Gunaydin kizlar..7 aydir ilk defa dün gece giydigim topuklular sayesinde belimde ve bacaklarimda derman kalmamis kaburgalarim dahi agriyor :-( sanırım hic topuklu giyemicem dünden sonraaa.
canım kapı süsünü çok beğendim hiçte acemice değil gayet profosyenlce olmuş daha ne yani ilk deneyim bu iyi günlerde kapında eskitesin tatlım ortadaki resim hoş geldi gözüme daha seçenekler vardır ama gönlünce olsun hepsi sen şimdi yapta bizde yapmaya başlayınca senden kopya çekeriz artık
sevgim köyün uzakmı ki kaç saat yolu kendini çok yorma gerçekten ağırlaşıyoruz çünkü nolcamızda belli olmaz herşeyin hayırlısı tabi önce
selam canım hoş geldin aman yorma kendini fazla bende dün yordum kendimi bugün hiç mi hiç iyi hisetmiyorum ay anam doğum çantasını hazırlamı dedi doktor oyyy oyyy oyyy az kaldı beya açılışı senden bekliyoruz zaten hayırlısıyla
canım Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin oyyy nasıl güzeldir şimdi mis gibi de kokuyodur Rabbim bizlerede yaşatsın inş. ama ama bende oğluşumu çok mu çok özledim ya 1 ay olcak görmedim napıyo oğlum kaç kilo oldu çok merak ediyorum
Oyle bilgecim dayanmiyo artik beller bacaklar yaa dikkat etmek lazim:26:
Evet yaa doktor riskli bi durum yok ama kucuk bisey bulunsun kenarda dedi. Bende deterjani bi alayim da hazirlicammm
kuzum naptın sen toğukluyla ne işin var giy bi babet ohhh mis en şık en güzel biziz her yerde topukluya ne hacet bende de bir kez giymiştim 4 aylıktık o zaman 1 saat kadar durdu ayağımda aman dedim bi daha giymem gittim düz taban bi çizme aldım onla geçirdim kışı şimdide babet giyiorum valla yapcak bişey yok boyumda kısa amma oslun sağlık daha önemli
sevgim köyün uzakmı ki kaç saat yolu kendini çok yorma gerçekten ağırlaşıyoruz çünkü nolcamızda belli olmaz herşeyin hayırlısı tabi önce
cnm kastamonuya gıdıcem 6 saat suruyo yol hemen hemn aslında gıtmek istıyorum bnde dr ızın verırse bakalım ...
kızz bu baya zor bişeye benziyo,eline sağlık
hoşgeldin canım,benim de tanımlayamadığım bir ağrım varSlmmmm sekerrlerrrrr yaa en al kaburgalarimmm agriyoooooo
ayhh hergun bi yerlerimiz agriyo yaaa hayirlisiyla bi gelseydi minisler
canım hoşgeldin,bizim cadıya da oda yok ki öle heveslendim yaptım :) haklısın canım malesef özel hast.%200 e kadar ücret talep edebiliyorlar,kurum sağolsun onlara bu yetkiyi verdi,bizde de durumlar farklı değil,Selamlarlar herkeslere...
80li rakamlara gectık cok sukur bugun :) dun hastaneye gorusmeye gıttık. ben leyla eşim benden leyla 23 nisandan dolayı mudurler falan yok.. hiç aklımıza gelmedi..adam akıllı konuşamadık. ama hastane kafayı yemıs.
Şubatta eşimin iş yerinde bir kız aynı hastanede 1170tl.ye sezeryan doğum yaptı. bize 1500 diyorlar. 1 gece kalınıyormuş. fazla dan kalırsan oda parası 275tlbakalım tekrar gıdıcez hastane muduru ıle gorusmeye ama ne zaman....
fotoğrafçılardan desen aklını oynatmış.. onlarda sezeryan-normal dıye fıyat yapmışlar...
ya varya şu duygularımızı kullanarak bizleri soymaya çalışan insanları Allaha havale ediyorum..... kısacası asabım cok bozuk bu konuda minnoşumu nerde dogurucam bellı değil..
Ayşe ellerine sağlık..kız nasıl süs o oyle sen almış gıtmışsın yolu :))))
biz oda yapmadık. kızın yatağı dolabı bızım odada bizim kapıya süs yapsak mı bılemedım kı ne dersin.
kızlar alışverişe çıkan varmı?birçok bebek mağazası kampanya yapmış ben bu hafta çıkmayı planlıyorum.ama bebeğim için hangi marka şampuan sabun alacağım emin olamıyorum.
canım hoşgeldin,bizim cadıya da oda yok ki öle heveslendim yaptım :) haklısın canım malesef özel hast.%200 e kadar ücret talep edebiliyorlar,kurum sağolsun onlara bu yetkiyi verdi,bizde de durumlar farklı değil,
anadoludan bu tarafa ücretler artık 500 lü rakamlara geriliyo ama olsun,bu para da buraya göre fazla,yani iyi bişey değil tabi de sağlık sözkonusu olunca düşünmeden ödeniyor elbette,geçen eşimin yüzündki kisti alcakları zaman da hani yatış filan yok,lokal an.alınacak,170 tl istediler,bi telefonla 120 tl aldılar,böyle de üçkaaatçılık var malesef...
Peki canım deterjan olayını naptın sabuntozu mu alsak bilemedimBen alisverisi bitirdim sayilir. Bakim urunlerinin hepsini sebamed aldim. Bebegimin durumuna gore bakarim artik sonradan degistirsem mi diye
yakın yer olsa gel burda doğum yap diycem de,bildiğim sezeryanda 1 gün kalınıyo,sağsalim dünyaya gelsinler yawrular da gözü açık olmak mlazım,ayaküstyü soyarlar adamıyaa e bende yapayım bıseyler :)) ne bilim yaa ne yapılır pek bılmedıgımden odası yok dıye yapılır mı kararsızlığında kalmıştım. ya bırde esas dıs kapıya süsleme yapsak mı sen dusunuyormusun. hanı hosgelmıs falan :))
(bu arada simdiden böyle sıcak hazıranda temmuz ne olacak bayılacak gıbıyım(( )
ya bırde sezeryanda hep 2 gun kalındığı duydum ben. orda bır çakallık var 1 gun dıyorlar. son anda bır gece daha kalmanız lazım dıyıp afedersın gecırek 275.i bakalım zaten eşimi doğuma alma konusunda sorun çıkarırlarsa o para verilmez. ben eşimi almıyorlar ve fotoğrafçı sokmuyorlar dıye has. değştirmek istedim.
işte tanıdık olunca başka heryerde düzen böyle.. kime ne kaynatırsak modundalar. sağlık yaa el mahkum..
Peki canım deterjan olayını naptın sabuntozu mu alsak bilemedim
yakın yer olsa gel burda doğum yap diycem de,bildiğim sezeryanda 1 gün kalınıyo,sağsalim dünyaya gelsinler yawrular da gözü açık olmak mlazım,ayaküstyü soyarlar adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?