- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
740 gr..............
740 gr..............
Amiin canım inşallah Rabbim korusun onları zaten ona emanet ettim benhele bi doğsunlarr belki sende anadolu yakasına taşınırsan biz sizi tenhada sıkıştırırz ben seni oyalarkene oğluşum kızının gönlünü çalar puhahaha
tekrar geçmiş olsun tez vakıtte atlatır umarım bnm kocada hasta kac gundur grip sumuklu sumuklu geziyo ortalıkta ama bn ona diyom cıbıl cıbıl gezersen hasta olursun dınlemıyo hala aynı netcük..
tamam şekerim iyi olan kazansın (yani bn)
Tekrar tesekkur ederiz kizlar.evet esim de uzuldu tabii ya:26:canım ben en son 1 nısanda gıttım 24+0dım o zaman. ama ultrasonda 25+2 cıktı bebişim. kilosuda 823gr dı. yanı kılosuda bıraz fazlaydı.
o gun seker yüklemem de yapıldı. ama maşallah şekerim yüksek çıkmadı. bıraz onden bıraz geriden gıtmeleri sorun değilmiş bebişlerin.
ben sımdı pazartesı gıdıcem kontrole bende bayag merak edıyorum kılosunu. tontişim kaç oldu :)))
:) esas bir sonraki normal ultrason cok yavan gelır :)) 4boyutludan sonra karlı goruntu gıbı geldı gözüme normal ultrason.tabı net net izledikten sonra..
Amin canım...
Bizim ki modern kaynana :)))) masum mucuklara bısey demiyor da fazla opunce dellenıyor
canım benım gıt gel yorulmaz mı ınsan. cok sukur canım.
aman maşallah deartık evde toparlanır eşin inşallah. yazık o da senı yordu dıye ayrı uzulmustur.
teşekkürler kızlar rahatladım 23+ 2 de gitmiştim en son doktorda bişey söylemeyince endişelndim ki bu doktorla yeni çalışmaya başladık sanırım birazda buyüzden panik yaptım:)E gayet normalzaten hamilelik takvimine bak bu haftada 790 gr gosteriyo. Seker yuklemesi de 28.haftaya kadar yapiliyo doktoruna soylersin yada saglik ocaginda yapiyolar sanirim.
İyi olan kazansin sevgiii
740 gr..............
Amiin canım inşallah Rabbim korusun onları zaten ona emanet ettim benhele bi doğsunlarr belki sende anadolu yakasına taşınırsan biz sizi tenhada sıkıştırırz ben seni oyalarkene oğluşum kızının gönlünü çalar puhahaha
nöriim canlar dışardaydık biz de,biraz piyasaya baktık ,kiramızı ödedik,bişeyler yedik geldik de bilgisayara geçme sırası bana geçemedi kaç zamandır ,ne diycem yaşu park beşiklerin içine yünden yatak yaptırsam nasıl olur kızlar,kv daha sağlıklı olur diyo da bilemedim
Tekrar tesekkur ederiz kizlar.evet esim de uzuldu tabii ya:26:
Yaa benim oglusa kapida kuyruk olcak kizlaar, gelenlere gecin siraya dicem
ooo ne guzel gezmeler gezmeler sevgican da burda çelışşısn gerç, bugun çalışmıyrum esir altında tutuluyorumda neyseee...bence bi sorun olnmaz cnm banada öyle dediler eee büyüklerinde bi bildiği var elbet yün yataklar iyi oluyo tabiki..ama normal yatakta albılırsın bnde kuzucuma yorgan yapıcan kış için yünden
tabikiii senin oğluşa kuyruk olacaklar canımmm heh işte sen onlardan birini alırsın ..bırak sineminki benim olsun gııı bak oğluş da tekmik attı bana diyo ki özge teyzeme söyle onu çok öpüyommm diyooo..kankasınada selam söylüyo...:13::13::13:
Tekrar tesekkur ederiz kizlar.evet esim de uzuldu tabii ya:26:
Yaa benim oglusa kapida kuyruk olcak kizlaar, gelenlere gecin siraya dicem
Ben yemek hazirlamaya gidiyorum kizlaaar, cok bile dinlendimm
Yine gorusuruzz
oo sevgiiii özgeye bak sen nasıl açıldı meydan okuyo gııı senın oğlana
canım bende cok dıyınce cok sandım. :))) gayet fit annesi ne fazlası. benım topacın yanında çiroz senın mınnos :))))
gayet normal annesı fazlası eksıgı yok kıvamında kuzucuğun maşallahhhh
kız bak böyle haın planlar kurma korkuyommmm :18::18::18::18:
taşınırsak cok ıstıyorum zaten görüşmek :) parkta keyıf yaparız ohhh. yalnız benım minnoş pek utangaç ve pek ınatcı gıbı :))))
(anası gıbı keçi olmasında)
Tamam anlastik kaan bey tekme atinca:13: bizde sizi opuyoruz canimmm. Kactim been
canım bn onu yumuşatmaya çalıştım araya oğluşumu meleğimi koydum öpmeler falan sen bana bırakk..hem duymuyon mu ne diyo kuyruk olcaklar falan cık cık cıks
he yaaa parkta keyif yaparuk heheheeh :)))))) olsun tabiii utangaç olsuun severim bn öyle hanım hanımcık kızlarıı oyyy yerim ben ezelimiiiii (bak bak benım oğlana bak nasıl da tepikliyo) anasını babası idare eder bnde çok inatçıyım gııı sanki onmlar bizi çok takarlar ya
sen var ya az değilsinağzıda nasıl laf yapıyor.
maşallah onun tepiklerine. benim kokoş iki gundur uzuyor benı az az vuruyor.
valla asi olmasınlarda böcüler. ana baba sozu dinleyen hayırlı evlat olsun tontişler..
gecen sorucaktım unuttum hangı semttesınız?
740 gr..............
he kıız iyi laf yapar ağzım senden iyi olmasın ...sonuçta senin kızcen bastan bilinsin yanııı
öyle olur annesii benımkide oyle bi bakıyom ana dört dönüyo karnımda bi bakıyom hiiiç arada bi tepikliyo sonraa tık yok .Allah a emabet edelim onları..sırt üstü yatıyom bn öyle olunca azıcıkda karnımı sarsıyom bakıyom bnm sıpa hareketlenıyoo..
pendik teyim canım ben..bilin mi sen buaraları bakem
evet canım ya bazen durmak bilmiyor. diyorum hiç mi uyumuyor bu kız :)) gecen aksam eşim dısardan derimin oynadığını gordu sok oldu. ne biçim vuruyor yaa diyee :))) birde demez mi dayaklık bu kız o nasıl vurma oyle anneye dıyehoooppp dedım benım kızım cilve yapıyor bana ben doverım senı dedım.
birde yattığınız sekılde bebek rahatsız olunca zaten sıze hıssettırır dıyor ya doktorlar. gecen sabah sırt ustu yatıyorum. pattt gummm bır vurdu uykudan uyandım. uyku mahmuru aklıma gelmedı rahatsız olduğu. bır daha vurdu ama daha sağlam. aa dedım rahatsız heralde hemen dondum soluma. kesildi vurması. ohh be dedı heralde :)
bilmezmiyim canım. ortaokulu kartalda okudum :) kartal-pendık-cevızlı-maltepe o bolgedeydık. :) gelirsek uzakda olmıcaz cok ıyı barım :) biz maltepeye gelicez buyuk ıhtımal.
waayy kız bnm eşim de tam tersi vur oğlum vur diyo bn vuramıyom sen vur diyo deliii...sırt üstü yatmayı onermıyorlar cnm zaten de bn o şkıl rahatsız oldugunu bildiğmde hareketsiz halınde uyguluyorum ama bel ağrımdan dolayı sırtüstü bana pek bi rahat geliyo.fakat gece farkında olmadan yatıyom bazen eşim ceviriyo beni sol tarafıma gördüğü zaman bnde farkedersem dönüyorum..
bizim işyerinin merkezi kartalda cnm ..aslında bizde oraya taşınsak ne iyi olur hee ..ama zaten bırbırıne uzak yerler değil canım her halukarda görüşülür nasipse
vay hain koca
aynen bende soluma yatmaya çalışıyorum ama uyku arasında malum bel ağrısından donmus oluyorum ne rahat geliyor dımı sırt ustu yatmak :)
bak bız konuşurken pıtılandı minik minik kuzucum :) ay sevgi cok ozlicem bu hareketleri ne tatlı bır duygu ya
benımkı fosur fosur uyuyor valla değil benı cevırmek bazen tepeme çıkacak oluyor ıtıyorum :))))
ayy ne ozledım yaaa oraları burnumda tutuyor valla. ben buraya geldım gelelı ulaşımda da cok değişimler olmuş. gorusuruz tabı rahat rahat.
eski eczacıbası ilk.o.o bılırsın orda okudum ben orta okulu :) simdi adı değişmiş sanırım.
aynen cnm öküzdür biraz kendileriii..
ama hakkını yemiym beni düşünür yinede...yerim bn onun pıtlayan ayaklarını ..he kııız arıyck mıyız bu gunlerı acep bnde özlerim hee bi boşluk oluşur içimde her gaz sancımda aha bebk var derım herhal
cnm yalan soylemım bılmıyorum o okulu ama pendık te bıyer soyle hemen anında bılırım yaniii...peki taşındığınızdan beri geldiniz hiç bu tarafa ne bilim akrabalarınız falan nerdeler.
hehehhe gaz sancılarıı heeeAllah ıyılıgını versın..
canım her erkek içinde bir öküz barındırır. istisnasız
canım evlendikten sonra 2 kere geldim ist.e o da 2şer günlük hızlı gelme gıtme oldu. ıkısınde de işim vardı. pek bişey anlamadım. kimseyıde göremedim.
benım akrabalar ankara ve izmirde. istanbulda sadece eşimin amcası var. benım arkadaş ve aile yakını çevrem var orda sadece.
eşim bilmez ist.i zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?