Evet Canım kaynak, pınar, anlamlarında bir isim. Babamızın tercihi zemzem suyu anlamına da geliyor. İnşallah su kadar temiz, berrak, duru bir yaşamı olur kızımın. Herkesin bebişi sağlıklı, huzurlu doğsun yaşasın inşallah...maşallah bebişine de canım o erken doğum korkusu çoğu kişide var sanırım,içimde Allahım,bir an önce yani tövbe temmuz bir an önce gelsin diyom,artık uykular da sıkıntılı malum,Allah cümlemize kolaylık versin,bu arada bebişine bulduğunuz isim çok hoşuma gitti,baharda akan pınar gibi bişey sanırım,adıyla yaşasın
Git git bi daha firsatin olmazz yap nazini, asiri hamileyim ben deben oyle diyomm cok asiri hamileyimmm, asirinin asirisiiiii
kız sizin ağzınız bal yesin,cnm yolun saatı pek uzun degıl eee kendınde iyiysen gıt derım ben ayşeeeemm öyle milletın dediğinede bakma boşver zaten varya nefret ettim yani oylelerınden...hem ben sana ne demiştim aylar once hatırlıyo musun faceden baktıydım vallah sen eşinden daha guzelsın boşver şimdi hamilesin işte şimdi dahaaaaa da guzelsın kızz döverim senigıtmek ıstıyorsan takma kımsyeyı herkes kendi şekline baksın bn hamileyım Allah ın bana verdiği bi lütuf bu ..boşveerrr salllaaa
kız sizin ağzınız bal yesin,yaw iyi ki bura var yaaa,bu morali,desteği,aklı para versek alamayız
sevgim nasıl olsun canım sancın varmı hala geçmiştir umarım
valla nasıl özledim oğluşumu anlatamam 1 ay oldu ya yeter gari göreyim oğlumu ya
e öle diyosanız öledirrrr,e gideyim de hanımlık satayım biraz nazlanammm
sağol bebemmm hoşgeldin nasılsınn
Valla sevgi yaa cok az kaldiii. Haziran 1dedi mi her kipirtiya doguruyom derim ben heecok merakliyim dogurmaya
Masallahh prenseseeehepinize günaydın kızlarrr. mutlu bir hafta olsun inşallah hepimize.
biz cumartesi kontroldeydik. benim güzel kızım Beren büyümüş :) 31 haftalık 42 cm 1770 gr :) tosunum benim
cnm ıyıyım c.tesi 5 te cıktım izin aldım bnde hala karnımın altından devam edıyor ama oyle kotu degılım egıldıkce karnım acıyo o yuzden dr a gıtmedım bakalım cok kotu olursam once arar sorarım >Rabbım korusun onları inş..
kızz ozlenmezmı bnde cok ozledım ama daha 2 haftam var gormeme hofff ama renkllıye gıorcem ya bn bakalım daha net gotrucem nasıl olmus acaba sıpam ..sende gıt bı gor kılosunu boyunu sor unutma bak aklındakı soruları yaz bı kenara :44::44:
iyi işte tatlımm aynııııı
he yaa ne meraklısın kız sen valla cnm hayırlısıyla bi alalım kucaklarımıza da ondan sonra bakalım noluyo halimiz ...hazıran 1 dedı mı zaten senın bişey kalmıyo bıttı sayılır kızz sonra bi bakmışsın hooop kucagında minik bir kurbiş
wayyyş senın oğzin de bal yesin conim benim hamişlerin kralıçası :82::82:kız sizin ağzınız bal yesin,yaw iyi ki bura var yaaa,bu morali,desteği,aklı para versek alamayız
Damdan dusenin halinden damdan dusen anlarmiss
Masallahh prenseseeebas asagi donmus muydu aylincim
Ayy insallah kizz, pitir pitir doguralim siraylaa
wayyyş senın oğzin de bal yesin conim benim hamişlerin kralıçası :82::82:
ahahahabu iyiydi şekerim
yok canımmm poposunun üzerinde oturuyordu hanımefendi. doktor şimdilik ters duruyor ama daha var dedi. inşallah döner. sezeryan istemiyorum hiççç
Benimki de donmedi yaa, hep normal istiyordum ama hayirlisi artik. Doktor da tamamen keyfine kalmis, donmeyebilir dedi
cnm ıyıyım c.tesi 5 te cıktım izin aldım bnde hala karnımın altından devam edıyor ama oyle kotu degılım egıldıkce karnım acıyo o yuzden dr a gıtmedım bakalım cok kotu olursam once arar sorarım >Rabbım korusun onları inş..
kızz ozlenmezmı bnde cok ozledım ama daha 2 haftam var gormeme hofff ama renkllıye gıorcem ya bn bakalım daha net gotrucem nasıl olmus acaba sıpam ..sende gıt bı gor kılosunu boyunu sor unutma bak aklındakı soruları yaz bı kenara :44::44:
iyi işte tatlımm aynııııı
he yaa ne meraklısın kız sen valla cnm hayırlısıyla bi alalım kucaklarımıza da ondan sonra bakalım noluyo halimiz ...hazıran 1 dedı mı zaten senın bişey kalmıyo bıttı sayılır kızz sonra bi bakmışsın hooop kucagında minik bir kurbiş
hepinize günaydın kızlarrr. mutlu bir hafta olsun inşallah hepimize.
biz cumartesi kontroldeydik. benim güzel kızım Beren büyümüş :) 31 haftalık 42 cm 1770 gr :) tosunum benim
heheeeDamdan dusenin halinden damdan dusen anlarmiss
way maşallah,eeee artık zaman ilerliyo,biz de vuslata doğru gidyoz inşallahhhhepinize günaydın kızlarrr. mutlu bir hafta olsun inşallah hepimize.
kız öperim seni,sorcam da bileedim sen o meselyi naptın indirdin mi yelkenleriwayyyş senın oğzin de bal yesin conim benim hamişlerin kralıçası :82::82:
ahahahabu iyiydi şekerim
heheee
way maşallah,eeee artık zaman ilerliyo,biz de vuslata doğru gidyoz inşallahhh
kız öperim seni,sorcam da bileedim sen o meselyi naptın indirdin mi yelkenleri
canım hoşgeldin bende sana bakınıyodum ctsi naptınız acaba diye maşallahberen hanıma kilosu falan ne güzel boyuda baya uzamış kız çok az kaldı çok Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
evet canım zaman akıp gidiyor :)
amin bilgecimmm dediğin gibi çok az kaldı ya . düşündükçe heyecanlanıyorum :) doğum iznini ne yapacaksın sen. benim doktor uzatma işini pek önermiyor ya. aklım karıştı. 32. haftada ayrıl bence diyor. 15 mayısta izni hakkediyormuşum. karar verip işyerine bildirmem lazım. ne yapıcam hiç bilmiyorum.
canım benim dr rapor için 33 haftada karar vercez dedi aksi bir durum yoksa özelliklede sen kendi iyi hisseder çalışmak istersen raporunu 37. haftaya kadar uzatırız dedi bizi biliyosun kredilerimiz var doğumdan sonrada büyük ihtimal çalışıcam en azından 1 yıl gibi bir süre çalışmam lazım o yüzden doğum sonrası çok önemli bizim için benim oğluşa bakıcak kimse yok bi kv var onuda ne baksın istiyorum nede kv bakarım diyo aksi bi durum olmazsa ben raporu uzattırcam bizimde sanırım 19 mayıs gibi rapor almamız lazım
iyi yapmışsın c.tesi erken çıkmakla dikkat et kendine ayağının altına bişey koy kaldır ayaklarını yanlızsın nasıl olsa iş yerinde rahat otur dik oturma
kız doktora giderken onu sorcam bunu sorcam aklımda bir sürü şey oluyo giriyozz dr a ilk sorusu zaten nasıl geçiyo sıkıntı şikayetin varmı vs. soruyo yok diyorum aklıma bişey gelmiyo biran önce ultrasyona alsın istiyorum sonrada oğluşu gördüm heycanıyla unutuyorum eşimi tembihliyorum bak bunları sorcaz ben unuturasm sen hatırlat diyorum ben leyla eşim benden leyla unutuyoz en çok merak ettiğimde tabi öncelik sağlık sonrada kilosu bu ay pek düzgün beslenemedim o yüzden korkuyom ya oğluş zayıfsa diye
kız dün oğluşumun halısını aldık zuzusunu aldık çok mutluyuz az bişeycik eksiğimiz kaldı Allah ın izniyle onlarıda tamamladıkmıydı gelsin paşalar
heheee
way maşallah,eeee artık zaman ilerliyo,biz de vuslata doğru gidyoz inşallahhh
kız öperim seni,sorcam da bileedim sen o meselyi naptın indirdin mi yelkenleri
hepinize günaydın kızlarrr. mutlu bir hafta olsun inşallah hepimize.
Amaaannn sewgicanım konuşmayıp napcaz kiii,geçen kızlardan biri yazmış bizim kibar feyzolar anneler gününde bişey alırlar mı acaba diye,belki de sana kendini affettircek bişeyler yaparrruwww yeaaa bende seni opt seker oğluşumda kızını opüyo bak haa şşşşşiii bilge duymasıno meseleye gelınce kız c.tesi gunu gece falan cok ılgılendı benımle kociş bnde dayanamadım barı konuşayım dedımsonra uuff sevgi nıye konustun dıye kendıme kızdım ama olan olmustu artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?