2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Gunaydin kızlar karın sertlesmesine ne iyi geliyor bilen var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin tatlim. Kafana takma doktoruma sordum ben karnin sertleştigi an sancin olmuyorsa sorun yok dedi. Yavas yavaa yürümeye çalış ve su ic.

Valla canim ben mavi bisyim olsun derdinde diilim acikcasi sadece çevremdekiler oglan dogurcan pembe mi giycn falan dedi. Zatn kafaya koydum alacam o pijamayi pembede olsa

Valla canim ben mavi bisyim olsun derdinde diilim acikcasi sadece çevremdekiler oglan dogurcan pembe mi giycn falan dedi. Zatn kafaya koydum alacam o pijamayi pembede olsa

bendece al canım cevrendekileride boşver oğlan olcak die pembe kırmızı giyemicenmi senin için hangisi uygunsa onu al ben şuan çalışmıyorum tek kişinin çalıştığıylıda zor oluyor bende küçük beşik aldım çoçuk odam yok die millette mobilyalı alsaydın diyor yer yok nere koycam diyorum anlamıyolar kimseyi takamam valla hangisi kafama uyarsa onu alırım aldımda :)

Tabiki canim kimin ne isine geliyorsa öyle yapmalı. Geceligimide kirmizi aldım bizde adettir lohusa ilk gun kirmizi giyer basma olmasın fln die. Pijamada pembe ohhh mis; ))

Gunaydin tatlim. Kafana takma doktoruma sordum ben karnin sertleştigi an sancin olmuyorsa sorun yok dedi. Yavas yavaa yürümeye çalış ve su ic.

Su icemiyorum acaba ondan mi? Doktorada diyemiyorum kızmasın diye Genelde taş gibi gergin çatlıyorum sanki birde son 10 gündür hergün büyüyor sanki karnım. Tıpkı balon gibi düştükçe geriliyorum.

Aynen öyle kızlar takmayin milleti. Sağlıklı dogsunlar evinizde huzurumuz mutlulugunuz eksik olmasın önemli olan o.

rabbim şifa versin inş riskli zamanı geçmişsin ama yinede bebiş dursun vaktinde gelir inşaAllah ben ne sıkıntılar yaşadım ilk gebeliğimde erken doğum yaptım bundadada kasılmalarım var ama inan hayırlısını iste yiyecek ekmeği varsa her sekilde vaktini doldurur stres yapma zamanında doğupta çok sorun yaşayan annelerimiz var önemli olan sağlıklı olmaları yorma kendini....

sakin ol cnim sanci durdurucu iqneler war yinede dogarsa diye ciqer gelistrci iqne yapsinlar dualarmz seninle kc haftaliksn kc kilo bebs

Kızlar selam bişey soracağım size malum doğuma az kaldi ama benim doktorum da kafamı kurcalayan şeyler var rahat olamadım bi türlü. şöyle kilo ve boy ölçülerinde bi soluyo bi soykemiyo en son sordugumda sadece ekrana bakıp 600 gr civari demişti. Biraz ilgisiz gibi geliyo mesela 50 lik şeker ölçümü 160 çıktı normale göre yüksek ama 100 e yönlendirmedi diyet yap dedi hamur işi yeme tatli yeme dedi ben kendim alet aldim sonra içim rahat etmedi neleri yiyince çıkıyor diye bakıyorum. Mesela tansiyonumu hiç olcmuyor benim kilo takibimi yapmıyor . Bide dün biriyle tanıştım oda ay ni doktoru aynı sebepten bırakmış bide benim bebişte kistler vardı iki tane 26. Haftada kaybolcağını söylemişti ama ölçüm falan bişey yapmadı içim huzursuz ne yapsam

cnim biraz ilqisizmis gercekten yoksa ozelmi bide hem para werip hem bu sekilde dawraniyosa degstir bnce kistleride sor

cnim biraz ilqisizmis gercekten yoksa ozelmi bide hem para werip hem bu sekilde dawraniyosa degstir bnce kistleride sor

Evet canım hemde özelde bende degistiricem sanırım başka türlü içim rahat etmeyecek

Mrb cnm biliyorsun bizimde kistlerimiz vardi ve carsamba günü randevumuzda kistler tamamiyle kaybolmus dedi doktorum.ve her gittiğimde ilk kistler hakkinda bilgi veriyo sonra kilosu.tabi ilk girer girmez tansiyon ve kilo aliyor.oyle bir doktora neden devam ediyorsun para veriyoruz neticede.benim doktorum bana sormak icin firsat bile vermiyor merak edecegim herseyi söylüyor. Allah iyi bi doktorla karsilastirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…