kızlar günaydın...
dün doktor kontrolümüz vardı... çok şükür herşey yolunda...
kızım büyümüş kocaman olmuş :) 1200 gr 35 cm herşey yolunda gidiyormuş :)
kaşıntımın geçmediğini söyledim tekrar başka ilaç verdi eğer bu ilaçlarlada geçmezse muayne ederiz dedi... inşallah geçerde muayne olmak zorunda kalmam muayneden korkuyorum...
artık doktorumuza iki haftada bir gidicekmişiz... hamileliğimin başından bu yana toplamda 2kilo300gr almışım doktor bunada çok iyi dedi..
allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...aminn.....
way maşallah,canım yazıyı okurken hesap yaptım,1200 kilo cadı kızmız,bir o kadar da eşi,suyu etti 2 kilo 400 gram,sen aldın 2 kilo 300 gramkızlar günaydın...
kaşıntımın geçmediğini söyledim tekrar başka ilaç verdi eğer bu ilaçlarlada geçmezse muayne ederiz dedi... inşallah geçerde muayne olmak zorunda kalmam muayneden korkuyorum...
artık doktorumuza iki haftada bir gidicekmişiz... hamileliğimin başından bu yana toplamda 2kilo300gr almışım doktor bunada çok iyi dedi..
günaydın canım hayırlı cumalar,nasıl oldun iyi misin düne göretün güzel anneler ve (yakışıklı)(güzel) bebişleri herkeze günaydın hayırı cumalar olsun hayırlı günler hayırlı işler olsun
günaydın canım gözün aydın ne güzel haberlerle gelmişsin Rabbim sağlıklan kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
way maşallah,canım yazıyı okurken hesap yaptım,1200 kilo cadı kızmız,bir o kadar da eşi,suyu etti 2 kilo 400 gram,sen aldın 2 kilo 300 gramyani kıskanmıyorum yanlış anlamaaaaa sen eksi 100 gramda başladın o zaman ne iştir arkadaş yaaaa,ben gittiğimde tartıya çıkıyom kaç diyo dr,300 gram eksik sölüyom
günaydın canım hayırlı cumalar,nasıl oldun iyi misin düne göre
kızlar günaydın...
yuhhh sen de mi konuşuyon bu konuda,alllam yareppim ya,ısırcam sizi en sonunda ,nerde benim kiloalan arkadaşlarım yakız acık yüreklisin bende kıskandım ben acaip kilo almaya başladım durum tersine dondu kilo alamıyordum bu ayda butun acıgı kapattım6 kilo olmuş gibi şimdilik abowwwww
Aylardir ayni dert bendede var doktorum bobregime bakti buyume olabilir diye bişey cikmadi ama mahvediyo beni batıyor resmen sanki kaburgam kirilmis gibi canim yanıyor
way maşallah,canım yazıyı okurken hesap yaptım,1200 kilo cadı kızmız,bir o kadar da eşi,suyu etti 2 kilo 400 gram,sen aldın 2 kilo 300 gramyani kıskanmıyorum yanlış anlamaaaaa sen eksi 100 gramda başladın o zaman ne iştir arkadaş yaaaa,ben gittiğimde tartıya çıkıyom kaç diyo dr,300 gram eksik sölüyom
yuhhh sen de mi konuşuyon bu konuda,alllam yareppim ya,ısırcam sizi en sonunda ,nerde benim kiloalan arkadaşlarım ya
canım bebişine Masallah ama sanada Masallah yani ben coştum bu ay ve almadığım kadar coook kilo aldım bir ayda laf aramızda ama bak 6 kilo olmuş eee simdi hesap ver sen neden kilo almadın
günaydın canım gözün aydın ne güzel haberlerle gelmişsin Rabbim sağlıklan kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
alemsin ya,inan doğada bu işi insanlradan iyi yapan canlılar var,bazı erkek canlılar da buna dahilherkese günaydın
salon camımın tepesine be kızımın camının tam tepesine doğramanın ustune kuşlar yuva yapmış yavrulamışlar bilem otup otup duruyorlar analarıda mamalarını getiriyor yalnız duzenli anaları cok takdi ettim zira aynı saatlerde yediriyor düzenleri oturmuş bu kuşların
canım yazını okudum da ağrılarımız abenzer,kaç gündür ben de duramöıyom,açık yara gibi acıyo ama dr normal diyo,gebeliğin başından beri baksana hep bişeyler oldu,bu da geçecek inşallahAynen canim geçmiş olsun, canimiz yanınca moralimiz bozuluyo ama bebegimizi kucağımiza almaya cok az kaldi allah sag saglim kucagimiza almayi nssip etsin bebegimi kucagima alacagmi düşününce ne agri kalıyo ne de dert. Biz gun saymaya basladik :))
Hayırlı Cumalar Herkese
ewt dikkat ediyorum çok ondandır belki gerçi artık dikkat edemiyorum eminim bu saatten sonra hızlı hızlı alıcam ama yapıcak bişi yok...
günaydın canım,elbette şakasına diyorum,sağlıktan kıymetli ne var ki,Allah cümlemize sağlık versin,evlatlarımıza,sevdiklerimize,kiloymuş hepsi normale döner inşallahkız bir ayda 6 kilo ne demek coook zira bacağımdan rahatsızım ya yuk bindikçe fenalaşıyorum hem zati kiloluyum abowwww
bu arada dr. degistirmeyi düşünüyorum bu saatden sonra dr. degitirilirmi acep ne dersiniz
bir ayda 6 kilo çok ciddiymiş gerçekten :)
ben zaten kilolu hamile kaldım
doktorum çok kilo almamam gerektiğini söylemişti en başından bende düzenli beslenmeye dikkat ediyordum gereksiz kalori almamaya çalışıyordum sanırım onun etkisiyle çok kilo almadım ama bu aydan sonra başlarım bende ciddi kilo alımına
alemsin ya,inan doğada bu işi insanlradan iyi yapan canlılar var,bazı erkek canlılar da buna dahil
canım yazını okudum da ağrılarımız abenzer,kaç gündür ben de duramöıyom,açık yara gibi acıyo ama dr normal diyo,gebeliğin başından beri baksana hep bişeyler oldu,bu da geçecek inşallah
alemsin ya,inan doğada bu işi insanlradan iyi yapan canlılar var,bazı erkek canlılar da buna dahil
canım yazını okudum da ağrılarımız abenzer,kaç gündür ben de duramöıyom,açık yara gibi acıyo ama dr normal diyo,gebeliğin başından beri baksana hep bişeyler oldu,bu da geçecek inşallah
günaydın güzellerrr,ıçkırrrr ıçkırrrr hissiyle uyandım ezan vakti nasıl gıdıklandım ya,dalga geçiyo resmen benimle,bizim tepkimiz onlarınkinden komik,yerim ben onun butlarınıııı
kızlar günaydın...
tün güzel anneler ve (yakışıklı)(güzel) bebişleri herkeze günaydın hayırı cumalar olsun hayırlı günler hayırlı işler olsun
herkese günaydın
salon camımın tepesine be kızımın camının tam tepesine doğramanın ustune kuşlar yuva yapmış yavrulamışlar bilem otup otup duruyorlar analarıda mamalarını getiriyor yalnız duzenli anaları cok takdi ettim zira aynı saatlerde yediriyor düzenleri oturmuş bu kuşların
Hayırlı Cumalar Herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?