inş cnm az once netten bişeyler okudum moralım bozzuldu yaa kız ayaga kalktıgım da baslıyor oturaken bısey yok acaba karnım mı sıkısıyor arkaya dogru yaslandıgımda rahatlıyorum çünkü..dr m da hafta sonu izinli ne yapsam yaa acaba p.tesı gıtsem mı muayneye mayısın 9 nda taaa randevum benımde....canım doktorunu arayıp durumu anlatsan büyümeyle alakalı bişeydir o tahminim kötü bişey değildir ama yinede işimizi sağlama almış oluruz
kolay gelsin cnm size fazla giremiyorum bende görünüp çıkıyorum öyle:)
çok korktum ama ya hatta eşime dedim dogum gibi belime agrı saplandı oda korktu baya
sonrada vurup durdu tekmeleri yaramazım..
ALLAHım korktuğumuza uğratmasın inş zamanında gelsinler sağ salim bebişlerimiz...
Kizlar hastane cikislarini ne kadara aldiniz fiyatlari nedir
canım oturuş şeklinle alakalıdır o zmn ben dik veya eğik oturamıyorum karnım acıyo oğluş sıkışıyo gibi oluyo masanın altına tabure koy ayaklarını uzat ve arkana yaslanık otur masa şeklini ona göre ayarla ben öyle yaptım anca biri gelirse toparlanıyorum kimse kusura bakmıcak koca karınla nasıl rahatsam öyle oturabilirm ptesi dr arayıp sölersin gel derse öle gidersin yarında dinlen iki gündür yoruldun tabi evde de bi gün yemek yaptın dünde kv kp geldi dikkat et kendineinş cnm az once netten bişeyler okudum moralım bozzuldu yaa kız ayaga kalktıgım da baslıyor oturaken bısey yok acaba karnım mı sıkısıyor arkaya dogru yaslandıgımda rahatlıyorum çünkü..dr m da hafta sonu izinli ne yapsam yaa acaba p.tesı gıtsem mı muayneye mayısın 9 nda taaa randevum benımde....
amıın cnm inş ..valla Rabbım zamanında gelmelrını nasıp etsın ıns
Arkadaşlar bacaklarına kramp giren var mı? dün bacak krampı nedeni ile uykudan uyandım((
canım oturuş şeklinle alakalıdır o zmn ben dik veya eğik oturamıyorum karnım acıyo oğluş sıkışıyo gibi oluyo masanın altına tabure koy ayaklarını uzat ve arkana yaslanık otur masa şeklini ona göre ayarla ben öyle yaptım anca biri gelirse toparlanıyorum kimse kusura bakmıcak koca karınla nasıl rahatsam öyle oturabilirm ptesi dr arayıp sölersin gel derse öle gidersin yarında dinlen iki gündür yoruldun tabi evde de bi gün yemek yaptın dünde kv kp geldi dikkat et kendine
canım benim kramplar çoktan başladı geceleri özellikle çok fena oluyo dr na söle kontrolde kalsiyum ilacı veriyomuş sanırım ben sölemedim henüz bi dahaki kontrolde sölücem dr a benim son 1 haftadır özellikle ödem çok fazla ayaklarımda onuda sölücem bakalım normal yani kramplar sanıyorum hepimizde var
Canim civilimden aldım kampanya var 40 lira birde başka yerden flexi marka aldım 70 lira.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizim mesaimiz bitti çok şükür umarım bundan sonra ctesi mesaim olmaz
herkeze mutlu hzurlu tatiller olsun
sevgim dikkat et kendine çok öpüyoruz sizi
Duygucum battaniyeye kac yumak harcadin sen bende yapmak istiyorum bi ogreneyim. Harosami ordun on arka bide?
canım oturuş şeklinle alakalıdır o zmn ben dik veya eğik oturamıyorum karnım acıyo oğluş sıkışıyo gibi oluyo masanın altına tabure koy ayaklarını uzat ve arkana yaslanık otur masa şeklini ona göre ayarla ben öyle yaptım anca biri gelirse toparlanıyorum kimse kusura bakmıcak koca karınla nasıl rahatsam öyle oturabilirm ptesi dr arayıp sölersin gel derse öle gidersin yarında dinlen iki gündür yoruldun tabi evde de bi gün yemek yaptın dünde kv kp geldi dikkat et kendine
canım benim kramplar çoktan başladı geceleri özellikle çok fena oluyo dr na söle kontrolde kalsiyum ilacı veriyomuş sanırım ben sölemedim henüz bi dahaki kontrolde sölücem dr a benim son 1 haftadır özellikle ödem çok fazla ayaklarımda onuda sölücem bakalım normal yani kramplar sanıyorum hepimizde var
Canim resimleri de bu. Belki daha az ip gider birde yastık ordüm ben aynisindan. Renkliler 8 sıra gözüküyor 16 sıra. Krem rengide 3 sıra gözüküyor 6 sıra. Baştaki kremler 10 sıra gözüküyor 20 sira. Netten örünüş şekline baktım öyle basladim ördüm. Şiş 3.5 numara ve hızlı örüluyot basta dikkat edicen hizlida kaçıyor canim
Canim civilimden aldım kampanya var 40 lira birde başka yerden flexi marka aldım 70 lira.
ben çarşıdan aldım 50 tl ye başka yerde 75 sormuştum aynısını 60 a buldum pazarlıkla 50 ye aldım kalitesi falan gayet iyi daha pahalılarına hiç gerek yok
Kayınvalidem almış canım, 105 TL ye Aziz Bebe den.
Kizlar tsk ederim cevaplariniz icin burasi kucuk biyer cok dukkan yok iki uc yere sordum fiyatlar 75ve ustu 30a olan var indirim yapmis biyer ama resmen havuc resmi var ustunde pek hoslanmadim acikcasi bide 75tl cok pahali geldi bana sonucta en fazla 1ay giycek annem 5li zibin almis bide kucuk pijama takimlari fln almisti onun yanina 1hastane cikisi disari cikarken giydirmk icin 2tulum 2tanede cicisli takim alsam yetermi sizce ananeside elbise tayt fln almis cok almak istemiyorm buyudkce alirim bide abiden kalan 2koca cekmece esya var bikacay rahatlikla giyer onlari maksat disari cikarken yeni bisileri olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?