2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bizede maşallah diyin teyzeleeerr ....öperim ellerinizden :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397914131507.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 43

Maşallah canım nazar değmesin
Eller hep başta ya da yüzde sanki, ne kadar şirin duruyolar.

hiç kaprislenme cadııı aşağıda goryorum adını gırmışsın. aha diyom ozge gelmiş okuyo heralde dıye bekliyorum yazasın dıye. gerı cıkıyon

ama gene kıyamam hee opiim mi kızzz sizi
Balimm bende sizi opeyim,oglusum da ezel hanimi opsun ama sevgi duymasinn
Biz iki gundur hastanedeyiz ya esim cok ateslendi, serum taktilar iki gundur onun basindayim.canim sikildikca okudum sizi ama yazamadim.bugun geldik eve, muhabbete burnumu bi sokiim dedim

Sevgiiii selam cakmis buuu masallahhh pasanaa

ayyy anammm bakmaya doyamadımmm

sevgim maşallah yaaa...

yiğit kaaanımın gobusunu ayrı, o minik dirseğini ayrı, parmakını ayrı, ağzını burnunu ayrı yerimmmm sanada bişey kalmazzz

ay bittim yaaa tu tuuuuu maşallahhhh kuzuma

Buffy maşallah bebişine Allah nazarlardan saklasın.
Biz de bugün doktordaydık, ilk defa dort boyutlu gorduk.
Bi de güldü bize
Sabahtan beri mutluluktan uçuyorum desem yeridir.
Zaman çabucak geçsin inşallah

canım sağolasın.. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun, nazarlardan saklasın...

ayy gozunuz aydın dıyım canım 4boyutlu cok tatlı yaaaa fılm gıbı ızlenıyor. cok ıyı anlıyorum senı bende o gun sevıncten sarhoş gıbıydım.

benım pompişte bır ara kocamam guldu hayretler ıcınde kalmıştım :)

Canım benımmmm
sevgi kaynana masum öpücüklere bısey demiyor

canım cok gecmıs olsun eşine. sanada kıyamam yaaa hastanelerde mı gecırdın 2 gunu (( güzel güzel dınlen canım benım yorulmuşsundur.

Maşallah canım nazar değmesin
Eller hep başta ya da yüzde sanki, ne kadar şirin duruyolar.
sağol canım Allah razı olsunn sağlıcakla gelsinler inşallahh

he yaa asker selamıı ...kızzz gelinime talip olma bakk lütfen senin ki Nagi nin biliyon biraz nazlı ama taşş gibi kız naginikide yaniii..

cnm geçmiş olsun bu arada ...şimdi nasıl peki..

canım Allah razı olsun güzel yorumun için çok duygulkandım yahuuu ikimizinkinin fotolarını görüncee teyzesii yaa (ay pardon kayınvalidesi)hep karıştırıyom çok şekerler dimi bnim oğluşun kolu nasılda belli kurban oluruuuuumm

Amin canım sağol inan çok haklısın. Son zamanlarda hep devlet hastanesine gidiyodum pek net goremiyoduk. Bugünkü resmen rüya gibiydi.
Iyice sabirsizlanmaya başladım. Allahım hepimize hayirli doğumlar nasip etsin.

kızlar size bişey soracam arada yazıp kaçıyom zaten sizlere:)))) ağustos ilk hafta yadada temmuz son hafta anesiyim ahala bebiş karar veremedi:) 24- 25 haftalarda bebişlerinizin kilosunu haırlıyormusunz biizmki biraz tombiş geldi bana doktorumz şeker yüklemeside yapmadı kafam karışık yine yeni doktor mu arayacam ben yardımcı olurmusunz???

Ne guzel kaynanaymis oo
Sagol sinemcim, dun gunduz serum yedik eve geldik, gece tekrar ates,sabah tekrar hastane derken yorulduk bizde bebegimle. Simdi daha iyiyiz hepimiz de cok sukur

Amin canım inşallah Allah senden de razi olsun.

canım sorma içim titredi resmen.. hala bakıyorum kaana :2::2: insanın içini eritiyorlar..
maşallah kuzucuklarımıza çok masumlar yaaaa :2: ay Ezan okunuyor Rabbim korusun hepimizin kuzularını..

ağlatma benı zaten pompişlere dayanamıyorum :2::2:

İyi olan kazansin sevgiii

Simdi iyiyiz canim cok sukur. İgne verdi doktor, iltihap varmis iste bademciklerde. Sagoll

Kac gram seninki canim. Doktorun sorun yok dediyse takilma

selamlar ayşem nörelim hava güzel amma bız evde işte tıkılı takılıyoruz. minnoşlarımıza bakıyoruz içimiz açılsın diye :)

sen nörüyon

hoşgeldinnn canımmm sen nörüyon güzel anne

kızzz kaprisliii hoşgeldin nörüyon bakem nerelerdesin kaçaakk uzat bakem yanacığını
nöriim canlar dışardaydık biz de,biraz piyasaya baktık ,kiramızı ödedik,bişeyler yedik geldik de bilgisayara geçme sırası bana geçemedi kaç zamandır ,ne diycem yaşu park beşiklerin içine yünden yatak yaptırsam nasıl olur kızlar,kv daha sağlıklı olur diyo da bilemedim

Amiin canım inşallah Rabbim korusun onları zaten ona emanet ettim ben hele bi doğsunlarr belki sende anadolu yakasına taşınırsan biz sizi tenhada sıkıştırırz ben seni oyalarkene oğluşum kızının gönlünü çalar puhahaha
İyi olan kazansin sevgiii

Simdi iyiyiz canim cok sukur. İgne verdi doktor, iltihap varmis iste bademciklerde. Sagoll

tekrar geçmiş olsun tez vakıtte atlatır umarım bnm kocada hasta kac gundur grip sumuklu sumuklu geziyo ortalıkta ama bn ona diyom cıbıl cıbıl gezersen hasta olursun dınlemıyo hala aynı netcük..

tamam şekerim iyi olan kazansın (yani bn)

canım ben en son 1 nısanda gıttım 24+0dım o zaman. ama ultrasonda 25+2 cıktı bebişim. kilosuda 823gr dı. yanı kılosuda bıraz fazlaydı.
o gun seker yüklemem de yapıldı. ama maşallah şekerim yüksek çıkmadı. bıraz onden bıraz geriden gıtmeleri sorun değilmiş bebişlerin.

ben sımdı pazartesı gıdıcem kontrole bende bayag merak edıyorum kılosunu. tontişim kaç oldu :)))

Amin canım sağol inan çok haklısın. Son zamanlarda hep devlet hastanesine gidiyodum pek net goremiyoduk. Bugünkü resmen rüya gibiydi.
Iyice sabirsizlanmaya başladım. Allahım hepimize hayirli doğumlar nasip etsin.

:) esas bir sonraki normal ultrason cok yavan gelır :)) 4boyutludan sonra karlı goruntu gıbı geldı gözüme normal ultrason. tabı net net izledikten sonra..

Amin canım...

Ne guzel kaynanaymis oo
Sagol sinemcim, dun gunduz serum yedik eve geldik, gece tekrar ates,sabah tekrar hastane derken yorulduk bizde bebegimle. Simdi daha iyiyiz hepimiz de cok sukur

Bizim ki modern kaynana :)))) masum mucuklara bısey demiyor da fazla opunce dellenıyor

canım benım gıt gel yorulmaz mı ınsan. cok sukur canım.
aman maşallah de artık evde toparlanır eşin inşallah. yazık o da senı yordu dıye ayrı uzulmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…