2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

çok şükür canım bi sıkıntımız yok bildiğin gibi devam rüzgar poyraz aksi sert isimler valla çok çektircekler bize
benim paşa bugün durgun biraz sabahtan beri canı isterse bir iki pıtlıyo tmm sabah durgun olursa akşamları çok hareketli oluyo yada sabah çok hareketli olursa akşamları çok durgun oluyo yoruluyolar sıpalar dinlenmeye çekiliyolar sanırım
kız geçmiş sayfalarda oğluşun cicilerini ekledim gördün mü az bişeyimiz kaldı eksik sizde durumlar nasıl gidiyo mobilyalar mayıs başı gelcekti dört gözle bekliyorum poyraz beyin odasını

şu kadınlar kulübündeki hamilelik takvimi keyfimi yerine getirmeye yetiyo maşallah kızımmm 28.haftalara kadar geldik bu haftadan sonra son 10 hafta sayıcazzzz yuppiiii
bu arada boyları bu kadar var mıdır ki?

her sabah bir hışımla foruma girip takvime bakıyorum valla çok şükür yüzlerin altına düştük diye sevinirken seksanlı rakamlara geldi
eee şimdi sezeryan olunca en azından yedi gün önce olur sanırım bişiycik kalmadı beyaa 2,5 ay felan kaldı anca hazırlancaz paşalara bu zamanda da
inş. sağlıklan geçiririiz de boylarıda vardır heralde o kadar kilo buraya göre biraz daha yüksek gidiyo boyda yaklaşık aynı gidiyodu

evet ya ablamın arkadaşının oğlu poyraz ablama poyraz koyarsa yaramazlıklarına zor yetişir çok yaramaz oluyolar demiş:))
benimde öyle yaa sabahları bi hareketli oluyo yarım saat kadar,gün boyu arada tık tık yapıyo o kadar sonra akşam dokuzdan sonra coşuyo bazen çok hareketsizse hissetmek istiyorum karnıma hafifçe pıt pıt vuruyorum hemen anne ne var yine der gibi iki tekme sallıyo geri kesiliyo :)))
bilgee ya şurada resim yüklediğinde bana da özelden gönder kızımmm buradan bulmak çok zor oluyooo dur bulayım bakayım hemen hangi gün gönderdin? bizimde eksik olarak perde halı avize gezmelik ciciler falan kaldı tamamladık sayılır
bizim mobilya mayıs başında teslim edilecekti ama eşim acele etme daha zaman var mayıs ortası gibi getirtelim diyo erken daha diyo bende gelmesi için sabırsızlanıyorum

Aman canını sıkma işte ben de aynı durumdaydım. Ters hareket yapma, dinlenme sürelerini uzat. Ayakları da kaldırıp yat tabi. DüZelir illa ki! Sen moralini yüksek tut yeter kı

esracım bunlar park yatak ve arabamız diğer cicileride eklemiştim ama ne zaman ekledim acep bilemedim

anaaa bilge herbişeyimiz aynı bizim bebekler yanyana gelince piştiii diyecekler

sağdaki mavi nohut battaniyelerimiz aynı bizimki mavi,soldaki krem rengi peluş battaniyelerimiz aynı bizdeki yeşil,hemen yanındaki mavi penye battaniyelerimiz modeli desenleri aynı bizdeki kırmızı, yün battaniyelerimizde model olarak birbirine benziyo bizimkinin desenleri daha sık hali.Heheee markaları bile aynı yaa amma denk gelmiş süper yaa

hepside birbirinden güzel bacımm rüzgarımız en güzel günlerinde eskitsin inşallahhh
bu arada kıyafetlerini dolabına yerleştirdin mi?yerleştirdiysen öylece çekseneee

diğer cicilerimizin bir kısmıda bunlar

alt açmalarıda aynı bizdeki sarı

hadi ya zevklerimiz aynı demekki diğer cicişlerimizide buldum bizimde eksik pek bişey kalmadı perde siparişini de verdik geçen hafta önümüzdeki hafta içi gelicek nasip olursa halımız kaldı onuda bulamıyorum bide acele etmek istemiyorum içimize sinen bişey olsun diyorum cibinlik dolabın perdeleri falan hepsi takım olcak perdeci yapıyo bakalım merakla bekliyorum bende eşyalarını dolaba gelişi güzel koyduk yerleştirmedik deterjan alıp yıkayıp ütülücez eksikler bitsine hepsini bir yıkayalım dedim giyim konusunda eksik bişeyimiz kalmadı ama öle gezmelik falan güzel şeyler denk geldikce alcaz artık lohusa takımlarım hazır zaten biliyosun onları bu hafta yıkayıp ütülücez paçaları yapılcak işte onları hazır edelim dedim bende artık c.tsileri işe gelmicem evde olucam daha çok vaktim olcak hazırlıklar içinde sadece pazar günü yetmiyo herşeye koşamıyosun anca dışarı alışveiş işlerini hallettik şimdiden sonra evde ki hazırlıklara başlıcaz nasip olursa

Girdim sonunda bende ama resim nerden eklicem sana da zahmet oluyor ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah ne güzel ciciler Rabbim huzur mutluluk versin inş. güle güle kullanın

sağol canım çok teşekkür ederiz inş. hepimiz evlatları sağ salim gelir özenle itina aldığımız cicilerini iyi günlerde giydirirz. bugünlerde bize en çok mutluluk veren şey bebişlerin alışverişleri hazırlıkları sanırım ne hevesliyiz hepimizde Rabbim hepimizin yüzünü her daim güldürsün inş.

Bunlarda bizim cicilerimiz :))

Eklentiler

• $1397820302907.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $1397820325200.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $1397820349732.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $1397820378607.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 39
esracım bunlar park yatak ve arabamız diğer cicileride eklemiştim ama ne zaman ekledim acep bilemedim

çokk güzeller bayıldımmm hepsi birbirinden güzel canım,ben onunların içindeki rüzgarı yirim yirimm
park yatakla arabayı ne zaman nerden aldın yavv insan alınca arar söyler banada
diğer cicişlerinizde çok güzel onlarıda sayfalar arasında baktım buldum,hastane çıkışınıza bayıldım çok güzel mevlüt takımını bile almışsın bacımm herbişeysi hazır bi kendi eksik rabbim o günleride nasip etsin
bu arada bizde hafta sonu bebek odamızı boşalttık temizliğini yaptı odadaki gömme dolabın falan içi doluydu herşeyi çıkardık oğluşumuzun eşyalarını şimdilik oraya koyduk.Sen yıkama ütüleme işini naptın başladın mı?annem daha erken dedi diye yapmadım ben biraz deterjan kokusu kalsın dedi ama sabırsızlanmaya başladım bende:)))
deterjan olarak ablam bebek sıvı deterjanı al ama ondan azar azar kullan raxi nin sabun tozunu al bebek için olanını dedi, hem fiyatı çok uygun hemde bebek sıvı deterjanının hiç kokusu olmuyo diğerinin kalıcı bi kokusu oluyo dedi çiftbağcıda satılıyomuş baktım 4.5 lira sende öyle yap istersen çok daha hesaplı oluyo.

Son düzenleme:

perdeyi nerden verdin siparişi canım?bide ne kadara mal oldu?annemde onlara bakalım diyodu önümüzdeki hafta falan bakarız heralde.O yıka ütüle işini yapsak fena olmaz aslında ama bizimkiler acele etme diye hep frenliyo beni,düşündükçe bile içim kıpır kıpır oluyo bilge yaa cidden az kaldı aslında:))
benim lohusa takımı bi takım varda işte öyle hastanede giymeye penye 2 takım alayım istiyorum onlar falan duruyo bizim daha.

Damlacikolata cok.teşekkür ederim evet ordan girdim. Begenmenize sevindim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…