Kizlar tsk ederim cevaplariniz icin burasi kucuk biyer cok dukkan yok iki uc yere sordum fiyatlar 75ve ustu 30a olan var indirim yapmis biyer ama resmen havuc resmi var ustunde pek hoslanmadim acikcasi bide 75tl cok pahali geldi bana sonucta en fazla 1ay giycek annem 5li zibin almis bide kucuk pijama takimlari fln almisti onun yanina 1hastane cikisi disari cikarken giydirmk icin 2tulum 2tanede cicisli takim alsam yetermi sizce ananeside elbise tayt fln almis cok almak istemiyorm buyudkce alirim bide abiden kalan 2koca cekmece esya var bikacay rahatlikla giyer onlari maksat disari cikarken yeni bisileri olsn
Cnm tecrübeli degilim ama park yatagi alacagim yer bastirilmis pamuk yatak onerdi alezli guzel birsey organikmis.tabi annem yun de yapacak üstüne.herkese hayırlı hafta sonları inşallah yavrularınız sağlıkla büyüyodur güzel anne adayları rabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin gecmişe bakamadım çok:26: hasta olan varsa rabbim şifa versin dün kızımızın park yatağını aldık çok şükür anneannesi sağolsun sponsor olduşimdi içine hangi yataktan almamız lazım süngermi viscomu yada yün yapsak olmazmı ne olur yardımcı olun deneyimli annelerden rica ediyorum herkese sağlıklı musmutlu günler diliyorum bebişleri kocaman aeolun
kızlar hamilelikte madecassol krem kullanılırmı bilginiz varmı çatlara iyi geliyormuşda öyle okudumda
Günaydın kızlar bir pazar ve ben yine çalışıyorum aaaahhh ahbizim yaramaz yine hareketsizlendi ne oluyor bu çocğa anlamıyorum hareketleri sertleşeceğine dahada yumuşaklaşıyor perşembe günü doktora gideceğim dua edin birşey çıkmasın çok endişeliiyim:18:
Canim daha küçükler yer değiştirdikleri içın hareketlerini yumuşak yada sert hissetmenin değişir. Benim dün kalp atışını zor duydular sırtını dönmüştür dedi doktor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öyle mi dersin umarım öyledir kordonu boynunda korkuyorum o yüzden :S yaklaşık iki haftadır o sert olan hareketleri pek bir yumuşaklaştı ilk hareketleri gibi oldu oysaki hiç yerinde durmazdı geçenlerde bir kaç gün biraz hareketliydi şimdi yine tık yok ah yaramaz ah
Canim sonuçta hareket var yine benimde öyle şimdi dönmüş cok şükür iki hafta önce kaburgama batiyordu ama yine de acile bir git istersen rahatlarsin.
Hamilelikte kullanilir mi bilmiyorumama benim doktorum dogum sonrasi yazmisti o zaman kullanmistim
Kizlar hastane cikislarini ne kadara aldiniz fiyatlari nedir
ben bio oil yağ almıştım bunun içine aloe vera içeren bir krem bepantol krem bebek yağı vardı onu ve macedesol merhem hepsini karıştırdım kullanıyorum birde mustela çatlak kremi kullanıyorum.. yoğun kendi başına kullanmak istemez isen benim gibi karıştırabilirsin. bilgine..
Cnm tecrübeli degilim ama park yatagi alacagim yer bastirilmis pamuk yatak onerdi alezli guzel birsey organikmis.tabi annem yun de yapacak üstüne.
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım benimde 2 gündür hiç keyfim yok oynadığında tşörtüm bile havalanıyodu ama 2 gündür öyle hafif ki zor hissediyorum sanki hiç kuvveti kalmamış gibi internetten baktım ama hiç böyle birşey bulamadım ya güçlenip kuvvetli olacağı yere neden böyle oldu acaba
Hareketlerinin azlığından dolayı korkan arkadaşlar Allah'ın izniyle korkmayın bir şey olmaz. Bende bir kaç gün önce aynı şeyden şikayet ediyordum normale döndü çok şükür . Aile hekimimiz bayan bizim oda yeni doğum yapmış sayılır ben sıkıştığım zaman ona gidiyorum hemen . Benim kadın doğumcum erkek çok memnunum ama bazı duyguları erkekler anlayamayabiliyor . Aile hekimimize sordum dönem dönem hareketleri azalır normal dedi . Artık çocuklar çok akıllı anne karnında yediklerini bile seçmeye başlarlarmış . Beğenmediği bir şey olursa mideni bulandırır dikkat et dedi. Ve mesela doktorun bebişleri ( ikizmiş ) elektrik süpürgesini sevmezmiş , doğduklarındada sevmemişler . Ben hareketlerini hissedemediğim zaman çok aşırı yorulmuştum şimdi doktor öyle söyleyince fark ettim yorulduğum zaman pek hareket etmiyor . Benim oğlan babası gibi keyfine düşkün sürekli yatalım istiyor diyorum hatta .sizin bebişlerde öyledir belki hoşlanmadıkları şeyleri yapıyorsunuzdur .
vallahi canım yaklaşık iki haftadır hoşlanmadığı neyi yapabiliyor olabilirim ki herşey aynı :44: keyfini yerine getiremiyoruz bunların bir türlü :)
Olabilir aslinda bide ben cok stresli çalışıyorum sikildim iyice tahammul edemiyorum onunda etkisi vardir belkiBence bizleri artık doğum stresi sarmaya başladı ve bundan etkileniyorlar gibi geliyor . :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?