2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Battaniyelerinize bayıldııımmm. Çook güzeller.. Allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.. Nereden aldınız??

cok saol cnim ayni olsun istemedim annem bursadan ozdilekten aldi netten bulabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunlarda ananemzn aldiklarinin bir kismi

Eklentiler

• $1397851997503.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $1397852011481.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $1397852076965.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 32

Eklentiler

• $1397852150205.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $1397852188407.webp
    33 KB · Görüntüleme: 32
  • $1397852205971.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $1397852228448.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 38

Canim bende bu battaniyeye bayiliyordum ama bebeklerde pelus battaniye nefes almadığı içın sağlıksızmis hemde nefes almadığı.içın.terletip.hasta yapıyormuş. Ben onun içi..vazgeçtim. Bir arastir sende istersen.

hc duymadim cnim soyledgn iyi oldu saol ablamla yengemde kullaniyo memnunlarmis bebislern battaniyeleri ck gerci:)

cnim soyledgn iyi oldu duymamistm hc ablamla yengemde kullaniyolar memnunlar bilemedim simdi

buda son halim nasil kizlar sizinde boylemi 29.haftamdayim 10kilo almisim

Eklentiler

• $1397853226876.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 55
cnim soyledgn iyi oldu duymamistm hc ablamla yengemde kullaniyolar memnunlar bilemedim simdi

Sen bilirsin canim herkeste var genelde bende indirimde denk geldim özdilekte hatta 20 lira bile değildi ama bunu okuyunca vazgeçtim. Yoksa kendim bile pelus battaniyede yatmaya bayılıyorum :)

biz aldik artik:) cogu eksiqimz bitti ufak tefek isler kaldi buyuk esya olarak bebek arbmz yok sadece arastryrz onuda ikizlere pek model yok kullanisli olsun istyrm yanyana istemiyrm alt ust war ole dusunyrz

Hayırlı olsun canim inş kullanışlı olur. Maşallah bitirmissiniz eksikleri az kalmış. Arastir artik eskisi gibi değil ikizlere cok.araba var. En olmadı iki çocukla tek.başıma bir yere çıkamam ikiz arabası.iki.çocukla sürmesi de zor olur dersen iki tane tekli araba alırsın. Senin doğumda ikiz olunca erken olur hadi.hayırlısıyla kaç haftan kaldı?

karar werdik sayilir arbmza bkalm ne zman alicz masraf 2ye katlaninca erken bslamistim ben almaya haziran sonu kismetse tam olarak gun wermedi suan

karar werdik sayilir arbmza bkalm ne zman alicz masraf 2ye katlaninca erken bslamistim ben almaya haziran sonu kismetse tam olarak gun wermedi suan

Öyle tabi.çifte.masraf olucak ama hediyede cok.gelir Hayırlısıyla kucagimiza alalum inş. ne kadar cok.kalırlarsa içerde o kadar iyi tabi

Öyle tabi.çifte.masraf olucak ama hediyede cok.gelir Hayırlısıyla kucagimiza alalum inş. ne kadar cok.kalırlarsa içerde o kadar iyi tabi

canlari saolsunda alirim ogluslarima hersey aynen icerde ne kdar kalrlarsa okadar iyi simdilik gelmeye niyetleri yok ins olmazda

buda son halim nasil kizlar sizinde boylemi 29.haftamdayim 10kilo almisim

Canim maşallah yeni.gördüm hiç ikiz hamile gibi değilsin.gayet.fit görünüyorsun. Benim karnım bile daha büyük :)

Canim maşallah yeni.gördüm hiç ikiz hamile gibi değilsin.gayet.fit görünüyorsun. Benim karnım bile daha büyük :)

ck saol cnim bnde sisko oldm dye uzulyrm:)

Kizlar dun gece sol tarafima dogru uyuyordm felaket bi sanciyla uyandim kizim sag tarafima top gibi toplanmis sertlesmis karnim ama dayanilmaz bi aci hemen sesime esim kalkti allah biliyor ya erkem dogum olcak sandik yatakta muddet bekledik 5dk sonra gecti sancim kalktim wcye falan gittik ve sabaha kadar uyumadik allahtan bisi olmadi ama kizim cok hareketli icerde neden oyle oldu anlamadim ama cok korktum dun gunduzde biraz yuruyus yaptik oglumla carsiya ciktik pijama fln aldm kendime ayakta kaldim ondanmi acaba hala saskinim ama o anki o aciyi unutamam minnosum saglkli olsnda yeter bana hala sag tarafim agriyor

kızlar benim ara sıra burnum kanıyo sizinde oluyormu böle bişey aslında ara sıradan biraz daha fazla bide ben sağa sola yatınca karnımın ustü acıyo yan yatmak bile acı veriyor gögüs altına ince yastık koyarak yatıyorum bebeğimin üstüne yatcam diede korkuyorum kendim zayıfım 47 hamile kaldım 50 anca oldum oda zar zor doktorda kilo al diyor ama ne yapayım alamıyorum

canım aynı ağrı bendede oluyor doğurcak gibi hissediyorum o an sonra dinlenince geçiyo benim doktora sormadım daha ama araştırdığım kadarıyla rahim doğuma hazırlık yapıyomuş etrafımdakileride sordum olur ole arada dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…