2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım benim ya yok ayrı yatmadık ta o yatağın bi ucunda ben bi ucunda hiç ii geceler bile demeden öpmeden uyduk ölece
bizde küslük yoktur aslında hiç küsmedik öle birbirimize sabah ta eşim arıyo beni saat daha 8 de açmadım meşgule attım bi daha da aramdı
ya sorun ne anlatayım sana eşim p.tesi seyahate gitti çarşamba akşam 10,30 gibi geldi babamın duraktan arkadaşı var babam demiş onu eve bırakalım gece arabayı ben alcam neyse adamı bekledik gece eve bırakcak diye adam 12,30 da aradı gidiyom diye bende biliyon o gün tatildi evde yoruldum baya gecede eşim gelince adamıda eve bırakcaklar diye bekledik işte uyumadım bende eşimi bekledim neyse ertesi sabah eşim tekrar seyahate gitti dün geldi iş çıkışına beni aldı eve gittik yemek yedik sofrada daha babam eşime dedi berbere gitcem eşimde tabi bende gelcem dedi çok bakımlıdır sağolsun benim 10 katım kuaföre gider kendisi 8 de gitti eşimle babam kuaföre bende gelirken bişeyler alın dedim ben sanırıyorum 1 saat sonra gelcekler saat 10 oldu yoklar hala aradım bende eşimi ağzıma ne gelirse sen yeni seyahatten gelmedin mi ne vardı hemen berbere gidiyon benim karım hamile bi r haftadır yanlız canı bişey istermi bi yere gitmek istermi oturup muhabbet etmek istermi acaba anlatcakları var mı demeden çektin gittin ama daha neler saydım haaa en başta nerdesiniz dedim baba yeni oturdu dedi onun işi bitince ben oturcam dedi yani daha yeni otuuryolar 1 2 saat daha işleri sürcek eşimde telde bişey demedi bende yüzüne kapattım eşimin en sinir olduğu şeydir yüzüne tel kapanması baktım yarım saat sonra geldi bunlar eşim traş olmamış babam bana söleniyo eşim hiç ses çıkarmıyo bende ağzıma ne gelirse eşime sende kafa olsa zaten gitmezsin ben karımı bir haftadır görmüyom ne işim var gelir gelmez berberde dersin falan dedim babamda bana kızdı kocanla nasıl konuşuyon sen diyo ordan eşim çıktı sölendi bende tabi ağla ağla sinirlerim bozuldu iice sonra evimize indik aşağı hiç bişey konuşmadan yattık uyuduk sence kim haklı ay çokta uzun oldu başını ağrıttım kusura bakma

ayy cnm yaa ne demek ne baş agrıması aslında ıkınızdede suç..1.cısı eşin daha yenı gelmiş hemen ne gıdıyo kuafore gunler cuvala mı gırmış
2.cısı sen nıye babnların yanında adama oyle bağıyon kızzz adam kendını kotu hısstemıstır eve gıdınce bagırıp cağırsaydın keske baban ıyı demiş sana
eşin ararsada aç bnce ortada pek bişey yok olur boyle arada ..sonucta sende kocanı özlüyosun gormek ıstıyorsun ..yaniii her ikiniz de haklısınız ..kız bende 1 hafta oldu eşimle konuşmuyorum gerçi kafama da pek takmıyoruım bn o yuzden içim rahat

sabah telefonu açmayınca mail atmış tahmin etmiştim mail atcanı ama bakmamıştım biraz önce baktım
özür dilerim akşam için oğlum napıyo yazmış
bende ne ben ne oğlum seni hiç mi hiç ilgilendirmez sen bak keyfine biz oğlumla mutluyuz yazdım
yok sevgicim açmıcam hiç bugüne kadar küs uyumamıştık akşam ben ağlayınca babam geldi yanıma saarıldı etti gönlümü almaya çalıştı ben babama da pas vermedim indim eve beyfendimiz hiç bişey demedi bile ben gittim yattım yatağın ucuna oda geldi öbür ucuna bu zamana kadar hiç küs uyumamışız şimdi ne büyük sorun varmışta küs uyuyoruz benimde keyfime göre ama dünü burnundan fitil fitil getircem bende çok fazla üzdü beni

bellıkı uzmus cnm o zaman biraz burnu surtsun onunda yuz verme ..kız bu erkeklerın hepisinde var bıraz odunluk valla ..bazen boyle yapmak gerekıyor

bellıkı uzmus cnm o zaman biraz burnu surtsun onunda yuz verme ..kız bu erkeklerın hepisinde var bıraz odunluk valla ..bazen boyle yapmak gerekıyor

hiç böle bişey yapmazdı beni de oğlumuda bu kadar üzmeye hakkı yok ne olursa olsun gelir gönlümü alırdı bi şekilde şimdi hamileyim en hassas olduğum dönemdeyim bu şekilde davrandı ya bide arıyo açmıyorum mailleşiyoruz bana diyoki gece ben uyumadım sen uyuyunca oğlumu sevdim seni öptüm hee dedim bende yedim önemli olan bunu bana hissettirmen gizli saklı mı seviyon oğlunu öpüyon karını aman be sevgim çok moreim bozuk aslında dün o sinirle uyuyunca sabahta baş ağırısıyla kaktım haliyle üstüne bide iş sitresi bitsin istiyorum bugün biran önce

cnm bugune kadar boyle bısey yasamadıgın için üzüldün sen anlıyorum senın kocan yıne ıyı benım ki gonul monul de almıyo hamıleymısım degıl mısım degılmısım umurunda bıle degıl ağlasam sızlasam tınlamaz bıle benı ama dedım ya artık bnde takmıyorum bakalım ne olacak bakıyorum bnde .

az kaldı cnm cıkıcan bırazdan eve gıt kafa dınle ohh mıss üzme kendını de bal bebiş de üzülür sonra

valla 1 saat kaldı ama hiç geçmiyo sanki bugün saat iice sıkıldım yahu patronda hala bu saatte misafir getiriyo ya manyak adam
eşimde arıyo açmıyom mail atıyo kaçta çıkcam diye sorup duruyo cvp vermiyom şimdi babam arıyo kaçta çıkcan kocanı ara sen hatalısın bak küllahları değişcez böle küslük mü olurmuş

senın patron iş delısi yaa bızım kı gıbı

maıl at kız sende 3 te cıkcam dıye tavırlı konus sadece uzme adamı da kendını de cocuguda aaaa uzatmayın ama tmm bak adam anlamış demek kı hatasını..

1 saatın kaldı hadı bakalım bnm daha coook var bnde anca yemek yıyorum sancım var bıraz da ama bırazdan da gecen hafta kacırdıgım dızımı izliycem napım kımse yok

herkese selem kızlar...
ben gece çok kötü oldum ilk defa böyle oldu karnımın sağ tarafına ağrı girdi dönemedim bile sabaha karşıda
hem belimin sağına hem karnımın sağına ağrı girdi çok feciydi ya hareket edemedim bile çok korktum eğer geçmeseydi doktora gidecektim ama geçti şükür şimdi
sizler ne yapıyorsunuz bakalım kızlar...

Cnm gecmis olsn aynen banada oyle oluyor belime ve karnimin sag tarafina dayanilmaz bi aci giriyor bi sure sonra geciyor arada tekrar oluyor

ohhh mis izle dizini valla napcaz ya çalışcaz mı bugünde canım nasıl sancın var kasıklardamı ne sancısı ki
ay bu koca beni delirtcek bugün kaç senedir öğrenemedin mi kaç ta çıktığımı diyorum bana yorum yapma 3 se 3 de diye msj atmış
gülermisin ağlarmısın kız gerçekten bu duruma hiç alışık olmadığımdan çok gücüme gitti hala bak afetmedim bu sefer üste çıkmaya çalışıyo

geçmiş olsun cnm benımde ıki üç gundur karnımın alt tarafında sancılarım var nasıl batıyor anlatamam ozellıkle ayaga kalktıgımda ..Allah tan bebğimin hereketlerını goruyorum da içim rahatlıyor..bn işteyım cnm çalışyom sn napıyon gorun muyon hiç

bilgem bilmıyorum ki cnm yaa karnımın alt tarafında hem sağ hem sol gecmedı üç gundur içeriden mi yırtılıyo karnım napıyo bılemedım dr a da zırt pırt gıtmek istemıyorum bebğim hareketlı cok sukur bılmıyorum ne yapsam ki..dogru kız ogernemedımı oda kacta cıkacagını kac senedır ...amaaannn senın kocada gelsın alsın senı ne uzatıyor oda beeeee hamıle halınle uzmesın d-senı doverım onu haaaa

canım doktorunu arayıp durumu anlatsan büyümeyle alakalı bişeydir o tahminim kötü bişey değildir ama yinede işimizi sağlama almış oluruz

kolay gelsin cnm size fazla giremiyorum bende görünüp çıkıyorum öyle:)
çok korktum ama ya hatta eşime dedim dogum gibi belime agrı saplandı oda korktu baya
sonrada vurup durdu tekmeleri yaramazım..
ALLAHım korktuğumuza uğratmasın inş zamanında gelsinler sağ salim bebişlerimiz...

Cnm gecmis olsn aynen banada oyle oluyor belime ve karnimin sag tarafina dayanilmaz bi aci giriyor bi sure sonra geciyor arada tekrar oluyor
neyden kaynaklı acaba benimde gece oldu birdenbire sağ tarafımdan hissettim ağryı ve belimin ağrısından lavaboya oturamadım.
eşim belimi öfeledi fazla öfeletmedim aklınızda bulunsun bele fazla masaj yapmayın bu aylarda doğum kanalları açılıyormuş hatta sıcak suda etkendir buna bilirsiniz
ama doğum sancısı çekerken bele masaj çok iyi olur hem siz rahatlarsınız hemde kanallar açılır...
yani belinizi iyi koruyun derler bir yere sünmek bele darbe felan iyi değil...benim kız gelir oynar belime felan sarılır korkarım aman bir anda vurur felan diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…