2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
size de maşallah yewwrum,şu an da ııııçkrıklar oluyii içerde pıt,pıt

dun bnde ondan bahsetmıştım ard arda seri bi sekılde atıyordu karnım senınde mı oyle oluyor ılk defa hısstettım dün şaşırdım bu ne diye kalp atımı gibi dedim netten baktım da ıçççkırrık mışş gıııı yavruşuuuummmmm

Günaydınlar herkese. İşyerinde sular duruldu biraz, inşallah biz gidinceye kadar böyle devam eder. Yarın kontrolüm var bakalım plesanta yukarı çıkmış mı? Kızlar sona doğru geldikçe heyecan artıyor dimi yaaa, içim kıpır kıpır oluyor düşündükçe...

günaydın kızlarrrr herkese hayırlı cumalarrr. biz bugün kızımla 30. haftamıza girdik :) yarın gidip görücez bebişimizi bakalım neler yapmış nasıl olmuş kuzucuğumuzzz

evet bencede bir ayda fazla aldım ama toplamda aldığım kilo o ama yinede az olmalıydı aslında ben sadece 5-6 cesit sey yiyebiliyorum o kadar başka hiiic birseyde yemiyorum ama kilo almışım

toplamda aldığın oysa bişey olmaz bundan sonra hepimizin dikkat etmesi gerekiyor çünkü artık ciddi kilo alma dönemine girdik...

günaydın herkese :) bizim de dün akşam uzun bi süre hıçkırık faslımız oldu :) çok komikti sürekli olurmuş artık öyle diyorlar. yarın sabah da kontrolümüz var,
anne vesvesesi sanırım hep kötü bi hisle gidiyorum bi şey olcak sanıyorum kızıma ama güzel haberlerini alıp geliyoruz bundan sonra kimse sıkıntı yaşamasın içine biz de dahil, sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım, bu da cuma duası oldu :)

aynen beeee ama ben hareketlerinde bazen gıdıklanıyom kız sende de öle mi,bi de solda hissettim bebişi döndü galiba dik durmaktan sıkıldı,başına buyruk

günaydın kızlarrrr herkese hayırlı cumalarrr. biz bugün kızımla 30. haftamıza girdik :) yarın gidip görücez bebişimizi bakalım neler yapmış nasıl olmuş kuzucuğumuzzz
way maşallah canlar size de günaydınnn,

Amin

Sağol. Zaman yaklastikca sikintilar artiyo stres basliyo korkuyorum nasil olacak diye :)

Kızlar hepinize günaydın ve hayırlı Cumalar. Mübarek Cuma günü Allahım sizlerin ve bebişlerinizin yanında olsun, hepinizin duasını tamamına erdirsin. Sizlerden bana bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum. Uzun zamandır sıkıntımdan buraya bile hiç yazamadım. Siz benim yerimde olsanız napardınız, sizce ben fazla mı geri kafalıyım lütfen benimle görüşünüzü paylaşın. Buna gerçekten çok ihtiyacım var. Sorun benim eşimin işiyle alakalı. Kendisi otelde aşçı. 15 gün kadar önce yeni bir otele geçti, normalde chefti fakat iş bulamadığı için alt seviyeden başladı. Ve otelde chef değilsen büfeye çıkman gerekiyor. Oteli yarın açılıyor ve yemek saatlerinde turistlerin önünde büfede show yapıcak. Tamam sonuçta ekmek parası fakat turistler işte hiç birisi üstüne başına kıyafet giymiyor ki, heryerleri çok afedersiniz meydanda. Benim eşim zaten bir alışveriş merkezine bile gitsek kadınlardan başka birşeyle ilgilenmeyen sonrada bakmadım diye yemin eden bir insan. Zaten hamileyim ve kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum......

Sağol. Zaman yaklastikca sikintilar artiyo stres basliyo korkuyorum nasil olacak diye :)

Sorma :) 100 luk seker yüklemesine gitmstm hastaneye, kadin doğum servisine çıkardı dr yatış vermisti dogum sancısı cekenkeri gördüm suni sanci yüzünden inleyenleri gördüm cok korktum o gün bu gündür dua ediyorum allahım kolaylik ver bana diye. . Ne derler.... ALLAH BI NEFESTE DOGRMAYI NASIP ETSIN İNŞALLAH :))

slm kızlarrr ,hayırlı cumalar hepinize,

sağlık ocağında gittim.rutin kontrol için çağırmışlardı.kalp atışlarımızı dinledik kan verdik idrar a baktılar her şey normal çok şükür.

ama epeydir korkudan tartılmıyordum 76 kg olmuşum tam 12 gk aldım. limit doldu ve daha 2 ay var :) 80 le tamamlarım diye ümit ediyordum hep şimdi pek emin değilim valla.

neyse bizden haberle böyle :)

Canım hayırlı cumalar, ekmek parası kocani da dusun bence. Biz bile acik bi bayan gorsek bizm de dikkatimizi ceker bakarız demi... sıkıntı stres yapip da bebeginide üzme, bnm de esim kizlarin arasında ama yapck bişi yok ayril işten diyemeyiz esinle konusmaya çalış ama eşini suçlayarak değil hormonlarimiz bizi ele geciriyor bazen sakin olmaya çalış sende haklısın bi yerde esinle ilgilenmeyi ihmal etme derim.

Ayyyy ben olsam bayılırdım herhalde vallahi inşallah b ir avazda kurtuluruz

Ama işte eşimin o anını hayal ettiğim zaman kabul edemiyorum, mutlu olamıyorum gözümden hemen yaş geliyor.Benim dediğim kızlar öyle mini etek giyen kızlar değilki. Yani ayırdım yapmak istemiyorum ama Ruslar işte. Evlenmeden önce bende turizmciydim ordan biliyorum. Ben resepsiyonda etek giyicem diye eşim bana işimi bıraktırdı ki ben birde bunun eğitimini aldım. Peki şimdi ben havuz başındaki üstsüz rusları nasıl kabul ederim? Of gerçekten çok zor durumdayım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.

şu an hepimiz kendimizi çirkin hissediyoruz. bu duygular ve kıskançlıklar çok normal ve geçici.
eşine güven ve onun en yakını,dert ortağı, olmaya çalış. kimse onun gözünde senden değerli değildir çünkü onun çocuğunu taşıyorsun.

Ne diyeyim kader böyleymiş. Şimdiye kadar bu şekilde çalışsaydı alışırdım ama tam hamileyken böyle denk geldi. Ağlar ağlar alışırım heralde. teşekkür ederim desteğin için, sizi de sıktım derdimle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…