kızlar ya ben ayakta uyuyom resmen :111: Sinemcan aldığın geceliğe bayıldım,baya sexi, ama açık renk kullanabilir miyim bilemedimm :44: Bilgecanım sana sınavda başarılar diyim unutmadan,cumartesilerin tadını çıkar,gönlündn geçen yemeği yap kuşum,bu arada benim saçlar tiftik gibi oldu,akrtardan saç bakım yağı aldım,zararı olmaz de mi kızlar,fikri olan var mıııı?
aynen canım karizma isim yakışır yegenıme. Rabbim adıyla yaşatsın. okul hayatında, iş hayatında Rüzgar gibi essin, gürlesin, güçlü kuvvetli olsun paşam..yetişemesinler ona
dimi bilgecim yaa zaman azaldıkça yavaşlıyor sankı. o hasret ınsanı nasıl yıyıp bıtırıyor. Hayatımızda bir ilki yaşıyoruz.. insanın hiç görmediği kucaklaşmadığı bırını ozlemesı nasıl olur kı.. ama oluyormuş... minnoşlarımız sağlıkla gelsinde hammmmm yapalım onları :)
soyadımızla butun olarakta güzel duruyor Ezel. Rabbim içimi niyetimi biliyor bende ona istinaden ne olacak ki diyorum. Takılmadan da olmuyor ki bilgecim :) ben iş hayatını düşünüyorum :))) iş hayatında ismi akılda kalsın, karizma olsun vs de vs.. :)
gözlere bak cadııı :)))
sağol aysecim. bende acık renk pek kullanmam gecelıkte ama masumıyet dengesı beyazla olsun dedim :))) birde sabahlığı cok güzel beyaz olunca başka takımlarlada gıyılır dıye duşundum.
canım saç bakım yağı ben ara ara kullanıyorum. doktorumada sormuştum daha once, hıcbır zararı yokmuş. hatta ev tipi yuz maskelerinide sormuştum onada OK demıstı. rahat rahat sur zaten saçlarımızın bayag bakıma ıhtıyacı var ve olacakda. kuvvetlensın.
ayşecim isim konusunda sende fikrini soyle lutfennnn :)
ben avize araştırmadım henüz ama baumax da koçtaş ta bakmıştım sadece yüksekti orda da 35 tl çok çok uygun eşimin karabağlarda avizeci tanıdıkları var oralara bi bakcaz önce pahalı gelirse almam ama başka yerlerede bakarım. canım bizim yatağımız 90*190 beşiğin üstündeki komidinin altına giriyo yatak ölçüleri her kayrolaya göre değişir bizim özel yapım oldu ya 90*190 ölçü istedik biz zaten meltemde de ölçüler aynıydı bizim modelin sen tam olarak öğren yatağın ölçüsünü ona göre al yatak olarak tabiki yatsan ı öneririm ama fiyatlar biraz yüksek orda yatak araştırmasına da girmediğimiz için dışarda fiyatlar nasıl hiç bilmiyorum. akşama gitcem kipaya bebek bezi için annemin gittiği kipa expersler oluyo ya küçük belki ondan çeşitmi yoktu ki perde için acele etme karar veremediysen daha vakit var nasıl olsa iyice düşün gez bak modellere sonra keşke şölemi yapsaydım demezsin bende çok düşündüm napsam netsem diye çok kararsız kalmıştım çok yüksek fiyatlı bişey yaptırmak istemedim çünkü 2 sene sonra falan pencereleri değiştirip boydan yaptırmayı düşünüyoruz birde rüzgarıma kız kardeş gelirse ikisi için uygun bi perdeyle değişitirebileyim dedim sende çok pahalı bişey yaptırma olurda taşıncak olursanız uymasada çok para vermemiştim zaten dersinbenim oranın duvarı çıkıntılı işin kötüsü o yüzden duvardan duvarada olmaz poff napsam bilemedim...öyle yapalım canım birde oradan fiyat alalım.
takım çok güzelmiş canım bende çok beğendim güle güle kullan:))) fiyatıda çok iyi.
yok prima 2 numara popoda büyük kalmıyo ben bizzat 1 günlük bebekte gördüm hatta tam geliyo 1 numara çok küçük çıkıyo gününde doğan erkek bebeklere cidden küçük,yok o değil 31 yüksekmiş fiyatı ben daha dün uğradım hala devam ediyodu kampanyası 80 li yeşil paket hatta alt kısmı sarı şeritli paketin.
Yatak bizimde öyle alıncak mış yaa 80*140 değil 80*180 oluyomuş beşik büyüdüğü içinmiş onuda ablam alacak sağolsun ama fiyatı yine araştırmak lazım.Çocuk avizeleri öyle yüksek olmuyo canım ben karabağlarda sormuştum pepeli arabalı diye almamıştı 35 liraydı oda.Kemeraltında avizeler ucuz oluyo.
sağol canım sanada geçmiş olsun yeni görüyorum mesajını,seninde biraz yüksek çıkmış ama diyetle düzelir.sen ne yaptın 100 lük yaptırdın mı?ben endokrine gittim tokluk şekerime 3 aylık şekerime bakıldı insülini bıraktırdı doktor,moral bozukluğu şekeri müthiş yükseltiyor 4 dilim baklava yemiş gibi birden fırlıyo şeker bennde insüline başladığım günün ertesi günü moralim çok bozuktu duygusaldım,evde yanlızdım sürekli ağladım derken öylesine açlık şekerimi ölçtüm hiç yükselmeyen açlık şekeri 170 gelmişti doktoru aradım senin birşeye mi canın sıkıldı sanki moral bozukluğuna bağlı gibi demişti,kendin ve bebişin için senin moralini bozan her türlü konudan uzaklaş canım bebeğini düşün onu sev,o anki pıt pıt tekmeleri sana ilaç gibi gelir :))) diyet sadece şekerden uzak kalmak olarak olmuyo malesef...makarna,pirinç pilavı,patetes,yoğun tatlı meyveler,somon ekmeği,hamur işleri herşey yasaklanıyor.inşallah sen diyete çabuk uyum sağlarsın çok zor oluyo :44::44::44::44::44:
kız aklıma ne geldi benim de satenden ,o biçim gecelikler babydol mudur nedir onlardan var da hiç giydin mi diye sor,bir-iki denemem oldu da,uzun süreli kullanılamadığı için çekmecede duruyolargözlere bak cadııı :)))
sağol aysecim. bende acık renk pek kullanmam gecelıkte ama masumıyet dengesı beyazla olsun dedim :))) birde sabahlığı cok güzel beyaz olunca başka takımlarlada gıyılır dıye duşundum.
canım saç bakım yağı ben ara ara kullanıyorum. doktorumada sormuştum daha once, hıcbır zararı yokmuş. hatta ev tipi yuz maskelerinide sormuştum onada OK demıstı. rahat rahat sur zaten saçlarımızın bayag bakıma ıhtıyacı var ve olacakda. kuvvetlensın.
ayşecim isim konusunda sende fikrini soyle lutfennnn :)
takım çok güzelmiş canım bende çok beğendim güle güle kullan:))) fiyatıda çok iyi.
benimde sütyen almam lazım ne yalan sölim şuan sadece bir sityen üstüme oluyo diğerleri imkanı yok buda yıllardır cekmecede dururdu büyüktü kullanmıyodum şimdi bi bu oluyo bende emzirme sütyeni almayı düşünüyodum annemde çokta gerekli değil dedi onlar için üsten kancayı takıp çıkarna kadar yana sıyırmak daha iyi dedi o bez olanalrdan alayım bari diyorum bende normalde benim göğüslerim öle çok büyük deil destekli kullandım desteksiz hiç kullanamazdım sanrım artık desteklilere ihtiyacımız kalmadı kocaman oldular ne güzelbende hep böle kalsın istiyom kız o slipleride kesinlikle tavsiye ederim çok oldum ben alalı onları o kadar rahat ki diğerleri tam kasıktan sıkıyo lastikleri korkuyom bebişi rahatsız etcek diye
kız ne dicem sana bugün görümcemin doğum günü akşam kutlamaya gitcez hediye olarak ta dün bi bluz aldım şık bişey ama öle pahalı bişey değil 20 tl ye yani bizimde çok gücümüz yok malum biliyosun bide evden salata tabağı gibi bişey koyayım yanına diyorum (yeni ev aldığımız için evde resmen züccaciye dükkanı var o kadar hediye götürüyorum bitcek gibi değiller) bide bide pizzamatik varya benim çeyizimde vardı ama bir kez bile kullanmadım aynısında annemlerinde var çünkü onu kullanıyoruz ne zamandır o pizzamatiği görümceme götürmeyi düşnüyodum evde öle durcana onuda götüreyim bugün diyorum sence yeterlimi şimdi bize park yatak aldı ya altında kalmayım bende bişeyler yapayım istiyorum ama çokta gücümüz yok şu ara anca oğluşun ihtiyaçlarını tamamlamaya çalıştığımızdan
atlamışım kız özür. sınava gitmicem kiiiiikız BİLGECAN yazdım da görmedin sanırım,sınavda başarılar yewwrum
benim göğüsler büyük değildi ya çokta küçük değildi amma şimdiki hali iyi geldi acayip çatladı ama bildiğin harita kırmızılı morlu beyazlı yollarla doluçok sağol canım :) uzun zamandır kendime bişeyler alıp minnoşa almadan donunce acık kıskandı sanırım tepikledi eve gıdene kadar ama :) görmezden geldim :)))
bende annen gıbı düşünüyordum cunku açtığında gogus komple ckıyor genelde. ama bu modelde sadece ucu çıkıyor gogusun, sele serpe piyasaya çıkmıyor gogus ondan hoşuma gıttı. :)
evde penye sutyen kullanıyordum ama bu hamılelıkte aldıklarım daha bır rahat valla kalın askılı. tavsıye ederım onlarıda herzaman gıyılır bunlar.
yok yaa ben kilo olarak fit olduğumda bıle gogus zengınıyım bu halını dusun :)))) benımkıler kalmasın boylee :)))) kız sutyenlerı 100 beden aldım şakası yok yanı
sliplerde zaten aklım vardı rahatda dıyorusun muhakkak alıcam simdi hamile esofmonı sarıyor gobusu rahatım ama sort-elbise giyince gobus açıkta kalır. bende gobus açıkta olunca cok rahatsız oluyorum. emniyet kemeri gıbı geliyor bana gobusun sarılı olması :)
ayyy bilge alemsin heee bide bide evi taşı gotur anacımmmbluzla salata tabağı yeter hayatım 2 tane hedıye daha ne olsun. pizzamatıgıde seneye goturusun
canım sağolsun tabıkı kadın kv yapmadığını o yaptı. duruma rağmen hedıye yatak aldı. lakin bak kendınde dıyorsun durumuz malum bebiş bekliyorsunuz sız. herşeyden kısıyoruz bu donemde. artı hediyende var gayette güzel. yeter anacım yeter ev yerınde dursun
Çok şükür nerden nereye geldik kese gorunecekmi kalp atışı varmı derken hamileligin yarısını gectik artik allahım inşallah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin çook ama çok güzel bir duyguymuş hele hareketlerini hissetmek müthiş birsey ya allah isteyen herkese nasip etsin insallah
canım ya valla eşim gibi konuştun eşimde isim seçerken hep ilersini düşünerekten seçim yaptı ilerde iş hayatında rüzgar bey denmesi çok karizma kızların rüzgar diye peşinden koşması oy bir sürü şeyler düşündü daha Rabbim isimleriyle yaşatsın amin canım valla nasıl bir özlem duyuyoruz şuanda aslında onlarda bizim aile bireyimiz ama aramıza katılmaları çok başka olucak o mis gibi kokuları ağlama gülme sesleri agudikleri oyyy oyyy
geçende eşim diyoki karşı komşum doğum yaptı ya şimdi onların evi mis gibi bebek kokuyodur ay nasıl içim gitti öle diyince o koku burnuma geldi resmen biranda Rabbim sağlıklan kavuşmayı nasip etsin ama benim paşa bugün anneyi üzdü sabahtan beri hiç ne tekme atıyo ne bişey yapıyo hadi annecim diye diye sabahtan beri mahfetti beni ufacık bi pıtlatıyo yine duruyo
EZEL gayet güzel canım,anlamı da hoş,yani bunu diyenler ekber ismi,muhammed ismi gibi isimleri dini bulup da ezeli mi beğenmiyolar anlamadım,sen gönülüzden geçeni yap bebüşüm,adıyla yaşasın,bakıma gelince ergenlik çağında hiç sivilce çıkarmamış biri olarak ara ara evde karbonatla yada balla maske yapıom da emin olamadım,aktar da içmediğiniz sürece sorun yok dedi,yaktım ben saçları canım kuaförde,saçlar kalçada mavi-siyah boyalıydı canım uydum kaynanaya,gelinlikte röfleli olsun diye başımın etini yedi,sonra düğünümde röfleli ama küt saçlı olup çıktım,e 1 yıl oldu,daha kendine gelemedi saçlar
kız aklıma ne geldi benim de satenden ,o biçim gecelikler babydol mudur nedir onlardan var da hiç giydin mi diye sor,bir-iki denemem oldu da,uzun süreli kullanılamadığı için çekmecede duruyolar
kız BİLGECAN yazdım da görmedin sanırım,sınavda başarılar yewwrum
merhaba,yeni üye olduğum için pek çözemedim siteyi.Lohusa pijamanızı nereden aldınız acaba internet sitesinden baktım bulamadım,Çok hoşmuş güle güle kullanın.Birde sezeryan doğumdan sonra gecelik giyin diyorlar ama bu konuyla ilgili bilgi sahibi olanlarınız varmı?
olsun canım hepsi olur bizler parça parça tamamlamaya çalışıyoruz elimize para geçtikçe kredi ödüyoruz çünkü tüm alışverişi bianda yapamayız tabi bide heveste varya şimdi aslında benim eşimde genel olarak herşeyi son ana bırakır evlenceğimiz zaman kendimi yırtıyodum resmen hadi şuna bakalım şunu alalım diye daha zaman var der durrudu ama bebiş için benden daha hevesli çıktı eşime bıraksam çoktan herşey tamam olurdu az kaldı ama artık ne zaman başlıcaksınız alışverişe bide şu var çoğu kişi 7 ay bitmeden bişey almayın der belki eşinden o yönde düşnünenlerdendir
atlamışım kız özür. sınava gitmicem kiiiii2008 den beri aöf de kaydım varda sınava felan girdiğim yok oğlumu beklyiorum onla beraber okucaz inş. acelesi yok bitirmek için
benim göğüsler büyük değildi ya çokta küçük değildi amma şimdiki hali iyi geldi acayip çatladı ama bildiğin harita kırmızılı morlu beyazlı yollarla doluya bide emzirdikten sonra şimdi bizim göğüsler sarkıkmı kalcak onu merak ediyorum ben o emniyet kemeri olayı bende de var sanırım eşim bazen göbişi sevcek oluyo karnımı açcak anam kat kat karnım slip çamaşır üstünde atlet sonra eşortman sonra üsteki bluz oğluşa ulaşmak içibn baya uğraşıyo zavallım
kız hediye içinde çok değil aslında bide şu var ama şimdi akşam biz annem babam ben eşim hep bir gitcez ya annemle beraber hediye almış olcaz ya ondan yani ay 2 nisanda kv doğum günüydü o gün çekiştirmiştik baya hatırlarsan ben inat ettim bişey götürmücek dedim annemde eli boş gidilmez diye inat etti evden hediye ayarladı kv ye ev terliği ve 6 lı pasta tabağı koymuş gitti bide hediye yi verirken bilgeyle ikimizin hediyesi pek bişeyde alamadık ama falan dedi acayip uyuz oldum beni niye katıyo diye ya o pizzamatiğide ne zamandr görümceme vercem diye duruyo zaten evde ona niyet ettimdi vermeyi
Valla isimde en cok iş hayatını düşünüyorum :) Ezel Hanım... baksana teyzesi karizma hatun ismi..Adını söylediğinde kolay kolay kimse unutmaz diye düşünüyorum.
Aynen oyle ailenin en kucuk fertleri :)))) sabah benim köpiş evlatlardan biri burnumu öpecek oldu sonra cekındı :) oğlum opebılırsın o burnun %20si senın dedım eşim guldu 25den dustumu dıye :)))) eeee dedım 5er dustuk kızımıza pay ayırdık şimdiden dedım :))) (2kopusle 4 kışıydık yaa )
simdiden dünyamız değişti, kesinlikle geldiklerinde hersey cok başka olucak..
sorma bılgecım bugun benım kızda cok az hareketlı bır ıkı pıt yaptı o kadar. dun gece ılk defa esim dısardan gobegımın dalgalanması gordu gozlerı böyleoldu :)) 2-3 gundur maşallah cok kuvvetlı bugun nazlanacağı tuttu. pozisyonları rahat heralde cok kıpırdanmıyorlar. akşama kurtlanırlar belkı. :))
ayyy ayşem ağzından bal damlıyor. işte bende bu mantıktayım gerçekten. sağol canım yuregıme su serptin..
canım benımde yüzümde leke bılmem ben ne güneşte vs... bende de leke cok oluyor ya. aldığım çatlak yağı lekelerede ıyı gelıyormus ama cok az suruyorum unutuyorum yüzüme sürmeye.
ayy kıyamam o saçlara.. yazık olmuş. benım saçlarımda roflelı olduğundan yapıyorum bakım arada. cokda ıyı geliyor o karışımlı yağlar.
1 yıldır toparlanamadıysa yapmadın sımdıye kadar bısey o zaman? yag surseydın sımdıye toparlanırdı.
ayyy babydol... bana hıc babydol deme şimdi :)))) magazadakı kızda fantezı gecelıklerımızde var dedı gecen gıttıgımızde. benım gobus ağzıma geldı nerdeyse :))) ''doğurayım da dusunuruz fentezisini canım. bak fentezinin tavanındayım suan'' dedim
canım onlar zaten her zaman gıyılmez bende de oyle saten maten varda. onlar uykuluk değil hayatım. adamın gotu donar onunla yatsa :)))) onlar numunelik :))) arada gıyıcen ısın bıtınce geciricen beline kadar esofmonu yatcan
bilgem cumartesi iznine sevinçten unuttum ne sınavına gırıcen canım?
bilge seneye göğüsleri atkı olarak kullanırmışızboynumuza atarız sıcak sıcak :)))) kız sorma bende cok merak edıyorum inşallah sarkmaz. iste güzel sutyen kullanmakta onemlı duzenlı. mesela sutyensız gezenlerın daha cabuk sarktığını duymuştum. ne derece doğru bılemem tabi de.
:)) adam cocuguga ulaşmak ıcın kazı calısması yapıyormus :))) neyse yaz geliyor o katlar ıster ıstemez azalacak. :) ben dun sort tişörtle yattım dun cok sıcaktı. sabah bır kalktım esiyor yağmur yağıyor :44: şimdi yıne güneşli..
e madem oyle onu da gotur o zman zaten ona ayırmıştım dıyorsun.
ayyy hadı ya annen son dakka golu atmış :) olayı cok ıyı bılıyorum ama son dakka hedıyesını bılmıyordum.
kvlere nooo :113:
ben sütyensiz duramam hiç kışın yatarkende çıkartmam yazın çıakrırım sadece inş. sarkmaz sarkarsa napalım canı sağ olsun oğluşun dicez
kız senin kızçe pek nazlı benim paşada pek inat pozisyonlarından dolayı heralde bazen hissedemiyoruz bende anlamadım dün ortalığı yıktı geçti bugün tık yok
yarın aöf sınavı var canım ya ben ege üni. de muhasebe okudum 2 yıllık sonra aöf ye geçtim işletme ye 2008 den beri kaydım varda sınava girdiğim yok hep bişey çıktı sınav günleri gidemedim yarında gitmicem zaten çalışmadım etmedim gidip napcam
Annişleeer nörünüyoz bakeemm
çok yoruldum cok yoruldum yoruldum yorul yor yyyyy (nasıl amaaa) ya gercekten şuan belim kopucak sankı sandalyeye yapıştım kaldım resmenn..
sineemm kuşum napıyon yaa bugun daha zindesin sankim zaten öyle ol sen yorulunca gelinimde yoruluyo haliyle yoksam seni düşündüğümden değil yazık 1 parçacık coçuğaaa...
ezeelll ımmmm:44::44::44::44::44: bana kalsa bn koymazdım darılmaca gücenmece yeaakk..ama idare eder güzel isim..elif ismini oldum olası severim...ama burda en onemli olan senin ve eşinin kararı tabisi...
kızzz bu arada geceliklerde cok seksi yahuuu nettin seeen bide gayet uygunmuş bayıldım yanııı...benim daha bi çöpüm bile yok param vardı olanıda kocama verdim vermiycem dedim o kadar ama naparsın kıyamadım kredi odedi adam ama bebişimin eksiği cook buyuklerı tamamlandı çok şükür dardayız ama olsun napılım Rabbim biyerden verir artık ..bugünümüze şükür dimi kızlaarr
BİLGEEE kız aöf hee başarılar şimdiden bnde oğluşla gırdım ama bi halt edemedim doldurdum da doldurdı-um sinirimden neyse çokta tınn..senye bi daha girerim dert mi sankimmm..anamm bilge bnmde donlara sütyenlere mütyenleer çook ihtiyacım var heeee..netcük..parada yokk :26::26::26::26:
bu arada ciclerini alan annişler gule gule sağlıkla kullanın inşallah ..Allah ım hepimize bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsinnn ..
burdan herkescikleride öpüyom haaa..
ben avize araştırmadım henüz ama baumax da koçtaş ta bakmıştım sadece yüksekti orda da 35 tl çok çok uygun eşimin karabağlarda avizeci tanıdıkları var oralara bi bakcaz önce pahalı gelirse almam ama başka yerlerede bakarım. canım bizim yatağımız 90*190 beşiğin üstündeki komidinin altına giriyo yatak ölçüleri her kayrolaya göre değişir bizim özel yapım oldu ya 90*190 ölçü istedik biz zaten meltemde de ölçüler aynıydı bizim modelin sen tam olarak öğren yatağın ölçüsünü ona göre al yatak olarak tabiki yatsan ı öneririm ama fiyatlar biraz yüksek orda yatak araştırmasına da girmediğimiz için dışarda fiyatlar nasıl hiç bilmiyorum. akşama gitcem kipaya bebek bezi için annemin gittiği kipa expersler oluyo ya küçük belki ondan çeşitmi yoktu ki perde için acele etme karar veremediysen daha vakit var nasıl olsa iyice düşün gez bak modellere sonra keşke şölemi yapsaydım demezsin bende çok düşündüm napsam netsem diye çok kararsız kalmıştım çok yüksek fiyatlı bişey yaptırmak istemedim çünkü 2 sene sonra falan pencereleri değiştirip boydan yaptırmayı düşünüyoruz birde rüzgarıma kız kardeş gelirse ikisi için uygun bi perdeyle değişitirebileyim dedim sende çok pahalı bişey yaptırma olurda taşıncak olursanız uymasada çok para vermemiştim zaten dersin
sagol canim 100luk yaptirdim 170 cikti diyet verdi sekerimi olcuyorum surekli diyeti nasıl yapcam bilmiyorum tuzu şekeri kestim kızarmış kuru ekmek yiyorum ama yemeklerden vazgecemiyorum.. dedigin gibi bebegimin hareketlerini hissettikce biraz olsun mutlu oluyorum ama ayni evin icinde iki yabanci gibi de olunca uzulmemek ve sekerin yukselmemesi elde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?