2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
oğluşum halısı ve zuzusuda hazır

zuzunun üstüne adımız sığmadı rüz yazabildik

uğur böceğini karnıma koyduğumda oğluş resmen tepki gösterdi bözeği tekmelemeye başladı inanamadım

hepinize günaydın kızlarrr. mutlu bir hafta olsun inşallah hepimize.
biz cumartesi kontroldeydik. benim güzel kızım Beren büyümüş :) 31 haftalık 42 cm 1770 gr :) tosunum benim

Massallah cnm ya allah hayirlisyla kucagimiza almayi nasip etsin..ne guzel 30lu haftalara girmissin bende heycanla brkliyorm daha 27+0im bugun

Amaaannn sewgicanım konuşmayıp napcaz kiii,geçen kızlardan biri yazmış bizim kibar feyzolar anneler gününde bişey alırlar mı acaba diye,belki de sana kendini affettircek bişeyler yaparrr

aynen ayşem napim başka kiii...kız tamda konunu üstüne bastın bizde bu konular ustune tartışmıştık gecen hafta pazar gunu görümcemın dogum gunuydu eşim pasta aldı dışarda kutladık bide nasıl ozenıyor bi gorsen sonra ablasının arkasında süpriiizz dıyerekten geldi kutladı o kadar zoruma gıtmıstı kı anlataman cunku benım dogum gunumde bana ne demişti biliyomusun boyle gunle bana saçma geliyor demişti kızz kalbım cok kırırldı ablasının dogum gununu kutlamasını degıl bana oyle bişey dedği için canım acıdı bide o kladar özendi e be aptal herif bn neyım burda aslındsa hala kızgınım bakalım 5 hazıran evlılık yıldonumumuz merakla beklıyorum yaaa büyle işte cnm

Haliniz da zuzunuz da cok guzel bilgecim ama ben en cok oglusunla seni begendimmm masallahhh
canım benim ya çok teşekkür ederiz. benim göbiş baya bi büyüdü sanırım annem sanki 9 aylık gibi oldun diyo anneminde hamileliğinde 7. aydan sonra karnı çok büyümüş benimde öyle oldu biranda büyüdü sanki
hadi sizde ekleyin resimde bizde sizleri görelim ne kadar büyümüşünüz

Bana da hep oyle geliyo yaa birden sisiyoruz durup durup. artik kisitlandi hareketler iyicee

Selam güzel hatunlar umarım herkes iyidir..

Sezeryan olacak arkadaşlar, 29 haftalık olupta dr u doğum için gün veren varmı.. Ben geçen hafta sordum 24 haziran dedi de bana çok erken gibi geldi normal doğum 10 temmuz görünüyor ya bunlar çokmu erken doğutturuyor acep :) kafam karıştı birde 28 haziranda yeğenimin sünnet düğünü var
:(((((...

Bu da bizim bi kac gun onceki fotomuz

Kizlar karnim asagi indi gibi geliyo oyle mi sizce de:44:

Eklentiler

• $IMG_20140428_105401.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 54
kız daha yenikoydum ya gormedı mıydın seeennn du bı bakem
Gormemisim ben yaa, oglusunu hatrliyorum da seni hatrlamiyorum

Bana da erken gibi geldi 24u. Doktorum sezeryan olursan 39.haftada aliriz dedi, daha once almiyorum dedi ama senin 37 falan oluyo sanirimm. Bilemedim canim tekrar bi konus doktorunla:44:

Benim dr um daha doğumun bahsini açmadı,33+2 de kontrolümüz var o gün doğumu konuşcaz tarihi kesinleştirxez dedi...

hay Allahım ya zuzu diyo ben de kuzu figürlü bir ev eşyası sandım kafaya bak,hayırlı olsun canım benim Allah kabul etsin,bu arada göbüş 10 numara maşallah,biz içerde alıştık sıpalara bakalım çıktıklarında ne hissetcez

canım benim,şöyle el iyisi evdelisi olmuyolar mı ıslatıp sopayla dövesi geliyo insanın,bence kızdırmak için yapmıştır,eğer görümce için de bu organizasyonu alletcek kimse yoksa o üstlenmitir bence...ben de gebeliğin başlarında doğum hediyesi dediydim,o da söleyince kıymeti kalmaz diyo sölemesen alırdım diyo çakal,mayısta da anneler günü var,6 mayıusta nişan ,20 sinde de evlilik yıldönümü bakalım,birleştiririm olur biter diyo pratik zekalı,kızlardan biri şeyin birini alırlar yazmış çok güldümmm,kız çözmüş olayı

yok sekerım zaten kızı hatırlattı dogum gunu diye hatta bn dedım guzel bı pasta alalım hedıye falan alalım dıye bısuru fotolarını cektım bn benım öküze kızıyorum işte ya sanki ne var ufak bişey yapsalar ya hakkaten bu erkeklerın istısnalar harıc cogu ökuzcuk ıyyyyy....ooo mayıs hee senın kocanda mayıs ayının sonunda hepsını bırden toptancı gibi ayın sonunda sana al der
Tamam yarinin sozunu aldik

okey seker akşam cekcem senın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…