2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ne sıkması canım,
ben de senin yerinde olsam aynı şekilde hissederdim.. mesela geçen hafta eşim nişana gitti ben gidemedim,kim bilir ordakiler nasıl giyinmiştir diye kendi kendimi yedim durdum

Aslında ben de kıskanırdım nişan düğün ama şu anda öyle bir boyuttayım ki ordakiler en fazla mini etek giymiştir. Üstsüz donsuz yada hepsi manken gibi ya da alkollü ve birilerini avlama peşinde değildir.

sağol canım benim düne göre iyiyim çok şükür çok sıcak burası bunalıma giriyorum sıcaktan benki soğuktan nefret eder sıcağı çok severim yazın ne klima ne vantiratör aramam sanırım hamilelikten dolayı böleyim

canım ya perdelerinize bayıldım sadec ve cok asil olmuş ama odanızı göremedim bende görmek istiyom yaaa
sağol canım teşekkür ederiz odamız tamamen bitsin tekrardan resimlerini çeker eklerim bi halımız ve cibinliğimiz kaldı odamızda eksik

günaydııınnn bacılar herkeslere hayırlı cumalar..

kontrole gıden bebişini gorenlere de masallah oyyss..
AYŞEE maşallah de kız tontişinee
sevgim napuyonn

Anlayabiliyorum sni gerckten cok zor ama bebegini dusunmen lazim canm esinin de seni uzmeye hele de boyle bi zamaninda hakki yok baska is aramayi kabul ettirmeye calis o zaman. . Ya da turst sayili gün geliyolar diye rahatlamaya calisman lazm evinide huzursuz etme kendini de bebegini de dusunerek hareket etmen lazim

Neyseki beni anlayabilen birileri varmış ya gerçekten çok sağolun. Bugün başka bir işten haber gelicek inşallah ama inşallah. Dua ediyorum akşama tamam olurda yarın işten ayrılırsa ben daha da ne isterim ki. Allah hepimize bebişlerimizle sağlıklı mutlu huzurlu günler göstersin...

canım benim bence sen hormonlarını yeniliyosun bu konuda lütfen beni yanlış anlama ama böyle kıskançlıklara giricek olursak her işte olur mutlaka
benim eşimde satış sorumlusu seyahatleri var otellerde kalıyo ben burda bi haber kıskancak olsam krizlere girmem lazım acaba napıyo acaba otelde bayan varmı acaba omu bumu dersem gerçekten kriz geçiririm ki inan bana biz eşimle uzun süre nişanlı kaldık ve ben nişanlılık dönemi boyunce kıskançlık hastalığım vardı inan hastalık boyutundaydı kıskançlık yüzünden huzurlu bir gün geçiremiyoduk eşimin herşeyi burnundan getiriyodum evlendiğimiz gün bitti gitti çok şükür evlendiğimizden beride sürekli seyahatlerde kendi kendini rahatlatmaya çalış bence bak benim eşimde dün sabah bodruma gece bodrumda bi otelde kaldı bodrum yani düşün artık hiç ne aradım ne sordum seyahatteyken hiç aramam eşim aradımı konuşurz
seni çok çok iyi anlıyorum heleki bu dönemde hormonlarda bizi ele geçirmişken bu tip şeyler düşünmen çok normal ama sen yinede kendini teskin et rahatla eşin senden başkasını napsın ki sen onun bebişini taşıyosun eşinin en kıymetlisi sensin canım benim ne rusu ne musu bizler herkezden güzeliz

inşallah işini değiştirir ama turistlerin chef veya barmen avlamayı düşüneceğini sanmıyorum korkma

aynen beeee ama ben hareketlerinde bazen gıdıklanıyom kız sende de öle mi,bi de solda hissettim bebişi döndü galiba dik durmaktan sıkıldı,başına buyruk

way maşallah canlar size de günaydınnn,

aynen kııızzz bnde cok gıdıklanıyom valla bi goren olsa neye guluyo bu der gerçi eşim alıştı ne oldu tekme mı attı yıne dıyo

napim tatlım aynı ama bu agrılar benı oldurecek karnımın içi acıyo nedem olukıı senınde oluyo mu hele ayaga kalkınca

Yanlış anlamam tabiki benim zaten başka bakış açılarına ihtiyacım var. Evet sen benden daha da fazla haklısın işte sen bunu önceden beri yaşadığın için alışmışsın eşine güvenmişsin. Benim tek problemim eşimin bu işinin hamilelik döneminde yeni başlıyor olması. Ama sen de gerçekten çok haklısın teşekkür ederim.

Kizlar hayirli cumalar.bebegim dünden beri cok sakin sanki hic oynamıyor:-( yada ben mi hissetmiyorum.cok moralim bozuk

canım bende de oluyo bu dönem özellikle sabah kalktığım zaman karnım acıyo diyodum karnım ağrıyo ama öle karın ağrısı değil karnımın eti ağrıyo gibi farklı bişeydi dr sormuştum gittiğimde olur normal demişti bide benim karnımı bastırdığım zaman acıyo çok gergin etim bi görsen oda normalmiş ama herkezin teni eti fizik yapısı farklkı olurmuş karnımızda iice büyüyor artık geriliyo sanırım ağrılar o yüzden oluyor sende kendi dr bi sor ama normalse idare etcez artık azıcık bişey kaldı

Kizlar hayirli cumalar.bebegim dünden beri cok sakin sanki hic oynamıyor:-( yada ben mi hissetmiyorum.cok moralim bozuk

günaydın canım benimde gçen hafta cuma c.tesi iki gün boyunca hiç oynamadı desem yeri bir günde toplasan 3 4 tekme anca atmıştır c.tesi günü dayanamadıum dr mu aradım dr da normal deid bu dönemde her hareketi hissetmeye bilirsin dedi tatlı bişeyler ye sol yanına uzan dedi ki denemiştim onuda neyseki pazar günü öğlen başladı tekmelemeye korkutuyor bu sıpalar bizi arada da olsa hareketlerini hissediyosan sorun yoktur çokta kafana takılırsa dr nu ara anlat rahatlarsın

cnm hiç mi tepki yok sırt ustu bi yat bakalım bebişi biraz rahatsız et ..bazen bende hıssetmıyorum cunku

ayyyy bılgeemmm cnm benım aynen oyle oluyor heleki sabah kalktıgımda karnımın içini yırtıyorlar sankii..ohh cnm içimi rahatlattın biraz gerçi bebiş hareketli emme bilmiyoz ki daha ılk gebelık sormadan edemıyoz..kız dun aksam kp benı almaya geldı işten bu tarafa yolu dusmus daha oncekı gun gorustuk nerdesiniz siz yaaa 2 gundur sesınız cıkmıyor onlara kalsak hergun goruselım yanii eşim zaten gec gelıyo eee bnde 7 de cıkıyom 7 bucukta anca evdeyım dedım yarın aksam gelırsınız ...işte dun eve gıttım bugunun yemegını yaptım tatlı yaptım evı topladım nasıl yorulmusum ayaklar zatan uyusuk bı aksam olsada eve gıtsem dıye bakıyom valla

Normalde okadar hareketliki anlatamam yani rahatsiz etcek kadar oynuyordu.iki gündür yok yani.karnim cok sert acaba rahat edemedigi icinmi diyorum.deniyorum birseyler ama sakin.sanki biraz cok hafif bi kipirdama oluyo onuda kestiremedim iste dünden beri.neyse amadem normalmis bekleyelim.sagol cnm.rahatladim biraz

ne güzel işte kp geliyo işten alıyo ooo daha ne istiyon benimki daha hiç beni gelip almadı servis olmuyo bazen eşim seyahatte oluyo işten evede vesait zor bizim babam ticari tutup geliyo inan kp altında araba her daim evde hiç ne ben gel derim nede o gelir zaten gideydin kv sende doyuraydın ya karnını eve gidip yemek yapcana tatlı yapcana hazırdan yeseydin ohhh mis valla sevgim çok yormucaz artık kendimi dünki halimden sonra ona karar verdim yavaş yavaş yapcaz işlerimizi iş işlerken evde farkına varmıyoruz da sonradan çıkıyo acısı bu arada benim ayaklar bacaklar felaket şişiyo kız odun gibi oluyo zaten etim çok sıkı benim bide şişiyo ya bildiğin odun yani bacaklar napcaz şişmesin diye rahatsız ediyo akşamları

merhaba kızlar az önce gazetede dek geldim hamilelikte balık tüketmek sakıncalıymış kanadalı bilim adamları öyle demiş.Aman ne yiyeceğimizi şaşırdık valla doktorlarda ısrarla haftada iki gün ye diyordu. zorla haftada bi yiyordum onuda burnumuzdan getirdiler.

canım benim paşada öle normalde çok hareketli dediğin gibi bazen rahatsız edici gece uyutucak kadar zaten o kadar hareketten sonra durulunca korkuyoruz bizde benim dr öle söledi 2 gün sonrada eskisinden daha hareketli olmaya başladı için rahatlıcaksa sende bi dr arayıp konuş istersen

Kizlar ayaklariniz sisiyorsa her gun eve gittiginizde dizden asagisini soguk suyla yikayin, cok rahatlatiyo kan dolasimini hizlandirdigi icin..

yok kızzz kv evdeydı yemek falan yoktur kıı ordada ben bugun için yaptım dunden yemeğimi artık eve gıdınce rahat takılırım valla kp de iher zaman olmasada yınede alıyo sağolsun zaten bn iyi oldugum zamanlar zaten mınubusle gıtmek ıstıyorum cunku sabahtan aksama kadar oturuyorum hareket oluyo bnm içinde..iyi olmadıgım zamanlarda gelır ...

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...gap_c=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0

bilgee şuna bi baksanaaa nasıllar :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…