2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Yanlış yazmışım aralık annelerindeydim, kasımda kızımı kucağıma aldım :)))

http://www.dominoshop.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=2598 birde bu var hastane için uzun gecelik istiyorum diye bunu beyendim gibi ama buda pahalı yaa aman bende uygun pek bulamadım ama
http://www.pijamadunyasi.com.tr/haluk-bayram-hamile-geceliksabahlik-takim-pmu895 bu var aman ne bulsam bakar oldum abowwww

evet onu beyendim en cok koyu değil yaa ben siyah beyaz beyendim o zaman benimki kesin koyu demektir ama almadım daha biraz pahalı geldi gözüme beyendigim de ondan almadım

Canim ikinci sıradaki 40 lira hemde iki tane citcitli badysi var kalitesinde süper civilden aldım bak istersen. Bahar kampanyasında.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende üstü beyaz alti mavi olan takımdan aldım sonra bir kolu kısa çıktı gittim geri verdim içime sinmedi sabahliksiz olunca. Takım istiyorum bir tane sabahlikli.güzel.birşey.bulursam diye netten.bakicam.

Ufff inşallah sağlıklıdır yaa Birde aksilik haftasonuna denk geldi doktorum yok doktorlar yok nereye gideceğimi bilemedim şimdi

Canim ikinci sıradaki 40 lira hemde iki tane citcitli badysi var kalitesinde süper civilden aldım bak istersen. Bahar kampanyasında.

uygunmuş fiyatı zaten ama en cokda güzelmiş
internetten civile bakıyorum sagol canım

hadi ya şansa bak. evet bir tane takım iyi olur hem sabahlıkta ıkı takımlada gıyılır.

Ufff inşallah sağlıklıdır yaa Birde aksilik haftasonuna denk geldi doktorum yok doktorlar yok nereye gideceğimi bilemedim şimdi

canım kendı doktorun olmasa da başka doktora gorun. durumu anlat gıttıgın doktora. cumartesı ozeller çalışıyor. ben sgk ile anlaşmalı ozel e gıdıyorum muayene ucretı 20tl cok bısey de değil. ılla kendı doktorun olması gerekmez. ama yarına kadar sende stres yapma. bebişte etkileniyor bılıyorsun.

evet sabahlığı yok orda ama pijamada 20kusur lıra fark var. modeli cok güzel ne anne işi dediğimiz tarz ne de cok vamp tam karar bır model. nasıl olsa netten alıcaksın bakalım bu tarz modellere bıraz acele etme. modeller cok güzel ama tuzlu bayag

ben yarın en iyisi bir doktora gideyim inş düzelir hemencik çok korkuyorum evet streste yapmak istemiyorum dediğin gibi etkiler diye ama elde değil işte insan korkuyor birşey mi oldu acaba diye

evet ya sürekli takip etmeliyim indirime girer belki dimi ben butun alışverişi internetten yapmalıyım yürüme sıkıntım varya alısverise cıkamicam tabi sırf internet olunca iyi takip etmeliyim belki indirim olur beaaa

aynen canım dısardan almayacak olduktan sonra acele etme. ben dısardan alıcaz ağrılarım çoğalıyor dıye acele ettım. artık çarşıya çıkmak zoluyor.

bende bakarım daha çoğu kişi almadı zaten, fikirler çıkar kampanya vs olur.
bak gezinirken bı takım gordum

gecelik+sabahlık 65tl

Son düzenleme:

sagol canım benim ben boyu bıraz daha uzun olsun diyorum ama dediğin gibi acele etmicem bulurum İnsallah gönlüme gore bende ama bazen almayada başlamak istiyorum herkes birseyler alıyor ya heves ediyorum bir dahaki ay baslim diyorum yavaş yavaş dimi

az daha bakta canım en azından ne kar edersen kardır. zaten mayısa giriyoruz kalıcak Allahın izniyle 2 ay. temmuz dedik mi elimiz kulağımızda.
artık erkenı de kalmadı. kalan ıhtıyacları alıp hazır olmakta fayda var bence.
hepimizin 7.ayımız bıttı yada bıtıyor. ben kalanları mayısta bıtırıp, hazıranda da evı hazırlamak ıstıyorum. tek olduğum ıcın elım ayağıma dolaşmasın zaten doğum heyecanı var :))) son dakikaya kalırsa yapamam dıye hazır olsun ıstıyorum hazırana kadar hersey.

ben yarın en iyisi bir doktora gideyim inş düzelir hemencik çok korkuyorum evet streste yapmak istemiyorum dediğin gibi etkiler diye ama elde değil işte insan korkuyor birşey mi oldu acaba diye

canım sabahtan gıt doktora ıcın rahat etsın. anlıyorum kolay değil ister istemez geriliyor ınsan ama bol bol dua et rahatlarsın. benımde dualarım kuzucuğunla ve senınle...

Eklentiler

• $1397851163594.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $1397851182172.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 38
kizlar battaniyelerimiz nasil anneannemiz aldi ogluslarima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…