2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
selam fıstıklı ve fındıklılar :)))

sabahtan beri nasıl gelesim var buraya :))) eşim dun izinli olunca bugünde oglencıydı, yenı gıttı :)) hemencik geldim. ama gecmıs acaip dolmus okuyım dedım başa çıkamadım ilk defa :) hep gecmısı tam okuyup gelirdim.

sevgicim ne güzel demıssın burası bazen yakınından cok moral verıyor dıye. kesinlikle oyle. kaç senedir bu siteye üyeyim. ama burası gıbı samimi candan, derdine, sevincine bu kadar içten bir ortam görmedim. bırak siteyi normalde samimi insan bulmak zor....
hayatta karsılastıgımız cogu insan menfaat, kıskançlık vs de vs.. içinde.

korktu valla kızım tekmeledı durdu :) adamın boğazına yapışasım geldı zaten

kızımın adını sorduğun cok iyi oldu kaç gundur size soylıcem fikrinizi almak için can atıyorum. :) biz onceleri ELİF düşünüyorduk. ama ELİF ismi cok yaygın. O yüzden vazgeçtik.

Eşimle ortak olarak EZEL'de karar kıldık. internette isim yorumlarında kimileri EZEL olmaz, çocuğa o isim konmaz demiş. anlamı yüzünden. tövbe sanki ilk olan gibi. ama her isimde de bunu ararsak isim kalmıyor. Rabbim biliyor içimi haşa ben o niyetle düşünmüyorum ki. Bana gore benim başlangıcımdan beri var gibi düşünüyorum.

Ne olur sizde fikirlerinizi açık açık soyleyın. Sizin fikirleriniz cok önemli benım ıcın...

Nagicim, maşallah kızına bizim kızlar azıcık tontiş mi gidiyor ne :) akıllı kızlar işlerini biliyorlar :) içerde bakıyorlar kendilerine :)

Bilgecim, cumartesilerini gordum cok sevindim canım. nihayet patron kafasını toslamış bır yere heralde. :)

birde bir suru cicişşş resimleri gordum arada. kimler paylaştı kaçırdım ama bayıldımmmmmm Rabbim sağlıkla, keyifle giymeyi, kullanmayı nasip etsin inşallah..

Ya biz daha yatak bile almadık, eşim sayesinde her işimiz son ana kalır ( Öyle özeniyorum ki böyle sizin gibi işini halledebilenlere :)))

olsun canım hepsi olur bizler parça parça tamamlamaya çalışıyoruz elimize para geçtikçe kredi ödüyoruz çünkü tüm alışverişi bianda yapamayız tabi bide heveste varya şimdi aslında benim eşimde genel olarak herşeyi son ana bırakır evlenceğimiz zaman kendimi yırtıyodum resmen hadi şuna bakalım şunu alalım diye daha zaman var der durrudu ama bebiş için benden daha hevesli çıktı eşime bıraksam çoktan herşey tamam olurdu az kaldı ama artık ne zaman başlıcaksınız alışverişe bide şu var çoğu kişi 7 ay bitmeden bişey almayın der belki eşinden o yönde düşnünenlerdendir

sinemcim hoş geldin bende nerde kaldı bugün bu kız diyodum valla canım sorma dün konuştuk patronla ama benim konuşmamın etkisi değil bence daha önceden kendi karar kılmış gibiydi c.tesi olayına belkim korktu şikayet etmemden bilemedim bende ama acayip mutlu oldum yarın sınav var zateng elmicem işe sonra sadece 1 ctesi kalıyo mayıstan önce sonraaaaa iki gün tatil Allah nasip ederse dinlenmeyede vaktim olucak
canım isim konusunda ne bileyim aslında çok güzel bir isim EZEL ama bende terettütte kaldım sanki doğruyu sölemek gerekirse ama seni ve eşinin içine sindiyse kimsenin yorumuna takılma bizde isim konusunda çoktan Rüzgar a karar kıldık biliyosun inan hiç kmse şimdiye kadar güzel bi isim demedi kim sorsa kime sölesek aman aman rüzgar koymayın çok yaramaz oluyolar çok şöle oluyolar çok böle oluyor yorumlar yorumlar yani ama eşimde bende rüzgar ismine çok ısındık çok benimsedik çocuk dedğinde az biraz yaramaz olcak yani mülayim erkek çocuğu mu olurmuş hiç dimi

kızlar iki gundur lohusa pijaması mevzusu var malum. artık bıze de sıra gelmıs Allahın izniyle. carsamba duygubaby kompedanda takımlar var demıstı.
o gun avukat donuşu hazır carsıdayken bakalım dedım esime.

ordan 3lü bir takım aldım. 59.90tl.ye kompedan heryerde vardır yoktur. o yüzden ben esas aldığım markayı soylıyım. markanın kumaşı, malı güzel onu dıyım. tiril tiril yumuşak bir kuması var.
acuk da seksi heee takım neyimeyse artık :))))))

markası : Ş.Gümüş
benım aldığım takımın kodu : 9640

birde kompedan da MANKEN in emzirme sutyenlerinden buldum cok uyguna. ben 20tl den asagı gormemıstım. 12.90tl di. 2 tane aldım.

evet evet kipada uygundu fiyatı bu arada ben numune olarak 1 numara bebek bezi siparişi vermiştim geldi bez o kadar küçük ki bana ablam arkadaşlar falan erkek bebeğe gününde doğana hele ki,1 numaraların lastikleri çok sıkıyo direk 2 ile başla demişti birde özellikle prima bedene daha sıkı oturduğu için 2 numara al dediler ben öyle yapmıştım annemde illa 1 numarada alalım dedi,gelen numuneyi gösterdim iyiki almamışın 1 numara demek ki olmucakmış dedi çok küçük 1 numaralar istersen sende 3-6 kilo arası olanlardan al.bendeki numune molfix, oyuncak bebek bezi gibi çıktı ki primanın kalıbı daha küçük oluyo:)) banada hep bakım ürünü ilk 3 ay paraya kıy sebamed al sonra sonra daline geç yenidoğan dalin gibi markalarla başlama dediler bende diğerlerini sebamed almadım pahalı diye ama şampuanını aldım bide dalin set almıştım ya onda yağı vücut şampuanı falan var zaten onları dalin kullancam.hametanı aile hekimleri yazıyor aklında bulunsun ssk karşılıyo eczaneden para ile alma bizim aile hekimide hametanla fucidin i karıştır sür diye tavsiye etmişti şimdiden stok yap diye yazmiştı o zaman bepantholü tavsiye ettiyse nagiş almayım pişik kremi diğerini aldırtayım eşime.biberonda babamız eczanelerden bebedor wee v.s. getirdi hatta hepsi yenidoğan cam şişe ama ben avent le dr browns almıştım o dönem çok araştırdım herkes ikisini tavsiye etti hello babyden bende çok bişey almıyorum ama kampanya oldu muda cidden ucuza alınıyo ben ikili yenş doğan naturalini 32 liraya almıştı fiyatları araştır bak çok iyiydi kampanyası.avizeyide kemeraltından bakayım diyorum olmadı benim uyku setinin takım avizesi vardı onu sipariş ederim 50 liraydı bende onlara çok bütçe ayırmak istemiyorum yaa.bu arada beşiğinize yatağı ne yaptın?

vaşşşşş hakikatten çok seksi beyaaa
çok şık çok güzel çok çok beğendim ben güle güle iyi günlerde giy canım fiyatıda gerçekten baya uygunmuş
kompedan dan bende hamile slip çamaşır almıştım 5 tl di çok uygundu çok severek kullanıyorum valla dışarda 10 tl den aşağı bulamamıştım bende

hoşbuldum bilgecim
bencede bu kadar yasal konuşmalardan dolayı çaktırmadan araştırmış ve tırsmış olabılır. :) valla cok sevındım. en azından bır gun alısverıstı evdekı yapmak istediğin işlerdi geçer. bir günde tam gun dinlenirsin evinin tadını çıkarırsın. havalarda guzellesıyor terasa çıkmaya baslarsınız

bizim söylemi tınısı cok hoşumuza gitti EZEL. birde cok nadir olan bir isim. anlamıda güzel ama dediğim gibi başka taraftan bakınca sadece o konuda suphe kaldı ıcımde. Herşeyde niyet onemlı dıye neden olmasın dıyorum. Erkek isminde hazırdı ismimiz erkekte ağır ve karizma isim daha cok kızlarda hep daha cıtı pıtı. Ama ben kızıma çıtı pıtı değil güçlü bir isim istiyorum.

Rüzgarı bılıyorum tabıkı deeee aşk olsun. :)))
daha çarşamba gunu arabada gıderken eşimle konuşuyorduk. sordu herkes isim koydumu diye gurupta. yok dedim kesin netler de var kararsızlarda var dıye. senın bıdığı soyledım. rüzgar ve poyraz diye dusunuyorlardı rüzgârda karar kıldılar kardeş gelırse onada poyraz koyacaklar ısım hazır dedım.
daha ruzgar, poyraz dememle lafımı bıtırmeden vayyyyyyy dedi. :))) kişiye gore göreceli elbette ama bende sen ık soyledıgınde cok begenmıstım. bana yaramazlıktan zıyade guclu ısımler geliyor..

bebek bezi 2 numara al diyosun heee bak bana bunları kimse demediydi küçük falan diye bende hepp yeni doğan bebişerin altında koca koca bezleri gördüğümden en küçüğünü almayı düşünüyodum açıkcası bide annem diyoki o bebek bezini ilk günler bizde kullancakmışız canım pişik kremin yetrince var bence başka alma ihtiyac duyarsanız o zaman alırsın ayrıca avize 50 tl baya uygunmuş nevresimede takım oslun diyosan kaçırma bence avize fiyatlarıda az bişey değil çünkü kız annemi aradım kipaya gidersen bebek bezi kampayadaymış bak dedim kipadaymış şimdi prima yeşil olan 2 numara 88 li var diyo 31,90 tl miş beyaz olanından 62 lisi 26 tl diyo alma dedim artık akşam bakalım
beşiğe yatağı şöle yaptık benim bekarken kullandığım yatak vardır 90*190 onu kullandı neden dersen yatak yatsan ın yatsanda çalışan arkadaşa yatağın kodunu felan verdik bebiş için kullanabilirmiyiz diye sorduk kesinlikle kullanabilirsiniz dedi şuanda o yatağın fiyatı 500 tl nin üzerinde dedi kalite bi yatak gerçekten yıllarca ben yattım hala taş gibi yatak şimdide oğluş yatcam annesinin yatağında inş. yani bizde yatak masrafından yırtmış olduk park yatağın içinde yatağıda vardı zaten ayrıyetten yatak almadık hiç

canımsın ya teşekkür ederiz canım ismimizi beğendiğine eşinle paylaştığına kız karizma isim dimi rüzgar ağır sert oyyy paşam benim ya
temmuz geliverse artıkta şu kralları kraliçeleri bi koklasak mis gibi içimize çeksek ay nasıl hasretiz görmediğimiz yavrularımıza
erkek ismi hazırdı demişsin ya neydi merak ettim
Ezel ismide dediğin gibi kulağa hoş geliyo sölenişide kolay yazılışıda çok şık ay Allahım nelere takılıyoz yazılışı sölenişi Allah bize akıl fikir vere aminnn güzel güzel anlamına falan takılma gerçektende eşininde seninde içinize sindiyse hiç düşünme kimseninde fikrini sorma

hu hu biz geldikkkk teyzeler bugün nasılsınız?

hosgeldiniz canım :) biz iyiyiz siz nasılsınız mınnosla :) bizde demin geldik gec kaldık bugun :)

sormaaaa göğüs kısmını bir görsen bende memeler özgürlüğünü ister gibi duruyor
dedim doktor gelınce sabahlığı ıyıce örtmem lazım eşim niye dedi. niyesi mi var adamın ağzına mı sokucam memelerimi dedim. koptu gülmekten
yalnız model olarak gıyılmeye devam edılebılır bır modelı var. e malum gogusler hep böyle kalmıyacak :) normal ınsan gogusune donusuncek illaki :)))
o zaman daha farklı durur :)
bende penye sutyen almıştım ılk zamanlar kompedandan normal sutyen olmamaya baslıyınca penye alıyım rahat ederım dedım hakıkaten cok rahat ettım. o penye sutyenler başka yerlerde 15-17 hep ben de 5tlye almıştım. o dediğin slipleride kasadan gectıkcen sonra gordum cok hoşuma gıttı bır daha gıttıgımde alıcam onlardan

kızlar ya ben ayakta uyuyom resmen :111: Sinemcan aldığın geceliğe bayıldım,baya sexi, ama açık renk kullanabilir miyim bilemedimm :44: Bilgecanım sana sınavda başarılar diyim unutmadan,cumartesilerin tadını çıkar,gönlündn geçen yemeği yap kuşum,bu arada benim saçlar tiftik gibi oldu,akrtardan saç bakım yağı aldım,zararı olmaz de mi kızlar,fikri olan var mıııı?

Son düzenleme:
Selam Temmuz anneleri nasılsınız
Hazırlıklar tam gaz devam di mi
Bizim de az eksiğimiz kaldı ama odaya daha bişi yapmadık.duvar kağıdı,avize,perde fln tamamlanacak.Bakım ürünlerini son aylarda alayım evde beklemesin diyorum hava sıcak olacak bozulmasın:26:
Lohusa pijama ve geceliği ben relax mode dan aldım çok cici şeyler var tavsiye ederim.
Park yatağımıza yatak alıcaz ama üst katı 65x95 alt katı 70x120 mi ne yani iki yatak mı alıcaz anlamadım yaa

aynen canım karizma isim yakışır yegenıme. Rabbim adıyla yaşatsın. okul hayatında, iş hayatında Rüzgar gibi essin, gürlesin, güçlü kuvvetli olsun paşam.. yetişemesinler ona

dimi bilgecim yaa zaman azaldıkça yavaşlıyor sankı. o hasret ınsanı nasıl yıyıp bıtırıyor. Hayatımızda bir ilki yaşıyoruz.. insanın hiç görmediği kucaklaşmadığı bırını ozlemesı nasıl olur kı.. ama oluyormuş... minnoşlarımız sağlıkla gelsinde hammmmm yapalım onları :)

soyadımızla butun olarakta güzel duruyor Ezel. Rabbim içimi niyetimi biliyor bende ona istinaden ne olacak ki diyorum. Takılmadan da olmuyor ki bilgecim :) ben iş hayatını düşünüyorum :))) iş hayatında ismi akılda kalsın, karizma olsun vs de vs.. :)

merhaba,yeni üye olduğum için pek çözemedim siteyi.Lohusa pijamanızı nereden aldınız acaba internet sitesinden baktım bulamadım,Çok hoşmuş güle güle kullanın.Birde sezeryan doğumdan sonra gecelik giyin diyorlar ama bu konuyla ilgili bilgi sahibi olanlarınız varmı?

Cnm saf zeytinyağı sürsen aslında ben denemedim ana çok güzel yumuşatıyor diye duymuştum.Bebeklere bile sürüyorlar.

benimde sütyen almam lazım ne yalan sölim şuan sadece bir sityen üstüme oluyo diğerleri imkanı yok buda yıllardır cekmecede dururdu büyüktü kullanmıyodum şimdi bi bu oluyo bende emzirme sütyeni almayı düşünüyodum annemde çokta gerekli değil dedi onlar için üsten kancayı takıp çıkarna kadar yana sıyırmak daha iyi dedi o bez olanalrdan alayım bari diyorum bende normalde benim göğüslerim öle çok büyük deil destekli kullandım desteksiz hiç kullanamazdım sanrım artık desteklilere ihtiyacımız kalmadı kocaman oldular ne güzel bende hep böle kalsın istiyom kız o slipleride kesinlikle tavsiye ederim çok oldum ben alalı onları o kadar rahat ki diğerleri tam kasıktan sıkıyo lastikleri korkuyom bebişi rahatsız etcek diye
kız ne dicem sana bugün görümcemin doğum günü akşam kutlamaya gitcez hediye olarak ta dün bi bluz aldım şık bişey ama öle pahalı bişey değil 20 tl ye yani bizimde çok gücümüz yok malum biliyosun bide evden salata tabağı gibi bişey koyayım yanına diyorum (yeni ev aldığımız için evde resmen züccaciye dükkanı var o kadar hediye götürüyorum bitcek gibi değiller) bide bide pizzamatik varya benim çeyizimde vardı ama bir kez bile kullanmadım aynısında annemlerinde var çünkü onu kullanıyoruz ne zamandır o pizzamatiği görümceme götürmeyi düşnüyodum evde öle durcana onuda götüreyim bugün diyorum sence yeterlimi şimdi bize park yatak aldı ya altında kalmayım bende bişeyler yapayım istiyorum ama çokta gücümüz yok şu ara anca oğluşun ihtiyaçlarını tamamlamaya çalıştığımızdan

benim oranın duvarı çıkıntılı işin kötüsü o yüzden duvardan duvarada olmaz poff napsam bilemedim...öyle yapalım canım birde oradan fiyat alalım.

takım çok güzelmiş canım bende çok beğendim güle güle kullan:))) fiyatıda çok iyi.

yok prima 2 numara popoda büyük kalmıyo ben bizzat 1 günlük bebekte gördüm hatta tam geliyo 1 numara çok küçük çıkıyo gününde doğan erkek bebeklere cidden küçük,yok o değil 31 yüksekmiş fiyatı ben daha dün uğradım hala devam ediyodu kampanyası 80 li yeşil paket hatta alt kısmı sarı şeritli paketin.
Yatak bizimde öyle alıncak mış yaa 80*140 değil 80*180 oluyomuş beşik büyüdüğü içinmiş onuda ablam alacak sağolsun ama fiyatı yine araştırmak lazım.Çocuk avizeleri öyle yüksek olmuyo canım ben karabağlarda sormuştum pepeli arabalı diye almamıştı 35 liraydı oda.Kemeraltında avizeler ucuz oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…