ben bu ağrının ne zaman geçeceğini düşünüyommm :18::18: sabun tozu bana da mantıklı geldi canım emdikleri süt zaten ne kirleriolcak ki,sabun tozu olur bencedeYaa bende ona karar veremedim. Doktorum sabun tozu dedi. Ama yorumlari okudum, kalinti birakiyo ve lekeleri cikarmiyo deniyo. Sanirim sivi deterjan alcam bebek icin. Yada ilk seferinde lekeli falan olmaz nasilsa, simdi sabun tozuyla yikayip dogunca mi deterjana gecsek, bilemedimm:26: sen ne dusunuyosun
canım istersen bakabilirim,ama yaptıkları yasal değil,kısmi çalışmadığın süreceeeKIZLAR SİNİR KÜPÜYÜM YİNE
benim sgk eksik yatıyor. bu ayın başında gittim konuştum patronla doğum ödeneği için son 3 ay a bakılıyormuş son ayları aldığım maaş üzerinden yatırın diye. zaten3/2 sini alıyorum daha da düşük alıcam dedim. tamam bakarız dedi şimdi dökümler geldi yine aynı ücretten ödenmiş.
şimdi yanında birileri var hiç umarunda bile değil nefret ediyorum patron milletinden
kızlar malum yaz geldi güneş baya etkiliyor güneş kremi kullanan varmı artık lekelenmeye çillenmeyede başlıyacağız. Ben kullanmayı düşünmüyorum sonucuna bakcaz. aşırı terliyorum bugün yemege gittim geldim resmen su oldum. Zaten roll on ,deodorantta kullanmıyorum hergün üst degiştir yıka ütüle napcam bi çare allahtan az kaldı
ben bu ağrının ne zaman geçeceğini düşünüyommm :18::18: sabun tozu bana da mantıklı geldi canım emdikleri süt zaten ne kirleriolcak ki,sabun tozu olur bencede
canım istersen bakabilirim,ama yaptıkları yasal değil,kısmi çalışmadığın süreceee
canım sen kısmi mi çalışıyorsun önce onu söle,ayrıca eksik gün varsa neden kodu girilmeli,ben sgk da çalışıyom ya ondan dedimmayşecim nerden bakıcaksın anlamadımdöküm gelmiş eksik göstermişler. tam zamanlı çalışıyorum. vurdumduymazlığa vuracak şimdi sinir oluyorum
ben bu ağrının ne zaman geçeceğini düşünüyommm :18::18: sabun tozu bana da mantıklı geldi canım emdikleri süt zaten ne kirleriolcak ki,sabun tozu olur bencede
canım istersen bakabilirim,ama yaptıkları yasal değil,kısmi çalışmadığın süreceee
canım bel ağrısı cabası da iki göğsümün arasında aşağı doğru daha önceleri karıncalarma oluyodu dr normal dedi,şimdi sanki orda açık yara varmış gibi iatlet sutyen değse canım yanıyor.elinde buzu uzun süre tutuncahem yanar hem his kaybı olur ya aynen öle hissetimiyom o bölgeyi,anam dr lar herşeye normal diyyiilerrrrNe agrin var canim bel mii:26:
derya baykal gibisin hr tarakta bezim var diyosunnnnn,öptümanam bu ağrılar can sıkmaya başladı ama yapcak bişi yok maalesefben magnezyumu ikiye çıkardım kalsiyumu arttırdım bakalım nolcak sonumuz...haa bir de "az kaldı uykusuz gecelere keyfini sür" diyenlere çekiçle dalasım var haa...sanki uyuyabiliyoruz çiş molasıydı ağrısıydı tepiğiydi derken ne uyku kalıyo ne bişi... bilgecim odanız çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın rüzgar :) biz de beşiğimizi aldık ablamdan kurcaz inşallah, perdeyi de istanbuldan ablamın perdeciden sipariş vercez uygun fiyat verdi...karartma stor alıp kruvaze diyolar galiba öyle tül olcak inşallah... ayşe zaten beğendimdi senin kapı süsünü eldivenler de güzel, düğmeli olan çok şeker duruyo, onu kumaştan da yapabilirsin belki biraz kalın kumaştan...desenli keçeler de satıloyor ama fiyatlar uçuk :/ ben de bi bitireyim foto koycam ama hangisini bitircem önce bilmiyom arkadaşımın kızına battaniye örüyorum, kapı süsü bekliyo, bebek şekerleri bekliyo..haftasonu lavanta alayım da başlayım bari amaan ne yazdım haa, içim sıkıldı hava karardı iyice yağacak mı belli değil... neyse öpüyorum hepinizi ve karnınızdaki sıpaları
temmuz başı doğum yapacağım hatta bu haziran sonu da olabilir minik kızım çok aceleci :)şuan birçok bebek ürünleri satan mağazada kampanya var şimdi çıksam diyorum yoksa daha erken mi bilmiyorum.kızımın beşiği birkaç kıyafeti var.kalanları alayım istiyorum.eşimle bebek arabası konusunda anlaşamıyoruz.ona kalsa bebek arabasına gerek yok.kucakta taşınır.bense ısrarla alacağım diyorum:)birde hangi marka bebek bakım ürünleri alsam bilmiyorum.ona zarar vermeyen iyi bir sabun ve bebek yağı ile pişik kreminin yeterli olacağını düşünüyorum
derya baykal gibisin hr tarakta bezim var diyosunnnnn,öptüm
kendime 2 tane ördüm battaniye ama birleştirmesini ve kenar süslemesini beceremedim kuzenime emanet ettim :) ponpon iplerle örmek çok kolay oluyo tavsiye ecerim :) seninkine de öreyim hatta :)
kızlar merhaba sizde doğum lekesi oldumu bende gözümün altında küçük küçük başladı bunun için ne yapabilirimki
canım bel ağrısı cabası da iki göğsümün arasında aşağı doğru daha önceleri karıncalarma oluyodu dr normal dedi,şimdi sanki orda açık yara varmış gibi iatlet sutyen değse canım yanıyor.elinde buzu uzun süre tutuncahem yanar hem his kaybı olur ya aynen öle hissetimiyom o bölgeyi,anam dr lar herşeye normal diyyiilerrrr
bize bi bulaşırsan arkasını da bekleriz canım,ponpon ip dediğin kalın oluyo mu bitince,bi de tığ işi mi örgü mü,kolay bişey söleyin de ip alam
kızlar benım bebeğim hıçkırdı 1,2 dk boyle üst üste kalp atımı gibi:26::26::26: yaşayan var mıııı???? ..vee suan aşırı sancım var karnım batıyo sankineden olaki bir cevap lütfeeennn..:18::18::18::18::18:
hoş geldin canım ahhh şu hastaneler gerçektende insanları kullanıyorlar dünde beni organizasyon şirketinden aradılar hastaneden almışlar numaramı benim gittiğim hastanetyle anlaşmalı çalışmaya başlamışlar doğum odası süslemesi için kız anlatıyo şu var bu var vs. eee fiyatlar nasıl peki dedim iki paket varmış biri 150 tl diğeride 200 tl miş örnek resim gönderirmisin dedim mail attı kız ay bi görsen saçma sapan bir süsleme biz kendimiz çok daha güzelini hazılarız şok oldum yani resimleri görünce fotoğrafçı parası oda süsleme parası doğum parasından daha fazla tutcak nedir bu anlamadım evde süsleme yapmak için fazla fazla malzememiz var doğumdan önce odaya bakıcaz ne gibi süslemeler yapabiliriz diye ona göre evde kendimiz hazırlıcaz o bahsettiğim arkadaşım ben doğumdayken odayı bi güzel süslerSelamlarlar herkeslere...
80li rakamlara gectık cok sukur bugun :) dun hastaneye gorusmeye gıttık. ben leyla eşim benden leyla 23 nisandan dolayı mudurler falan yok.. hiç aklımıza gelmedi..adam akıllı konuşamadık. ama hastane kafayı yemıs.
Şubatta eşimin iş yerinde bir kız aynı hastanede 1170tl.ye sezeryan doğum yaptı. bize 1500 diyorlar. 1 gece kalınıyormuş. fazla dan kalırsan oda parası 275tlbakalım tekrar gıdıcez hastane muduru ıle gorusmeye ama ne zaman....
fotoğrafçılardan desen aklını oynatmış.. onlarda sezeryan-normal dıye fıyat yapmışlar...
ya varya şu duygularımızı kullanarak bizleri soymaya çalışan insanları Allaha havale ediyorum..... kısacası asabım cok bozuk bu konuda minnoşumu nerde dogurucam bellı değil..
Bilgecim, halı buyuk diye alammışsınız. bende rakamı uygun dıye kucuk değildir inşallah diyordum. tamam buyuk halı diğer odalarda bende sevmıyorum ama. çocuk odasında buyuk halı ıyı olmaz mı ? ayaklanıp oynamaya başladığında yuvarlanır halının ustunde. bunun kışı var yer soğuk olur. hem bu bayag bildiğin yunlu halı dıyorsun. diğerleri kaydırmaz tabanlı ınce dıyorsun. kirlendimi alırsın terasa mıs gıbı yıkarsınız. eşinde gelmiş hazır, tekrar dusun bence.. çocuk bızım gıbı sadece basıp geçmeyecek halıya oturup oynayacak.
Bilge, perdelere bayıldım..sadeleğin hep bir ağırlığı oluyor zaten. Rüzgarım sağlıkla kullansın canım... (odanın panoromik resimini bekliyorum )
Ayşe ellerine sağlık..kız nasıl süs o oyle sen almış gıtmışsın yolu :))))
biz oda yapmadık. kızın yatağı dolabı bızım odada bizim kapıya süs yapsak mı bılemedım kı ne dersin.
Allah Allah o neden oluyomus kiii:26:ayy butun duzenimiz sasti kizzz
Ponpon ip astara falan ihtiyaç duymuyo, kış için kullanılır kadife gibi yumuşacık oluyo...tığ işi de kolay ama ben dolgu-delik ördüm, içine bebe pazeninden astar gerekiyo bir de daha zahmetli gibi...arkadaşıma ördüğümü kesmeden devam ediyorum, ipin rengi değişeceğinde uç uca bağlıyorum bir de misinalı şişler var onlarla daha rahat oldu..kendime küçük kareler örüp birleştirttim fena olmadı ama iki renkli düz ördüğüm daha şık duruyo :)
internetten de baktım da sinir sıkışması gibi bişey sanırım,sedacan çok karışık anlattın ya camnlandıramıyom,model bakacağım kimse de yok yarın bi resim at da bakalımmmkızlar benım bebeğim hıçkırdı 1,2 dk boyle üst üste kalp atımı gibi:26::26::26: yaşayan var mıııı???? ..vee suan aşırı sancım var karnım batıyo sankineden olaki bir cevap lütfeeennn..:18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?