2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar ayaklariniz sisiyorsa her gun eve gittiginizde dizden asagisini soguk suyla yikayin, cok rahatlatiyo kan dolasimini hizlandirdigi icin..
akşam deneyim canım dün baya kötü şişti eve gidince direk duşa girdim ama hiç bi faydasını görmedim duşun soğuk su denicem bakalım inş. ii gelir

kız 9,99 yazıyo ya fiyat nasıl bişeydir bilemedim bende ama bedava yani sevgiiiiiiiiiiiiiii kanıma girme yineeeeeeeeee

kız 100-150 tek nevresimdir takım değildir diyo ya o nasıl oluyo tek nevresim
sıfır ürünmüş kargo ücreti 4,70 iimiş fiyatı kargoyla 15 tl anca etcekte boyutları bana uygun değil ama
bizim park yatak 70*120 kayrolada 90*140 gerçi kayrolaya olabilirmiş amnan be sevgiiiiiii

Merhaba kızlar . Artık hepimiz bebişlerimizi hissedip onlarla iletişim kurmaya başladık. Su an tam bir mucize yaşıyoruz. İçimizde bir kalp atıyor, o bizim bebeğimiz.... Şimdi 31. Haftadayım. Oglum çok hareketli. Hareketleri bana hzur veriyor. Ama gecen gün beni korkuttu. Sancım geldi ve nst ye bagladılar. %50 sancım çıktı. Ödüm koptu, beklemiyordum böyle bir şey. Çok rahat ve hareketli, şikayetsiz bir hamilelik geçiriyordum. 22 nisanda kontrolüm vardı, 1550 gram oğlum. Ertesi gün sancım grlince ... Sebebi idrar yolu enfeksiyonumuymuş. Erken doğumu tetikliyormuş. Çok şükür kontrol altına aldılar. Şimdi yürüyüş, ev işi herşey yasak . Şuan daha çok küçük.inşallah zamanında doğar baran ım . Aranızzda böyle bir sıkıntı yaşayan var mı kızlar. Ben çok korkuyorum.

kanına gırecem senın yaa ne bılım stok fazlası oldugu için yazıyordu bnde nevresım tekımı ve uyku setı arıyodum bu cıktı karsşıma ahada böyle oldum

bilemedım kiii ben yine pufff kız bunu SINEM e de demek lazım oda bızım gıbı uygun şeyleri kacırmaz sever hehe ne tutumlu karılarız haaa

Sicak su pek bisey yapmiyo canim, ben cok yoruldugumda bi bes dk soguk su tutuyorum. Henuz cok rahatsz olacagim sekilde sismedi ayaklarim. Sende de ise yarar insallah.

canım tek nevresim diyo ya heralde sadece yorgan kılıfı oluyo o
sinemede demek lazım evet bide oda bi baksaydı anlardı belkim tam ne olduğunu ben çözemedim halı bakıyom şimdi ordan

sinemede demek lazım evet bide oda bi baksaydı anlardı belkim tam ne olduğunu ben çözemedim halı bakıyom şimdi ordan

Bence de bilgenin dedigi gibi tek yorgan kilifi o. Fazla ucuz kizlar yaa ben olsam guvenemem:44:

cnım tek yorgan kılıfıysa bide defolu olduğu için fiyat normal gibi

Ne bileyim bilgecim, boyle seyleri dokunmadan alma taraftari degilim.bi markasi olsa az cok tahmin edebiliriz nasil oldugunu ama sonucta bebegin tenine eline yuzune degecek, nasil olduguna bakmak lazim:26:

Bence de bilgenin dedigi gibi tek yorgan kilifi o. Fazla ucuz kizlar yaa ben olsam guvenemem:44:

bn zaten nevrasım olaraktan baktım ama bılemedım yaa..belki gercekten stok fazlası olabılır ee bu durumda kacırmak ta ıstemem sonucta nevrseım kılıf ta lazım olacak..gecen burda sordum 35 e

aman olsun bacım bebişler dogsun sütleri emsin sonra toplu halde rejim topiği kurarız

canım ya hamilelikten bence duygularını yoğun yasıyorsun hic takılma aklına negatif sey geldiğinde bebişine odaklan

canım sakin ol ve rahat rahat dinlen Allaha emanetiz hamilelik böyle birsey insanında anı anına uymuyor birden iyiyken birden neler oluyor ama pozitif olmalıyız uzat bakim yanagını

Kızlar dün Ekg çekildim sonra holger takıldı dün bugün çıktı. Pazartesi günü sonuçları öğrenicem. Ona göre doğum şekilimde belli olacak. Bu zamanları yalnız yaşamak çok zor. Rabbim hiçbir kadina bunları yasatmasin. Ben bunları yaşadıkça oğlum doğunca ne gibi eksiklikleri yaşayacak diye geliyor aklıma. Rabbimden herşeyin hayırlısı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kızlar sabah benide sağlık ocağından çağırdılar kan idrar birde nst çektirmemi istedi ebe hastaneye gittik nst yi çektirdik ama çekerlerken ben çok fenalaştım mide bulantısı gözümün önü karardı üstüme su dökmüşler gibi oldum hemşire sola yatırdı ama niye öyle olduğum hakkında bişey demedi neyse çektik ama bebek o kadar hareketliymiş ki nst yi yazdırmamış hiç durmuyor dedi tekrardan çektiler ufff öldüm sabah sabah

canım bende hamileliğimin basında taktırmıştım pek bir alet değil zira uyumak zor olmuştu benim için sonucunu paylaş bizimle

belki tansiyonun dusmustur canım geçmiş olsun

canım bende hamileliğimin basında taktırmıştım pek bir alet değil zira uyumak zor olmuştu benim için sonucunu paylaş bizimle

Bakalım canim daha öncede takılmıştı bana. Fazladan atimlar çıktı Ekg de onun içın holter taktılar. Zaten boynundan bakınca bile nabzim tip tip Hayırlısı artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…