oyhh bilgecimm gelmem mi hiç seni yoklamak için geldim
poyrazımız iyi çok şükür bugün sabah babasını tekmeleriyle itekliyodu güne öyle başladık eyvah eyvah dedik şimdiden aramıza girmeye başladı keyfi yerinde yani patküt tekmeliyo sürekli:))) oğlumun kankası bugün nasılmış bakalım sizin nasıl gidiyo?:))
şu kadınlar kulübündeki hamilelik takvimi keyfimi yerine getirmeye yetiyo maşallah kızımmm 28.haftalara kadar geldik bu haftadan sonra son 10 hafta sayıcazzzz yuppiiii
bu arada boyları bu kadar var mıdır ki?
Canim indirdim ama giriş nasil yapılıyor sayfayi tijliyorum giriş kısmına boş acilmiyor
çok şükür canım bi sıkıntımız yok bildiğin gibi devam rüzgar poyraz aksi sert isimler valla çok çektircekler bize
benim paşa bugün durgun biraz sabahtan beri canı isterse bir iki pıtlıyo tmm sabah durgun olursa akşamları çok hareketli oluyo yada sabah çok hareketli olursa akşamları çok durgun oluyo yoruluyolar sıpalar dinlenmeye çekiliyolar sanırım
kız geçmiş sayfalarda oğluşun cicilerini ekledim gördün mü az bişeyimiz kaldı eksik sizde durumlar nasıl gidiyo mobilyalar mayıs başı gelcekti dört gözle bekliyorum poyraz beyin odasını
Sağol canım ya aynı durumda olupta bebeğini vaktinde kucağına alanları duyunca içim rahatliyo yine..ben asagida olduğunu sadece wc de hissediyorum nasıl baskı yapıyor aşağı anlatamam inşallah iki hafta sonra gittiğimde biraz olsun yukarı çıkmış olur ayakları yukarı kaldırıp yat diyor annemler falan faydası olur mu
Eki Görüntüle 1068191
Eki Görüntüle 1068192
Eki Görüntüle 1068193
Eki Görüntüle 1068194
park yatağı çok önceden beğenmiştik zaten bebek arabasında çok kararsız kaldım kırmızı siyah istiyordum
erkekte kırmızılı olurmu diye terettütlerim vardı aynı arabanın mavisi hiç hoşuma gitmedi gri siyahta yoktu
kırmızılıyıda çok beğendim olur diye düşünerekten aldık
fiyatlarını da yazatım hemen çok cazip fiyatlı alışveriş oldu bizim için
ikiside kampanyadaydı park yatak 270 bebek arabası 375 tl di
kampayalı olduğu için pazarlık yapmak güç oldu ama ikisini toplam 600 tl ye aldık
sizce nasıl bilmiyorum ama bizim fiyatlar çok uygun geldi ayırdığımız bütçeden baya karlı alışveriş yapmış olduk
ayşecim nagişin ipinden annemde örmüştü battaniye düz beyaz bizim ki kesme şeker gibi uçlarına da fırfır dikti resim ekleyim bak ,
Eki Görüntüle 1075965
mavi kundağın üstünde ki beyaz battaniye
Eki Görüntüle 1068191
Eki Görüntüle 1068192
Eki Görüntüle 1068193
Eki Görüntüle 1068194
park yatağı çok önceden beğenmiştik zaten bebek arabasında çok kararsız kaldım kırmızı siyah istiyordum
erkekte kırmızılı olurmu diye terettütlerim vardı aynı arabanın mavisi hiç hoşuma gitmedi gri siyahta yoktu
kırmızılıyıda çok beğendim olur diye düşünerekten aldık
fiyatlarını da yazatım hemen çok cazip fiyatlı alışveriş oldu bizim için
ikiside kampanyadaydı park yatak 270 bebek arabası 375 tl di
kampayalı olduğu için pazarlık yapmak güç oldu ama ikisini toplam 600 tl ye aldık
sizce nasıl bilmiyorum ama bizim fiyatlar çok uygun geldi ayırdığımız bütçeden baya karlı alışveriş yapmış olduk
diğer cicilerimizin bir kısmıda bunlarh.sonu oğluşun eşyalarının resmini çektiydim ekliyim size beğenceniz bakalım
hastane çıkışımız
Eki Görüntüle 1068520
mevlüt takımımız
Eki Görüntüle 1068521 Eki Görüntüle 1068520
Eki Görüntüle 1068525
Eki Görüntüle 1068526
battaniyelerimiz
Eki Görüntüle 1068527
örgülerimiz
Eki Görüntüle 1068529
anaaa bilge herbişeyimiz aynı bizim bebekler yanyana gelince piştiii diyecekler
sağdaki mavi nohut battaniyelerimiz aynı bizimki mavi,soldaki krem rengi peluş battaniyelerimiz aynı bizdeki yeşil,hemen yanındaki mavi penye battaniyelerimiz modeli desenleri aynı bizdeki kırmızı, yün battaniyelerimizde model olarak birbirine benziyo bizimkinin desenleri daha sık hali.Heheee markaları bile aynı yaa amma denk gelmiş süper yaa
hepside birbirinden güzel bacımm rüzgarımız en güzel günlerinde eskitsin inşallahhh
bu arada kıyafetlerini dolabına yerleştirdin mi?yerleştirdiysen öylece çekseneee
esracım bunlar park yatak ve arabamız diğer cicileride eklemiştim ama ne zaman ekledim acep bilemedim
ne demek ne zaman istersen yardımcı olabileceğim bişey varsa, sen kaçıncı haftandasın
anaaa bilge herbişeyimiz aynı bizim bebekler yanyana gelince piştiii diyecekler
sağdaki mavi nohut battaniyelerimiz aynı bizimki mavi,soldaki krem rengi peluş battaniyelerimiz aynı bizdeki yeşil,hemen yanındaki mavi penye battaniyelerimiz modeli desenleri aynı bizdeki kırmızı, yün battaniyelerimizde model olarak birbirine benziyo bizimkinin desenleri daha sık hali.Heheee markaları bile aynı yaa amma denk gelmiş süper yaa
hepside birbirinden güzel bacımm rüzgarımız en güzel günlerinde eskitsin inşallahhh
bu arada kıyafetlerini dolabına yerleştirdin mi?yerleştirdiysen öylece çekseneee
Maşallah ne güzel ciciler Rabbim huzur mutluluk versin inş. güle güle kullanın
esracım bunlar park yatak ve arabamız diğer cicileride eklemiştim ama ne zaman ekledim acep bilemedim
Bunlarda bizim cicilerimiz :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunlarda bizim cicilerimiz :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi ya zevklerimiz aynı demekki diğer cicişlerimizide buldum bizimde eksik pek bişey kalmadı perde siparişini de verdik geçen hafta önümüzdeki hafta içi gelicek nasip olursa halımız kaldı onuda bulamıyorum bide acele etmek istemiyorum içimize sinen bişey olsun diyorum cibinlik dolabın perdeleri falan hepsi takım olcak perdeci yapıyo bakalım merakla bekliyorum bende eşyalarını dolaba gelişi güzel koyduk yerleştirmedik deterjan alıp yıkayıp ütülücez eksikler bitsine hepsini bir yıkayalım dedim giyim konusunda eksik bişeyimiz kalmadı ama öle gezmelik falan güzel şeyler denk geldikce alcaz artık lohusa takımlarım hazır zaten biliyosun onları bu hafta yıkayıp ütülücez paçaları yapılcak işte onları hazır edelim dedim bende artık c.tsileri işe gelmicem evde olucam daha çok vaktim olcak hazırlıklar içinde sadece pazar günü yetmiyo herşeye koşamıyosun anca dışarı alışveiş işlerini hallettik şimdiden sonra evde ki hazırlıklara başlıcaz nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?