2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar ben son gunlerde karnimi asagi inmis hissediyorum, bana mi oyle geliyo acabaaa :44:

Canim ya seninle herseyimız aynı gidiyor benim de bebek asagida bugün de sağlık ocağında ebe karnımı görür görmez asagida taşıyorsun dedi sonra elle muayene etti Karnımi çok sert ve asagida senin bu sertlik te sancı olmasi lazim dedi ama bende kendimi yokluyorum acaba sancı varda benmi hissetmiyorum diye ağrı eşiğim biraz yüksek benim kafama takıldı öyle demesi ..merdiven çıkma ayaklarını kaldır yat dedi

Ya pazartesi doktordaydim bisey demedi ama eskiye gore daha asagida gobegim. Kasilmalarim cok oluyo ama sancim yok. Bi dogursaydik sipalarii

Selamlar Hayırlı Cumalar kızlar..

bugun eşim oglencıydı anca gıttı. o çıkarken bende bahçeye çıktım kapının onunu yıkamak ıcın. kedilere mama koyuyorum dağılıyor heryer. neyse hortumun ucundakı aparat sen çık foşurttttt buz gibi suyla kompla yıkandım kızda şok olmuştur içerde göbüşede cok geldı
içeri girdim komple su olmuşum :))) eşim dedi ne oldu. biz bahçede yıkandık dedim neyse değiştim ustumu bıtırdım ısımı geldım. ama havadanmıdır nedır bır rehavet coktuku bayılıcam..
siz nörüyosunuz

merhaba arkadaşlar ben 17+2 haftalık hamileyim .sağlık ocağına hamileliğimi bildirmiştim önceden bana 5. ayda gel ası olcan dedıler onun dısındada hıc bır sekılde gebelık takıbınde bulunmadılar.etrafımdakı hamıle arkadaslarıma bakıyorum onların aıle hekımlerı duzenlı olarak gebelık takıbı yapıyorlar .gebelık takıbı yapmayan bır aıle hekımlıgınde aşı olmak nekadar doğru sızce.sızınde bu konuyla ılgılı sıkıkntılarınız var mı aceba ???

merhaba arkadaşlar ben 17+2 haftalık hamileyim .sağlık ocağına hamileliğimi bildirmiştim önceden bana 5. ayda gel ası olcan dedıler onun dısındada hıc bır sekılde gebelık takıbınde bulunmadılar.etrafımdakı hamıle arkadaslarıma bakıyorum onların aıle hekımlerı duzenlı olarak gebelık takıbı yapıyorlar .gebelık takıbı yapmayan bır aıle hekımlıgınde aşı olmak nekadar doğru sızce.sızınde bu konuyla ılgılı sıkıkntılarınız var mı aceba ???

selam canım,ben günün bitmesini bekliyom yaaaa,burda hava bir anda ısınıyo,baharı pas geçio memleket,ayaklarım tül çorabın babetin içinde piti,eve gitmek istiyimmm

yok canım sorun etme,benim aile hekimim de havaya bakıo,öleeee,hemşirem çok daha ilgili,yakın,aşımı da 24.haftada oldum ilk dozu zamanın var yani benim dr yaptır dediği zamanda yaptırdım yani,sen doktorunla iletişimde olduktan sonra aile hekimliği fazla önemsemiyo

ayyy ii ozaman içim rahatladı zaten sağlık ocağındaki doktorlarda hemşirelerde bir tuhaf .doktorun zaten hastalardan basını kaldırcak halı olmuo hemşirelere gidiosun gebelık kaydı ıcın benım aıle hekımımın hemsıresı bnım ısım var kayıt yapamam gıt obur hemsıreye dedı onlarda doldurdu kağıdı tamam hepsı bukadar falan dedıı.cıdden benım kadın doğum doktorum hem bnmle hemde bebeğimle cok fazla ılgılı aşıyı bıle sağlık ocağında yaptırmayı dusunmuyorum.cevabın ıcın çok tesekkur ederım gercekten

selam canım,ben günün bitmesini bekliyom yaaaa,burda hava bir anda ısınıyo,baharı pas geçio memleket,ayaklarım tül çorabın babetin içinde piti,eve gitmek istiyimmm

burasıda oyle canım ya 2-3 gundur soyundum dokundum valla. ayaklar eller balon Allah yardımcımız olsun. sıcaklar bayag zor gecıcek bellı.

Ya pazartesi doktordaydim bisey demedi ama eskiye gore daha asagida gobegim. Kasilmalarim cok oluyo ama sancim yok. Bi dogursaydik sipalarii

Benim de yürürken yatakta dönerken sancı yapıyo hemen asagida olduğunu hissediyorum ozaman bazen yukarı de cikiyor sanki ama genelde asagida söyle bi 37haftaya ulaşsaydik inşallah Allahin izniyle o günleride görürüz

bende dün doktoruma bebeği aşağıda hissettiğimi söyledim kont etti herşey yerli yerinde dedi ayakları aşağıda olduğu için öyle hissediyormuşum...kasılma dediğiniz şey nasıl bişey kızlar... ben yemeği suyu fazla kaçırınca midem taş gibi oluyor öyle bişeymi kasılma acaba?

her hemşire doktor aynı ilgide olamıyor malesef... bende şanslı gebelerdenim çünkü dünya tatlısı bi hemşirem var arar halimi hatrımı sorar müsaitsen görmek isterim gelebilirmisin der...bende giderim...
henüz 17 haftalık gebeysen bişey kaçırmamışsın demektir..20.haftanda git ilk doz aşını ol sonra tam bir ay sonra ikinciyi ama ihmal etme tetanos aşısı önemli bir aşı hem senin hem bebeğin için :)

huhhuuuu

hayırlı cumalar canımmmmmm görüşemiyok kız senle biz bn gırıyom sen yoksun sen girmişsin ben yokum ..napıyon tatlım nörüyon bakem ohhh yazıda y-tamamen getirmişin çocuğu üşütcen kızzzz ahh ah bnmde artık hiiiç işe gelesim yok ama hiç yani öyle böyle değil..vallah yaz daha tam gelmeden bn alttan alttan alev almaya basladım kiiii normalde bu aylarda pek terlemem

huuuuu komşuuuu müstakbel komşuuuuu

canım valla gorusemedık kac gundur. datlum burası Antalya yanıyor burasııııııı.. haziranda donla gezicem sanırım nasıl bır nem var burda varya adamı hasta edıyor.. ya soğuk su boca oldu ustume o kadar usumedım. normalde çığlığı basardım.
ben bu sene kışı da anlamadım ya yanıyoruzzzz resmen ateşli hatunlar olduk
valla bende sizle izin takip ediyorum zaman gecsede çıksanız izine artık. zor aylar başladı.

oyy oyyy canım benım yaa guzel yureklı arkadasım izınlerımızde takıp edermişşş uzat bakim yanağını dur kızzz buda oğluşumdan kızçene gelsin
kız az once ofıste resmen cıglıklar attım benı bı gorsen bılmeyen bırı bu deli manyak napıyo der bebişimin en son usg fotosunu alldım ama oyle tatlı geldı kı bırden bana nasıl bagırıyorum annen senı yesin yaradana kurban olurum o agzını burnunu dodaklarını heryerini yerim senın dıyorum ısırım totişini ayaklarını dıye çığırıyom resmen ayyyyy Allah ımm sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip et inşallaaaaahhh...

ohh ne tatlı optun kızzz.. cınım benımmm.. napiim kuzum oturarak yada ayaktası yok bunun her sabah kalkıyorsunuz. butun gun tutuluyorsunuz. insan gecede tam uyuyamıyor her zaman. evde olunca yarım saatte olsa uyku ilaç geliyor.

bak ben mınnosun camasır işlerini hallettim sizler fırsat bulamadınız kı yapasınız. daha minnoşların ev hazırlığı var. izinler başlasada yavaş yavaş yapsanız. insan ağırlaştıkça çok zor oluyor.

oyyy hangi fotosu kız benım gordugum mu yoksa başka resım mı ? başkaysa koyda bende goreyım değişik resimini tosunumun..
bende bugun simdiye kadarki resimleri aldım sabah onume ope ope baktım kuzuma :)))) annelerinin minik kuzucukları onlar maşallah onalara.. Rabbim nazarlardan sakınsın kuzucuklarımızı..

ayy canım bnm eline yüreğine sağlık güzel düşüncen için çok sağol..ama hakkatten bn gecede yatamıyorum tuvalete yatak atasım gelıyor o derece yanii kıızzz..valla bn paşamın hiççç bişeyini halledemedim Allah ım güç kuvvet verırde yaparım inş..acıkcası herşeyını kendım yapmak istiyorum en ince ayrıntısına kadar...

yok kııızzz senın gordugun foto 20 haftalık fotosuydu sımdıkı 26 haftalık fotosu ama siyah beya ama nasıl bellı goççum benım oyyy annesi yesin bıdıkını kıızz onları daha dogmadan bu kadar bağrımıza basıyoz Raabım her daim etsin inş..amiin cnm Allah m nazarlardan saklasın inş..

canım benım Rabbim verir o gucu. ev işleri zor geliyorda insana. ufaklıkların ısını keyıfle yapıyor ınsan elbet yoruluyorsun ama tadı başka
gecelerı unuttum artık normal uykuyu bende arada bır cok güzel uyuduğum oluyor. sabah nasıl enerjı dolu oluyorum. uyku cok onemlı ya.

ama bıdıklar için herşey değer.. daha demın hop hop oynuyor ıcerde karnımı açıp baktım derım nasıl fıkır fıkır :2: içerde kıpırdanıyor kuzucuğum Güzel Rabbim oyle bir duygu veriyor ki herşeyi unutturuyor..

Ayyy ekle resimini kuzumun annesi bende goreyım

aaa sevgi ne dicektim bak unuttum. çıplak kulakla dışardan kalp atışları duyulabılırmıs dıye duymuştum. dün eşim dayadı kulağını duydu kesik kesik pıtpıtlarını :)) tabı bızım yapamayacağımız bısey ama bızde tekmelerı hıssedıyoruz :)) aksam eşine soyle dayasın kulağını

tabi cnm inş bakalım evin işi gözümde büyüyo resmen bakalım bebişin eksiklerı içinde bi iki haftaya eminonune gıdıcem bakalım hem uyguna gelır ordan aldıklarımm..hemde gezmiş olurum gııı

cnm eklerdım de telden kk yı kaldırdım işyerımdeki pc dende yuklenmıyo foto yok cunku bunda ama yarın unutmazsam atarım anlaştık :13::13::13:
ahh o hareketleri yok muu beni benden alıyo resmen

evet cnm bnde duydum onu duyulabılıyormus..ama aksam kv kp yemege gelıcekler..artıııı onlar gelmeseler bıle bn eşimle 1 haftadır konuşmuyorum cnmm o yuzden bıraz daha kalsın boşver duymasın mahrum kalsın hıh beni tepiklesin oğluşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…