2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Olabilir aslinda bide ben cok stresli çalışıyorum sikildim iyice tahammul edemiyorum onunda etkisi vardir belki

Kesinlikle vardır . Benim mesela bugün çok az hareket etti böyle belli belirsiz hatta ve sabah uyandığım andan itibaren hiç bir şey planladığım gibi gitmiyor, sinir harbi içindeyim resmen haliyle etkileniyor .

Kesinlikle vardır . Benim mesela bugün çok az hareket etti böyle belli belirsiz hatta ve sabah uyandığım andan itibaren hiç bir şey planladığım gibi gitmiyor, sinir harbi içindeyim resmen haliyle etkileniyor .

Sakin olmamız lazım yoksa onlarxa dogunca huysuz olurlar

Kızlar kesinlikle yorgunlukla çok alakalı..gündüz işyerinde pek sesi çıkmıyor benimkinin ama akşam eve gelip uzandığım anda başlıyor hareketleri. Misafir için koşturursam susuyor, yemek-bulaşık vs uzarsa susuyor, biraz fazla yürüsem hiiiç sesi çıkmıyor. Ne zaman uzanarak tv izliyim, yatayım başlıyor gümbürdetmeye..yerim onun tekmeleyen ayakcıklarınıııı

Hihihihi vallahi sert sert vurmasını özledim karnımın üstünden hareketlerini izlemeyi özledim

Evet inşallah huysuz olmazlar, huysuz bebek bakımı çok zor.
Doğum çantası hazırlayan oldu mu Temmuz annelerinden.

ben henüz hazırlayamadım doğum öncesi taşınma meselesi çıktı evi taşıyacağız bebişin herşeyi tamam ama daha kendime bir çöp bile almadım ne alsam nerden alsam ne lazım çok kararsızım açıkçası

Cnm begenmedikleri seyde mideni bulandirir demis ya acaba nekadarlik dogruluk payi var benim midem 7aydir bulaniyor hic gecmedi ve bazen bisiler yedigim zamanda bulaniyor ornegin cay ictigim zaman bulantim oluyor patates yedigim zaman bulantim oluyor acaba benim kiz sevmiyomuki onlari :) bide bebek hareketlerini bende sormustum yoruldugnda hic hissetmezsn hatta cok az hissedersn demisti dktrm

Cnm hic sknti ypma hareketi varsonucta arkasi fln donuktr yorulmusndur ondan bnce

yok canım okadar sıkma canını inşallah iyilerdir sonuçta güçsüzde olsa hareket ediyolar bu ara sütü fazla içmedim iştahım dada azalma oldu ben ona bağlıyorum biraz daha düzenli beslenelim bakalım,benim aslında yarın doktor günüm ama ben gitmeyi düşünmüyorum çok uzak hastane 110 km kadar ben oraya gidene kadar ölüyorum sanki inş.başka bi sıkıntı olmazsa mayıs ortasında gideyim diyorum.sen yarın bi git isterdsen senin 2 haftadır böyleymiş bizede haber ver canım

Evet inşallah huysuz olmazlar, huysuz bebek bakımı çok zor.
Doğum çantası hazırlayan oldu mu Temmuz annelerinden.

oğluşumun çantası hazır canım ama kendime hazırlıyamadım daha eksiklerim var onları bi çıkıp alabilirsem hazırlıyacam artık:)

Ayninseyi bende yasiyorum 3.4 gundur cok hafif oysa uatirmiyodu hareketleri nie boyle bilemiyorum zor hissediyorum

Evt xnm bende bursadayim daha almadim ama karar verdim yakinda alicam nasipse.ben Ayşen bebeden alcam izmir yolundakinde markasi massimoricco die bi marka pier cardin vardi ama estetik acidan daha hosuma gitti bu.yatagida nakit 80 tl dedi bastirilmis pamuktan ben onu alicam nasipse.

Ayninseyi bende yasiyorum 3.4 gundur cok hafif oysa uatirmiyodu hareketleri nie boyle bilemiyorum zor hissediyorum

allah allah ne oldu bebişlerimize yaramazlar bizi anca korkutuyolar bi doğsunlar sağlıkla ozaman görürler ceza verecem emzirmeme cezası

allah allah ne oldu bebişlerimize yaramazlar bizi anca korkutuyolar bi doğsunlar sağlıkla ozaman görürler ceza verecem emzirmeme cezası
Yaa valla alistismistim böyle surekli balik gibi kayiyodu vuruyodu sert sert acitiyodu nerdeyse simdi cok hafif.mecbur oturup bazen dinlemeye calisiyorum elimle

Bebekler artık büyüdüğü için hareket alanları çok daraldı.
Eskisi kadar fazla hareket edemezler son ayda.

Yok canım bütün gıda maddelerindede seçiyor anlamında söylemedi senin 7 aydır bulanıyorsa miden bir 2 ay daha bulanır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…