- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Bunlarda bizim cicilerimiz :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çınım çınım hosgeldınnnn nerdesın sen
evet canım cok sukur bugun yenı bır gun dıye başladık. dunku strese gore de oyle güzel rüyalar gordum ki Rabbim hayırlara çıkarsın.
ne fena kaynanatorsun kız..bana da yazık değil mi :))))
Elif i cok begenıyoruz eşimle ama cok fazla var. Elifk oysak yarın obur gun okulda bile sınıfta 2-3 tane Elif olur. ogretmen bıle lakaplarla ayırır.
Ezel i beğenmedin de nesini beğenmedin. Ben böleee Ezelimmmm kızımmmm dicem. :) datlu değil mi :)
sorma mağazada gecelıgı deneyınce eşimde aha boleoldu. adamlar hepten sapığa bağladılar. dokunamıyorum barı bakayım moduna gectı sanırım :)
ya şaka bir yana lohusa bolumune gıdınce hep anne işi dediğimiz tarzlar vardı. tamam anne oluyoruz Rabbime sukurler olsun. ama daha gencız. daha modern daha seksi olması tercihimdir :)
birde açıkçası ben oyle 50-60tl alışkın değilim 1 gecelik almaya. 10-20ye bır eşofman alırım bırde pazardan bolca ust gece yatmaya.
bu kadar para verınce uzun vade gıyılecek bısey olsun dedım.
valla canım bende daha ılk defa 1 takım 2 sutyen aldım. ıhtıyaclar ıcınde. o da çanta hazırlıyım derdındeyım alayımda yıkansın hazır olsun dedım.
peresizlik bizdede mevcutkartla taksıtle alıyoruz mecbur.
alırsın kuzum sende ben bulayım ıste böyle uygunları sen secıp begendını oturduğun yerden alırsın canın ısteyınce. :)
benım tontısınde eksıgı kalmadı pek bılıyorsun. cok sukur dıyorum. herseyı alındı temızlendı hazır. gerısı mınnosta buyuyup zamanında gelmekte ona kalıyor. :)
o kadar kız ıstıyorsunuz sevgı hanımmmm kızımın talıbının adı nedır kıııııı acabaaaaa
aklımdayken hemen söyleyim bak barış bebede seba med ürünlerinde çok güzel kampanya vardı ben 500 cc lik yenidoğan şampuanını 22 liraya aldım,pişik kreminin adı ne bende eşime aldırtayım nasılsa hergün eczanelerde tanıdık birinde alsın.Evde bepantholün 200 lük pişik kremi var aslında eczaneden bebek için vermişler eşime ama o biraz daha kimyasal içerikli ya çok pişik olduğunda sürerim dedi.tırnak makası barış bebede 4.5 liraydı korumalıydı hatta.Kulak çöpünü kibarımdan al derim yenidoğan muhafazalısını 50 lik 2 liraya aldım hem orada konak tarağıda vardı 1 liraya :)))) biberon eğer avent alacaksan hello baby de sık sık avent kampanyaları oluyo.bide herkesin tavsiyesi 125 cc lik oldu bana.Birde bezden yana ablamın ve yakın arkadaşımın deneyimi prima beyaz olan yenidoğan paketinden alma dediler onun içinin petekleri file gibi iri iriymiş bebek birazcık kaka yapsa poposuna bez yapışıyomuş zor ayrılıyomuş üst katımdakide bundan yakındı hepsi bana yeşil olan prima premium u tavsiye ettii oda kipada şuandada indirimi devam ediyo yenidoğan 80 liğini 26 liraya aldım yeni.Bizim de eksikler pişik kremi,ıslak mendil,bebek ayakkabıları,senin tüylü olan çok hoşmuş nereden aldın?tulum takımları,perde,halı,avize,kapı süsü şimdilik aklıma gelen bunlar canım.
canımm Rabbim rüyalarını hayra çıkarsın inşalllah..
atbiki canım sende dikkat et kendine sonuçta evlenicek yaşa getirecek olan sensin.yaa ezel kötü demedim kiii ama daha başak bişey olabiır babında şey ettim..tabikide son karar siziinn:18::18::18:
aaaa benim bekarken aldığım ama hiiiç giymediğim bi geceliğim vardi ama çok güzel gerçekten şimdi nerde acep :44::44: kız bak iyi aklıma geldi ama rengi pembe beyaaa olmadı şimdi yepisyeniydi haaaneyse
ohh sen herşey hazır bi doğumun kalmış beyaaa maşşallah canım sizee ..
bu arada benim yakışıklı mı yakışıklı bi o kadar karizmatik oğlumun adıııı :119::119::119: YİĞİT KAAN :119::119::119:nasip olursa inş teyzesiii(ay pardon kayın validesiiiiii) heheheheh
kızlar iki gundur lohusa pijaması mevzusu var malum. artık bıze de sıra gelmıs Allahın izniyle. carsamba duygubaby kompedanda takımlar var demıstı.
o gun avukat donuşu hazır carsıdayken bakalım dedım esime.
ordan 3lü bir takım aldım. 59.90tl.ye kompedan heryerde vardır yoktur. o yüzden ben esas aldığım markayı soylıyım. markanın kumaşı, malı güzel onu dıyım. tiril tiril yumuşak bir kuması var.
acuk da seksi heee takım neyimeyse artık :))))))
markası : Ş.Gümüş
benım aldığım takımın kodu : 9640
Eki Görüntüle 1076624 Eki Görüntüle 1076627
birde kompedan da MANKEN in emzirme sutyenlerinden buldum cok uyguna. ben 20tl den asagı gormemıstım. 12.90tl di. 2 tane aldım.
battaniyeye bayıldım cok güzel olmuş cicileride coook güzel hastane cıkısı takımınıda cok beyendim en bastaki canım sende alısveriri nerdeyse bitirmişsin Masallah
güle güle kullanın hepsini
Canim hayırlı olsun.cok hoş. Bende baktım kapalı olduğum içın alamadım ama normaldede kullanmak içın.harika
bence diyetisyene git canım diyetini o düzenlesin hem o diyetler anneye kilo aldırmıyo,direk bebeği besliyo hemde ne yiyeceğini bilirsin çünkü asık sık ara öğün yapman lazım bide senin,dikkat edersen insüline gerek kalmadan sorunu çözebilirsin.önemli olan sen ve bebişin o yüzden kendinide bebeğinide üzmemen lazım.
sağol canım :) kompedana yıllardır gıderım ama lohusa takım için orası hıc aklıma gelmemıstı. sen o gun dıyınce baktım hemen :) tavsıyen ıcın de sağol. içime sinen bır takım buldum :)
bende nasıl olsa hastanede cok gıyılmıyecek evde daha cok gıyılır dıye aldım açıkçası. kapalı değilim ama gogus kısmı bıraz fazla açık sankı
sabahlığı gıyınce sorun kalmıyor o ayrı.
senın mınnosun cıcılerını gordum hepsi cok güzel canım güle güle kullansın kuzucuk :) ama battanıyesı ayrı güzel el emeği başka bence :)
Saol canim.yeşil olanı.mi.beğendin? Yeşil revaçta bende koyu mu diye düşünüyordum ama onu.giydireyim en iyisi
Beğenmene sevindim. Beyaz diğer takımlarla da giyersin sabahligi. Birde gecelik al bence herkes öyle diyor kanama kontrol içın lazım olabiliyormus
Daha güzelleri senin olsun benimde kiyafet alışverişi tamam sayilir. Battaniye baya zorladı ama bitti.sonunda cok şükür emeğime değdi :)
evet onu beyendim en cok koyu değil yaa ben siyah beyaz beyendim o zaman benimki kesin koyu demektir ama almadım daha biraz pahalı geldi gözüme beyendigim de ondan almadım
nasılsın cancazım.. :)
bugun gecmısı parça parça okuyabıldım. senın bıdısları okuyunca gozlerım doldu. :2:
maşallah onlarakendileri bıdık ama yürekleri kocaman evlatlar buyutuyorsun.
opcem yaaa
evet bende oyle duşundum sabahlığı bırcok başka seylede kullanabılırım hem renginden hem kesımınden dolayı. hatta bu takıma bır tane beyaz badi düşünüyorum. yedekte olsun diye hastanede rahat edemezsen falan.
gecelik alıcam o gun baktımda cok ama artık onun fıyatı daha makul olsun derdındeyım bıraz. gecelıkler 40tl.di. onumuzdekı hafta kontrole gıdıcez sonrakı haftada ufaklığın 3-5 eksıgı var onlar ıcın carsıya cıktıgımda duz gecelik bakıcam. bırde sezeyanda gecelik daha ıyı dıyorlar. inşallah sezeryan olmaz o ayrı konu ama ıhtımaller dahılınde birde gecelik olması ıyı olur.
benım cıvcıvın kıyafet işleri bitti teyzesi :) sıra bana oyle geldı. cok fazla değil ama, ben doğumdan sonra detaya gırme yanlısıyım :) kılosuna gore cıcı bakılır artık. geldıgınde çıplak kalmasın yeter :)))))
valla orgu işi sabır işi.. emegıne sağlık canım. cok özenerek yaptığında bellı zaten.
sen ne yaptın aldın mı pijama takımı?
aldım öpücüğünü yakaladım kaçarken yanağıma yerlestirdim
yinede fiyatlar iyiymiş ya ben sadece internetten alışveriş yapmak zorunda olduğum için uygun seyler bulmak zor oluyor yaaa benim internetten baktığım pijama takımı 150 tl idi yaaeee gecelikde almak lazım sezeryan olacağım için gecelik lazım ilk etapta evde pijama takımı giyerim herhal diyorum ama kompedan gercektende uygunmuş güle güle kullanın
eee cok gezen uygununu bulur yaba daba duuuu
Merhaba kızlar kısmetse bende temmuz annesi olacağım. Size bir sorum olacak nolur yardımcı olun benim kızım aşırı hareketli bir bebek fakat bir kaç gündür hareket etmiyor pek tatlı vs ne denediysem fayda etmedi dün gecede bir kaç kere tekme attı oda canımı yaktı alttan alttan vuruyordu sanki bacak arama vuruyor gibi :) normalde karnımın içinde dans eder resmen ama tık yok bir kaç gündürkordonu boynunda doktorum hareketlerini taki edeceksin hareket ettiği sürece sorun yok dedi endişelendim bende normal midir sizce bu durum gideyim mi doktora napayım korkuyorum :18:
ohhh süper
sağol canım benım..evet bende onceleri nette bakıyordum 150-200 dıye rakamları görünce şaştım kaldım. 3'lu takım ıcın 60tl cok uygun rakam. kalıtesı de cok ıyı bıde.
ama sadece gecelik daha uygun olsun dıyorum. ilk defa bu kadar pahalı takım aldım. canım baktığın modeli eklesene bende bakayım sitelere belki aynı urunu buluruz daha uygun bende nette de cok fink atıyorum :)))
Merhaba kızlar kısmetse bende temmuz annesi olacağım. Size bir sorum olacak nolur yardımcı olun benim kızım aşırı hareketli bir bebek fakat bir kaç gündür hareket etmiyor pek tatlı vs ne denediysem fayda etmedi dün gecede bir kaç kere tekme attı oda canımı yaktı alttan alttan vuruyordu sanki bacak arama vuruyor gibi :) normalde karnımın içinde dans eder resmen ama tık yok bir kaç gündürkordonu boynunda doktorum hareketlerini taki edeceksin hareket ettiği sürece sorun yok dedi endişelendim bende normal midir sizce bu durum gideyim mi doktora napayım korkuyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?