Kızlar merhaba, ben 2013 kasım anneleri grubundaydım ama 18 aralıkta dünyalar güzeli prensesimi kucağıma aldım :) Allah size de yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Sizlere yazma sebebim bugün tam 5. Ayımızı bitirdik ve artık kıyafetlerimiz küçülmeye başladı, hepsi çok temiz zaten o kadar çabuk büyüyolar ki çok az giyebiliyolar, hatta daha hiç giyemedikleri bile var :)
Önce saklıyim 2.ye giydiririm dedim ama ikincinin kız olacağı ne malum en azından birinin yüzünü güldüreyim dedim :) gerçekten ihtiyacı olan birine ücretsiz göndermek istiyorum. Hatta 2-3 kişiye bölüp öyle de gönderebilirim. Kıyafetlerin çoğu mothercare %100 pamuktur. İlgilenen olursa bana ulaşsınlütfen. Sevgiler...
ohhh süper
sağol canım benım..evet bende onceleri nette bakıyordum 150-200 dıye rakamları görünce şaştım kaldım. 3'lu takım ıcın 60tl cok uygun rakam. kalıtesı de cok ıyı bıde.
ama sadece gecelik daha uygun olsun dıyorum. ilk defa bu kadar pahalı takım aldım. canım baktığın modeli eklesene bende bakayım sitelere belki aynı urunu buluruz daha uygun bende nette de cok fink atıyorum :)))
sadece pijaması bu fiyat sabahlıgıda ayrı bu takımın 150 civarı oluyor mesela bu takımı ev için beyendim ben ama
http://www.ilkemhamile.com/Default.aspx?p=Detay&q=8369&KatID=26&Beden=19464
evet onu beyendim en cok koyu değil yaa ben siyah beyaz beyendim o zaman benimki kesin koyu demektir ama almadım daha biraz pahalı geldi gözüme beyendigim de ondan almadım
evet bende oyle duşundum sabahlığı bırcok başka seylede kullanabılırım hem renginden hem kesımınden dolayı. hatta bu takıma bır tane beyaz badi düşünüyorum. yedekte olsun diye hastanede rahat edemezsen falan.
gecelik alıcam o gun baktımda cok ama artık onun fıyatı daha makul olsun derdındeyım bıraz. gecelıkler 40tl.di. onumuzdekı hafta kontrole gıdıcez sonrakı haftada ufaklığın 3-5 eksıgı var onlar ıcın carsıya cıktıgımda duz gecelik bakıcam. bırde sezeyanda gecelik daha ıyı dıyorlar. inşallah sezeryan olmaz o ayrı konu ama ıhtımaller dahılınde birde gecelik olması ıyı olur.
benım cıvcıvın kıyafet işleri bitti teyzesi :) sıra bana oyle geldı. cok fazla değil ama, ben doğumdan sonra detaya gırme yanlısıyım :) kılosuna gore cıcı bakılır artık. geldıgınde çıplak kalmasın yeter :)))))
valla orgu işi sabır işi.. emegıne sağlık canım. cok özenerek yaptığında bellı zaten.
sen ne yaptın aldın mı pijama takımı?
simdi modele baktım hızlıdan bak aynısı 77.50tl fiyatı kapıda odemesı de varmış.
http://www.gurakanmarket.com/chezmam-kapri-kol-pijama-takim-sax-m.html
canım benımde kızım 2-3 gundur coşuyordu resmen ama bugun kucuk kucuk tıp tıplar oldu sadece. her gun her gunu tutmuyor. ama sen dıyorsun kı kordonu boynundaydı.. ve doktor hareket takıbı yap demiş. zaman zaman hepimiz yersiz endişe ediyoruz ama senin ki yersiz endişe değil. bence kesinlikle doktora git. Rabbim korusun bebeğini ama en azından görmüş olursun. ihmal etme.
Canim ikinci sıradaki 40 lira hemde iki tane citcitli badysi var kalitesinde süper civilden aldım bak istersen. Bahar kampanyasında.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende üstü beyaz alti mavi olan takımdan aldım sonra bir kolu kısa çıktı gittim geri verdim içime sinmedi sabahliksiz olunca. Takım istiyorum bir tane sabahlikli.güzel.birşey.bulursam diye netten.bakicam.
Ufff inşallah sağlıklıdır yaaBirde aksilik haftasonuna denk geldi doktorum yok doktorlar yok nereye gideceğimi bilemedim şimdi
evet sabahlığı yok orda ama pijamada 20kusur lıra fark var. modeli cok güzel ne anne işi dediğimiz tarz ne de cok vamp tam karar bır model. nasıl olsa netten alıcaksın bakalım bu tarz modellere bıraz acele etme. modeller cok güzel ama tuzlu bayagsabahlığı yok galiba orda sabahlığını ayrı satıyorlar ama sadece pijamanın fiyatı bu sabahlıklan bayağı oluyor ama en azından burada pijaması daha ucuz
sagolasın canım yaa ev için nasıl beyendin mi
hadi ya şansa bak. evet bir tane takım iyi olur hem sabahlıkta ıkı takımlada gıyılır.
canım kendı doktorun olmasa da başka doktora gorun. durumu anlat gıttıgın doktora. cumartesı ozeller çalışıyor. ben sgk ile anlaşmalı ozel e gıdıyorum muayene ucretı 20tl cok bısey de değil. ılla kendı doktorun olması gerekmez. ama yarına kadar sende stres yapma. bebişte etkileniyor bılıyorsun.
evet sabahlığı yok orda ama pijamada 20kusur lıra fark var. modeli cok güzel ne anne işi dediğimiz tarz ne de cok vamp tam karar bır model. nasıl olsa netten alıcaksın bakalım bu tarz modellere bıraz acele etme. modeller cok güzel ama tuzlu bayag
evet ya sürekli takip etmeliyim indirime girer belki dimi ben butun alışverişi internetten yapmalıyım yürüme sıkıntım varya alısverise cıkamicam tabi sırf internet olunca iyi takip etmeliyim belki indirim olur beaaa
aynen canım dısardan almayacak olduktan sonra acele etme. ben dısardan alıcaz ağrılarım çoğalıyor dıye acele ettım. artık çarşıya çıkmak zoluyor.
bende bakarım daha çoğu kişi almadı zaten, fikirler çıkar kampanya vs olur.
bak gezinirken bı takım gordum
gecelik+sabahlık 65tl
Eki Görüntüle 1076890 Eki Görüntüle 1076891
sagol canım benim ben boyu bıraz daha uzun olsun diyorum ama dediğin gibi acele etmicem bulurum İnsallah gönlüme gore bende ama bazen almayada başlamak istiyorum herkes birseyler alıyor ya heves ediyorum bir dahaki ay baslim diyorum yavaş yavaş dimi
ben yarın en iyisi bir doktora gideyim inş düzelir hemencik çok korkuyorumevet streste yapmak istemiyorum dediğin gibi etkiler diye ama elde değil işte insan korkuyor birşey mi oldu acaba diye
canım sabahtan gıt doktora ıcın rahat etsın. anlıyorum kolay değil ister istemez geriliyor ınsan ama bol bol dua et rahatlarsın. benımde dualarım kuzucuğunla ve senınle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?