2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

heh işte tam dedğinden oluyor batma gbi karnım nasıl acıyo sanki içerde iğneyle ounuyorlar gibi ..bi gelip bi gidiyo ..

rahat ol yeaaa no prablım bakalım bekleyem bıraz

Ördüklerimin modelini koyuyom, mavili olantığ işi, diğeri ponpon ip:)

alışverişi bu akşam tamamladık.kendime alıyor alsam fiyatı en uygun hangisiyse onu alırım ama çocuğum için özenle seçtim herşeyi.pişik kremini mustela aldım.sabununu bübchen aldım .çamaşırları için sabun tozu aldım.biberonunu chicho aldım.
hastane konusunda yapılan yorumları okudum.benim gittiğim hastanede normal doğum 1800tl.sezaryan 2500tl.fiyatı cidden çok yüksek.bi ara vazgeçsem mi dedim.en başından berdiri gebelik takibim yapıldı.doktorumu ne zaman arasam cevap verip yardımcı oluyor.başka hastanede çalışan kadın doğum uzmanı arkadaşım hastane seçimi yaparken iyi bir yenidoğan ünitesi olmasına dikkat et dedi.bende başka hastanelerde macera aramaktan vazgeçtim.

Kizlar sag kaburgamin uc kısımda sizlama gibi aci duyuyorum sizdede böyle bi rahatszligi olan var mi? Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum dr. Bişey yok dedi ama cok zorlanıyorum. Bi fikri olan var mı

canım eve yeni gelebildim,perdeleriniz tam bir sadeliğin şıklığı olmuş çok hoş görünüyor,bende çok beğendim rüzgarımızla birlikte güle güle en iyi günlerinizde kullanın annesi:)) bana da fikir oldu :))

bu arada bugün yeşilovadaki perdecileri talan ettik resmen,tuğra perdede bizim odaya uygun model bulabildik sadece,tül üzerine kabartmalı denizci modeliydi onunda metresini 32 lira dediler 2.5 metre tül kullanılacak 80 lira tuttu 65 e bıraktı başkada bişey uymuyo zaten bizim pencereye ama içime sinmedi.
Akşam eşimle markete gittiğimizde bizim buradaki perdecide denizci kalın perdesini gördüm fon gibi ,adamla konuştum nasıl bişey yapabiliriz diye oda senin dediğini sundu bana en güzel öyle değerlendirebilirsin dedi alta düz tül,üstüne tek kanat denizci fon.Metresine 15 lira dedi çok hesaplı geldi bana sanırım öyle yaptıracağım bende.Sen fonu 1 metreye 1 metre mi kullanmıştın yoksa 1 e 1.5 mu canım?bana 1 e 3 dediler çok geldi yaa o kadar büzgüye gerek var mı ki?

Kizlar sag kaburgamin uc kısımda sizlama gibi aci duyuyorum sizdede böyle bi rahatszligi olan var mi? Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum dr. Bişey yok dedi ama cok zorlanıyorum. Bi fikri olan var mı

Aylardir ayni dert bendede var doktorum bobregime bakti buyume olabilir diye bişey cikmadi ama mahvediyo beni batıyor resmen sanki kaburgam kirilmis gibi canim yanıyor

günaydın güzellerrr,ıçkırrrr ıçkırrrr hissiyle uyandım ezan vakti nasıl gıdıklandım ya,dalga geçiyo resmen benimle,bizim tepkimiz onlarınkinden komik,yerim ben onun butlarınıııı

kızlar günaydın...
dün doktor kontrolümüz vardı... çok şükür herşey yolunda...
kızım büyümüş kocaman olmuş :) 1200 gr 35 cm herşey yolunda gidiyormuş :)
kaşıntımın geçmediğini söyledim tekrar başka ilaç verdi eğer bu ilaçlarlada geçmezse muayne ederiz dedi... inşallah geçerde muayne olmak zorunda kalmam muayneden korkuyorum...
artık doktorumuza iki haftada bir gidicekmişiz... hamileliğimin başından bu yana toplamda 2kilo300gr almışım doktor bunada çok iyi dedi..
allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...aminn.....

tün güzel anneler ve (yakışıklı)(güzel) bebişleri herkeze günaydın hayırı cumalar olsun hayırlı günler hayırlı işler olsun

maşallah kuzuya da sana da :)
ben 10 kilo aldığım için doktorum her gidişimde kızıyor ama sağlık olsun doktorumu çoook seviyorum
Bide geçen hafta kontrole gitmiştik ama tipine bakmaktan kilosunu sormamışız
bazen çok mu ilgisiz bir anne olacağım diye korkuyorum :18:
Allah hepimize sağlıkla bebişimizi kucağımıza almayaı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…