2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Slm kizlar akil verin bana nolur ya... bildiginiz üzere lohusa pijamalari cok pahali cok uygun bi pijama buldum. Ama tek renk kalmis pembe benim oglum olacak nasil olur bilemedim. Bide gecelik aldkm o da Kırmızı napsam ki şimdi ???

tunaydın canım :)) ohh kipa toplanmış galiba :))
fiyatlar şaka gıbıymıs o ne oyle ya 1tl ye carsaf.
topla topla her zaman olmuyor bu kadar deli indirimler.
sabah arabayı kaptırmısım eşim almış arabayı. burdakı buyuk kipa bana bayag uzak. yakınımda bır tane var ama hıc bısey gelmiyor oraya
akşama resim koy tatlım merak ettım cooookkkk :)

kizlar puset aldinzmi bebeqi tasimak icin ben kararsizim 0 6ay alcz ya herkz dioki zatn ilk zaman cockla cok cikamazsn bosuna alms olursun sizce almalimiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bızım araba alırken yanında vardı puseti. onuda arabaya monte edicez elde tasımıcaz. ılk zamanlar zaten cok çıkmaz doktor ev.. doğduktan sonra olmazsa kanguru bakarız dıye duşunduk.

tunaydın nassın canımmmm :)
kurduğun cümleye dıkkatını cekerımmmmmmm
Efe'de eşimin ismi bu arada :))))) Kaan cok güzel isim canım hele ki Yiğit Kaan cok manalı ve cok güzel..

ya sorma cinsiyet konusunda ben cok huylanıyorum 7.ci 8.ci aylarda yok oyle yok böyle dıye cok duydum değişen
kız-erkek elbet basımın ustune.. lakın alısverıslerde patlarız valla :))))))

dunku su bıraz ıyı geldı ama havalar daha sıcak değil soğuk suyla durduk yere hasta edıcem kendımı dıye tırstım yaa. cok sisler acıyorlar bakalım pazartesı doktora sorayım o ne diyecek belkım krem falan bısey vardır ıyı gelen.

maşallah canım :) yuzunu gormesende soylle bır gormusun yaramazı :) 30.haftanın da ıcıne gırmışsınız hayırlı olsun :)

Bebisin hareketleri normale döndü kizlar :)

maşallah canım :) bak kızın nazlanmış azıcık :) ama cok dıkkatlı ol sureklı takıp et canım. Rabbim korusun kuzucuklarımızı..

canım normalde bıle oluyor bu ağrılar ama bıraz fazla ıs yapınca yada carsıya çıkınca cok fazlalaşıyor ağrılar.
doktor rahım buyuyor normal demıstı en son kontrolde. ama o günden bugüne daha da cogaldı. bende sorucam pazartesı bakalım.

kontrollerde ustune basa basa söylemek lazım ki onlarda ona gore bakacaklarına baksınlar. herkese değişken cunku herşey

1 ay once 3-4 saat rahat rahat geziyordum. şimdi 1-2 saatte eve gıdelım oluyorum ve o gun yada gece ne zaman donduysek ağrım durmuyor.

Slm kizlar akil verin bana nolur ya... bildiginiz üzere lohusa pijamalari cok pahali cok uygun bi pijama buldum. Ama tek renk kalmis pembe benim oglum olacak nasil olur bilemedim. Bide gecelik aldkm o da Kırmızı napsam ki şimdi ???

canım o tek kaldı dediğin modelin resimini yada markasını paylaşırmısın

canım o tek kaldı dediğin modelin resimini yada markasını paylaşırmısın

Canim nette degil burda bi kadin satiyor oyle evde lohusa pijamalarj cok satmadigi icin getirmicekmis baska tek degilde iki beden işte kalmis teknur diye bi marka gogus kismi sag ve soldan dugmeli onunde bebek var fln mevsimlik bi model

aynen benim durumum!! aynen!
geçen gun 1 saat dolaştım sonra migrosa giriyim dedim biraz fazla oyalanmışım kasık ağrısından aĞLamaya başladım oturmadan da geçmiyor
hemen doktora koştum
yok diyo bişi rahim büyüyo yapıcak bişi yok kaç kere geldin bunun için diyo=)
herkesin bunyesi farklı demekki
canım da çok tatlı değildir ama hiç anlamıorum..

mmmmm efe ismi gerçekten çok güzel veee SİNEM&EFE çok yakışıyor birbirineee:123::123: Allah ımm üçünüzede maşşallah maşllah...dimi yaaa YİĞİT KAAN güzelll oğluş ya can ya can can

kız benm velede kaç defa erkek dediler emmeee yani duyduklarımızdan sonra insanın aklı karışmıyor değil..bide onca alınanlar nolcek oşekil yanii.
ben bugunde işteyim yaaa buffy akşam 7 olumu kiii :44::44::44:

Artış marka güzel gecelikler var internette pahalı diye çarşıda baktım buldum 57 lik geceliği 35 e aldım

Canim nette degil burda bi kadin satiyor oyle evde lohusa pijamalarj cok satmadigi icin getirmicekmis baska tek degilde iki beden işte kalmis teknur diye bi marka gogus kismi sag ve soldan dugmeli onunde bebek var fln mevsimlik bi model

anladım canım netten baktıysan rengi başka yerde buluruz belkı dıye dusunmustum ondan sordum. ben facede falan arkadaşlarımın doğum resimlerinde cok gordum pembe gıydıklerını (erkek bebişlerde) gayette tatlı duruyor. ama yıne senın kararın ıcıne sınmesı onemlı.

benımde canım oyle tatlı değildir. hamileliğin basından beri hiç ağrım sızım eksik olmadı açıkçası. ama dile bile cok getırmedım. hep güler yuzluyum. ağrıları hep duymazdan gelmeye pozitif olmaya çalışıyorum. ama bu ağrılar korkutucu sankı tehlıke varmış gıbı hıssettırdıgınden bu panık oluyor sanırım bızde.
birde bu ağrılar yoğun olanlara doktorlar magnezyum verıyor sanırım. bana doktor vermedı galıba doktora sorucam bı bu konuyu. Ayy Temmuz gelse de Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasıp etse.. Ağrısında değilim hiç Allah biliyor ya içimi ama bu tedirginlik korku cok zor ya..
gecen gun banyo temızledım banyo ya sadece başka iş yapmadım. aksama kadar kıvrandım. ben 1 günde komple evı kaldırırdım yerınden. artık evdekı ıslerıde parça parça yapıyorum bişey olmasın dıye korkudan.

canımmmmmm evet yakışıyoruz di mi essek askımla
sabah 8 kere alarm çaldı kalkmıyor adam. gece zaten ağrıdan uyuyamadım kalk dıyorum tmm dıyor gene yatıyor. uyuya kalmış onca alarma bıde arabayı almış gec kaldı dıye. demın aradı kalayladım adiiii hem sabah uykumdan ettin beni hem arabayı kapmıssın dedim. nasıl kikirdiyor :))

Rabbim hepimizin yuvalarımızda ağzımızın tadını bozmasın.. Kuzucuklarımızla sağlıklı, huzurlu uzun omur nasip etsin..

senın oğluşu yerim ben yaaa can tabiii kuzucuk o annesi..

olur tatlım bak saat kaç oldu az kaldı.

ya komşumun kuzenın doğuma yakın erkek bebiş dedikleri birde ne ki kız çıkıyor. e diyorlar o pipi neydi pipi vardı meğer parmakmış
yufff dedimmm ne bıcım tutmus parmağını. o kız oyuncuymuş kandırmış anne babayı dedım :)))
bazen pipiyide kordon sanıyorlarmış sonradan kız denılen erkek çıkıyor falan fılan... ya cok duydum bu tarz olayları. :))
en fazla gıysılerde sorun olur o da abartı almadık sonuçta erkek gelırse gıyer pemboşları gostreymıs pipiyi diyorum napıyım :))))
araba kırmızı sorun yok. yataklarda doğal ahşap rengı o da tamam. bırde yatak takımlarında var pembeler :)))))))

aaa teyzesı bak kızımın resmini atayım detaylıda cekılen :) kac gundur aklımda unutorum. o kadar talipsin de kızı görmeden talipsin

selam sizce artık bebişe kıyafet alma zamanı geldi mi ?
ilk olarak ne alsam kafam çok karışık

geldi tabii canıım başla bence zaten bi başladı mı bi türlu hevesini alamıyorsun aldıkça alasın geliyo kendini unutuyorsun valla ...hiç bişey almadın mı daha peki

canımmm Allah mutluluğunuzu daim etsin..

hadi tamam aaaat bekliyorum kuzucuğunu (gelinimi) bi göreyim yahu sen at bnde atabilrsem atayım bakalım...talip meselesine gelirsek eee anasıyla o kada muhabbet ettık yuzunu gormesmde emin çook güzel bi kadınsın...amaaaa tabiki gelinim daha güzelll oyyyy yerim bn onun totişiniii

Amin.. Sağol canım benım.. Rabbim sizinde mutluluğunuz daim etsin..

ay at at sende bende goreyım oglusu yerım ben onu hammmmm

sağol canım benım o senın güzelliğin..
ama cok haklısın kesinlikle kucuk cadının yanında benım adım bılem geçemez

anuuu ben bunu yeriiimm kiiii maşşallah yaaaa kızzz cok tatlı meleğim benim masumum kurban olurum yaradan Alllah ıma bende atayım mıı gııı

dimi teyzesi mınos mınnos durmuş :) o buzdugu dudakları ısırasım geliyor

ayyy atttt cok fena bekliyorum kuzumu

Ayy iki gundur yazmiyom beni kimse sormamiss, hamile kaprisim geldiiiii

hiç kaprislenme cadııı aşağıda goryorum adını gırmışsın. aha diyom ozge gelmiş okuyo heralde dıye bekliyorum yazasın dıye. gerı cıkıyon

ama gene kıyamam hee opiim mi kızzz sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…