çokk güzeller bayıldımmm hepsi birbirinden güzel canım,ben onunların içindeki rüzgarı yirim yirimm
park yatakla arabayı ne zaman nerden aldın yavv insan alınca arar söyler banada
diğer cicişlerinizde çok güzel onlarıda sayfalar arasında baktım buldum,hastane çıkışınıza bayıldım çok güzel mevlüt takımını bile almışsın bacımm herbişeysi hazır bi kendi eksik rabbim o günleride nasip etsin
bu arada bizde hafta sonu bebek odamızı boşalttık temizliğini yaptı odadaki gömme dolabın falan içi doluydu herşeyi çıkardık oğluşumuzun eşyalarını şimdilik oraya koyduk.Sen yıkama ütüleme işini naptın başladın mı?annem daha erken dedi diye yapmadım ben biraz deterjan kokusu kalsın dedi ama sabırsızlanmaya başladım bende:)))
deterjan olarak ablam bebek sıvı deterjanı al ama ondan azar azar kullan raxi nin sabun tozunu al bebek için olanını dedi, hem fiyatı çok uygun hemde bebek sıvı deterjanının hiç kokusu olmuyo diğerinin kalıcı bi kokusu oluyo dedi çiftbağcıda satılıyomuş baktım 4.5 lira sende öyle yap istersen çok daha hesaplı oluyo.
her sabah bir hışımla foruma girip takvime bakıyorum valla çok şükür yüzlerin altına düştük diye sevinirken seksanlı rakamlara geldi
eee şimdi sezeryan olunca en azından yedi gün önce olur sanırım bişiycik kalmadı beyaa 2,5 ay felan kaldı anca hazırlancaz paşalara bu zamanda da
inş. sağlıklan geçiririiz de boylarıda vardır heralde o kadar kilo buraya göre biraz daha yüksek gidiyo boyda yaklaşık aynı gidiyodu
Bunlarda bizim cicilerimiz :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
perdeyi nerden verdin siparişi canım?bide ne kadara mal oldu?annemde onlara bakalım diyodu önümüzdeki hafta falan bakarız heralde.O yıka ütüle işini yapsak fena olmaz aslında ama bizimkiler acele etme diye hep frenliyo beni,düşündükçe bile içim kıpır kıpır oluyo bilge yaa cidden az kaldı aslında:))
benim lohusa takımı bi takım varda işte öyle hastanede giymeye penye 2 takım alayım istiyorum onlar falan duruyo bizim daha.
Teşekkür ederim canım biz 25. haftamizdayiz:130:
evet canım tahminen 2.5 ay falan kaldı bizimde naip olursa doğum tarihini sezeryan 8 gün geriye çekmiş oldu sizinde tahmini öyle olur biran önce mayıs gelse yaa içim kıpır kıpır benim,eğer boyları doğruysa kontrol zamanına kadar 40 cm olurlar o zaman tam iki hafta kaldı kontrolede.Takvimde bundan sonra 2 haftada bire düşecek kontrolleriniz diyo ama benim doktor 34 ten sonra demişti nst ye falan acaba 2 haftaya düşürür mü ki?senin doktor bu konuda bişey dedi mi?iki haftada bir çağırırsa güzel olur:))
canım benim teşekkür ederiz. inş. paşalarda gelicek içlerini doldurucak cicilerinin
canım yıkamaya başlamadık ama sanırım bu hafta sonu başlıcaz artık az zamanımız kaldı daha evde hazırlıklar yapılcak mevlüt için bardakları vs. işte anca yetişcez çok sıcaklara iş bırakmak istemiyoruz annemde bende çalışıyoruz akşamdan akşama ve anca h.sonları var deterjan olarak daha gezip bakmadım ama görümcem sabun tozu almamızı söledi nerden bulabilirim diye düşnüüyordum bende gürmar a bakcaktım hatta çiftbağcıda sobun tozumu 4,5 tl baya uygunmuş fiyatı öyleyse yıkancak çok eşya var nevresimler battaniyelr giyimler herbişeyleri yıkancak ben lohusa takımlarımıda aynı deterjanla yıkamayı düşünüyorum yıkama ütüleme işimiz çok yani bide bidik bidik kıyafetler asması ütülemesi nasıl acep çok merak ediyorum
bu arada park yatağı çok önce beğenmiştik biz sana anlatmıştım o zaman bez bebekten aldık aynı beğendiğimizi hem siz park yatak almıcanız diye aramadım canım ya arabayıda bez bebekten aldık onuda siz almıştınız çarşıdan ihtiyacın olmucağı için aramadım yani geçen hafta sonu aldık zaten yeni sayılır daha bizim eksiklerimizi söleyim sanada denk gelirsen falan banada haber verirsin
nevresim takımı-biberon(ilk ihtiyac olucak kadar 1-2 biberon ve 1 2 emzik alıcam sadece) bakım ürünleri(şampuan almıştım sadece pişik kremi nagişin tavsiyesi var eczaneden alıcam onu bebek yağı bu kadar alıcam daha sonra ihtiyac oldukca alıcam gerisini) halı- tırnak makası kulak çöpü banyo yıkama süngeri vs. bu tars ufak şeyler başkada bişey kalmadı sanırım ya heee tabi bide yeni doğan bebek bezi ıslak mendil gürmarda geçen kampanya vardı prima 50 lik yenidoğan 2-4 kg 22 tl di bana fiyat çok uygun gelmişti ama normalde nasıl fiyatlar da bilmiyorum daha pek araştırmadık o kısmı sizin neler kaldı eksik bende bileyimde denk gelirsem ararım seni
aynıyız:) yarın son gün sonra 26 olucağız
o zaman panik yapma kasık yoklamalarıda başlıyabilir ara ara, sürekli ve çok sancı gibi olmadığı sürece korkma
benim doktor 33 haftaya kadar ayda bir sonra 2 haftada bir çağırıcam demişti teeee ilk zamanlar dediydi onuda nst ye falan ne zaman bağlıcak bilmiyorum ama son kontorlde eşim sezeryanlı doğuma kaçıncı haftada aldığını sormuştu benim dr da normalden yanaya normal mi sezeryan mı ona 37 38 haftalarda farklı bi muayenemiz olucak o zaman karar vericez demişti işte dünki konuyu biliyosun drla konuşunca artıkın kesin sezeryan olcak nasip olursa ona görede 39 hafta dolmadan benim dr sezeryana almıyomuş bizde 7.7.14 istiyoruz ya bakalım denk getirebilirsek artık
ay anam ne kadar az kalmış yahuuu
Cok teşekkür ederim kızlar burdan.girince beğeni ve alıntı yapılamıyor sanırım. Daha güzelleri sizin olsun inş. Rabbim hepimize sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde giydirmemizi nasip etsin.
aklımdayken hemen söyleyim bak barış bebede seba med ürünlerinde çok güzel kampanya vardı ben 500 cc lik yenidoğan şampuanını 22 liraya aldım,pişik kreminin adı ne bende eşime aldırtayım nasılsa hergün eczanelerde tanıdık birinde alsın.Evde bepantholün 200 lük pişik kremi var aslında eczaneden bebek için vermişler eşime ama o biraz daha kimyasal içerikli ya çok pişik olduğunda sürerim dedi.tırnak makası barış bebede 4.5 liraydı korumalıydı hatta.Kulak çöpünü kibarımdan al derim yenidoğan muhafazalısını 50 lik 2 liraya aldım hem orada konak tarağıda vardı 1 liraya :)))) biberon eğer avent alacaksan hello baby de sık sık avent kampanyaları oluyo.bide herkesin tavsiyesi 125 cc lik oldu bana.Birde bezden yana ablamın ve yakın arkadaşımın deneyimi prima beyaz olan yenidoğan paketinden alma dediler onun içinin petekleri file gibi iri iriymiş bebek birazcık kaka yapsa poposuna bez yapışıyomuş zor ayrılıyomuş üst katımdakide bundan yakındı hepsi bana yeşil olan prima premium u tavsiye ettii oda kipada şuandada indirimi devam ediyo yenidoğan 80 liğini 26 liraya aldım yeni.Bizim de eksikler pişik kremi,ıslak mendil,bebek ayakkabıları,senin tüylü olan çok hoşmuş nereden aldın?tulum takımları,perde,halı,avize,kapı süsü şimdilik aklıma gelen bunlar canım.
canım perdeyi bizim evin orda bi perdecimiz var yıllardır ordan yaptırıyoruz gerçekten fiyatları çok uygun işçiliği çok güzel biz son 3 4 senede baya bi ev değiştirdiğimizden ve hiç bi evin perdesi diğerine uymadığından perdeciyle baya samimi olduk artıkın.
perdemizi şöle anlatayım sana güneşlik olarak beyaz stor yaptırdık onun fiyatı 80 tl üzerinede duvardan duvara çok acık mavi renginde tül çakma yanki modeli oluyomuş pencerenin tam ortasından ikiye ayrılıyo iki yerede mandal takcaz mandalları perdeci hediye etti perdeninde metresi 10 tl yani tülde bize 70 tl ye geldi bizim dolapta iki camlı pencere var biliyosun orayıda aynı mavi tülden perde yapılıyo 60 tl tüm montajı falan içinde çok uygun yaptı onuda birde cibinliğimiz var aynı mavi tül yine cibinliğin her kenarını dikicek duvara montajı bize ait oda 30 tl ye geldi yani toplamda 240 tl tutu hepsi baya uyguna geldi sankim sende bi gez araştır olmadı bizim perdeciye yönlendirirm seni desenli tüllerde vardı ama ben biliyon sadelikten yanayım düz tül olsun istedim 23 nisanda teslim ederiz demişti perdeci gelirse haftaiçi resimlerini de çeker eklerim
akşam iş çıkışı direk kipaya gideyim ben bebek bezi uygunöuş cidden yeşil prima yenidoğan alcaz tmmdır.
pişik kremi 3 isim var biri bepantol sendeki nagişin önerdikleride sıdokrem ve hameton diye not almışım ben tüylü olan dediğin nedir canım anlamadım ayakkabımı tüylü ayakkabımız yok ama ?
biberon olarak ne alıcam hangi marka alıcam tam bilmiyorum ama bir tane almayı düşünüyorum ilk aşama için 125 liklerden emzikte ya 1 yada 2 tane alırım gerisini ne zaman neye ihtiyac duyarsam o zaman alalım dedim kullanıp kullanmıcamızı biklmiyoruz çünkü boşuna masraf yapmayalım biberonlarda az para değil çünkü şampuanımız var evde 3 şişe hamileliğin ilk aylarında gürmarda indirim vardı 3 şişe almıştım o zaman belkim sadece en ufaklarında yeni doğan için alırım sebamed almak istemiyorum çevremde çok kişiyle konuştum bazı markalar ciddi yüksek rakamlar bebeği ilk hangi markaya alıştırırsan hep onu alıyosun sonra diyolar o yüzden de ilk aşamada semabed tarzı pahalı markaları alma diyolar dalin chiko gibi daha uygun fiyatlı al onlardan memnun kalmazsan o zaman değiştir diyolar bende öyle yapmayı düşünüyorum bakım ürünleri konusunda görümcem biraz daha iyi biliyo bazı şeyleri onunla alışverişe çıkmayı düşünüyoruz önümüzdeki haftalarda o zaman o tars bütün eksikleri bi seferde tamamlarız dedik ya bakalım bu arada görümcem demişken park yatağımızı görümcem aldı hediye sağolsun hiç kıyamadım da çok ısrar etti onuda ben alayım diye eksiklerimzide az kaldı diyoruzda çıkıyo yine aklımıza gelmeyen şeylerde var avize bizimde eksik aslında bebek odamızdaki avize çok hoşuma gidiyor yatak odasındakiyle takım çok şık ama mavi bi avize almayı düşünüyorum ben yinede çok şatafatlı bişey almıcam ama düz renk açık mavi düşünüyorum onuda. ya hello baby e nedense benim kanım hiç ısınmadı kaç kez gittik hiç bişey almadan çıktık o yüzden oraya gitmeyi pek istemiyorum artık bazı şeyler çok gereksiz yere pahalı insanın sinirini bozuyo başka da bişey bakasım gelmeden geri çıkıyorum
sağol canım çok teşekkür ederiz inş. hepimiz evlatları sağ salim gelir özenle itina aldığımız cicilerini iyi günlerde giydirirz. bugünlerde bize en çok mutluluk veren şey bebişlerin alışverişleri hazırlıkları sanırım ne hevesliyiz hepimizde Rabbim hepimizin yüzünü her daim güldürsün inş.
bilgecim pişik kreminde etrafımdakiler bana da şiddetle sudocrem önerdiler. bizimde pişik kremimiz o yani. bilgin olsun :) baya iyiymiş. hatta meme uçlarına falanda sürülebiliyormuş yara olursa. hallo baby dediğin gibi gereğinden fazla pahalı. duygu sömürü yapıyorlar resmen. sonuçta bebek kıyafeti yada malzemesi yani. bende hiç ısınmadım o mağazaya. gidip gidip boş çıktık.
anlattığına göre bayağı güzele benziyo canım merakla resimleri bekliyorum,fiyatları hiç araştırmadığımdan hiçbi fikrim yok ama tanıdıksa muhakkak uyguna yapmıştır.senden de fikir alayım bizim çocuk odasının pencere olan yeri çok küçük metrelik yerdir toplasan,ben oraya olsa olsa stor perde olur dedim annemde o pencereye göre yaptırırsak kiracısın yarın birgün taşındığında başka eve uymaz biz biraz daaha büyük yaptıralım perdeci iki kat yapsın başka evde katını açar kullanırsın dedi ama oraya nasıl bişey olur bilemedim çok da basit olsun istemiyorum ama duvar yeri dar işte.Benimde tanıdık bir perdecimiz var kuzenler bizler evlenirken annem hep ona yaptırdı ama ben fiyat alayım seninkinede gidip sormakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?