akşam deneyim canım dün baya kötü şişti eve gidince direk duşa girdim ama hiç bi faydasını görmedim duşun soğuk su denicem bakalım inş. ii gelirKizlar ayaklariniz sisiyorsa her gun eve gittiginizde dizden asagisini soguk suyla yikayin, cok rahatlatiyo kan dolasimini hizlandirdigi icin..
yok kızzz kv evdeydı yemek falan yoktur kıı ordada ben bugun için yaptım dunden yemeğimi artık eve gıdınce rahat takılırım valla kp de iher zaman olmasada yınede alıyo sağolsun zaten bn iyi oldugum zamanlar zaten mınubusle gıtmek ıstıyorum cunku sabahtan aksama kadar oturuyorum hareket oluyo bnm içinde..iyi olmadıgım zamanlarda gelır ...
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...gap_c=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0
bilgee şuna bi baksanaaa nasıllar :26::26::26:
yok kızzz kv evdeydı yemek falan yoktur kıı ordada ben bugun için yaptım dunden yemeğimi artık eve gıdınce rahat takılırım valla kp de iher zaman olmasada yınede alıyo sağolsun zaten bn iyi oldugum zamanlar zaten mınubusle gıtmek ıstıyorum cunku sabahtan aksama kadar oturuyorum hareket oluyo bnm içinde..iyi olmadıgım zamanlarda gelır ...
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...gap_c=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0
bilgee şuna bi baksanaaa nasıllar :26::26::26:
akşam deneyim canım dün baya kötü şişti eve gidince direk duşa girdim ama hiç bi faydasını görmedim duşun soğuk su denicem bakalım inş. ii gelir
kız 9,99 yazıyo ya fiyat nasıl bişeydir bilemedim bende ama bedava yani sevgiiiiiiiiiiiiiii kanıma girme yineeeeeeeeee
kız 100-150 tek nevresimdir takım değildir diyo ya o nasıl oluyo tek nevresim
sıfır ürünmüş kargo ücreti 4,70 iimiş fiyatı kargoyla 15 tl anca etcekte boyutları bana uygun değil ama
bizim park yatak 70*120 kayrolada 90*140 gerçi kayrolaya olabilirmiş amnan be sevgiiiiiii
akşam deneyim canım dün baya kötü şişti eve gidince direk duşa girdim ama hiç bi faydasını görmedim duşun soğuk su denicem bakalım inş. ii gelir
kız 9,99 yazıyo ya fiyat nasıl bişeydir bilemedim bende ama bedava yani sevgiiiiiiiiiiiiiii kanıma girme yineeeeeeeeee
kanına gırecem senın yaa ne bılım stok fazlası oldugu için yazıyordu bnde nevresım tekımı ve uyku setı arıyodum bu cıktı karsşıma ahada böyle oldum
bilemedım kiii ben yine pufff kız bunu SINEM e de demek lazım oda bızım gıbı uygun şeyleri kacırmaz sever hehene tutumlu karılarız haaa
kanına gırecem senın yaa ne bılım stok fazlası oldugu için yazıyordu bnde nevresım tekımı ve uyku setı arıyodum bu cıktı karsşıma ahada böyle oldum
bilemedım kiii ben yine pufff kız bunu SINEM e de demek lazım oda bızım gıbı uygun şeyleri kacırmaz sever hehene tutumlu karılarız haaa
canım tek nevresim diyo ya heralde sadece yorgan kılıfı oluyo o
sinemede demek lazım evet bide oda bi baksaydı anlardı belkim tam ne olduğunu ben çözemedim halı bakıyom şimdi ordan
Bence de bilgenin dedigi gibi tek yorgan kilifi o. Fazla ucuz kizlar yaa ben olsam guvenemem:44:
cnım tek yorgan kılıfıysa bide defolu olduğu için fiyat normal gibi
canım tek nevresim diyo ya heralde sadece yorgan kılıfı oluyo o
sinemede demek lazım evet bide oda bi baksaydı anlardı belkim tam ne olduğunu ben çözemedim halı bakıyom şimdi ordan
Bence de bilgenin dedigi gibi tek yorgan kilifi o. Fazla ucuz kizlar yaa ben olsam guvenemem:44:
slm kızlarrr ,hayırlı cumalar hepinize,
sağlık ocağında gittim.rutin kontrol için çağırmışlardı.kalp atışlarımızı dinledik kan verdik idrar a baktılar her şey normal çok şükür.
ama epeydir korkudan tartılmıyordum 76 kg olmuşum tam 12 gk aldım. limit doldu ve daha 2 ay var :) 80 le tamamlarım diye ümit ediyordum hep şimdi pek emin değilim valla.
neyse bizden haberle böyle :)
Kızlar hepinize günaydın ve hayırlı Cumalar. Mübarek Cuma günü Allahım sizlerin ve bebişlerinizin yanında olsun, hepinizin duasını tamamına erdirsin. Sizlerden bana bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum. Uzun zamandır sıkıntımdan buraya bile hiç yazamadım. Siz benim yerimde olsanız napardınız, sizce ben fazla mı geri kafalıyım lütfen benimle görüşünüzü paylaşın. Buna gerçekten çok ihtiyacım var. Sorun benim eşimin işiyle alakalı. Kendisi otelde aşçı. 15 gün kadar önce yeni bir otele geçti, normalde chefti fakat iş bulamadığı için alt seviyeden başladı. Ve otelde chef değilsen büfeye çıkman gerekiyor. Oteli yarın açılıyor ve yemek saatlerinde turistlerin önünde büfede show yapıcak. Tamam sonuçta ekmek parası fakat turistler işte hiç birisi üstüne başına kıyafet giymiyor ki, heryerleri çok afedersiniz meydanda. Benim eşim zaten bir alışveriş merkezine bile gitsek kadınlardan başka birşeyle ilgilenmeyen sonrada bakmadım diye yemin eden bir insan. Zaten hamileyim ve kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum......
Kizlar hayirli cumalar.bebegim dünden beri cok sakin sanki hic oynamıyor:-( yada ben mi hissetmiyorum.cok moralim bozuk
Merhaba kızlar . Artık hepimiz bebişlerimizi hissedip onlarla iletişim kurmaya başladık. Su an tam bir mucize yaşıyoruz. İçimizde bir kalp atıyor, o bizim bebeğimiz.... Şimdi 31. Haftadayım. Oglum çok hareketli. Hareketleri bana hzur veriyor. Ama gecen gün beni korkuttu. Sancım geldi ve nst ye bagladılar. %50 sancım çıktı. Ödüm koptu, beklemiyordum böyle bir şey. Çok rahat ve hareketli, şikayetsiz bir hamilelik geçiriyordum. 22 nisanda kontrolüm vardı, 1550 gram oğlum. Ertesi gün sancım grlince ... Sebebi idrar yolu enfeksiyonumuymuş. Erken doğumu tetikliyormuş. Çok şükür kontrol altına aldılar. Şimdi yürüyüş, ev işi herşey yasak . Şuan daha çok küçük.inşallah zamanında doğar baran ım . Aranızzda böyle bir sıkıntı yaşayan var mı kızlar. Ben çok korkuyorum.
Kızlar dün Ekg çekildim sonra holger takıldı dün bugün çıktı. Pazartesi günü sonuçları öğrenicem. Ona göre doğum şekilimde belli olacak. Bu zamanları yalnız yaşamak çok zor. Rabbim hiçbir kadina bunları yasatmasin. Ben bunları yaşadıkça oğlum doğunca ne gibi eksiklikleri yaşayacak diye geliyor aklıma. Rabbimden herşeyin hayırlısı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm kızlar sabah benide sağlık ocağından çağırdılar kan idrar birde nst çektirmemi istedi ebe hastaneye gittik nst yi çektirdik ama çekerlerken ben çok fenalaştım mide bulantısı gözümün önü karardı üstüme su dökmüşler gibi oldum hemşire sola yatırdı ama niye öyle olduğum hakkında bişey demedi neyse çektik ama bebek o kadar hareketliymiş ki nst yi yazdırmamış hiç durmuyor dedi tekrardan çektiler ufff öldüm sabah sabah
canım bende hamileliğimin basında taktırmıştım pek bir alet değil zira uyumak zor olmuştu benim için sonucunu paylaş bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?