaparız da c.tesi gelmem nasıl konuşmamız lazım patronla
kızlar acil bilgilerinize yardımınıza ihtiyacım var biliyorum benim işyerinin olayı hepinizi gerdi sıktı artık ama
şimdi müdür patronla konuşucak benim ctesi günleri gelmeme olayımı ama müdür dediki ilk önce netten çıktı alalım
konuşurken oda elimde olsun bakın kanun bu diyebileyim dedi 2 saatir nete araştırıyoruz kanuna göre
hamile çalışan günde 7,5 saatten fazla çalıştıramaz heryerde bu yazıyo tmm fazla mesai de yaptırılamaz ama
şimdi müdür 45 saattwen fazla çalıştıramayız diyince patronda dicek ki o zaman hafta içi 8-5 c.tesi 8-1 gelsin çalışsın
yani c.tesi yine gelmek zorunda kalıcam bende itiraz edemicem çünkü günlük 7,5 satten fazla çalışamaz diyo heryer
buda benim işime gelmiyo ben hem istiyorum c.tesi pazar iki gün dinleneyim hemde
haftaiçi herkez 6 da çıkıcak servisler de 6 da kalkıcak e ben 5 de çıkarsam eve nasıl gitcem
bizim işyerinin ordan eve tek vesait yok evimle işim arası arabayla 10 15 dakika yakın ama vasıta sorunu var çok ters kalıyo
en az iki otobüs değiştirmem lazım ve yinede bir dünya yol yürümem lazım ay bi akıl verin bana ne olur ya
Tam ısırmalık kızzz bunlar,sabırsızlanıyom böle şeylerde
hepsini çok begendim ,saglıklı güzel günlerde giysin bebeginiz inş.
ama hep pembe ,beyaz,kırmızı almışşın annesi ,birazda sarılı yesilli renklerde ciciler al
gayet güzeller iyi günlerde giysin kuzucuk senin nezlinde de bütün arkadaşlara diyeyim bazen gözümden kaçsada herkesin bebeğine aldığı ciciler birbirinden güzel yavrularımız iyi günlerde kullansın inş
bilge ne yaptı acaba :44:
bugün akşam olmadı ya amma heyecanlıyım yarın akşam nete girebilirsem yazarım giremezsem cuma günü burdayım kısmetse kızımla beraber hepinizi öpüyoruz inş sorunsuz bir dr kontrolü atlatır güzel haberlerle geliriz iyi akşamlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?