2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ay canım yalnız değilsin di mi işte bir su iste
hatta eşini ara istersen tek gıtme eve hafta sonu zaten kalabalıktır ortam bunalırsın falan yolda Allah korusun.

cok saol cnim benim battaniyeleri benimde cok icime sindi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar napiyosunz biz bebislerimzle pikniqe gttik geldik haliyle yoruldukta biraz tekmikliyo bebisler suan beni:)

ay canım yalnız değilsin di mi işte bir su iste
hatta eşini ara istersen tek gıtme eve hafta sonu zaten kalabalıktır ortam bunalırsın falan yolda Allah korusun.

yalnızım canım maalesef az önce bacaklarımı falan uzattım baktım gözler kararıyo bnde tuhaf oldum..sağolasın tatlım..

açım belki ondan olabılır..karnım guruyo kız..ellerim ayaklarım buz kesti resmen..neyse canım ben çıkıyorum minnoşunla seniii çooook öpüyorum eve gıdıym de kandıme gelırım belkı bıraz ...kendinize iyi bakın bide p.tesi kacta randevun

Kizlar bi konuda yardım istiyorum bizim bebisin odasinin herseyi alindi bi perdemiz kaldi halimiz fusya kelebekli abajur ve avize takim acik pembe kelebek var ustunde mobilyalari mız beyaz kulplari sadece azicik renkli şimdi ben diyorum ki stor mu alsak yoksa duz beyaz tul ustune acik pembe perde mi yaptırsak bilemedik stordada desen nasil olsa acep cok kararsiz kaldik yaaa bi fikir verin bize gerci daha onemlisi var henüz bir adimiz yok daha bi isimcik bulamadik Kızçemize :)

canım bahçe ısıgını yapıcaz dıye salterı ındırıp durdu apartmandakıler uyuz oldum ondan koptum.

nasıl ama ya cumartesılerı bır sen mı ıse geliyorsun nasıl ıs bu toparlanmışsındır umarım.

kaanımı ve senı kocaman opuyorum.. pazartesı sabahtan arıcam randevu ıcın bugun unuttum aramayı sabah çıkmadan yazarım.

bı daha optum sızıııı mınnoscanlar.. kaanı dırsegınden optum.

merhaba arkadaslar

resımde kızıma yaptıgım buzdolabı magnetlı sus var mevlutte dagıtılacak eger hastane yada mevlut ıcın dusunursenız tanesı 75 kurus 3 gunde teslım edıyoruz ozelden msj atabılırsınız ıyı aksamlar dılıyorumEki Görüntüle 1078638

Günaydın Temmuz anneleri
Dün ağrım olduğu için hastaneye geldim ,nst de düzenli ağrılar çıktı.ilaç başladılar,yatırdılar.Ben dondum kaldım dua bile edemiyorum böyle dondum sanki.Lütfen bana dua edin daha çok küçük çook((

Sakin ol canim hersey yolunda gidecek kendini doktorlara bırak ve Rabbime sigin. Dualarimiz seninle

Canim sormayı unuttum kaç haftalık hamilesin? Bebeğin kilosu ne kadar?47Bizim bir tanidiktada öyle oldu. Doğum durdurucu iğne yaptılar 41. Haftada doğurdu sanırım.

Ben 27 haftalığım bebiş 1 kilo,ayağa kalkıp yürürken ağrılar hissetmeye başlamıştım meğer sancıymış.İnşallah durur

Sakin ol canım stres yapma daha cok insallh bebisin sabredecek allahım yardimcin olsun.
Gunaydin herkese...

Ben 27 haftalığım bebiş 1 kilo,ayağa kalkıp yürürken ağrılar hissetmeye başlamıştım meğer sancıymış.İnşallah durur

canım merak etme biraz dinlenmen gerekiyor dememkki. Hep iyi düşün iyi olsun. Hem merak etme o annesini çok seviyordur dış dünyaya çıkıpta ne yapıcak kuzu kuzu yatsın.Dualarımız seninle ama gene de ben iyi olacağına inanıyorum.Hep pozitif şeyler düşünmeye çalış çünkü stres hormonlarını arttırmaman lazım.

Durur canim panik stres olma. Bunları yapma destekten mümkün değil biliyorum. Stres panik olsanda Rabbime sigin ve tevekkül et. Ben cok zor şeyler yaşadım, yaşıyorum. herkes diyordu bu bebek düşer diye. Rabbim kısmet ederse yaşayacak ve bizlere Rabbimin emaneti olacak bebeklerimiz. Ben 25 haftalık dogupta cok yaşayan duydum. Gününde doğupta yasamayanda var. Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.

Slm kizlar akil verin bana nolur ya... bildiginiz üzere lohusa pijamalari cok pahali cok uygun bi pijama buldum. Ama tek renk kalmis pembe benim oglum olacak nasil olur bilemedim. Bide gecelik aldkm o da Kırmızı napsam ki şimdi ???

canım aynen lohusa pijamaları pahalı ben bide doğumdan sonrada ole bir pijama giymem onun için almıcam en fazla 1 hafta giycem eve süt gezmesine gelenler görcek sadece 1 haftalık içinde o kadar para vermicem sonrada giyebileceğim bir pijama alcam pembe olsun ne olcak lohusa tacı var mavi ondan al mavi birşeyin olsun istiyorsan

günaydın anneler canım sitres yapma benimde ağrılarım oluyor arada dinlenince geçiyor dinlen bol bol ayakta gezme pek iyi düşün iyi olsun dualarımız seninle

Gunaydin kızlar karın sertlesmesine ne iyi geliyor bilen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…