oyyy maşallahBu da bizim bi kac gun onceki fotomuz
Kizlar karnim asagi indi gibi geliyo oyle mi sizce de:44:
amin canım sağolasın oğluşumuza 2 adağımız vardı birini 3 aylıkken yaptık bide doğumda eşimin adağı vardı dün bakmaya gittik beğendik aldık 2 ay beklicek aldığımız yerde erken oldu biraz ama olsun oda aklımızdan çıkmış oldu inş. o günleride görürrüz sağlıcaklahay Allahım ya zuzu diyo ben de kuzu figürlü bir ev eşyası sandım kafaya bak,hayırlı olsun canım benim Allah kabul etsin,bu arada göbüş 10 numara maşallah,biz içerde alıştık sıpalara bakalım çıktıklarında ne hissetcez
canım benim,şöyle el iyisi evdelisi olmuyolar mı ıslatıp sopayla dövesi geliyo insanın,bence kızdırmak için yapmıştır,eğer görümce için de bu organizasyonu alletcek kimse yoksa o üstlenmitir bence...ben de gebeliğin başlarında doğum hediyesi dediydim,o da söleyince kıymeti kalmaz diyo sölemesen alırdım diyo çakal,mayısta da anneler günü var,6 mayıusta nişan ,20 sinde de evlilik yıldönümü bakalım,birleştiririm olur biter diyo pratik zekalı,kızlardan biri şeyin birini alırlar yazmış çok güldümmm,kız çözmüş olayı
Amaaan maşallah kız herkese söyleme kilosunu. Biz haftamızla uyumlu gidiyoruz şimdilik...
Selam güzel hatunlar umarım herkes iyidir..
Sezeryan olacak arkadaşlar, 29 haftalık olupta dr u doğum için gün veren varmı.. Ben geçen hafta sordum 24 haziran dedi de bana çok erken gibi geldi normal doğum 10 temmuz görünüyor ya bunlar çokmu erken doğutturuyor acep :) kafam karıştı birde 28 haziranda yeğenimin sünnet düğünü var
:(((((...
Massallah cnm ya allah hayirlisyla kucagimiza almayi nasip etsin..ne guzel 30lu haftalara girmissin bende heycanla brkliyorm daha 27+0im bugun
oyyy maşallahpek güzelsiniz siz yahuuu
amin canım sağolasın oğluşumuza 2 adağımız vardı birini 3 aylıkken yaptık bide doğumda eşimin adağı vardı dün bakmaya gittik beğendik aldık 2 ay beklicek aldığımız yerde erken oldu biraz ama olsun oda aklımızdan çıkmış oldu inş. o günleride görürrüz sağlıcakla
oğluşum halısı ve zuzusuda hazır
Eki Görüntüle 1090772
zuzunun üstüne adımız sığmadı rüz yazabildik
Eki Görüntüle 1090773 Eki Görüntüle 1090774
Eki Görüntüle 1090775
uğur böceğini karnıma koyduğumda oğluş resmen tepki gösterdi bözeği tekmelemeye başladı inanamadım
Hepimiz de paylaşıyoruz, bizim forumda öyle art niyetli birisinin olduğunu da sanmıyorum. Büyüsünler bebişlerimiz de bir an önce kavuşalım. Maşaallah diyelim de nazarlardan uzak olsunlar.valla içim temiz olduğundan paylaşıyorum boyunu da kilosunuda canım. varsa art niyetli dönsün dolaşsın kendisini bulsun ne diyeyim :) :) :)
Benim karnimda aynen böyleee cok küçük sanki bide aşağıdaBu da bizim bi kac gun onceki fotomuz
sevgicim zuzumuz çok uyguna geldi bu sefer geçen 3 aylıkken ki adaklığımızı 450 ye almıştık bu sefer 375 e aldıkbilgecim ne kadar a aldınız sorması ayıp bizde kesicez nasipse hem bebek hemde servis aldık ya onun adına adak değilde bizimkisi kan dokulsun yardım olsun amaclı şimdiden almak daha uygun sanki:44::44:
maşallah canım :) kuzunuz- halınız ve göbüşün pek tatlı :)
sevgicim zuzumuz çok uyguna geldi bu sefer geçen 3 aylıkken ki adaklığımızı 450 ye almıştık bu sefer 375 e aldık
ama şöle yıllardır aynı yerden alıyoruz biz tanıdık yani bide hep dediği rakama tmm dedik şimdiye kadar benim eşim sağolsun adak adamayı çok sever kurban bayramlarıda hesaba katarsak her sene 3 4 hayvan kesiyoruz desem abartmam hiç pazarlık yapmazdık adam olcak fiyatı sölerdi bize hep bu zuzumuza 400 dedi 50 tl de 2 ay bakım parası istedi bu sefer ben pazarlık yaptık hayvanı 2 ay sonra alırken 2 tane daha kurban için alcaz falan dedim 375 en son anlaştık 125 kapora verdik 250 alırken vercez nasip olursa
ben nie resim göremiom kıslar yawmaşallah cnm Allah gani gani kabul etsin inşallah :))) bizde 350 ye bulduk bakalım onu alıcaz nasipse ..eşine helal olsun zaten boyle durumlarda bu gibi şeyleri düşünmek hak tarafından da buyuk sevap acıkcası bn mutlu oluyorum sahsen...Allah ım kabul etsın inş kurbanlarımızı
maşallah cnm Allah gani gani kabul etsin inşallah :))) bizde 350 ye bulduk bakalım onu alıcaz nasipse ..eşine helal olsun zaten boyle durumlarda bu gibi şeyleri düşünmek hak tarafından da buyuk sevap acıkcası bn mutlu oluyorum sahsen...Allah ım kabul etsın inş kurbanlarımızı
Hepimiz de paylaşıyoruz, bizim forumda öyle art niyetli birisinin olduğunu da sanmıyorum. Büyüsünler bebişlerimiz de bir an önce kavuşalım. Maşaallah diyelim de nazarlardan uzak olsunlar.
telden mıo gırıyon cnm bnde bılmıyortum kiiben nie resim göremiom kıslar yaw
Amin canım inş. Rabbim hepimizinkini kabul etsin ben adak adamaktan korkarım durum olmaz yerine getiremezsek diye ama eşim hiç düşünmez oğluşun adağını daha evlenmeden adamıştı Rabbim evlat nasip etsin her evladıma kurban kescem demişti
kız benim annemde 2 yıl 3 ay sonra hamile kalmış hamile kalmadan önceki ay adak adamış sonra bana hamile kalmış bizde oğluşu 2 yıl 3 ay bekledik hamile kalmadan önce de annemin bana adak adadığı yere gittik bende adakta bulundum ve bir ay sonra hamile kaldım herşey Allah tan tabi ki ama böyle bişey yaşadık hamile kalayım 3. ayında kurban kescem demişti Allah a bin şükür adağımızı yerine getirdik Rabbim inş. müsade eder eşimin doğum adağınıda kesmeyi gösterir bizlere
kızlarrrrrrrrrr nektar naptı doğurdu mu? Haber alan var mı? Onu ayrıca çok merak ediyorum. Geçen rüyamda doğurmuştu. Ay diyorum o doğurduysa sıra bizlerede geliyorrrr. İnşallah doğmamışlardır sıcacık içerde büyürler daha uzunnnn bir süree.. öptüm herkesiiiiiiiiiii
canım maşallah aşağıda gibi değil de sen fazla şişmemişsin gibi demek daha doğru,benimkisi wwuuhuuuuuBu da bizim bi kac gun onceki fotomuz
kızlarrrrrrrrrr nektar naptı doğurdu mu? Haber alan var mı? Onu ayrıca çok merak ediyorum. Geçen rüyamda doğurmuştu. Ay diyorum o doğurduysa sıra bizlerede geliyorrrr. İnşallah doğmamışlardır sıcacık içerde büyürler daha uzunnnn bir süree.. öptüm herkesiiiiiiiiiii
sinemimmmm canım benim yaaa teşekkür ederiz beğenmene bizde sizi kocaman kocaman öpüyoruzSelamlar hatunlar ve tatlı minnoşları...
Hafta sonu acaip bir temizlik maratonu vardı evdeeşim bir girişti hayretler içinde kaldım
salonu bal dok yala yaptı camlar jilet oldu maşallah..halıları sildi.. yaptı da yaptı. 2 kapımızıda sildi 4 kapı kaldı gerıye. havalar zaten guzellestı ustune temizlik yapılınca içim açıldı. artık camlardan dışarısı gorunuyor
bende mutfağa giriştim mutfak bayagdır pert durumdaydı misss oldu.. ufak tefek işler kaldı biraz onlarıda ben yaparım.
ama bunca işe bende bittim tabi acaip ağrılarım varkasık ağrıları tavan yaptı. cumartesı gecesı wc ye gıdemedım yolda kaldım ((((( belım zaten yıkılıyor....
bide eşim demezmi ''bu temizlik iyi oldu haziranda hem bu kadar kirli olmaz, hem napacagımı ogrendım'' diye.. canım yaaa kıyamamkatkı maddesı var ama (odunluk) bazen gozlerımı yaşartıyor bu hallerı
parmağın dıkkatımı cektı bu arada(( şişmiş benımde parmaklar el-ayak cok şişti bugun yıne ayaklarıma tuzlu su yapıcam. cayır cayır yanıyor.
sevgiiii haydi yiğidimin kaanımın son resmini eklede goreyım paşayı :))
pazar gunu neler yaptın ayrıca...
bide bide kontrolden gelen iki tane tosuncuk var (özür dilerim kızlar isimleri son sayfaya gelene kadar unuttum. cok unutkanım)
maşallah onlara
Rabbim sağlıkla hepimize kavuşmayı nasıp etsin inşallah. (acıkda tosun olsunlar ki rahat rahat mıncıklayalım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?