tabi cnm inş bakalım evin işi gözümde büyüyo resmen bakalım bebişin eksiklerı içinde bi iki haftaya eminonune gıdıcem bakalım hem uyguna gelır ordan aldıklarımm..hemde gezmiş olurum gııı
cnm eklerdım de telden kk yı kaldırdım işyerımdeki pc dende yuklenmıyo foto yok cunku bunda ama yarın unutmazsam atarım anlaştık :13::13::13:
ahh o hareketleri yok muu beni benden alıyo resmen
evet cnm bnde duydum onu duyulabılıyormus..ama aksam kv kp yemege gelıcekler..artıııı onlar gelmeseler bıle bn eşimle 1 haftadır konuşmuyorum cnmmo yuzden bıraz daha kalsın boşver duymasın mahrum kalsın hıh beni tepiklesin oğluşş
selam kızlar nasılsınız ya benim kasılmalar çoğaldı doktorum ilaç verdi 30 haftalığı şuan 32-34 hafta ciğer gelişimi tamalanıyomuş bebiş çok küçük şuan şimdi gelmesinnnnnnnn ya bu haftada doğum yapan yakınınız var mı güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
ohhhh gez kızz eminönunde ne uygun seyler bulursun ohh canım cektı benım ıcın de gez. herkes yemek aşerir benım canım ist.gezmesi çekti
(((( :2: yaaa ama ama yaaaa ((
yarın muhtemelen ben gıremem ama yaaa(( eşim izinli temizlik yaptırıcam ona şöyle bir cam çerçeve girişsin. hep lafta bu ara yaparım yaparım dıyor yan cızıyor.. (kv gelecek ya onumuzdekı hafta soyle bır temızlesın evı)
ayy kesin öküze bağlamıstırda kusturmuştur senı. bazen gıcık oluyorlar ya bazı aksamlar benımde ağzımı bıçak açmıyor. daha dun bıle uyuz ettı benı. butun gun aramadı normalde aramamazlık yapmaz hamıle halımle arayıpta nasılsın demiyor. aksamda gelmıs cuk cuk opuyor nasılsın dıyor sananeeeeeee dedimmola vermedın heralde bugun dedım. yok verdım dedı. ıyı b.. yedın dedım
erkeklerın hamurunda var okuzcanlık.. :)) neyse madem konuşmuyorsun beklesin sonra duyar onun neyıne duymak
selam kızlar nasılsınız ya benim kasılmalar çoğaldı doktorum ilaç verdi 30 haftalığı şuan 32-34 hafta ciğer gelişimi tamalanıyomuş bebiş çok küçük şuan şimdi gelmesinnnnnnnn ya bu haftada doğum yapan yakınınız var mı güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
selam canım hosgeldın.. Şükür diyelim kasık ağrıları tavanda ama..
canım 33.haftanda değil misin ?
ilaç vermiş doktorun içini ferah tut daha ciddi bir onlem almak gerekseydı doktorun soylerdı. rahat ol..
bende dün doktoruma bebeği aşağıda hissettiğimi söyledim kont etti herşey yerli yerinde dedi ayakları aşağıda olduğu için öyle hissediyormuşum...kasılma dediğiniz şey nasıl bişey kızlar... ben yemeği suyu fazla kaçırınca midem taş gibi oluyor öyle bişeymi kasılma acaba?
ne demek canım gezerim tabisiii..fotolarını cekerim varsa istediğin bişey kargolatırım bacım ayıp ettin
kv mı gelıcek yardım eder mı kiii pekiineyse fazla sırnaşmasında
tamam o zaman sen girdiğinde atarım nolcek
öyle cnm bnm ki tam öküz zatan kendi yüzünede diyorum öküz diyeama bu sefer fena kırdı benı öyle böyle değil yanii..o yüzden de hiiç konuşmak istemiyorum onceden yıne dayanamaz konusurdum kızz şimdi tık yok bnde o bnle konuşuyo bnde bakım normal hayattan bişeyse agzımın kenarıyla heee,haaa dıyopm napım kızz konuşma dıyom adam anlamıyo poffff..bak yine sinirlendimm öküz odunu
aslında normalde cok tatlıyıdır beeenn
yok canım 30 doğum tarihini yazınca 33 çıkıyor ilaca daha başlamadım ilaç için iyi şeyler söylemiyolar sanada geçmiş olsun
yok canım 30 doğum tarihini yazınca 33 çıkıyor ilaca daha başlamadım ilaç için iyi şeyler söylemiyolar sanada geçmiş olsun
ayy canım benımkarsıya geçerken bana güzel bır kadıkoy fotosu cek buraya ekle ohhh derım denız havasını cekerım. (kadıkoyluyumdurde ayıptır solemesı :))) )
hee ayın başında gelicek. yok bee ne yardımı gezmeye geliyor benım ıcın değil.. (anlatmıştım ya aramadı bıle basından berı. benım ıcın ne gelecek)
bende oyle oluyorum değil konuşmak kırgın kızgın olduğumda görmek bıle ıstemıyorum. son zamanlarda bazen tam tavan yaptırıyor bırde.
artık heyy diyorum hamıle olan benım alttan alan benım ne bu kapris.. çekemem hıc senı dıyorum..ya ben sureklı pozitif olma derdinde olduğumdan hamıle kaprısıde yapmıyorum. ben yapmadıkça ona bıseyler oluyor okuz kanalına bağlıyor. arada silkelemek lazım.
hiç sinirlenme canım madem konuşasın da yok az daha konuşma iyice surtsun burnu
hihoyyytt cekerim inş cnm hem hamileligime ait güzel fotolarım yok canımı sıkıyo bu durum şöyle manzaraya garşı göbek show yapem demi ama
kız bnde o yuzden dedım kv mı yardım edecek fazla sırnaşmasın deyesalllaaa
takmıyom artıkın odun okuzunu boşver böylecenek eiyiym bn o gelecek ayagıma ooooo
kız burda olaydın beraber gıderdık boganın orda bulusardık hehe
valla yaa soyle gobuslu kadıkoy manzarası ne güzel olurartistik fotolar bekliyorum ona gore :)))
ilerde oğlusa da dersin bak senı nasıl gezdırdım
sallıyorum zaten ben keyfıme bakarım hıc mısafır ağırlayacak halım yok. zaten sormadan kafasına gore geliyor hep..
ayyy eskıden cep teller yokken boğacık en onemlı buluşma yerımızdı az kahrımızı cekmedı boga. canım benım bogamıda ozledım :)))
Tm cnm inşş...
ey gidi gunlerr eyy dersin sen şimdii..en kısa zamanda görürsün inş boğacıgını kocanla eski gunleri yad edersini
cnm ben kaçtım seni ve bebişini çook öpuyoz bnm mısafırım var buun malum eve gıdem de pılavmı yapam bı o kalmıştı cunku sabahtan suya koyduydum hehehe
:80::80::80::80::80::80:
belki tansiyonun dusmustur canım geçmiş olsun
geçmiş olsun cnm benim de karnımın içi cok acıyor ozellıkle sabahları işe gelirken ...inş zamanında gelirler canım amiinn dursunlar işte içeride dikkat et sende kendine ve bebişeee
sağol canım vaktinde gelecekler inş dua ediyorum sende bana dua edermisin tatlımsağolasın canım..
canım benım söylenenlere kulak asma. ona bakarsan hiç bir ilaç için iyi bişey denmez. ilaç destek sonuçta.. Rabbim yavrularımızı zamanında sağlıkla kavuşturacak inşallah bize..
ilaç ilk adım destek yada mudahele ne kadar ıyı seyler denmesede hastaneye yatışta verebılırdı doktorun onu dusun demekkı cok cıddı değil durum doktorun onlem almak ıstıyorkı ılac vermıs. dua et annesı bol bol..
Haftamız aynı canım seninle ilaç olarak ne verdi kasılma için aynı ilaç mı acaba bende kullanıyorum benimki adalat.. ne gibi yan etkileri varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?