Olabilir aslinda bide ben cok stresli çalışıyorum sikildim iyice tahammul edemiyorum onunda etkisi vardir belki
Kesinlikle vardır . Benim mesela bugün çok az hareket etti böyle belli belirsiz hatta ve sabah uyandığım andan itibaren hiç bir şey planladığım gibi gitmiyor, sinir harbi içindeyim resmen haliyle etkileniyor .
Kızlar kesinlikle yorgunlukla çok alakalı..gündüz işyerinde pek sesi çıkmıyor benimkinin ama akşam eve gelip uzandığım anda başlıyor hareketleri. Misafir için koşturursam susuyor, yemek-bulaşık vs uzarsa susuyor, biraz fazla yürüsem hiiiç sesi çıkmıyor. Ne zaman uzanarak tv izliyim, yatayım başlıyor gümbürdetmeye..yerim onun tekmeleyen ayakcıklarınıııı
Sakin olmamız lazım yoksa onlarxa dogunca huysuz olurlar
Evet inşallah huysuz olmazlar, huysuz bebek bakımı çok zor.
Doğum çantası hazırlayan oldu mu Temmuz annelerinden.
Kızlar benim oğlan çikolata yediğimde hemen başlıyor vurmaya sizlerin de oluyor mu ?
Hareketlerinin azlığından dolayı korkan arkadaşlar Allah'ın izniyle korkmayın bir şey olmaz. Bende bir kaç gün önce aynı şeyden şikayet ediyordum normale döndü çok şükür . Aile hekimimiz bayan bizim oda yeni doğum yapmış sayılır ben sıkıştığım zaman ona gidiyorum hemen . Benim kadın doğumcum erkek çok memnunum ama bazı duyguları erkekler anlayamayabiliyor . Aile hekimimize sordum dönem dönem hareketleri azalır normal dedi . Artık çocuklar çok akıllı anne karnında yediklerini bile seçmeye başlarlarmış . Beğenmediği bir şey olursa mideni bulandırır dikkat et dedi. Ve mesela doktorun bebişleri ( ikizmiş ) elektrik süpürgesini sevmezmiş , doğduklarındada sevmemişler . Ben hareketlerini hissedemediğim zaman çok aşırı yorulmuştum şimdi doktor öyle söyleyince fark ettim yorulduğum zaman pek hareket etmiyor . Benim oğlan babası gibi keyfine düşkün sürekli yatalım istiyor diyorum hatta .sizin bebişlerde öyledir belki hoşlanmadıkları şeyleri yapıyorsunuzdur .
Günaydın kızlar bir pazar ve ben yine çalışıyorum aaaahhh ahbizim yaramaz yine hareketsizlendi ne oluyor bu çocğa anlamıyorum hareketleri sertleşeceğine dahada yumuşaklaşıyor perşembe günü doktora gideceğim dua edin birşey çıkmasın çok endişeliiyim:18:
Cnm hic sknti ypma hareketi varsonucta arkasi fln donuktr yorulmusndur ondan bnce
vallahi bende anlamadım tamam çok hareket beklemiyorum ama vurduğunda sert vurması gerek sonuçta büyüdüler umarım herşey yolundadır çok sıkıntılıyım eimde tutturdu kendi doktorundan başka bi yere gitme diye içim sıkılıyo bugünde haftasonu iyi mi oofffff
Evet inşallah huysuz olmazlar, huysuz bebek bakımı çok zor.
Doğum çantası hazırlayan oldu mu Temmuz annelerinden.
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım benimde 2 gündür hiç keyfim yok oynadığında tşörtüm bile havalanıyodu ama 2 gündür öyle hafif ki zor hissediyorum sanki hiç kuvveti kalmamış gibi internetten baktım ama hiç böyle birşey bulamadım ya güçlenip kuvvetli olacağı yere neden böyle oldu acaba
cnm cvp için çok tsk ederim peki park yatağı alacağın yer neresi o dediğin yataktan orda varmıymış bide fiyatını yazarmısın sende bursadasın sanırım o yüzden gidip oraya bakayım biz park yatağı kraft 505 aldık akdem den ama orda bi tek yatak vardı onuda kadın tavsiye etmem dedi neyse aeol görüşmek üzere
Ayninseyi bende yasiyorum 3.4 gundur cok hafif oysa uatirmiyodu hareketleri nie boyle bilemiyorum zor hissediyorum
Yaa valla alistismistim böyle surekli balik gibi kayiyodu vuruyodu sert sert acitiyodu nerdeyse simdi cok hafif.mecbur oturup bazen dinlemeye calisiyorum elimleallah allah ne oldu bebişlerimize yaramazlar bizi anca korkutuyolar bi doğsunlar sağlıkla ozaman görürler ceza verecem emzirmeme cezası
artık olmuyor
Cnm begenmedikleri seyde mideni bulandirir demis ya acaba nekadarlik dogruluk payi var benim midem 7aydir bulaniyor hic gecmedi ve bazen bisiler yedigim zamanda bulaniyor ornegin cay ictigim zaman bulantim oluyor patates yedigim zaman bulantim oluyor acaba benim kiz sevmiyomuki onlari :) bide bebek hareketlerini bende sormustum yoruldugnda hic hissetmezsn hatta cok az hissedersn demisti dktrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?