2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canim netten sipariş verebilirsin civilden baya kaliteli 40 lira olanı. Battaniye ile takım tek battaniye fiyatlarıda 20-30 arası zaten. 1 takım yeter canim digerleriyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm tecrübeli degilim ama park yatagi alacagim yer bastirilmis pamuk yatak onerdi alezli guzel birsey organikmis.tabi annem yun de yapacak üstüne.

kızlar hamilelikte madecassol krem kullanılırmı bilginiz varmı çatlara iyi geliyormuşda öyle okudumda

Hamilelikte kullanilir mi bilmiyorumama benim doktorum dogum sonrasi yazmisti o zaman kullanmistim

Benim doktorum çatlaklar için Bepanthol önerdi. Ne derece iyi gelir bilemiyorum ama bugünden itibaren kullanmaya başlayacağım..

Günaydın kızlar bir pazar ve ben yine çalışıyorum aaaahhh ah bizim yaramaz yine hareketsizlendi ne oluyor bu çocğa anlamıyorum hareketleri sertleşeceğine dahada yumuşaklaşıyor perşembe günü doktora gideceğim dua edin birşey çıkmasın çok endişeliiyim:18:

Canim daha küçükler yer değiştirdikleri içın hareketlerini yumuşak yada sert hissetmenin değişir. Benim dün kalp atışını zor duydular sırtını dönmüştür dedi doktor.

Öyle mi dersin umarım öyledir kordonu boynunda korkuyorum o yüzden :S yaklaşık iki haftadır o sert olan hareketleri pek bir yumuşaklaştı ilk hareketleri gibi oldu oysaki hiç yerinde durmazdı geçenlerde bir kaç gün biraz hareketliydi şimdi yine tık yok ah yaramaz ah

Canim sonuçta hareket var yine benimde öyle şimdi dönmüş cok şükür iki hafta önce kaburgama batiyordu ama yine de acile bir git istersen rahatlarsin.

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım benimde 2 gündür hiç keyfim yok oynadığında tşörtüm bile havalanıyodu ama 2 gündür öyle hafif ki zor hissediyorum sanki hiç kuvveti kalmamış gibi internetten baktım ama hiç böyle birşey bulamadım ya güçlenip kuvvetli olacağı yere neden böyle oldu acaba

Hamilelikte kullanilir mi bilmiyorumama benim doktorum dogum sonrasi yazmisti o zaman kullanmistim

ben bio oil yağ almıştım bunun içine aloe vera içeren bir krem bepantol krem bebek yağı vardı onu ve macedesol merhem hepsini karıştırdım kullanıyorum birde mustela çatlak kremi kullanıyorum.. yoğun kendi başına kullanmak istemez isen benim gibi karıştırabilirsin. bilgine..

Kizlar hastane cikislarini ne kadara aldiniz fiyatlari nedir

ben crazybebe.com da 10 lusunu 39 tl ye aldım. alırken acaba dedim ama hem yumuşaçık hem ekoteks belgeli. bana iki takım da hediye geldi biri ciccim bebe biri de butik bebeden ama hiçbirisi bu kadar kaliteli, yumuşak ayrıca indirimli değil.

Son düzenleme:

canım madecassolu kullanabiliriz yani hamilelikte ben yüzümede kullanmayı düşünüyorum lekelerim oluşmaya başladıda

Cnm tecrübeli degilim ama park yatagi alacagim yer bastirilmis pamuk yatak onerdi alezli guzel birsey organikmis.tabi annem yun de yapacak üstüne.

cnm cvp için çok tsk ederim peki park yatağı alacağın yer neresi o dediğin yataktan orda varmıymış bide fiyatını yazarmısın sende bursadasın sanırım o yüzden gidip oraya bakayım biz park yatağı kraft 505 aldık akdem den ama orda bi tek yatak vardı onuda kadın tavsiye etmem dedi neyse aeol görüşmek üzere

Hareketlerinin azlığından dolayı korkan arkadaşlar Allah'ın izniyle korkmayın bir şey olmaz. Bende bir kaç gün önce aynı şeyden şikayet ediyordum normale döndü çok şükür . Aile hekimimiz bayan bizim oda yeni doğum yapmış sayılır ben sıkıştığım zaman ona gidiyorum hemen . Benim kadın doğumcum erkek çok memnunum ama bazı duyguları erkekler anlayamayabiliyor . Aile hekimimize sordum dönem dönem hareketleri azalır normal dedi . Artık çocuklar çok akıllı anne karnında yediklerini bile seçmeye başlarlarmış . Beğenmediği bir şey olursa mideni bulandırır dikkat et dedi. Ve mesela doktorun bebişleri ( ikizmiş ) elektrik süpürgesini sevmezmiş , doğduklarındada sevmemişler . Ben hareketlerini hissedemediğim zaman çok aşırı yorulmuştum şimdi doktor öyle söyleyince fark ettim yorulduğum zaman pek hareket etmiyor . Benim oğlan babası gibi keyfine düşkün sürekli yatalım istiyor diyorum hatta . sizin bebişlerde öyledir belki hoşlanmadıkları şeyleri yapıyorsunuzdur .

vallahi bende anlamadım tamam çok hareket beklemiyorum ama vurduğunda sert vurması gerek sonuçta büyüdüler umarım herşey yolundadır çok sıkıntılıyım eimde tutturdu kendi doktorundan başka bi yere gitme diye içim sıkılıyo bugünde haftasonu iyi mi oofffff

vallahi canım yaklaşık iki haftadır hoşlanmadığı neyi yapabiliyor olabilirim ki herşey aynı :44: keyfini yerine getiremiyoruz bunların bir türlü :)

vallahi canım yaklaşık iki haftadır hoşlanmadığı neyi yapabiliyor olabilirim ki herşey aynı :44: keyfini yerine getiremiyoruz bunların bir türlü :)

Bence bizleri artık doğum stresi sarmaya başladı ve bundan etkileniyorlar gibi geliyor . :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…