2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
KIZLAR SİNİR KÜPÜYÜM YİNE

benim sgk eksik yatıyor. bu ayın başında gittim konuştum patronla doğum ödeneği için son 3 ay a bakılıyormuş son ayları aldığım maaş üzerinden yatırın diye. zaten3/2 sini alıyorum daha da düşük alıcam dedim. tamam bakarız dedi şimdi dökümler geldi yine aynı ücretten ödenmiş.

şimdi yanında birileri var hiç umarunda bile değil nefret ediyorum patron milletinden

ben bu ağrının ne zaman geçeceğini düşünüyommm :18::18: sabun tozu bana da mantıklı geldi canım emdikleri süt zaten ne kirleriolcak ki,sabun tozu olur bencede

canım istersen bakabilirim,ama yaptıkları yasal değil,kısmi çalışmadığın süreceee

güzelim ben amwayin güneş koruyucusunu kullanıyorum, sebamedde çok güzel, ikisinden birini tercih et derim :) Roll-on olarak da deotak gerçekten en iisi (krem olanı ama ) asla koltukaltında ıslatma falan olmuyor.

ayşecim nerden bakıcaksın anlamadım döküm gelmiş eksik göstermişler. tam zamanlı çalışıyorum. vurdumduymazlığa vuracak şimdi sinir oluyorum

ayşecim nerden bakıcaksın anlamadım döküm gelmiş eksik göstermişler. tam zamanlı çalışıyorum. vurdumduymazlığa vuracak şimdi sinir oluyorum
canım sen kısmi mi çalışıyorsun önce onu söle,ayrıca eksik gün varsa neden kodu girilmeli,ben sgk da çalışıyom ya ondan dedimm

Ne agrin var canim bel mii:26:

Ne agrin var canim bel mii:26:
canım bel ağrısı cabası da iki göğsümün arasında aşağı doğru daha önceleri karıncalarma oluyodu dr normal dedi,şimdi sanki orda açık yara varmış gibi iatlet sutyen değse canım yanıyor.elinde buzu uzun süre tutuncahem yanar hem his kaybı olur ya aynen öle hissetimiyom o bölgeyi,anam dr lar herşeye normal diyyiilerrrr

Son düzenleme:
anam bu ağrılar can sıkmaya başladı ama yapcak bişi yok maalesef ben magnezyumu ikiye çıkardım kalsiyumu arttırdım bakalım nolcak sonumuz...haa bir de "az kaldı uykusuz gecelere keyfini sür" diyenlere çekiçle dalasım var haa...sanki uyuyabiliyoruz çiş molasıydı ağrısıydı tepiğiydi derken ne uyku kalıyo ne bişi... bilgecim odanız çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın rüzgar :) biz de beşiğimizi aldık ablamdan kurcaz inşallah, perdeyi de istanbuldan ablamın perdeciden sipariş vercez uygun fiyat verdi...karartma stor alıp kruvaze diyolar galiba öyle tül olcak inşallah... ayşe zaten beğendimdi senin kapı süsünü eldivenler de güzel, düğmeli olan çok şeker duruyo, onu kumaştan da yapabilirsin belki biraz kalın kumaştan...desenli keçeler de satıloyor ama fiyatlar uçuk :/ ben de bi bitireyim foto koycam ama hangisini bitircem önce bilmiyom arkadaşımın kızına battaniye örüyorum, kapı süsü bekliyo, bebek şekerleri bekliyo..haftasonu lavanta alayım da başlayım bari amaan ne yazdım haa, içim sıkıldı hava karardı iyice yağacak mı belli değil... neyse öpüyorum hepinizi ve karnınızdaki sıpaları

herkese hayırlı murlu günler nasılsınız bakalım...
kızlar sizlere duyuru yapayım ülkerin sinemesı var bugün ücretsiz belki duymamışsınızdır yavrularınız götürebilrsiniz
eşim görevli bugün bizde akşama dogru gidecez benim cimcimeyi götürecem
eşimde hamilelere iyi değil diyor bende kararsız kaldım kızım için istiyorum...

derya baykal gibisin hr tarakta bezim var diyosunnnnn,öptüm

Merhaba canım senin doguma birsey kalmamıs bence alısverisini yavaş yavaş tamamlamaya çalıs zaten gittikce agırlasacaksın daha zor olur hepsini birden gezip alman. Biz 26 haftalıgız ama ben simdiden agırlastıgımı hissediyorum o yüzden kısmetse bizde haftaya büyük bir kısmını tamamlamayı düsünüyoruz:80: bebek bakım ürünü konusunda ben mustela saç ve vücut şampuanı ve mustela pisik önleyici kremi cok arastırdım etrafimda kullananlarada sordum hic olumsuz birsey duymadım fiyatı biraz pahalı ama ilk bu markayla baslayacagım ben insallah

kendime 2 tane ördüm battaniye ama birleştirmesini ve kenar süslemesini beceremedim kuzenime emanet ettim :) ponpon iplerle örmek çok kolay oluyo tavsiye ecerim :) seninkine de öreyim hatta :)

bize bi bulaşırsan arkasını da bekleriz canım,ponpon ip dediğin kalın oluyo mu bitince,bi de tığ işi mi örgü mü,kolay bişey söleyin de ip alam

kızlar merhaba sizde doğum lekesi oldumu bende gözümün altında küçük küçük başladı bunun için ne yapabilirimki

Merhaba canım benimde hamileligin ilk ayınin sonunda çenemde kocaman kahverengi bir leke ciktı doktora gittim ama hamilelikte leke tedavisi yapilamiyormus dogumdan sonra krem kullanmam gekecekmis insallah gecirir suan icin sadece daha fazla leke olusmamasi icin gunes kremi kullaniyorum

Allah Allah o neden oluyomus kiii:26:ayy butun duzenimiz sasti kizzz

bize bi bulaşırsan arkasını da bekleriz canım,ponpon ip dediğin kalın oluyo mu bitince,bi de tığ işi mi örgü mü,kolay bişey söleyin de ip alam

Ponpon ip astara falan ihtiyaç duymuyo, kış için kullanılır kadife gibi yumuşacık oluyo...tığ işi de kolay ama ben dolgu-delik ördüm, içine bebe pazeninden astar gerekiyo bir de daha zahmetli gibi...arkadaşıma ördüğümü kesmeden devam ediyorum, ipin rengi değişeceğinde uç uca bağlıyorum bir de misinalı şişler var onlarla daha rahat oldu..kendime küçük kareler örüp birleştirttim fena olmadı ama iki renkli düz ördüğüm daha şık duruyo :)

kızlar benım bebeğim hıçkırdı 1,2 dk boyle üst üste kalp atımı gibi:26::26::26: yaşayan var mıııı???? ..vee suan aşırı sancım var karnım batıyo sanki neden olaki bir cevap lütfeeennn..:18::18::18::18::18:

Benim başıma gelmedi canım hiç ama doktorum düzenli olmadıkça sancılar önemli değil demişti..düzenli aralıklarla mı geliyor ona bak bi...belki hıçkırıp rahatsız oldu yer değiştirdi ondan olabilir batmalar...

hoş geldin canım ahhh şu hastaneler gerçektende insanları kullanıyorlar dünde beni organizasyon şirketinden aradılar hastaneden almışlar numaramı benim gittiğim hastanetyle anlaşmalı çalışmaya başlamışlar doğum odası süslemesi için kız anlatıyo şu var bu var vs. eee fiyatlar nasıl peki dedim iki paket varmış biri 150 tl diğeride 200 tl miş örnek resim gönderirmisin dedim mail attı kız ay bi görsen saçma sapan bir süsleme biz kendimiz çok daha güzelini hazılarız şok oldum yani resimleri görünce fotoğrafçı parası oda süsleme parası doğum parasından daha fazla tutcak nedir bu anlamadım evde süsleme yapmak için fazla fazla malzememiz var doğumdan önce odaya bakıcaz ne gibi süslemeler yapabiliriz diye ona göre evde kendimiz hazırlıcaz o bahsettiğim arkadaşım ben doğumdayken odayı bi güzel süsler
canım benim çok teşekkür ederiz perdelerimizi beğendiğin için valla ne yalan söleyim o maliyete çok güzel oldu ailecek hayran kaldık perdelere hemen nazar boncuklarını taktım kendi kendimize nazar getircez Allah korusun
halı konusu halan karışık kafamda eşim dün gece geldi bugün sabah tekrar seyahte gitti hafta sonu artık bakıcaz tekrar halı işine acaba diyorum o halıyı alsamda her kenarından kestirsem mi bilemedim bir türlü napcam yada odada tekrardan kayrolayı biraz daha yerini oyantıp tekrar ölçü alcam

Allah Allah o neden oluyomus kiii:26:ayy butun duzenimiz sasti kizzz

internetten de baktım da sinir sıkışması gibi bişey sanırım,sedacan çok karışık anlattın ya camnlandıramıyom,model bakacağım kimse de yok yarın bi resim at da bakalımmm sevgican ben de derdime yanıyom şu anda eve gidip yemek yapcaz daha,du bakalım inşallah dinlenince geçer canım yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…