2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ay maşallah çok sevindim canım kistlerin kaybolmasina inşallah bizim kuzununkilerde gitmistir. 😢amin canım inşallah araştırıyorum sen istanbuldamiydin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah bebeğim sizinde gecmistir gecmis olduguna eminim ben.banada hic gecmeyecek gibi gelmsti cok şükür rabbime.ben bursadayim cnm.

Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim.Ağrıları durdurmak için nidalar başladılar.Biraz azalma oldu.Nst de sancı az çıkmaya başladı.Bebeğe ciğer geliştirici iğne yapıldı ama o iğneler şekeri yükselttiğinden şekerim fırladı.Bu akşam şekerim düşük olursa 2. doz yapılacak.Benden haberler bunlar dualarınızı eksik etmeyin,ağrıları ciddiye alın ben hep ağrım var zaten diye iki gün takmadım resmen Allah'tan daha kötüsü olmadı birden kötüsü olabilirdi Allah korusun herkesi

Son düzenleme:

Canim bence başka bir doktora git en kısa zamanda ihmal etme

Cok sevindim canim. Bak inş normal hayatına donuceksin sende cok az kaldı panik yok

kızlar sizce bakım urunlerinde sebamed mi yoksa bübchen mi

Canim civilde 500gr şampuan 24 liraya düşmüş 41 den. Bence tüm set almaya gerek yok bakım ürünlerinin. Hem yağ hem losyon, hem şampuan hem sabun bana saçma geliyor.

ay rabbim kolaylık versin gece beni de uyku tutmuyo kemiklerim sızlıyor çok şükür bizim de sağlığımız iyi...gün sayıyoruz artıkın...

kızlar sizce bakım urunlerinde sebamed mi yoksa bübchen mi

Ikiside diil bence canim sabamed bariz pahali geliyor bana o kadar gerek yok diye düşünüyorum bidr eskisi kadar kaliteli olmadigi söyleniyor. Bubchen memnun olanlar var ama ben chicco aldim baya arastirma sonucu karar verdim. Sabun sampuan ve yag aldim. Küçük tercih ettim ki bebegine alarji yaparsa değiştirilmesi kolay olsun die.

Yeni bir konu hadi bakalim ben bu konudada cok kararsızım. Dogum sonrasi kendimiz icin cirtcirtli hasta bezi mi külot seklinde olan mi cok düşünüyorum ya bi akil verin kizlarrrr

canım ilk kızımda chicco cantalı kırmızı set almıştım atopik dermatit yaptı o yuzden almayı düşünmüyorum içinde paraben varmış

miraba arkadaşlar ben bugün eymenimin çantasını hazırladım ama yinede eksik olan bişey varsa söylermisiniz? 2 takım 10 lu hastene çıkışı 1 takım alt üst takım ıslak mendil bez biberonunu daha sonra koycam başka bişey gelmiyor aklıma ya kendi çantamı da bi kaç gün sonra hazırlarım artık

Merhaba arkadaşlar ya dün akşam bana bir daraltı çöktü . Nefes alamadım sanki bir şeyler bastı gibi oldu ama hiç bir yerim ağrımadı , acımadı sadece içim daraldı ve nefes almakta gerçekten güçlük çektim . Bir kaç gündür de bebeğimin hareketleri eskisi kadar sık değil aklım hep onda sürekli onu bekliyorum . Acaba kendi kendime evham yaptım da o yüzden mi oldu bilmiyorum. Birde belimden bir ağrı giriyor bacaklarım , ayaklarım ağrıyor kemiklerim sızlıyor resmen , hiç bir şey yapmasam bile oluyor . Sizlerde de oluyor mu böyle şeyler ?

canım ilk kızımda chicco cantalı kırmızı set almıştım atopik dermatit yaptı o yuzden almayı düşünmüyorum içinde paraben varmış

Bakalim canim artik her bebek bir olmuyor alarji falan yaparsa degistircem bende. Paraben butun hepsinde var canim. Sabamedde bile markette satılıyor artik .

Masallh canim hayirli olsun ins. Allahim zamninda kullanmayi nasip etsin ben daha yikamalara bile baslamadim yahuuu hazirlayanlari duyunca panikliyorum. Hastanende yikiyorlarsa sampuan ve havluda koyabilirsin.hii bide battaniye de koy bence nolur nolmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…