2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım doktorunu arayıp durumu anlatsan büyümeyle alakalı bişeydir o tahminim kötü bişey değildir ama yinede işimizi sağlama almış oluruz
inş cnm az once netten bişeyler okudum moralım bozzuldu yaa kız ayaga kalktıgım da baslıyor oturaken bısey yok acaba karnım mı sıkısıyor arkaya dogru yaslandıgımda rahatlıyorum çünkü..dr m da hafta sonu izinli ne yapsam yaa acaba p.tesı gıtsem mı muayneye mayısın 9 nda taaa randevum benımde....

amıın cnm inş ..valla Rabbım zamanında gelmelrını nasıp etsın ıns

canım oturuş şeklinle alakalıdır o zmn ben dik veya eğik oturamıyorum karnım acıyo oğluş sıkışıyo gibi oluyo masanın altına tabure koy ayaklarını uzat ve arkana yaslanık otur masa şeklini ona göre ayarla ben öyle yaptım anca biri gelirse toparlanıyorum kimse kusura bakmıcak koca karınla nasıl rahatsam öyle oturabilirm ptesi dr arayıp sölersin gel derse öle gidersin yarında dinlen iki gündür yoruldun tabi evde de bi gün yemek yaptın dünde kv kp geldi dikkat et kendine

Arkadaşlar bacaklarına kramp giren var mı? dün bacak krampı nedeni ile uykudan uyandım ((

canım benim kramplar çoktan başladı geceleri özellikle çok fena oluyo dr na söle kontrolde kalsiyum ilacı veriyomuş sanırım ben sölemedim henüz bi dahaki kontrolde sölücem dr a benim son 1 haftadır özellikle ödem çok fazla ayaklarımda onuda sölücem bakalım normal yani kramplar sanıyorum hepimizde var

bizim mesaimiz bitti çok şükür umarım bundan sonra ctesi mesaim olmaz
herkeze mutlu hzurlu tatiller olsun
sevgim dikkat et kendine çok öpüyoruz sizi

Merhabaa kızlar uzun zamandır girmiyorum ama takipten.. dr dan geldik şimdi çok. Şükür herşey yolunda 972 gr olmuş oglusumuz gebelik şekerin yaptırmadım bugün. Cmts. Diye labtv erken kapanmış. Salı gidicem.. herkese sevgilerle..

bılge yaa Allah ım bebeklerimizi korusun cnm ilk cocuk tecrubesızsın halıyle korkuyorsun bakalım yarın falan da gecsın bu şekilde olursa p.tesı dr asorarım gıderım hastaneye valla napim ..kızzz bnm bacaklar hem yanıyor hmde nasıl agrıyorlar varya anlatatmam nolcek halımız kii

Canim civilimden aldım kampanya var 40 lira birde başka yerden flexi marka aldım 70 lira.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Duygucum battaniyeye kac yumak harcadin sen bende yapmak istiyorum bi ogreneyim. Harosami ordun on arka bide?

Son düzenleme:
bizim mesaimiz bitti çok şükür umarım bundan sonra ctesi mesaim olmaz
herkeze mutlu hzurlu tatiller olsun
sevgim dikkat et kendine çok öpüyoruz sizi

gule gule cnm sende dıkkat et kendine bizde seni opuyoz oglusumla canmmm ..

Canim resimleri de bu. Belki daha az ip gider birde yastık ordüm ben aynisindan. Renkliler 8 sıra gözüküyor 16 sıra. Krem rengide 3 sıra gözüküyor 6 sıra. Baştaki kremler 10 sıra gözüküyor 20 sira. Netten örünüş şekline baktım öyle basladim ördüm. Şiş 3.5 numara ve hızlı örüluyot basta dikkat edicen hizlida kaçıyor canim

Eklentiler

• $1398514075323.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $1398514095841.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 52

Allah razı olsun canım içimi ferahlattın :)) Rabbim başka sıkıntı vermesin inş.

Kızlar bende kramplar var bu aralar. 3. Aydan beri ben osteocare kullanıyorum kalsiyum ilacı ama artik yetmiyor sanırım ağrılar tekrar başladı. Bir dahaki gidisimde soylicem ikiye çıkarır belki hapı. Birde muzda magnezyum varmış muz yiyin :)

kızlar hamilelikte madecassol krem kullanılırmı bilginiz varmı çatlara iyi geliyormuşda öyle okudumda

Tamam canim cok saol. Anladim not aldm elimdeki iş bitsin bendr orerim. Eline sağlık seninde. Güle güle kullansin bebişte ins.

Canim civilimden aldım kampanya var 40 lira birde başka yerden flexi marka aldım 70 lira.

ben çarşıdan aldım 50 tl ye başka yerde 75 sormuştum aynısını 60 a buldum pazarlıkla 50 ye aldım kalitesi falan gayet iyi daha pahalılarına hiç gerek yok

Kayınvalidem almış canım, 105 TL ye Aziz Bebe den.

Kizlar tsk ederim cevaplariniz icin burasi kucuk biyer cok dukkan yok iki uc yere sordum fiyatlar 75ve ustu 30a olan var indirim yapmis biyer ama resmen havuc resmi var ustunde pek hoslanmadim acikcasi bide 75tl cok pahali geldi bana sonucta en fazla 1ay giycek annem 5li zibin almis bide kucuk pijama takimlari fln almisti onun yanina 1hastane cikisi disari cikarken giydirmk icin 2tulum 2tanede cicisli takim alsam yetermi sizce ananeside elbise tayt fln almis cok almak istemiyorm buyudkce alirim bide abiden kalan 2koca cekmece esya var bikacay rahatlikla giyer onlari maksat disari cikarken yeni bisileri olsn

Canim ben hastane cikisi almadim 5 li takm aldim bi kac tane icine cit citli badi duz renk ayarladim. battaniyesi bi cok var zatn sinir oluyorum ben o adi hastane cikisi diye bi ton para istemelerine.

herkese hayırlı hafta sonları inşallah yavrularınız sağlıkla büyüyodur güzel anne adayları rabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin gecmişe bakamadım çok:26: hasta olan varsa rabbim şifa versin dün kızımızın park yatağını aldık çok şükür anneannesi sağolsun sponsor oldu şimdi içine hangi yataktan almamız lazım süngermi viscomu yada yün yapsak olmazmı ne olur yardımcı olun deneyimli annelerden rica ediyorum herkese sağlıklı musmutlu günler diliyorum bebişleri kocaman aeolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…