2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
selam kızlar nasılsınız ya benim kasılmalar çoğaldı doktorum ilaç verdi 30 haftalığı şuan 32-34 hafta ciğer gelişimi tamalanıyomuş bebiş çok küçük şuan şimdi gelmesinnnnnnnn ya bu haftada doğum yapan yakınınız var mı güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

ohhhh gez kızz eminönunde ne uygun seyler bulursun ohh canım cektı benım ıcın de gez. herkes yemek aşerir benım canım ist.gezmesi çekti

(((( :2: yaaa ama ama yaaaa ((
yarın muhtemelen ben gıremem ama yaaa (( eşim izinli temizlik yaptırıcam ona şöyle bir cam çerçeve girişsin. hep lafta bu ara yaparım yaparım dıyor yan cızıyor.. (kv gelecek ya onumuzdekı hafta soyle bır temızlesın evı)

ayy kesin öküze bağlamıstırda kusturmuştur senı. bazen gıcık oluyorlar ya bazı aksamlar benımde ağzımı bıçak açmıyor. daha dun bıle uyuz ettı benı. butun gun aramadı normalde aramamazlık yapmaz hamıle halımle arayıpta nasılsın demiyor. aksamda gelmıs cuk cuk opuyor nasılsın dıyor sananeeeeeee dedim mola vermedın heralde bugun dedım. yok verdım dedı. ıyı b.. yedın dedım

erkeklerın hamurunda var okuzcanlık.. :)) neyse madem konuşmuyorsun beklesin sonra duyar onun neyıne duymak

selam canım hosgeldın.. Şükür diyelim kasık ağrıları tavanda ama..
canım 33.haftanda değil misin ?
ilaç vermiş doktorun içini ferah tut daha ciddi bir onlem almak gerekseydı doktorun soylerdı. rahat ol..

ne demek canım gezerim tabisiii..fotolarını cekerim varsa istediğin bişey kargolatırım bacım ayıp ettin
kv mı gelıcek yardım eder mı kiii pekii neyse fazla sırnaşmasında

tamam o zaman sen girdiğinde atarım nolcek

öyle cnm bnm ki tam öküz zatan kendi yüzünede diyorum öküz diye ama bu sefer fena kırdı benı öyle böyle değil yanii..o yüzden de hiiç konuşmak istemiyorum onceden yıne dayanamaz konusurdum kızz şimdi tık yok bnde o bnle konuşuyo bnde bakım normal hayattan bişeyse agzımın kenarıyla heee,haaa dıyopm napım kızz konuşma dıyom adam anlamıyo poffff..bak yine sinirlendimm öküz odunu

aslında normalde cok tatlıyıdır beeenn

geçmiş olsun cnm benim de karnımın içi cok acıyor ozellıkle sabahları işe gelirken ...inş zamanında gelirler canım amiinn dursunlar işte içeride dikkat et sende kendine ve bebişeee

yok canım 30 doğum tarihini yazınca 33 çıkıyor ilaca daha başlamadım ilaç için iyi şeyler söylemiyolar sanada geçmiş olsun

Benim basi asagida doktorda dedi bebek rahim ağzında duruyormus..ya o sertlikte her doktora göre değişiyor anladigim kadarıyla benimki sert olmasını istemiyor sert olduğu için birde baskı hissettigim için kasılma ilacı verdi birde magnezyum su takviyesi belki seninki normaldir ama sabah sağlık ocağında ebe de sert olmaması gerekiyor dedi

ayy canım benım karsıya geçerken bana güzel bır kadıkoy fotosu cek buraya ekle ohhh derım denız havasını cekerım. (kadıkoyluyumdurde ayıptır solemesı :))) )
hee ayın başında gelicek. yok bee ne yardımı gezmeye geliyor benım ıcın değil.. (anlatmıştım ya aramadı bıle basından berı. benım ıcın ne gelecek)

bende oyle oluyorum değil konuşmak kırgın kızgın olduğumda görmek bıle ıstemıyorum. son zamanlarda bazen tam tavan yaptırıyor bırde.

artık heyy diyorum hamıle olan benım alttan alan benım ne bu kapris.. çekemem hıc senı dıyorum.. ya ben sureklı pozitif olma derdinde olduğumdan hamıle kaprısıde yapmıyorum. ben yapmadıkça ona bıseyler oluyor okuz kanalına bağlıyor. arada silkelemek lazım.

hiç sinirlenme canım madem konuşasın da yok az daha konuşma iyice surtsun burnu

yok canım 30 doğum tarihini yazınca 33 çıkıyor ilaca daha başlamadım ilaç için iyi şeyler söylemiyolar sanada geçmiş olsun

sağolasın canım..
canım benım söylenenlere kulak asma. ona bakarsan hiç bir ilaç için iyi bişey denmez. ilaç destek sonuçta.. Rabbim yavrularımızı zamanında sağlıkla kavuşturacak inşallah bize..
ilaç ilk adım destek yada mudahele ne kadar ıyı seyler denmesede hastaneye yatışta verebılırdı doktorun onu dusun demekkı cok cıddı değil durum doktorun onlem almak ıstıyorkı ılac vermıs. dua et annesı bol bol..

Haftamız aynı canım seninle ilaç olarak ne verdi kasılma için aynı ilaç mı acaba bende kullanıyorum benimki adalat.. ne gibi yan etkileri varmış

hihoyyytt cekerim inş cnm hem hamileligime ait güzel fotolarım yok canımı sıkıyo bu durum şöyle manzaraya garşı göbek show yapem demi ama

kız bnde o yuzden dedım kv mı yardım edecek fazla sırnaşmasın deye salllaaa

takmıyom artıkın odun okuzunu boşver böylecenek eiyiym bn o gelecek ayagıma ooooo

kız burda olaydın beraber gıderdık boganın orda bulusardık hehe

valla yaa soyle gobuslu kadıkoy manzarası ne güzel olur artistik fotolar bekliyorum ona gore :)))

ilerde oğlusa da dersin bak senı nasıl gezdırdım

sallıyorum zaten ben keyfıme bakarım hıc mısafır ağırlayacak halım yok. zaten sormadan kafasına gore geliyor hep..

ayyy eskıden cep teller yokken boğacık en onemlı buluşma yerımızdı az kahrımızı cekmedı boga. canım benım bogamıda ozledım :)))

Tm cnm inşş...

ey gidi gunlerr eyy dersin sen şimdii..en kısa zamanda görürsün inş boğacıgını kocanla eski gunleri yad edersini

cnm ben kaçtım seni ve bebişini çook öpuyoz bnm mısafırım var buun malum eve gıdem de pılavmı yapam bı o kalmıştı cunku sabahtan suya koyduydum hehehe

:80::80::80::80::80::80:

inşallah canım
tamam canım bende çıkıyorum cok ağırlık coktu uzerıme azıcık uzanayım bende :)

ohhh hamarat hatun ellerine sağlık ve afıyet olsun sımdıden yegenımı güzel doyur annesı.

kızımla optuk sizi :80: :80:

geçmiş olsun cnm benim de karnımın içi cok acıyor ozellıkle sabahları işe gelirken ...inş zamanında gelirler canım amiinn dursunlar işte içeride dikkat et sende kendine ve bebişeee

sağol canım ben yerimden kalkamıyorum valla ne işi çalışsaydım kesin başından beri işten atarlardı:)

sağol canım vaktinde gelecekler inş dua ediyorum sende bana dua edermisin tatlım

Haftamız aynı canım seninle ilaç olarak ne verdi kasılma için aynı ilaç mı acaba bende kullanıyorum benimki adalat.. ne gibi yan etkileri varmış

evet canım kasılmalarım var benimkide nidilat adalatta aynı çok sakıncalıymış ben daha içmedim sen kaç haftadır içiyosun ilacı içerken geçtimi sıkıntılar

Tatlm allah yrdimcin olsn benim gorumcem 30haftalkvdogum yapti ikinci kizina bebis esindn ayrilmis 1300gr dogdu kizi kuveZde fln yatti suan 1bucuk yasinda 12kilo massallah benim oglum 3yasinda 15kilo :) biraz sikintili gecirdi ilk 1ay ama coook guzel bi kizi var..insallah zamaninda gelir senin bebis

Off kizlar bugun yine gün vardi gittim ve agzimin payini aldim dondum hemen basladilar ayyy nekadar zayiflamissin bitek karnin var cocuk gibi olmusun yuzun kucucuk kalmis falaaan filaaaan pesime esim geldi gitti massallah oda buara iyice sisti onun icinde ayyy nekadar kiloluu cok iri yari olmus sen ufak tefek kaldin yaninda falaaan filaaan milletin isi gucu yok bizle ugrasiyor heralde sinirim bozuldu eve geldim hemen icemedigim vitamin ilacimi bogure bogure ictim bitane ama istahimda yok hic..inanin takmiyorum dediklerini insanlarin ama gerckten biktim artk ayni seyi zayiflamisin dediklerini duymaktan..esimin arkadasinin hanimi dogum yapmisti yarin aksam orda toplaniyolarmis esimde bizide cagirdilar dedi ama gitmiycem biri daha zayiflamisin derse artik SANANEEE dememek icin gitmiycm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…