kızlar benim ara sıra burnum kanıyo sizinde oluyormu böle bişey aslında ara sıradan biraz daha fazla bide ben sağa sola yatınca karnımın ustü acıyo yan yatmak bile acı veriyor gögüs altına ince yastık koyarak yatıyorum bebeğimin üstüne yatcam diede korkuyorum kendim zayıfım 47 hamile kaldım 50 anca oldum oda zar zor doktorda kilo al diyor ama ne yapayım alamıyorum
Kızlar merhaba, ben 2013 kasım anneleri grubundaydım ama 18 aralıkta dünyalar güzeli prensesimi kucağıma aldım :) Allah size de yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Sizlere yazma sebebim bugün tam 5. Ayımızı bitirdik ve artık kıyafetlerimiz küçülmeye başladı, hepsi çok temiz zaten o kadar çabuk büyüyolar ki çok az giyebiliyolar, hatta daha hiç giyemedikleri bile var :)
Önce saklıyim 2.ye giydiririm dedim ama ikincinin kız olacağı ne malum en azından birinin yüzünü güldüreyim dedim :) gerçekten ihtiyacı olan birine ücretsiz göndermek istiyorum. Hatta 2-3 kişiye bölüp öyle de gönderebilirim. Kıyafetlerin çoğu mothercare %100 pamuktur. İlgilenen olursa bana ulaşsınlütfen. Sevgiler...
Massallah cnm cok tatlisiniz ucunuzde :) gayet fitsin valla sahane gorunuyosunz
vaaaooooovvvvvv aslanım benım isme bak.. maşallah ona
Adıyla yaşasın kuzucuk annesi. cok beğendim. bizde erkekte iki isim secmıstık ve bırı Kaan dı :) oğlum olsaydı adaş olacaklardı. :)
Amin canım sağol. uzun zamandır bu kadar guzel rüyalar gormemıstım.
bak benı gene menfattınden düşünüyor cadı bu yaaaa
canım pembe olmaz mı nıye olmaz anlamadım ben sımdı çocuk gıymeyecek ya sen gıyeceksın. o mavişlenir sen pembişlenirsin. ama tabı yıne sen bılırsın. ben lohusa takımında hastanede ozellıkle beyaz ıstedım gercı. normalde de cok acık renk gecelik sevmeme rağmen. beyaz daha yakışır dıye duşundum ne bılıyım.
valla sevgicim minnoşun cicilerini hazırlıyınca ohh dedım. ya cok tezcanlıyım. bekleyen ıse dayanamıyorum. ee evdeyim de ne beklıcem yapayım bıtsın dedım.
ay bu arada 2 haftadır ayaklarım balonacımaya yanmaya başlamıştı artık. demın tuzlu suya koydum ama dondu ayaklarım. :18: inşallah iyi gelirde boşuna donmus olmam
geçmiş olsun cnm hayırlı haberler al inş..bebişin Allah a emanet..bizede haber verben yarın en iyisi bir doktora gideyim inş düzelir hemencik çok korkuyorumevet streste yapmak istemiyorum dediğin gibi etkiler diye ama elde değil işte insan korkuyor birşey mi oldu acaba diye
güle güle kullan sekerim sağlıcakla inşallahhkizlar battaniyelerimiz nasil anneannemiz aldi ogluslarima
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar benim ara sıra burnum kanıyo sizinde oluyormu böle bişey aslında ara sıradan biraz daha fazla bide ben sağa sola yatınca karnımın ustü acıyo yan yatmak bile acı veriyor gögüs altına ince yastık koyarak yatıyorum bebeğimin üstüne yatcam diede korkuyorum kendim zayıfım 47 hamile kaldım 50 anca oldum oda zar zor doktorda kilo al diyor ama ne yapayım alamıyorum
günaydın kızlar hayırlı günler olsun.
akşam kipa ya gittik oğluş için deterjan ve bebek bezi almaya birde ne göreyim bebek giyimde acayip indirim
kaçırmayın derim fiyatlar yarı yarıyadan bile fazla düşmüş çok güzel çok cici ve çok kaliteli hepside her kipada vardır sanırım
izmirde ki arkadaşlar forum kipa dan aldım valla hemen gidin bence birde son fırsat ürünleri koymuşlar
lastikli çarşaflar 3,38 tl su kir geçirmez yatak çarşafı 1 tl aldım ve inanın o kadar kaliteli ki
çarşaf 2 tane almıştım bugün gidip ne varsa toplamayı düşünüyorum
Kizlar dun gece sol tarafima dogru uyuyordm felaket bi sanciyla uyandim kizim sag tarafima top gibi toplanmis sertlesmis karnim ama dayanilmaz bi aci hemen sesime esim kalkti allah biliyor ya erkem dogum olcak sandik yatakta muddet bekledik 5dk sonra gecti sancim kalktim wcye falan gittik ve sabaha kadar uyumadik allahtan bisi olmadi ama kizim cok hareketli icerde neden oyle oldu anlamadim ama cok korktum dun gunduzde biraz yuruyus yaptik oglumla carsiya ciktik pijama fln aldm kendime ayakta kaldim ondanmi acaba hala saskinim ama o anki o aciyi unutamam minnosum saglkli olsnda yeter bana hala sag tarafim agriyor
cok saol 64kiloyum tam 10kilo aldm istahmda masallah pek bi acik doguma kadar kac olurum acaba:)
kizlar puset aldinzmi bebeqi tasimak icin ben kararsizim 0 6ay alcz ya herkz dioki zatn ilk zaman cockla cok cikamazsn bosuna alms olursun sizce almalimiyim
Selam kızçeleerr az önce doktora gittim ilaçlarımı yazdırmak için 29+1deyim, velet suratını karnıma yaslamış göstermedi kendini çok buğulu görünüyomuş arada su olmayınca, bişi anlamadım gördüğümden :) çok şükür iyiyiz, 56 ile hamile kalmıştım bugün 64,700 çıktım azcık kaçırıyorum bu ara sanki :) 32. haftada tekrar gel dedi çok az kaldı izinlere yaa şaka maka :) kilom artmış diye decavit vitamin veriyodu ona gerek yok dedi kan hapı d vitamini damla ya devam, bide magnezyum yazdı gene..
benimde kanıyo ara ara, hatta tıkanıklık çok oluyo bu aralar, hafif kanama olup pıhtılaşıyo gece zor uyuyorum.. hamilelikte vücutta kan artıyo, basınçta artıyo o yüzden kılcal damarlarda kanama olabiliyo normal dedi doktor bana..
geçmiş olsunn.. bende geçen akşam tam yattım biraz sonra sağ tarafıma sancı girdi, korktum baştanda biraz durdum ayaklarıma falanda sıcak su torbası getirdi eşim geçti, sonra doktora sordum gazdır dedi korkma herşeyden dedi :) umarım korkusuz atlatırız şu dönemleri ne olsa panik yapıyoruz yaa onun dışında pek şikayetim yok çok şükür bi bacak ağrım var arada bi kalkınca yürürken falan kalçama doğru bi ağrı giriyo, birden ahh diyiveriyorum eşim hemen noldu ne var diye fırlıyo :))) sen benim aklımı alcaksın bigün diyo :)
aynen canım dısardan almayacak olduktan sonra acele etme. ben dısardan alıcaz ağrılarım çoğalıyor dıye acele ettım. artık çarşıya çıkmak zoluyor.
buffy merhaba,
ağrılarım çoğalıyor çarşıya çıkmak zorluyor demişssin.
ben de aynısını yaşıyorum dışarda alışveriş yapmak çarşı pazarda dolaşmak bile yoruyor kasıklarımı belimi ağrıtıyor.
normal mi durumumuz sence?
ben biraz stres oluyorum böylemolduğum için de..
Bebisin hareketleri normale döndü kizlar :)
kızlar selamlar
nedense aşırı sekilde erken doğumdan korkuyorum, doktorum öyle bir şeyin varlığındanda bahsetmedi ama nedense çok korkuyorum. sizde de aynı sekilde korkular oluyor mu.
kasıklarım hep çok ağrıyor benim , 2 farklı doktora gittim ikiside rahim büyümesinden dedi, tip olarak çok ince ve darım, o yüzden olması normalmiş, fakat acaba kasılma mı ağrımı bazen karıştırıyorum.
insanlarla artık görüşmüyorum son 3 aya girdim Allah ın izniyle hiç evden çıkmıyorum desem yeridir.. bende ki durumlar bu.. benzer şeyler yaşayanlarınız var mı?
çok sevindim canım. Allah hepimize güç versin sabır versin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
kızlar selamlar
nedense aşırı sekilde erken doğumdan korkuyorum, doktorum öyle bir şeyin varlığındanda bahsetmedi ama nedense çok korkuyorum. sizde de aynı sekilde korkular oluyor mu.
kasıklarım hep çok ağrıyor benim , 2 farklı doktora gittim ikiside rahim büyümesinden dedi, tip olarak çok ince ve darım, o yüzden olması normalmiş, fakat acaba kasılma mı ağrımı bazen karıştırıyorum.
insanlarla artık görüşmüyorum son 3 aya girdim Allah ın izniyle hiç evden çıkmıyorum desem yeridir.. bende ki durumlar bu.. benzer şeyler yaşayanlarınız var mı?
Walla bende sennki kadar olmasa da aynı panikler var, hep felaket haberleri duyunca oluyor herhalde( Bende hergün işe gelip gidiyorum senin maşallahın var kuzu, evdeysen zaten dinlenerek geçiriyorsan bir şey olmaz Allahın izniyle kalbini ferah tut. Şeytan içimizi daraltıyor bence (
gerçekten daraltıyor değil mi!
asosyal oldum ne bir yemeğe ne birine gitmek istiyorum
yorgunum da, duş alıp hazırlanıp evden çıkacak halim de yok aslında.
ilk 3 ay bebek tutunucak mı diye diye geçti
son 3 ayda erken doğmayacak dimi diye diye geçecek sanırım..
kizlar battaniyelerimiz nasil anneannemiz aldi ogluslarima
bunlarda ananemzn aldiklarinin bir kismi
buda son halim nasil kizlar sizinde boylemi 29.haftamdayim 10kilo almisim
Kizlar dun gece sol tarafima dogru uyuyordm felaket bi sanciyla uyandim kizim sag tarafima top gibi toplanmis sertlesmis karnim ama dayanilmaz bi aci hemen sesime esim kalkti allah biliyor ya erkem dogum olcak sandik yatakta muddet bekledik 5dk sonra gecti sancim kalktim wcye falan gittik ve sabaha kadar uyumadik allahtan bisi olmadi ama kizim cok hareketli icerde neden oyle oldu anlamadim ama cok korktum dun gunduzde biraz yuruyus yaptik oglumla carsiya ciktik pijama fln aldm kendime ayakta kaldim ondanmi acaba hala saskinim ama o anki o aciyi unutamam minnosum saglkli olsnda yeter bana hala sag tarafim agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?