hepinize günaydın kızlarrr. mutlu bir hafta olsun inşallah hepimize.
biz cumartesi kontroldeydik. benim güzel kızım Beren büyümüş :) 31 haftalık 42 cm 1770 gr :) tosunum benim
oğluşum halısı ve zuzusuda hazır
Eki Görüntüle 1090772
zuzunun üstüne adımız sığmadı rüz yazabildik
Eki Görüntüle 1090773 Eki Görüntüle 1090774
Eki Görüntüle 1090775
uğur böceğini karnıma koyduğumda oğluş resmen tepki gösterdi bözeği tekmelemeye başladı inanamadım
Amaaannn sewgicanım konuşmayıp napcaz kiii,geçen kızlardan biri yazmış bizim kibar feyzolar anneler gününde bişey alırlar mı acaba diye,belki de sana kendini affettircek bişeyler yaparrr
oğluşum halısı ve zuzusuda hazır
Eki Görüntüle 1090772
Eki Görüntüle 1090775
uğur böceğini karnıma koyduğumda oğluş resmen tepki gösterdi bözeği tekmelemeye başladı inanamadım
canım benim ya çok teşekkür ederiz. benim göbiş baya bi büyüdü sanırım annem sanki 9 aylık gibi oldun diyo anneminde hamileliğinde 7. aydan sonra karnı çok büyümüş benimde öyle oldu biranda büyüdü sankiHaliniz da zuzunuz da cok guzel bilgecim ama ben en cok oglusunla seni begendimmmmasallahhh
ayyy kızzz masallahhalınız zuzunuz sen ve paşaaaaa süpersınız supperrr kııızzz cok tatlısınız ..
canım benim ya çok teşekkür ederiz. benim göbiş baya bi büyüdü sanırım annem sanki 9 aylık gibi oldun diyo anneminde hamileliğinde 7. aydan sonra karnı çok büyümüş benimde öyle oldu biranda büyüdü sanki
hadi sizde ekleyin resimde bizde sizleri görelim ne kadar büyümüşünüz
ayyy kızzz masallahhalınız zuzunuz sen ve paşaaaaa süpersınız supperrr kııızzz cok tatlısınız ..
Sevgii bi tane de sen koy foto, oglusunla seni de gorelimm
Gormemisim ben yaa, oglusunu hatrliyorum da seni hatrlamiyorumkız daha yenikoydum ya gormedı mıydın seeennn du bı bakem
Selam güzel hatunlar umarım herkes iyidir..
Sezeryan olacak arkadaşlar, 29 haftalık olupta dr u doğum için gün veren varmı.. Ben geçen hafta sordum 24 haziran dedi de bana çok erken gibi geldi normal doğum 10 temmuz görünüyor ya bunlar çokmu erken doğutturuyor acep :) kafam karıştı birde 28 haziranda yeğenimin sünnet düğünü var
:(((((...
Bu da bizim bi kac gun onceki fotomuz
Kizlar karnim asagi indi gibi geliyo oyle mi sizce de:44:
ayy cnm masallah sızedeoyyş paşanın rahatı keyfı yerınde baksana bana asagıda gıbı gelmedı ama
Buyudukce ben oyle hissediyorum demekkisagol canimm. Sizi de bekliyoruz hadi buyrun
Selam güzel hatunlar umarım herkes iyidir..
Sezeryan olacak arkadaşlar, 29 haftalık olupta dr u doğum için gün veren varmı.. Ben geçen hafta sordum 24 haziran dedi de bana çok erken gibi geldi normal doğum 10 temmuz görünüyor ya bunlar çokmu erken doğutturuyor acep :) kafam karıştı birde 28 haziranda yeğenimin sünnet düğünü var
:(((((...
hay Allahım ya zuzu diyo ben de kuzu figürlü bir ev eşyası sandım kafaya bak,hayırlı olsun canım benim Allah kabul etsin,bu arada göbüş 10 numara maşallah,biz içerde alıştık sıpalara bakalım çıktıklarında ne hissetcezoğluşum halısı ve zuzusuda hazır
Eki Görüntüle 1090772
Eki Görüntüle 1090775
canım benim,şöyle el iyisi evdelisi olmuyolar mı ıslatıp sopayla dövesi geliyo insanın,bence kızdırmak için yapmıştır,eğer görümce için de bu organizasyonu alletcek kimse yoksa o üstlenmitir bence...ben de gebeliğin başlarında doğum hediyesi dediydim,o da söleyince kıymeti kalmaz diyo sölemesen alırdım diyo çakal,mayısta da anneler günü var,6 mayıusta nişan ,20 sinde de evlilik yıldönümü bakalım,birleştiririm olur biter diyo pratik zekalı,kızlardan biri şeyin birini alırlar yazmış çok güldümmm,kız çözmüş olayıaynen ayşem napim başka kiii...kız tamda konunu üstüne bastın bizde bu konular ustune tartışmıştık gecen hafta pazar gunu görümcemın dogum gunuydu eşim pasta aldı dışarda kutladık bide nasıl ozenıyor bi gorsen sonra ablasının arkasında süpriiizz dıyerekten geldi kutladı o kadar zoruma gıtmıstı kı anlataman cunku benım dogum gunumde bana ne demişti biliyomusun boyle gunle bana saçma geliyor demişti kızz kalbım cok kırırldı ablasının dogum gununu kutlamasını degıl bana oyle bişey dedği için canım acıdı bide o kladar özendi e be aptal herif bn neyım burda aslındsa hala kızgınım bakalım 5 hazıran evlılık yıldonumumuz merakla beklıyorum yaaa büyle işte cnm
olabılır cnm bnde oyle hıssedıyorum arada ...ben yarın koysaaaamm olmaz mı kiii şimdi cekemedim cunku burda yarın sözzz olaarr
hay Allahım ya zuzu diyo ben de kuzu figürlü bir ev eşyası sandım kafaya bak,hayırlı olsun canım benim Allah kabul etsin,bu arada göbüş 10 numara maşallah,biz içerde alıştık sıpalara bakalım çıktıklarında ne hissetcez
canım benim,şöyle el iyisi evdelisi olmuyolar mı ıslatıp sopayla dövesi geliyo insanın,bence kızdırmak için yapmıştır,eğer görümce için de bu organizasyonu alletcek kimse yoksa o üstlenmitir bence...ben de gebeliğin başlarında doğum hediyesi dediydim,o da söleyince kıymeti kalmaz diyo sölemesen alırdım diyo çakal,mayısta da anneler günü var,6 mayıusta nişan ,20 sinde de evlilik yıldönümü bakalım,birleştiririm olur biter diyo pratik zekalı,kızlardan biri şeyin birini alırlar yazmış çok güldümmm,kız çözmüş olayı
Tamam yarinin sozunu aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?