- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
aynen canım,arabamız yok eğer alamazsak şu sıralar kurban bayramına kadar bi yere gidebileceğimizi sanmıyorum,dediğin gibi,herkes başka bişey söliycek bilyom,ben sırf şeklimle ilgili çok yorum yapıp moralimi bozuyolar diye yemekhaneye gitmekten vazgeçtim artık,başka biri de bişey derse bilmiom terslerim herhalde kimseyi nazlayamam walla,herkesin hamileliği başka diyom son zamanlar nappiiim,onlar da kaşınmasın,her halttan anlar olmuş herkes yaşam koçu mübarekgidecegin yerde canını sıkacak ve seni yoracak bi durum yoksa gidebilirsin. bu son gezmeler olalbilir belki önüzdeki kurbana kadarda bi yere çıkamayacağız. mesafede kısaymış. gidince farklı insanlar değişik yorumlar tavsiyeler, ögütlerede hazırlıklı ol.
günaydınlar herkese mtlu bir hafta diliyorum
geçmişi okuyamadım inş herkes ve tüm bebişler iyidir10 günlük pc yokluğum resmen 10 günümü bağladı hala toplanamadı ortalık kendim yapsam çoktasn bitirmiştim işleri arkadaşlara öğretiyorum ben anlatıp başlarında bekliyorum onlar yapıyo inanın kendim yapsam bu kadar yorulmam
veee sabah sabah çok fenayım önüme bakamıyorum dengem bozuluyor sanırım sağlıklı beslenmek bana yaramıyomide bulantısı mı desem,baş dönmesi mi,tansiyon düşüklüğümü şuan hepsinin karması bişey yaşıyorum kızımda tekme atmadı sabahtan beri korkmaya başladım geçmezse drye gidicem :26:
bende haberler böyle pek iç açıcı değil,drye gidecek lerden güzel haberler gelsin inş,alışveriş yapanlar iyi günlerde kullansınfırsat buldukça uğrucam hepinizi öpüyorum
akıllııımm hoşgeldin,sen iki gündür kendini bu kadar kasarsan tabi bebiş de durgunlaşır,artık havalar daha güzel,içini açacak şeyler yap bebemmmgünaydınlar herkese mtlu bir hafta diliyorum
geçmişi okuyamadım inş herkes ve tüm bebişler iyidir10 günlük pc yokluğum resmen 10 günümü bağladı hala toplanamadı ortalık kendim yapsam çoktasn bitirmiştim işleri arkadaşlara öğretiyorum ben anlatıp başlarında bekliyorum onlar yapıyo inanın kendim yapsam bu kadar yorulmam
veee sabah sabah çok fenayım önüme bakamıyorum dengem bozuluyor sanırım sağlıklı beslenmek bana yaramıyomide bulantısı mı desem,baş dönmesi mi,tansiyon düşüklüğümü şuan hepsinin karması bişey yaşıyorum kızımda tekme atmadı sabahtan beri korkmaya başladım geçmezse drye gidicem :26:
bende haberler böyle pek iç açıcı değil,drye gidecek lerden güzel haberler gelsin inş,alışveriş yapanlar iyi günlerde kullansınfırsat buldukça uğrucam hepinizi öpüyorum
aynen canım,arabamız yok eğer alamazsak şu sıralar kurban bayramına kadar bi yere gidebileceğimizi sanmıyorum,dediğin gibi,herkes başka bişey söliycek bilyom,ben sırf şeklimle ilgili çok yorum yapıp moralimi bozuyolar diye yemekhaneye gitmekten vazgeçtim artık,başka biri de bişey derse bilmiom terslerim herhalde kimseyi nazlayamam walla,herkesin hamileliği başka diyom son zamanlar nappiiim,onlar da kaşınmasın,her halttan anlar olmuş herkes yaşam koçu mübarek
canım günaydın aman dikkat et kendine bizim bu sıpalar bu aralar korkutuyo bizi bende geçen öyle oldum hiç hareket etmedi 2 gün boyunca kendini dinlemeye çalış bakalım ayaklarını falan uzatsan biraz tatlı bişeyler yesen belki hareketlenir
canım o başkasına iş gösterme yapılan işi kontrol etme en iğrenç şey zaten kendi yapsa insan hep doğruluğuna emin olucak hemde daha cabuk bitiricek ama napcan işte iş buda çok yorma kendini çok öptük sizi
maşallah bebişine de canım o erken doğum korkusu çoğu kişide var sanırım,içimde Allahım,bir an önce yani tövbe temmuz bir an önce gelsin diyom,artık uykular da sıkıntılı malum,Allah cümlemize kolaylık versin,bu arada bebişine bulduğunuz isim çok hoşuma gitti,baharda akan pınar gibi bişey sanırım,adıyla yaşasınGünaydın, inşallah güzel haberlerle dönersin Canım. Biz cumartesi günü gittik, çok şükür her şey yolunda. Avzem'im 1100 gr olmuş. Plesantamızda istenilen yere yaklaşmış, doktora erken doğum riski var mı? diye sordum sora sora sonunda erken yapacaksın diyor. Aaay ne bileyim aklımın bir köşesinde var hep ya bir de doğum için 2 saatlik yola gideceğimiz için panik oluyorum bazen. Az kaldı kızlar heyecanlanıyorum ben yaaa...
Günaydın canlar nasılsınız
günaydın , iyi sabahlar yeni haftaya nezle, griple girdin umarım ilerlemez:2::2::2:
gunaydın kızlar....
bu haftasonu o kadar çok iş hallettikki anlatamam..
minik kızımın odasını boşalttık boyattık bgn son rütuşlar var artık mobilyaları bekliycez gelsede yerleştirsem kızımın cicilerini :)
herkeze günaydın mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun hepimizede
bu c.tesi oğluşumu görcem o kadar çok özledim ki bir ay olduk görmeyeli o yüzden bu hafta biran önce bitsin istiyorum
selam canlarr,ben haftasonu tembel tembel oturdum,kitap okudum,prşembe tatil ya eşim cuma da izin alıp adıyamana mı gitsek diyo,bize yol görünüyo gibi,kurban bayramından beridir biyere gitmedik yol 2 saat 20 dk sürüyo sizce ne yapam ? :44:
aynen canım,arabamız yok eğer alamazsak şu sıralar kurban bayramına kadar bi yere gidebileceğimizi sanmıyorum,dediğin gibi,herkes başka bişey söliycek bilyom,ben sırf şeklimle ilgili çok yorum yapıp moralimi bozuyolar diye yemekhaneye gitmekten vazgeçtim artık,başka biri de bişey derse bilmiom terslerim herhalde kimseyi nazlayamam walla,herkesin hamileliği başka diyom son zamanlar nappiiim,onlar da kaşınmasın,her halttan anlar olmuş herkes yaşam koçu mübarek
bundan onra bişey diyen olursa kızımın totosunu ye diycem,yoksa kendiminkini mi desemmmm,asıl zor zamanlar şimdi başlıyo,bu kadar şiştiysen zor verirsin,burnun şöyle,yüzün böyle,normal doğum mu yapacan,sanki önceden bilinen bişeymiş gibi,doktorun kadın mı erkek mi diye bile soran var yani yuhhhh,nikahına alcak sanki,amannnn boş boş konuşuyolar da,kalp kırmamak için sölemiyom,ben hamileyken her işimi yapardım,yok biri karnımda biri kucağımda,şimdiki kadınlar şöyle,8-5 çalıştığımızı unutuyolar tabi,elbet herkesin hamileliği farklı ama millet çok biliyo,kv belim ağrıyo diyom yel girmiştir diyo yel ne yaaaa,sinir sıkışması var diyom,ayaklarım şişiyo diyom,nasıl kendilerine göre yorumlar yapıyolar görsen ayyy şiştimmmmay ayşe bir sana birde bana ne çok bahane bulan var demek ki çekemeyenemiz çok ohhh sefamız olsun çirkinde olsak,totomuzda büyüse hep böylemi kalıcaz boşverrr
aynen bilgem böylesi daha zor amir öğrensinler diyoda kimsenin üstüne iş almaya niyeti yok,önümüzde ay sonu istatislikleri var o iş hepten karışık bakalım nasıl yapacaklar :44:
eşimde geçen kendini kasma baktın zorluyo izin kalacak diye uğraşma 32 dolar dolmaz çık dedi bakalım artık kısmet
ne yazıkki 10.5 kg
hayır sadece kilo alsam iyi gittikçe daha çabuk sinirlenmeye başladım.Eskiden takmadığım şeyleri takar oldum.İnan herşey batar mı insana batıyormuş
2kilo 300 gr aldım ben
heee iş yapmamak diyosun yani,kv evinde de öle yan yatacak değilim de,en azından yemeğim önüme gelir,bir iki insan görürükkkGünaydınnnnn :):)
Günaydın, geçmiş olsun canım...
Günaydın, ohh ne güzel bitmiş nerdeyse her şey, güzel günlerde sağlıkla kullanır inşallah minik kızınız :)
Günaydın bilgecim, iyi dayandın bu sefer süpersin :) çooook güzel haberler alcaz inş haftasonu :)
Ben 2 hafta önce 7 saatlik yola gittim, 4 saatten sonra rahatsız olmaya başladım, sık sık mola verdik ama kar etmedi çok..sizin yolkısaymış yoldandolayı sorun olmaz bir risk yoksa :)
Günaydın canım, Allah kolaylık versin az kaldı ama :) son dönemde olabiliyor diye okumuştum bi yerde, fazla yorgunluk kalabalık sıcak vs baygınlık hissine durumuna yol açabilir diyodu...sen tatlı bişiler ye oturup sakin bir yere rahatla, kuzcen başkar kıpraşmaya inşalkah :)
Ayşem elin ağzı torba değil büzemiyon, keşke yapabilsek herkes büzük ağızla dolaşır :) eğer sana tatil olcaksa milleti boşver, keyif sür azcık, çoooooooook rahat oluyo hiçbir iş yapmamak :) milleti de salla gitsin ne derlerse desinler, he de geç :)
heee iş yapmamak diyosun yani,kv evinde de öle yan yatacak değilim de,en azından yemeğim önüme gelir,bir iki insan görürükkk
günaydın kızz senı sormalııGünaydın canlar nasılsınız
gunaydııınn ....günaydın , iyi sabahlar yeni haftaya nezle, griple girdin umarım ilerlemez:2::2::2:
gunaydın kızlar....
bu haftasonu o kadar çok iş hallettikki anlatamam..
minik kızımın odasını boşalttık boyattık bgn son rütuşlar var artık mobilyaları bekliycez gelsede yerleştirsem kızımın cicilerini :)
gunaydın cnm sağlıkla kullansın minik prenses
oyy bilgem gunaydın tatlım ohhh ne guzel sen bu c.tesi gıt bnde haftaya cuma inş gıdıcemherkeze günaydın mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun hepimizede
bu c.tesi oğluşumu görcem o kadar çok özledim ki bir ay olduk görmeyeli o yüzden bu hafta biran önce bitsin istiyorum
Gunaydin kizlaaar.
Nasilsinizz
Ben iki gecedir bacagima giren krampla uyaniyorum ya, dun de nefes alamadim gogsume dayandi sanki sipa, artik iyice agirlasiyorum galibaaaayy su 17 mayis gelsin bii, o kontrolden sonra artik 10gunde bir gitcemm, cok heycanliiiii
günaydın güzel anneler ve bebekler
2kilo 300 gr aldım ben
sevgim nasıl olsun canım sancın varmı hala geçmiştir umarımgünaydın kızz senı sormalıı
gunaydııınn ....
oyy bilgem gunaydın tatlım ohhh ne guzel sen bu c.tesi gıt bnde haftaya cuma inş gıdıcem
gunaydın cnm hoşgeldin kız kasma kendını o kadar bak bebiş de yorulmustur senle bırlıkte artık egrılıp dogrulamıyoz nefes almak desen zar zor ..noldu sana boyle dıkkat et kendıne cnm helekı su zamanlar bizde oğluşla sizi öpüyoz
gunaydın cnm uykusuz geceler basladı artık bızdede aynı durum...17 mayıs gelsın zaten ondan sonra ne kalıyor kızz masaallh sizee..vallahi gun gectıkce heycanda tavan yapıyo sağlıkla alalım inş
gunaydın cnm
e öle diyosanız öledirrrr,e gideyim de hanımlık satayım biraz nazlanammmKizz milleti ne takcan, ben olsam giderim vallahatta dun tutturdum ben anneme gitcem diye, 6saatlik yol benimki de tabiiki izin vermedi su ayda bi de yalniz gitmeme.
Oturdum totomun ustunefirsatin varken git degisiklik olur
sağol bebemmm hoşgeldin nasılsınngünaydın kızz senı sormalıı
günaydın kızz senı sormalıı
gunaydııınn ....
oyy bilgem gunaydın tatlım ohhh ne guzel sen bu c.tesi gıt bnde haftaya cuma inş gıdıcem
gunaydın cnm hoşgeldin kız kasma kendını o kadar bak bebiş de yorulmustur senle bırlıkte artık egrılıp dogrulamıyoz nefes almak desen zar zor ..noldu sana boyle dıkkat et kendıne cnm helekı su zamanlar bizde oğluşla sizi öpüyoz
gunaydın cnm uykusuz geceler basladı artık bızdede aynı durum...17 mayıs gelsın zaten ondan sonra ne kalıyor kızz masaallh sizee..vallahi gun gectıkce heycanda tavan yapıyo sağlıkla alalım inş
gunaydın cnm
e öle diyosanız öledirrrr,e gideyim de hanımlık satayım biraz nazlanammm
sağol bebemmm hoşgeldin nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?