sağol canım morel oldu doktorum iyi şeyler demedi çünkü inş seninkide hepimizinki vaktinde gelirTatlm allah yrdimcin olsn benim gorumcem 30haftalkvdogum yapti ikinci kizina bebis esindn ayrilmis 1300gr dogdu kizi kuveZde fln yatti suan 1bucuk yasinda 12kilo massallah benim oglum 3yasinda 15kilo :) biraz sikintili gecirdi ilk 1ay ama coook guzel bi kizi var..insallah zamaninda gelir senin bebis
evet canım kasılmalarım var benimkide nidilat adalatta aynı çok sakıncalıymış ben daha içmedim sen kaç haftadır içiyosun ilacı içerken geçtimi sıkıntılar
Off kizlar bugun yine gün vardi gittim ve agzimin payini aldim dondum hemen basladilar ayyy nekadar zayiflamissin bitek karnin var cocuk gibi olmusun yuzun kucucuk kalmis falaaan filaaaan pesime esim geldi gitti massallah oda buara iyice sisti onun icinde ayyy nekadar kiloluu cok iri yari olmus sen ufak tefek kaldin yaninda falaaan filaaan milletin isi gucu yok bizle ugrasiyor heralde sinirim bozuldu eve geldim hemen icemedigim vitamin ilacimi bogure bogure ictim bitane ama istahimda yok hic..inanin takmiyorum dediklerini insanlarin ama gerckten biktim artk ayni seyi zayiflamisin dediklerini duymaktan..esimin arkadasinin hanimi dogum yapmisti yarin aksam orda toplaniyolarmis esimde bizide cagirdilar dedi ama gitmiycem biri daha zayiflamisin derse artik SANANEEE dememek icin gitmiycm
Yaa takmiyorum diyosun da baya takiyosun canim ne gerek var, bana da ayy bi top gibi karnin var kilo almamissin,ben su kadar almistim yok benim gelinim su kadar almisti vs vs vs... Ben fit hamileyim yag depolamiyorum bosuna diyorum. Bi tanesi de cok israr etti benim gelinim 20 kilo aldi ayy sen nerde sakliyon cocugu bik bik konusuyodu. Gelinin 20 kilo aldi da cihan padisahi mi dogurdu sanki dedimhepi topu en fazla 4kilo cocuk cikcak yani, cok alsak nolur az alsak nolur
Kilo alan arkadaslar asla yanlis anlamasin bu yazdiklarimi. Ben insanlarin elestirmesine karismasina karsiyim kilo almak almamak hic mesele degil. Yeterki bebisler saglikli olsunn.
evet internette bakınırken görmüştüm bende. ordan mı randevu alsam acaba bende? çağ hastanesini düşünüyodum aslında
bebemmmm ponpon bana daha sıkıymış gibi geldi,olabilirrr,inşallah sıkılıp bırakmam,kaç ilmek başlıyoonn
mavili olana bayıldım ne kadar kibar duruyor çok güzelmiş...
Ponpon daha yumuşak diğeri daha sıkı oldu ama ben çok sıkı örüyom ından sert duruyo, bir de astaraız kulkanımı zor..ponpon çok güzel yumoş yumoş :) 70 ilmek başladım ben ama 80-90 daha iyi olur gibi, kendime başladığımda 90 başlıcam, büyük olsun biraz...
herkese günaydın annelerrr. bugün 2 de bebikomu görmeye gideceğim babasıyla. inşallah herşey yolundadır ve yüzünden poz verir bize nazlı kızımız :)
günaydın canım ne güzel minnoşunuzu görcenz bugün biz 1 ay olcak görmedik çok fena özledim oğluşumu
canım bu arada siz kaç hafta da bi gidiyosunuz daha bir iki hafta önce gitmiştin sanki c.tesiydi yine
ay bu arada 30 olmuşunuz süperrrrrr hadi gözüna ydın canım bişey kalmadı artık ya
bende sabırsızlıkla 30. haftaya girmeyi bekliyorum
hamileliğin başından beri 2 haftada bir gidiyorum ben canım. doktorum istediğin zaman gelebilirsin demişti. bizde iki haftada bir düzene koyduk :)
sağol canım bilmiyorum belkide öyledir neyse bebişlerimiz iyi olsunda bizde dayanıcaz artık herşeye :44:
cumartesi çalışan kader arkadaşlarım evlerinde mışıl mışıl uyuyon güzel arkadaşlarım herkeze günaydın hayırlı günler olsun
bugün işyeri acayip sıkıcı 3 5 kişi var işçi çalışan mesai onlarda fabrika sessiz telefonda çalmaz bugün biz niye burdayız hiç bir türlü anlayamıyorum
bide 3 e kadar napcaz ki burda yahuuu aman bugün geçmez muhabbet etcek kimsede yok saf saf insanlar var ay bugünüde bitirsek
tabi cnm yeter ki bebişlerimiz iyi olsun evdesin bak ne guzel kendini yorma ani hareketler yapma bol bol dua et ohh mıs ne guzel bak 33.haftaya ayak basmaışşın maşallah
bilgeeemmm conimm gunaydın uzat bakem yanacıgınısanada hayırlı gunler aaah ah dımı ama yaaa şimdi evde olupta dınlenmek vardı neyse senın bu hafta son nasıpse oh ne guzel..bnde bılıyosun hep tekım hafta içi hafta sonu 7 kader ühühü bnde az kaldı dıye teselli ediyorum kendımı napemm gııı ...bebiş nasıl
gunaydın cnm senınde guzel gecsın bebişleeeHerkese günaydın. .. haftasonunuz güzel geçsin inşallah. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bizde seni ve kankamızı kocaman öpüyoruz
kız çok sıkıcı bugün burası ya 3 ü nasıl yapcaz böyle oturup muhabbet etcek insanda yok çok işim var aslında yapmam gereken
ama yapasım yok yani bizde hafta içi herkezle bir çalışıyoz ama onlar bugün uyurken dinlenir gezer tozarken biz yine burdayız niye çalışayım ki
rüzgar paşa iyi canım içerde oyun oynuyo takılıyo kafasına göre senin paşa napıyo keyfi yerinde mi
kız ne dicem sana dün akşam ilk defa eşime atıştık bizde ve senelerdir ilk kez küs uyuduk gece çok canım sıkkın aslında
ne olursa olsun gece küs uyumazdık
ay ne güzel ya bizim doktor ayda 1 alıyo usg ye aksi bişey yoksa gitsemde almıyo zararlı görüyorum diyo çok fazla usg ye girmek ii değil diyo aksi bişey olmadığı sürece almam ben diyo sizin iyimiş valla 2 haftada bir zaten çok sık gittiğini sölüyosun dikkatimi çekti bizde haftaya c.tesi gitcez nasip olursa 1 ay aradan sonra fena özledim oğluşumu bakalım senin kızçe kaç kilo olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?