2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızcelerim ya bir arkadaşım bana bu takımı alıyo da ben bilemedim n11 de baktım ben de fiyat uygun,zaten uzun süreli de kullanılacak bişey değil tamam al diycem ne dersiniz?fikirleriniz lütfennnn

Bakalım bende lazım olacak cok abartı olmazsa uygun.birşey almak istiyorum. Kompedanda lohusa pijamasi 40 liraydi. Normal pijamayla da belini usutmeyeyim diyorum.

Öyle canimda işte ne.yapayım şimdide bakıyorlar sağolsunlar artik en kötü ihtimal nafaka isterim.bebek doguncada ilgilenmezse. Maksat dik.durmam ailem içın kendimi salmayayim diye diyorlar Su hallerde boluya gidiyorum formasyona. Kurs daha mantıklı boşuna ozellerde sürünmeyeyim zaten öğretmenlikte yapmak istemiyorum pek memurluk olur belki fen.edebiyattan.

Canim şahitlik durumun yoksa mahkemeyr gitme. Ben gittim o ortamlar cok kötü oldum. Gerçi benim durum farklıydı ama öyle ortamlarda neler olacağı da belli olmuyor Allah korusun. Rabbim evladının rızkını bir şekilde verir yine. Burdan yiyenlerinda yanına bırakmaz başka kapılar acar inş. Rabbim tez zamanda hakkınızı almayı nasip etsin.

ayşem kızmada bunlar resimde durduğu gibi değil hem kullanışsız hemde kalitesi çok düşük bunun fiyatında başka bişey alsın :44:

valla verdikleri ifadeyi nasıl cevırırler bılmem bu sefer yalancı durumuna dusup kendı basları yanar. ancak bızı zorladılar böyle böyle yaz dıye derlerse hem kendı başları ağrımaz hem bıze faydaları dokunur. bakalım zaten yarın sahıtler olmayacak buyuk ıhtımal. 2.durusmada çağırılırmış onlar.
Allaha sığındım artık. dediğin gibi son gun artık yarın ola hayrola...

evet bilge teyzesi haftaya gıdıcez :) hem bugun bızler yenı haftaya gırdık yavvvv :) sizin bu hafta 7.ay dolacak :) hepiciğimize maşallah
gecen sefer kızım bayag ıyıdı kıloda benım tahmınım aynı gıderse 1 kıloyu gecmıstır heralde. gerçi çokta kilolansın istemiyorum o da ıyı değilmiş ama acık topik olabılır :)))

yaa bilgecim hiç korkma bence en güzeli oluyorsa normal doğum. sezeryanın sonra ugrası var onu dusun. eger dr.un normal doğuma uygun goruyorsa sezeryana kaymasın aklın.
ya hem maşallah akıyor zaman hem duruyor gıbı anlamadım kı :)))
hele elbıselerını yıkayıp utuledıkce deli oluyorum evlendikten sonra aşk defterı kapanıyor sanıyordum. kapanmıyormuş. yeniden aşık olduk hepimiz

canımmm benımmmmm. ama bende opcemmmm

ayşecim o bebiş taşıma çantaları bana hiç sağlam gıbı gelmiyor. çoklu olduğundan kullanışlı olur dıye dusunmustur belkı arkadasın ama 5 parça olacağına 3 parça olsun daha sağlam bıseyler olsun derım bence.

C anlarım birazdan kontrole giricez inşallah hayırlı haberler alırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aa ıyı dedın canım ya kompedan a cok gıderım ama aklıma pijama için gelmemişti orası. bende bakayım oraya. ya normal pijama-gecelik 30-40tl lohusa olunca hemen 100-150 sinir oluyorum.

Amin canım sağolasın. şahıtlık durumum yok, aslında eşimde istemiyor bişey olur diye gitmemi ama bende eşimi oralarda yalnız bırakmak istemiyorum. güçlü durmaya çalışıcam bol bol dua edicem. eşim ne kadar istemesede, ben orda olunca o da daha ıyı hisseder bılıyorum.

kızlar ben çıkıyorum. eşim geldi ben de giyineyim toparlanayım avukatla gorusmeye gıdıcez.

hepinizden Allah razı olsun. O kadar güzel ki yürekleriniz var ki. iyi ki varsınız.. Rabbim hanelerinizden sağlığı, huzuru, bereketı eksik etmesin..

opuyorum cokkkkk, kızımda pıtladı hemen :) o da opuyormus :)))

bugun ve yarın kontrolü olanlar, iyi haberlerle donsun ınsallah, bol bol hasret gıderın bide cici resimler isteyin :)

ayşem kızmada bunlar resimde durduğu gibi değil hem kullanışsız hemde kalitesi çok düşük bunun fiyatında başka bişey alsın :44:

yok canım ne demek,eşime de dedim güvenilir mi falan dedi,nagican fikriniz önemli,ben kaliteden pek anlamıyom ki,hem de internet zaten,dün dolaştım park beşik baktım,gözümle gördüm,e şimdi bunu bilmiyom da,amaannn gezip dolaşarak almakta fayda var sanırım,eşimde hiç öle şeye gelemez

amiiin canım Rabbim hepimizin gönlüne gore versin eminim anne seni duyuyodur.emin ol bebişinde dunyaya geldğinde çooook guzel bir aile olacaksınız sizin birbirinize olan bağlılınız varken zaten kımse yıkamaz cnm sizi yeter ki Rabbim sağlık versinn
cnm Allah yardımcın olsun gönlünde olanı versin senin için herşey hayırla sonuçlansın inş...
hoşgelddin kızzz vay vaaayy gezmelerdeyız ne guzell ohhh bi foto atta gorek aldıklarını

birileri bnden mi bahsetmiş aşk olsun bn o kadar kotu bı kaynanamıyım sinemcim BİLGE cimde masumcanaz öpmüştür zateeenn bn biliyorummm..

tatlım Allah yar ve yardımcın olsun eden bulur sen boşver DUAlarımız senınle Rabbim kotu insanlara fırsat vermesin inşallahhh..amiiin guzel dileklerin için cnm bu arada ...

bizde öpüyoruz cnm seni...ay oğlumda çok pis fena şekilde tekme attı yavuklumu çok öpüyorum diyee

cnm bnde 2 ay once bakmıştım bunlara eşime dedım alaım dıye oda kalıtesını bılmıyoruz etmıyoruz dedı cocugu falan düşürüzdedi..ertesi gun kendisi çarşıdan almış görerk oda set halinde ve gayet iyi yanii.istersen sende oyle yap

kızlar acil bilgilerinize yardımınıza ihtiyacım var biliyorum benim işyerinin olayı hepinizi gerdi sıktı artık ama
şimdi müdür patronla konuşucak benim ctesi günleri gelmeme olayımı ama müdür dediki ilk önce netten çıktı alalım
konuşurken oda elimde olsun bakın kanun bu diyebileyim dedi 2 saatir nete araştırıyoruz kanuna göre
hamile çalışan günde 7,5 saatten fazla çalıştıramaz heryerde bu yazıyo tmm fazla mesai de yaptırılamaz ama
hiç bi yerde demiyo ki hamile çalışan haftada 45 saatten fazla çalıştırılamaz
şimdi müdür 45 saattwen fazla çalıştıramayız diyince patronda dicek ki o zaman hafta içi 8-5 c.tesi 8-1 gelsin çalışsın
yani c.tesi yine gelmek zorunda kalıcam bende itiraz edemicem çünkü günlük 7,5 satten fazla çalışamaz diyo heryer
buda benim işime gelmiyo ben hem istiyorum c.tesi pazar iki gün dinleneyim hemde
haftaiçi herkez 6 da çıkıcak servisler de 6 da kalkıcak e ben 5 de çıkarsam eve nasıl gitcem
bizim işyerinin ordan eve tek vesait yok evimle işim arası arabayla 10 15 dakika yakın ama vasıta sorunu var çok ters kalıyo
en az iki otobüs değiştirmem lazım ve yinede bir dünya yol yürümem lazım ay bi akıl verin bana ne olur ya
nasıl yaparız da c.tesi gelmem nasıl konuşmamız lazım patronla

bu durumda tek çare aynen buraya yazdığın gibi patronada söylemek 5te çıktığında ulaşım sorunundan dolayı bunun olamayacağını bildirmek yine anlamazsa tek çare kavga kıyamet kaldıki seni bu durumda işten çıkaramaz büyük tazmınat ödemesi gerekir

Canım haftaiçi 5 yerine 6 da çıkayım ctesi gelmetim önerisi sunsanız? Patronu bilmiyorum ama ctesi çalışacağın 5 saati haftaiçine bölmüş olursunuz..normalde ablamların şirket ctesiyi de işgünü sayıyor ama haftaiçi fazla çalışıo ctesi evde oluyolar...

bilgecim haftada 45 saatten fazla çalışma bütün personele yasak olduğu için hamileleri özellikle ayırmazlar kanunda. 45 saatten fazla çalışmamak genel bir kanun yani. sen haftaiçi 45 saati tamamlıyorsan müdürün o şekilde konuşsun. ama bu sefer derki herkes geliyor oda gelecek hamilelik için ibare olmadığından günde 7,5 saatten fazla çalışamaz dan konuya girsin bence müdürün.

gayet güzeller iyi günlerde giysin kuzucuk senin nezlinde de bütün arkadaşlara diyeyim bazen gözümden kaçsada herkesin bebeğine aldığı ciciler birbirinden güzel yavrularımız iyi günlerde kullansın inş

bilge ne yaptı acaba :44:

bugün akşam olmadı ya amma heyecanlıyım yarın akşam nete girebilirsem yazarım giremezsem cuma günü burdayım kısmetse kızımla beraber hepinizi öpüyoruz inş sorunsuz bir dr kontrolü atlatır güzel haberlerle geliriz iyi akşamlar diliyorum

nagicim bol şanslar yarın için. güzel haberlerle gel inşallah . bizde sizi öptükkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…