canım madecassolu kullanabiliriz yani hamilelikte ben yüzümede kullanmayı düşünüyorum lekelerim oluşmaya başladıda
Sağ tarafına yatıp bekledin mi biraz ? Çikolata ye ve sağ tarafına yat bakalım dene bi . Hem zaten korkma ya belki sırtını döndü onun için hissetmiyorsundur .
Aksatma bence kontrolünü ne olur ne olmaz persembe gününe randevum var bakalim duramazsam yarin gidicem sabredebilirsem persembe giderim ah bu yaramazlar sütü bende icemiyorum önceden icerdim hep ama hamile kaldigimdan beri icesim gelmiuor icemiyorum diyede peynir fln bol tuketiyorum acigi kapatayim diye ama ne kadar faydasi var bilmiyorumyok canım okadar sıkma canını inşallah iyilerdir sonuçta güçsüzde olsa hareket ediyolar bu ara sütü fazla içmedim iştahım dada azalma oldu ben ona bağlıyorum biraz daha düzenli beslenelim bakalım,benim aslında yarın doktor günüm ama ben gitmeyi düşünmüyorum çok uzak hastane 110 km kadar ben oraya gidene kadar ölüyorum sanki inş.başka bi sıkıntı olmazsa mayıs ortasında gideyim diyorum.sen yarın bi git isterdsen senin 2 haftadır böyleymiş bizede haber ver canım
Valla herseyi denedim yok anam yok bizimki yaklasik iki haftadir pek bir tembel ilk hareketlerine döndü hareketleri yaramazin perşembe kontrolüm var bakalim ne çıkacak
kızlar kaç kilo aldınız bakalım...ben şu an itibariyle 14:18:
Kızlar bebeklerin uzun süre tat alma duyusu yokmuş.Öyle ki 9 aylık oluncaya kadar durum böyle diyor uzmanlar.Ek gudaya başladıktan sonra bile yok bunu sevmedi bunu sevdi demek yanlış.ısrarla tekrar tekrar denemek gerekirmiş.Cnm begenmedikleri seyde mideni bulandirir demis ya acaba nekadarlik dogruluk payi var benim midem 7aydir bulaniyor hic gecmedi ve bazen bisiler yedigim zamanda bulaniyor ornegin cay ictigim zaman bulantim oluyor patates yedigim zaman bulantim oluyor acaba benim kiz sevmiyomuki onlari :) bide bebek hareketlerini bende sormustum yoruldugnda hic hissetmezsn hatta cok az hissedersn demisti dktrm
Iyi çıkar Allah'ın izniyle haber ver bizlere de sonucu.
kızlar kaç kilo aldınız bakalım...ben şu an itibariyle 14:18:
günaydın , iyi sabahlar yeni haftaya nezle, griple girdin umarım ilerlemez:2::2::2:
gunaydın kızlar....
bu haftasonu o kadar çok iş hallettikki anlatamam..
minik kızımın odasını boşalttık boyattık bgn son rütuşlar var artık mobilyaları bekliycez gelsede yerleştirsem kızımın cicilerini :)
selam canlarr,ben haftasonu tembel tembel oturdum,kitap okudum,prşembe tatil ya eşim cuma da izin alıp adıyamana mı gitsek diyo,bize yol görünüyo gibi,kurban bayramından beridir biyere gitmedik yol 2 saat 20 dk sürüyo sizce ne yapam ? :44:herkeze günaydın mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun hepimizede
bu c.tesi oğluşumu görcem o kadar çok özledim ki bir ay olduk görmeyeli o yüzden bu hafta biran önce bitsin istiyorum
herkeze günaydın mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun hepimizede
bu c.tesi oğluşumu görcem o kadar çok özledim ki bir ay olduk görmeyeli o yüzden bu hafta biran önce bitsin istiyorum
Günaydın canlar nasılsınız
günaydın , iyi sabahlar yeni haftaya nezle, griple girdin umarım ilerlemez:2::2::2:
gunaydın kızlar....
bu haftasonu o kadar çok iş hallettikki anlatamam..
minik kızımın odasını boşalttık boyattık bgn son rütuşlar var artık mobilyaları bekliycez gelsede yerleştirsem kızımın cicilerini :)
bizim hafta sonu baya hareketli geçti kız oğluşun halısını aldık sonunda zuzusunu da aldık birkaç da ufak alışverişlerini yaptık tabi benden mutlusu yoktu çok şükür çok güzel mutluluk bunlarselam canlarr,ben haftasonu tembel tembel oturdum,kitap okudum,prşembe tatil ya eşim cuma da izin alıp adıyamana mı gitsek diyo,bize yol görünüyo gibi,kurban bayramından beridir biyere gitmedik yol 2 saat 20 dk sürüyo sizce ne yapam ? :44:
Günaydın, inşallah güzel haberlerle dönersin Canım. Biz cumartesi günü gittik, çok şükür her şey yolunda. Avzem'im 1100 gr olmuş. Plesantamızda istenilen yere yaklaşmış, doktora erken doğum riski var mı? diye sordum sora sora sonunda erken yapacaksın diyor. Aaay ne bileyim aklımın bir köşesinde var hep ya bir de doğum için 2 saatlik yola gideceğimiz için panik oluyorum bazen. Az kaldı kızlar heyecanlanıyorum ben yaaa...
hayırlı olsun canım sağlıklı günlerde kullanın inşallah,evet gittiğim yerde kvler var,annemler de orda oturuyolar ama usulen görüşürüz sanırım,babamı ziyerete okula giderim belki,fazla da dışarı çıkacağımı sanmıyorum,aman görmesinler aman göz ederler diyerekten ben eve hapsolurum gibi geliyo bana da eşimi kıramıyom işte, kız kardeşlerim zaten orda değiller,arkadaşlarım da biri eğitimde biri ilçeye gidiş geliş yapıyo bana da pek seçenek kalmadıııbizim hafta sonu baya hareketli geçti kız oğluşun halısını aldık sonunda zuzusunu da aldık birkaç da ufak alışverişlerini yaptık tabi benden mutlusu yoktu çok şükür çok güzel mutluluk bunlar
canım bence gidebilirsin ya yol çok uzun değil değişiklik olur sana da gidicen yer ve kişiler seni mutlu edicekse git ama
selam canlarr,ben haftasonu tembel tembel oturdum,kitap okudum,prşembe tatil ya eşim cuma da izin alıp adıyamana mı gitsek diyo,bize yol görünüyo gibi,kurban bayramından beridir biyere gitmedik yol 2 saat 20 dk sürüyo sizce ne yapam ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?