2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

günaydın canım gözün aydın ne güzel haberlerle gelmişsin Rabbim sağlıklan kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

günaydın herkese hayırlı cumalar iyi çalışmalar. hergün mızmızlanacak bişey buluyorum bugün yataktan kalkmak ölüm gibi geldi nasılbi uyuyasım var,hafta sonuna inşallah.

way maşallah,canım yazıyı okurken hesap yaptım,1200 kilo cadı kızmız,bir o kadar da eşi,suyu etti 2 kilo 400 gram,sen aldın 2 kilo 300 gram yani kıskanmıyorum yanlış anlamaaaaa sen eksi 100 gramda başladın o zaman ne iştir arkadaş yaaaa,ben gittiğimde tartıya çıkıyom kaç diyo dr,300 gram eksik sölüyom

tün güzel anneler ve (yakışıklı)(güzel) bebişleri herkeze günaydın hayırı cumalar olsun hayırlı günler hayırlı işler olsun
günaydın canım hayırlı cumalar,nasıl oldun iyi misin düne göre

herkese günaydın

salon camımın tepesine be kızımın camının tam tepesine doğramanın ustune kuşlar yuva yapmış yavrulamışlar bilem otup otup duruyorlar analarıda mamalarını getiriyor yalnız duzenli anaları cok takdi ettim zira aynı saatlerde yediriyor düzenleri oturmuş bu kuşların

kız acık yüreklisin bende kıskandım ben acaip kilo almaya başladım durum tersine dondu kilo alamıyordum bu ayda butun acıgı kapattım 6 kilo olmuş gibi şimdilik abowwwww

canım bebişine Masallah ama sanada Masallah yani ben coştum bu ay ve almadığım kadar coook kilo aldım bir ayda laf aramızda ama bak 6 kilo olmuş eee simdi hesap ver sen neden kilo almadın

kız acık yüreklisin bende kıskandım ben acaip kilo almaya başladım durum tersine dondu kilo alamıyordum bu ayda butun acıgı kapattım 6 kilo olmuş gibi şimdilik abowwwww
yuhhh sen de mi konuşuyon bu konuda,alllam yareppim ya,ısırcam sizi en sonunda ,nerde benim kiloalan arkadaşlarım ya

Aylardir ayni dert bendede var doktorum bobregime bakti buyume olabilir diye bişey cikmadi ama mahvediyo beni batıyor resmen sanki kaburgam kirilmis gibi canim yanıyor

Aynen canim geçmiş olsun, canimiz yanınca moralimiz bozuluyo ama bebegimizi kucağımiza almaya cok az kaldi allah sag saglim kucagimiza almayi nssip etsin bebegimi kucagima alacagmi düşününce ne agri kalıyo ne de dert. Biz gun saymaya basladik :))

ewt dikkat ediyorum çok ondandır belki gerçi artık dikkat edemiyorum eminim bu saatten sonra hızlı hızlı alıcam ama yapıcak bişi yok...

yuhhh sen de mi konuşuyon bu konuda,alllam yareppim ya,ısırcam sizi en sonunda ,nerde benim kiloalan arkadaşlarım ya

kız bir ayda 6 kilo ne demek coook zira bacağımdan rahatsızım ya yuk bindikçe fenalaşıyorum hem zati kiloluyum abowwww
bu arada dr. degistirmeyi düşünüyorum bu saatden sonra dr. degitirilirmi acep ne dersiniz

canım bebişine Masallah ama sanada Masallah yani ben coştum bu ay ve almadığım kadar coook kilo aldım bir ayda laf aramızda ama bak 6 kilo olmuş eee simdi hesap ver sen neden kilo almadın

bir ayda 6 kilo çok ciddiymiş gerçekten :)
ben zaten kilolu hamile kaldım
doktorum çok kilo almamam gerektiğini söylemişti en başından bende düzenli beslenmeye dikkat ediyordum gereksiz kalori almamaya çalışıyordum sanırım onun etkisiyle çok kilo almadım ama bu aydan sonra başlarım bende ciddi kilo alımına

alemsin ya,inan doğada bu işi insanlradan iyi yapan canlılar var,bazı erkek canlılar da buna dahil

canım yazını okudum da ağrılarımız abenzer,kaç gündür ben de duramöıyom,açık yara gibi acıyo ama dr normal diyo,gebeliğin başından beri baksana hep bişeyler oldu,bu da geçecek inşallah

Hayırlı Cumalar Herkese

ewt dikkat ediyorum çok ondandır belki gerçi artık dikkat edemiyorum eminim bu saatten sonra hızlı hızlı alıcam ama yapıcak bişi yok...

kız bir ayda 6 kilo ne demek coook zira bacağımdan rahatsızım ya yuk bindikçe fenalaşıyorum hem zati kiloluyum abowwww
bu arada dr. degistirmeyi düşünüyorum bu saatden sonra dr. degitirilirmi acep ne dersiniz
günaydın canım,elbette şakasına diyorum,sağlıktan kıymetli ne var ki,Allah cümlemize sağlık versin,evlatlarımıza,sevdiklerimize,kiloymuş hepsi normale döner inşallah

evet bencede bir ayda fazla aldım ama toplamda aldığım kilo o ama yinede az olmalıydı aslında ben sadece 5-6 cesit sey yiyebiliyorum o kadar başka hiiic birseyde yemiyorum ama kilo almışım

kız kuşlar bilem doğurdu sıra bizde yaba daba duuuuuu

Insallah canım anlamıyorum bişey yok diyorlar ama niye oluyo sol tarafmda niye olmuyo bebek sol da da duruyo RAbbim yardımcımız olsun.

günaydın güzellerrr,ıçkırrrr ıçkırrrr hissiyle uyandım ezan vakti nasıl gıdıklandım ya,dalga geçiyo resmen benimle,bizim tepkimiz onlarınkinden komik,yerim ben onun butlarınıııı

tün güzel anneler ve (yakışıklı)(güzel) bebişleri herkeze günaydın hayırı cumalar olsun hayırlı günler hayırlı işler olsun

Hayırlı Cumalar Herkese

günaydııınnn bacılar herkeslere hayırlı cumalar..

kontrole gıden bebişini gorenlere de masallah oyyss..
AYŞEE maşallah de kız tontişinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…