2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hahaha seni niye haşlasın yaaaaa, basarım Bursayı bak haa!
ben de merak ettim bakalım ne kadar olmuş bıcırık? en son ne zaman gittin Nagi? ne kadardı?

en son 27 gün önce gittim 730 gr civarıydı hatta karın çevresi geniş ama kilodan dedi abiside tombişti sanırım kızımızda öyle olacak :44:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese selammmmmmmm. internetten bebek bakım ürünleri alanlar vardı:) kimdi onlar çıksın ortaya ne almışlardı, ne kadara almışlardı, nereden almışlardı? bakimmmmm:)

en son 27 gün önce gittim 730 gr civarıydı hatta karın çevresi geniş ama kilodan dedi abiside tombişti sanırım kızımızda öyle olacak :44:

Arya ile Defne de benzer özelliklerde, minyon kafa, göbişşşşliiii =))))
boşverrr beeeee etli butlu olsun ele avuca gelsin =))))))

Herkese mutlu tepik li günleeer yarın itibariyle 29haftalik oluyoruz ve bugün kızımı görmeye gitcez çok özledim kuzumu inşallah güzel haberler alırız:))

Arya ile Defne de benzer özelliklerde, minyon kafa, göbişşşşliiii =))))
boşverrr beeeee etli butlu olsun ele avuca gelsin =))))))

bebekken varsın göbişli olsunlar sonra kilo milo kalmıyo oğlumda epey tontişti yürümeye başladı hopp kilo falan kalmadı ama bebelerimde anaları gibi kemikli sanırım oğluşta zayıf gözüküyo ama 21 kg civarında bence gayet iyi

hemde kilolu bebeğin bakımıda kolay oluyo dimi berna doğunca hemen ele avuca geliyo arya ne kadar doğmuştu :44:

Uzak kaldım epey buralardan herkes iyidir umarım...ben 1.5 hafatır keyif yapıyorum,kv yanına gittik her şey ayağıma geldi,bi iş yapmadım ablamın yanındayım şimdi,sağolsun o da bişi yaptırmıyo..kocacım lübnana gitti 5 gündür yok,yarın akşam gelcek inşallah...istanbula gelmişken bi eminönüe gittim sabahlıklı pijama takımı ve bebek şekeri malzemelerimi aldım,ama fena yoruldum sizler ne alemdesiniz neler yapıyosunuz,godikleriniz napıyor???öpüyorum hepinizi kocaman kocaman :):)

ee bedavaya bebe görmek yok bu bebek kendi bebeğin bile olsa hanzade bu devirde herşey para

180,00 tl cik aanam çok pahalı bu özeller be yaa. artık eşime oynamıyo dediğimde eminim gözleri pörtler kızzz napıyon içeride diyorum eşim yanımda olunca uyuyo annesi uyuyo diyo :))))))))) tabi başına gelcekleri biliyo.

onu dicektim hareketlenmeye başlayınca resmen eriyor çocuk!
Arya 3240 doğdu, ertesi gün ödemleri gidince 3100 oldu.
ilk 2 yılı taontişti ama sonra zayıflamaya başladı hareketlenince... ayy zil çaldı yemek hazırlıcaz öpüyorum kızlar!

oo nerelerdesin demeye gerek kalmadı keyiflerdeymişsin cnm sefan olsun eşinede Allah kavuştursun

uyuyodur annesi tabi birde kız hamileliği daha zor geçer diyo herkes acaba aslı var mı evet beni zorluyo ama ben yaş faktörüne falan bağlıyodum kim görse aynı şeyi diyo hatta geçen arka komşum ikiz mi dedi yok dedim ozaman doğum yakın herhalde dedi o derece dombiliyim sanırım

afiyet olsun bende çok acıktım gideyim tabağımı hazırlayayım

Sen zaten bir ara demiştin tombik hamile kaldım diye. Bende öyle. Şimdi 25. haftada 7 kilo almışım. bende gayet tontik görünüyorum. Boy varda kurtarıyorum. Zorlanıyorumda baya. Aman ne ciddiye alıyosun. Aman sende de ben soranlara fazla kalmadı diyom:) Ellerim ayaklarım şükür daha şişmedi. Ama tabi sen tecrübelisin ben de kendimi sanki daha önceden doğurmuşum gibi normal bunlar normal diyorum ne olursa normal diyorum:))

normal olduğunu bilsemde her hamilelik kendine has sanırım oğlumdan çok farklı,mesela oğlumda 9 aylıktım cam sildim bunda mümkün değil,oğluşta el ayak şişmedi,bunda şimdiden akşamları arada oluyo,saysam farklılık çok artık bilmem yaştan,bilmem cinsiyet farkından hayırlısıyla doğsunda veririz kiloları

Son düzenleme:

İnanki arkadaslarada o yuzden dedim ben cok biberon aldim hercesit herboy hic eskimedi oyuzden kucuk biberon buyukleri bende eskidikce yeniledim cunku hala oglum sabah ve gece sutunu biberonda iciyor

Sağol nagicim :) kulaklarını çınlattım dün,4 yaşında yiğenim karnımı seviyo öpüyo konuşuyo oğluşunla sen geldin aklıma,ne güzel bişiymiş dedim :) dün sordu yusuf selim sıkılıyomudur içerde dedi,yok dedim senin ipin gibi kordonu var onunla oynuyor,akşama geldi karnımı seviyo ablacıııım nasılsın napıyosun ipinle mi oynuyosun :):) allahım 2. Yi de nasip et bana dedim,tabi önce bu sıpam sağlıkla gelsin dünyaya :):)

Dombililikte üstüme tanımam 9 kilo verdiğim haşde sizin 9. Ayda ulaşacağınız kilolardayım ben

Hanzade ben de senin gibiyim sanki 5 tane doğurmuşum her şeyi biliyom gibi normal deyip geçiyom,en güzeli kafa rahat

Canım ben 80 lerde geziyom:) ben 50 ile hamile kalmadım ki:)))))) sen beni çıtır bişi sandın galiba

çok tatlı bir duygu ama dimi dün akşam sıpa diyoki anne tamam benim uyku saatim geldide seninde yatman lazım kardeşiminde uyuyup büyümesi lazım artık el mahkum yattık 21:30da ana oğul ohhh uyumuşuz,sonra babası alıp yatağına koymuş doğduğundan beri aynı yatakta yatmadık ama ille yanıma yatıp uyucak önceden onun yatağında yatıyoduk şimdi sığamıyoruz yatağın başına oturuyorum masal vs ama yinede sarılmak istiyo kıyamıyorum ya çok tatlı çok

evet canlar herşey normal demek en iyisi,bende oo çok kilo aldın elin yüzün şişti diyene olabilir normal bir süreç ömür boyu böyle kalmıcam sonuçta diyorum

hoş geldn sedacım ohhh sefanız olsun keyiflerdeymişsin ne güzel Allah kavuştursun eşine de
aldıklarını bizlerle paylaşmayı unutma haaa güle güle giy pijamalrını da inş.

Canım ben 80 lerde geziyom:) ben 50 ile hamile kalmadım ki:)))))) sen beni çıtır bişi sandın galiba

Hanzade benim yanımda çıtırsın bacım
Süper bir şey,bayılıyorum yaa kaç gündür,okuldan geliyo hikaye okuyo konuşuyo öpüyo..annesi diyo teyzenin karnına dikkat et diye,dün gelmiş sarılıyo bana,seni yusıf selimin canını acıtacak kadar çok seviyorum ben diyodum kendi ytağında yatar şöyle olur böyle olur,geçen arkadaşıma gittim 2 aylık kızı var bırakamadım kucağımdan ayrılamadım,eşim diyo sen bizim çocuğu vermezsin kimseye ayrılamazsın :) öyle olcak galiba,bekara karı boşamak kolaymış derler o hesap:)

Laf eden insanlara sinir oluyorum yaa sana ne,illa söyleyecek bişi bulurlar...he he deyip geçmek en güzeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…