kızz bilgeee uzat ayklarını naptın yaaa,bidaha kendini zora sı-okacak bişey yapma,işlerimizi yapcaz yine ama dinlenerek,hastanelik olana dek yorulmanın kime ne faydası var,bişeyler ye-iç
canım sadece zaman geçsin diye yaptım,sterse de iyi geliyii,kendimi geliştirem bari
BİLGEEEEEEE nasılsın canikom ne olduuu ses kısıldı sende iyi misin tatlım yoksam hayın patrondan izin mi alıyon ...bi cevap ver gariiii :18::18:
kızz bilgeee uzat ayklarını naptın yaaa,bidaha kendini zora sı-okacak bişey yapma,işlerimizi yapcaz yine ama dinlenerek,hastanelik olana dek yorulmanın kime ne faydası var,bişeyler ye-iç
ayşem sabahtan beri ayaklarımı bi yere sığdıramadım zaten uzatıyom yok altıma topluyom yok yorgunluktan mı oldu bu kadar ne yaptım ben bilemedim ya
heee bacılar aha da düğme dikme becerisi olmayan ben elimden bu geldi,bebek hediyesi işine de girmeyi düşünüyom bakalım
Eki Görüntüle 1084467
yok canım izin almadım müdürüm yok bugün izin almıtı tam gün boyu valla hiç keyfim yok ya kafam durmuyo yerinde elimi yüzümüde yıkadım yok valla gitcen dr alcan 2 gün rapor evde dinlencen de yok işte yapamıyoruz biz bugün müdür yok cuma c.tsi sekreter kız yok vay benim halime ya
ayşem sabahtan beri ayaklarımı bi yere sığdıramadım zaten uzatıyom yok altıma topluyom yok yorgunluktan mı oldu bu kadar ne yaptım ben bilemedim ya
bilge uzanabiliyorsan uzan canım biraz. sabah gelir gelmez gittim odanın birini kilitleyip uzattım ayaklarımı .sabah dedğin şeyleri yaşadım valla :8
az önce sağlık ocağından aradılar beni yarın konrtolünüz var gelin diye . dedim ben daralıyorum nefes bile alamıyorum diye. normal dedi ama yarın da kontrol edicekmiş.i zaten gitmeyi düşünüyordum onlar aradı kalbimiz birmiş :)
yok canım izin almadım müdürüm yok bugün izin almıtı tam gün boyu valla hiç keyfim yok ya kafam durmuyo yerinde elimi yüzümüde yıkadım yok valla gitcen dr alcan 2 gün rapor evde dinlencen de yok işte yapamıyoruz biz bugün müdür yok cuma c.tsi sekreter kız yok vay benim halime ya
gören duyanda sen degıl sekretet kız hamıle sanır o ne beee zırt pırt izinli petron ona bişey demiyo mu kiii:44::44: sende salla bosver aman cunku sen 1 verdikçe onlar 5 istıyorlar...heh işte o rapor işini bnde beceremiyıom bazen tepem atıyor alayım diyorum öylece kalakalıyo
gerçekten çok güzel olmuş böyle olan kapı süslerine bayılıyorum :) iyi ki düğme dikmeyi bilmiyorsun bilsen neler gelicek demek ki:)
canım ben yanlız çalışıyorum zaten oda da sabahtan beri ayakalarımı uzatıyorum altıma topluyorum elimi yüzümü yıkıyorum yok kendime gelcek gibi değilim bugün dün hem çok yorulmuşum hem gece de geç yattım eşim yoldan geldi onu bekledim yemek hazırladım yedi etti derken saat 1 de yattık sabahta 7 de kalktım eee zaten vücutta yorgundu iice plim bitti şuan Allah yardımcımız olsun valla daha da evde iş miş yapmam bana da sağlık ocağı ay sonu gel demişti tahlil falan yapcaklarmış ama gidemicem heralde nefes darlığını kendi dr sormuştum bende normal artık demişti akciğerlere baskı yapıyomuş ciğerler tam acılıp kapanmıyomuş hava dolmuyomuş muş muş bişeyler anlatmıştı işteyok canım izin almadım müdürüm yok bugün izin almıtı tam gün boyu valla hiç keyfim yok ya kafam durmuyo yerinde elimi yüzümüde yıkadım yok valla gitcen dr alcan 2 gün rapor evde dinlencen de yok işte yapamıyoruz biz bugün müdür yok cuma c.tsi sekreter kız yok vay benim halime ya
bilge uzanabiliyorsan uzan canım biraz. sabah gelir gelmez gittim odanın birini kilitleyip uzattım ayaklarımı .sabah dedğin şeyleri yaşadım valla :8
az önce sağlık ocağından aradılar beni yarın konrtolünüz var gelin diye . dedim ben daralıyorum nefes bile alamıyorum diye. normal dedi ama yarın da kontrol edicekmiş.i zaten gitmeyi düşünüyordum onlar aradı kalbimiz birmiş :)
gören duyanda sen degıl sekretet kız hamıle sanır o ne beee zırt pırt izinli petron ona bişey demiyo mu kiii:44::44: sende salla bosver aman cunku sen 1 verdikçe onlar 5 istıyorlar...heh işte o rapor işini bnde beceremiyıom bazen tepem atıyor alayım diyorum öylece kalakalıyo
ay valla sevgicim sorsan sekretere hiç izin almıyorum ben der bide cuma günleri aşağısı yoğun oluyo telefon trafiği bitmiyo aman valla bugünden gözümde büyüyo aşağıda geçirceğim 2 gün bu hafatyı sağ salim atlatayımda haftaya perşembe 1 mayıs cuma günü de sağlık ocağına gitcem diye izin alsam c.tesi de gelmicem zaten bakalım böle bişeyler yapmayı planlıyorum önümüzdeki hafta için ya
geçmiş olsun kuzucum
bu arada günaydın güzeller
gerçekten çok güzel olmuş böyle olan kapı süslerine bayılıyorum :) iyi ki düğme dikmeyi bilmiyorsun bilsen neler gelicek demek ki:)
canım ben yanlız çalışıyorum zaten oda da sabahtan beri ayakalarımı uzatıyorum altıma topluyorum elimi yüzümü yıkıyorum yok kendime gelcek gibi değilim bugün dün hem çok yorulmuşum hem gece de geç yattım eşim yoldan geldi onu bekledim yemek hazırladım yedi etti derken saat 1 de yattık sabahta 7 de kalktım eee zaten vücutta yorgundu iice plim bitti şuan Allah yardımcımız olsun valla daha da evde iş miş yapmam bana da sağlık ocağı ay sonu gel demişti tahlil falan yapcaklarmış ama gidemicem heralde nefes darlığını kendi dr sormuştum bende normal artık demişti akciğerlere baskı yapıyomuş ciğerler tam acılıp kapanmıyomuş hava dolmuyomuş muş muş bişeyler anlatmıştı işte
ay valla sevgicim sorsan sekretere hiç izin almıyorum ben der bide cuma günleri aşağısı yoğun oluyo telefon trafiği bitmiyo aman valla bugünden gözümde büyüyo aşağıda geçirceğim 2 gün bu hafatyı sağ salim atlatayımda haftaya perşembe 1 mayıs cuma günü de sağlık ocağına gitcem diye izin alsam c.tesi de gelmicem zaten bakalım böle bişeyler yapmayı planlıyorum önümüzdeki hafta için ya
ohhh ne guzel haftaya biraz motıve olursun hiç değilse dayan bu hafta bana 1 mayıs ta tatıl degıl bnm de hep fulll ne kadar bunalsam da yapcak bişeyim yok sabır cekıyorum anlıycagın ...hakkımızda hayırlısı cnm..sende elinden geldiği kadarını yap zorlama kendını
uzun zamandır resmi tatil olmuyodu bu ara var Allah tan azda olsa motive oluyo insan tabi benim gibi hazır evdeyim diye yormazsan kendini daha ii olcak canım seninde rapora az kaldı ya sabretcen artık benim daha iki ay var bi aksilik olmazsa inş. olmaz tabigerçekten çok güzel olmuş böyle olan kapı süslerine bayılıyorum :) iyi ki düğme dikmeyi bilmiyorsun bilsen neler gelicek demek ki:)
canım ben yanlız çalışıyorum zaten oda da sabahtan beri ayakalarımı uzatıyorum altıma topluyorum elimi yüzümü yıkıyorum yok kendime gelcek gibi değilim bugün dün hem çok yorulmuşum hem gece de geç yattım eşim yoldan geldi onu bekledim yemek hazırladım yedi etti derken saat 1 de yattık sabahta 7 de kalktım eee zaten vücutta yorgundu iice plim bitti şuan Allah yardımcımız olsun valla daha da evde iş miş yapmam bana da sağlık ocağı ay sonu gel demişti tahlil falan yapcaklarmış ama gidemicem heralde nefes darlığını kendi dr sormuştum bende normal artık demişti akciğerlere baskı yapıyomuş ciğerler tam acılıp kapanmıyomuş hava dolmuyomuş muş muş bişeyler anlatmıştı işte
ohhh ne guzel haftaya biraz motıve olursun hiç değilse dayan bu hafta bana 1 mayıs ta tatıl degıl bnm de hep fulll ne kadar bunalsam da yapcak bişeyim yok sabır cekıyorum anlıycagın ...hakkımızda hayırlısı cnm..sende elinden geldiği kadarını yap zorlama kendını
sağol canım ya aceeeiiippp gaz aldım ben bu işi ticvarete dökerim,ek iş olur ,kız mağazada 35 tl idi,ben maliyeti yarıdan aza indirdim,12 tlye geldi,bebekşekeri yerine bebek hediyesi yapmayı düşünüyom bakalım,onu da anahtarlık şeklinde yapabilir miyim bil emiyommm siz de fikir verin hangisi olabiliirrryok canım izin almadım müdürüm yok bugün izin almıtı tam gün boyu valla hiç keyfim yok ya kafam durmuyo yerinde elimi yüzümüde yıkadım yok valla gitcen dr alcan 2 gün rapor evde dinlencen de yok işte yapamıyoruz biz bugün müdür yok cuma c.tsi sekreter kız yok vay benim halime ya
uzun zamandır resmi tatil olmuyodu bu ara var Allah tan azda olsa motive oluyo insan tabi benim gibi hazır evdeyim diye yormazsan kendini daha ii olcak canım seninde rapora az kaldı ya sabretcen artık benim daha iki ay var bi aksilik olmazsa inş. olmaz tabi
aynen cnm kız ben mayısta koye gıtmeyı dusunuyorum sence gıtsem mı acep :44::44:
sağol canım ya aceeeiiippp gaz aldım ben bu işi ticvarete dökerim,ek iş olur ,kız mağazada 35 tl idi,ben maliyeti yarıdan aza indirdim,12 tlye geldi,bebekşekeri yerine bebek hediyesi yapmayı düşünüyom bakalım,onu da anahtarlık şeklinde yapabilir miyim bil emiyommm siz de fikir verin hangisi olabiliirrr
Eki Görüntüle 1084541 Eki Görüntüle 1084542 Eki Görüntüle 1084543
ikinci fotodakiler cok güseelll kızzz bnce sen bu işi bi düşün derim benide yanına çırak olarak alıverırsın :13::13:
sağol canım ya aceeeiiippp gaz aldım ben bu işi ticvarete dökerim,ek iş olur ,kız mağazada 35 tl idi,ben maliyeti yarıdan aza indirdim,12 tlye geldi,bebekşekeri yerine bebek hediyesi yapmayı düşünüyom bakalım,onu da anahtarlık şeklinde yapabilir miyim bil emiyommm siz de fikir verin hangisi olabiliirrr
ahhh bilgecan nazara mı geldin kızzz
ikinci fotodakiler cok güseelll kızzz bnce sen bu işi bi düşün derim benide yanına çırak olarak alıverırsın :13::13:
düğmeli olanı mı kastettiniz canlar,valla ince olan keçeler 2 tl kalınlar 3 galiba,misina ip aldım kurdele filan hem ucuza geliyo,hem heyecan oluyo,hem can sıkıntısı için hoş,ben geçen bi yapmaya başladım eşim de pc de bi baktım saat kaç olmuş dalmışız ikimiz de hiç konuşmamışız bideBEN ORTADAKİNİ çok beğendim :) yapmayı düşünebilirim her an. haftasonu Eminönü ne gidicem sırf bu inciği boncuğu için çeyizini düzücem oğluşumuncesaret edebilirsem bi kaç şeyini kendim yapmayı düşünüyorum :)
düğmeli olanı mı kastettiniz canlar,valla ince olan keçeler 2 tl kalınlar 3 galiba,misina ip aldım kurdele filan hem ucuza geliyo,hem heyecan oluyo,hem can sıkıntısı için hoş,ben geçen bi yapmaya başladım eşim de pc de bi baktım saat kaç olmuş dalmışız ikimiz de hiç konuşmamışız bide
evet cnm düğmeli olan cok hoşş gerçekten en guzel o duruyor bncede ...
Selam kizlaar
Bende dun yemege misafir aldik belimi ve bacaklarimi hissetmiyordum yatarkenbugun de kahvaltiya misafirim vardi erken geldi gittii.
Bu arada ben hala oglusumun esyalarini yikamadim yaa, doktor artik kucuk de olsa bi canta hazrla her ihtimale karsi dedi:26: ayy cok mu az kaldi neeeee
aleykum selam cnm
ama bn sana dedım sen ılklerden olacan dıye bak dr bılem demıs yanii ufaktan hazırla çantanı diyee..hayırlısı inş cnm sağlıkla zamanında gelsinler inş...
Oyle canimm, pasalarin keyfine baglii artikevet cnm düğmeli olan cok hoşş gerçekten en guzel o duruyor bncede ...
aleykum selam cnm
ama bn sana dedım sen ılklerden olacan dıye bak dr bılem demıs yanii ufaktan hazırla çantanı diyee..hayırlısı inş cnm sağlıkla zamanında gelsinler inş...ilklerden olmayi bende isterim
kuzenim doğum yaptı :)6 mayıs görünüyordu sezeryanla 24 nisan da geldi defne meleğimiz . bebek gelmiş anne içerdeymiş .
ay çok duygulandım benşu haziran bi gelseydi hayırlısıyla çok özledim oğlumu ben
Ayy ne guzeeel. Allah bagislasinn. Darisi basimiza insallahhh. 1.5ay sonra baslariz bizde ha dogdu ha dogcak demeye
canım kapı süsünü çok beğendim hiçte acemice değil gayet profosyenlce olmuş daha ne yani ilk deneyim bu iyi günlerde kapında eskitesin tatlım ortadaki resim hoş geldi gözüme daha seçenekler vardır ama gönlünce olsun hepsi sen şimdi yapta bizde yapmaya başlayınca senden kopya çekeriz artıksağol canım ya aceeeiiippp gaz aldım ben bu işi ticvarete dökerim,ek iş olur ,kız mağazada 35 tl idi,ben maliyeti yarıdan aza indirdim,12 tlye geldi,bebekşekeri yerine bebek hediyesi yapmayı düşünüyom bakalım,onu da anahtarlık şeklinde yapabilir miyim bil emiyommm siz de fikir verin hangisi olabiliirrr
ahhh bilgecan nazara mı geldin kızzz
sevgim köyün uzakmı ki kaç saat yolu kendini çok yorma gerçekten ağırlaşıyoruz çünkü nolcamızda belli olmaz herşeyin hayırlısı tabi önceaynen cnm kız ben mayısta koye gıtmeyı dusunuyorum sence gıtsem mı acep :44::44:
selam canım hoş geldin aman yorma kendini fazla bende dün yordum kendimi bugün hiç mi hiç iyi hisetmiyorum ay anam doğum çantasını hazırlamı dedi doktor oyyy oyyy oyyy az kaldı beya açılışı senden bekliyoruz zaten hayırlısıylaSelam kizlaar
Bende dun yemege misafir aldik belimi ve bacaklarimi hissetmiyordum yatarkenbugun de kahvaltiya misafirim vardi erken geldi gittii.
Bu arada ben hala oglusumun esyalarini yikamadim yaa, doktor artik kucuk de olsa bi canta hazrla her ihtimale karsi dedi:26: ayy cok mu az kaldi neeeee
kuzenim doğum yaptı :)6 mayıs görünüyordu sezeryanla 24 nisan da geldi defne meleğimiz . bebek gelmiş anne içerdeymiş .
ay çok duygulandım benşu haziran bi gelseydi hayırlısıyla çok özledim oğlumu ben
canım Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin oyyy nasıl güzeldir şimdi mis gibi de kokuyodur Rabbim bizlerede yaşatsın inş. ama ama bende oğluşumu çok mu çok özledim ya 1 ay olcak görmedim napıyo oğlum kaç kilo oldu çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?