Mrb cnm biliyorsun bizimde kistlerimiz vardi ve carsamba günü randevumuzda kistler tamamiyle kaybolmus dedi doktorum.ve her gittiğimde ilk kistler hakkinda bilgi veriyo sonra kilosu.tabi ilk girer girmez tansiyon ve kilo aliyor.oyle bir doktora neden devam ediyorsun para veriyoruz neticede.benim doktorum bana sormak icin firsat bile vermiyor merak edecegim herseyi söylüyor. Allah iyi bi doktorla karsilastirsin.
Insallah bebeğim sizinde gecmistir gecmis olduguna eminim ben.banada hic gecmeyecek gibi gelmsti cok şükür rabbime.ben bursadayim cnm.Ay maşallah çok sevindim canım kistlerin kaybolmasina inşallah bizim kuzununkilerde gitmistir. 😢amin canım inşallah araştırıyorum sen istanbuldamiydin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar selam bişey soracağım size malum doğuma az kaldi ama benim doktorum da kafamı kurcalayan şeyler var rahat olamadım bi türlü. şöyle kilo ve boy ölçülerinde bi soluyo bi soykemiyo en son sordugumda sadece ekrana bakıp 600 gr civari demişti. Biraz ilgisiz gibi geliyo mesela 50 lik şeker ölçümü 160 çıktı normale göre yüksek ama 100 e yönlendirmedi diyet yap dedi hamur işi yeme tatli yeme dedi ben kendim alet aldim sonra içim rahat etmedi neleri yiyince çıkıyor diye bakıyorum. Mesela tansiyonumu hiç olcmuyor benim kilo takibimi yapmıyor . Bide dün biriyle tanıştım oda ay ni doktoru aynı sebepten bırakmışbide benim bebişte kistler vardı iki tane 26. Haftada kaybolcağını söylemişti ama ölçüm falan bişey yapmadı içim huzursuz ne yapsam
çok heyecanlandım şimdi oğluşuma ne alsam ne alsam:)))
Hastane çıkışından.baslayabilirsin
Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim.Ağrıları durdurmak için nidalar başladılar.Biraz azalma oldu.Nst de sancı az çıkmaya başladı.Bebeğe ciğer geliştirici iğne yapıldı ama o iğneler şekeri yükselttiğinden şekerim fırladı.Bu akşam şekerim düşük olursa 2. doz yapılacak.Benden haberler bunlar dualarınızı eksik etmeyin,ağrıları ciddiye alın ben hep ağrım var zaten diye iki gün takmadım resmen Allah'tan daha kötüsü olmadı birden kötüsü olabilirdi Allah korusun herkesi
kızlar sizce bakım urunlerinde sebamed mi yoksa bübchen mi
Cok sevindim canim. Bak inş normal hayatına donuceksin sende cok az kaldı panik yok
Canim civilde 500gr şampuan 24 liraya düşmüş 41 den. Bence tüm set almaya gerek yok bakım ürünlerinin. Hem yağ hem losyon, hem şampuan hem sabun bana saçma geliyor.
Hiçbişey anlamadım ben maşallah bu zamana kadar sabah dedimki şimdi başlıyor hamilelik: zorlanıyorum nefes de burnum tıkalı hep, gece kaçdefa kslkıyorum sıkıntı basıyo, 15 dk yürüyüp dinlenmek istiyorum :) sağlığımız yerinde ama şükür
Senin nasıl geçiyor
sağol canım ama hangi marka
Ikiside diil bence canim sabamed bariz pahali geliyor bana o kadar gerek yok diye düşünüyorum bidr eskisi kadar kaliteli olmadigi söyleniyor. Bubchen memnun olanlar var ama ben chicco aldim baya arastirma sonucu karar verdim. Sabun sampuan ve yag aldim. Küçük tercih ettim ki bebegine alarji yaparsa değiştirilmesi kolay olsun die.
canım ilk kızımda chicco cantalı kırmızı set almıştım atopik dermatit yaptı o yuzden almayı düşünmüyorum içinde paraben varmış
miraba arkadaşlar ben bugün eymenimin çantasını hazırladım ama yinede eksik olan bişey varsa söylermisiniz? 2 takım 10 lu hastene çıkışı 1 takım alt üst takım ıslak mendil bez biberonunu daha sonra koycam başka bişey gelmiyor aklıma ya kendi çantamı da bi kaç gün sonra hazırlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?