- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
yok canım maşallah devam...sağlıcakla doğarlar haberimiz olur facedenkızlarrrrrrrrrr nektar naptı doğurdu mu? Haber alan var mı? Onu ayrıca çok merak ediyorum. Geçen rüyamda doğurmuştu. Ay diyorum o doğurduysa sıra bizlerede geliyorrrr. İnşallah doğmamışlardır sıcacık içerde büyürler daha uzunnnn bir süree.. öptüm herkesiiiiiiiiiii
ben de iyiyim şükürSelamlar hatunlar ve tatlı minnoşları...
Hafta sonu acaip bir temizlik maratonu vardı evdeeşim bir girişti hayretler içinde kaldım
salonu bal dok yala yaptı camlar jilet oldu maşallah..halıları sildi.. yaptı da yaptı. 2 kapımızıda sildi 4 kapı kaldı gerıye. havalar zaten guzellestı ustune temizlik yapılınca içim açıldı. artık camlardan dışarısı gorunuyor
bende mutfağa giriştim mutfak bayagdır pert durumdaydı misss oldu.. ufak tefek işler kaldı biraz onlarıda ben yaparım.
ama bunca işe bende bittim tabi acaip ağrılarım varkasık ağrıları tavan yaptı. cumartesı gecesı wc ye gıdemedım yolda kaldım ((((( belım zaten yıkılıyor....
bide eşim demezmi ''bu temizlik iyi oldu haziranda hem bu kadar kirli olmaz, hem napacagımı ogrendım'' diye.. canım yaaa kıyamamkatkı maddesı var ama (odunluk) bazen gozlerımı yaşartıyor bu hallerı
parmağın dıkkatımı cektı bu arada(( şişmiş benımde parmaklar el-ayak cok şişti bugun yıne ayaklarıma tuzlu su yapıcam. cayır cayır yanıyor.
sevgiiii haydi yiğidimin kaanımın son resmini eklede goreyım paşayı :))
pazar gunu neler yaptın ayrıca...
bide bide kontrolden gelen iki tane tosuncuk var (özür dilerim kızlar isimleri son sayfaya gelene kadar unuttum. cok unutkanım)
maşallah onlara
Rabbim sağlıkla hepimize kavuşmayı nasıp etsin inşallah. (acıkda tosun olsunlar ki rahat rahat mıncıklayalım)
valla şuan orda olupta bi kahve keyfi yapmak çok isterdim yahuuu ne güzel görünüyo ter temiz camlar tebrik ediyorum eşini de valla herkez yapmaz ne kadar odun modun desekte kocalarımızın kıymetini bilelim geçen hafta da benim eşim temizlik yaptı evde benide evden kovdu çık annenlere diyo ben yapcam sonra seni çağırcamelinden geldiğince tek başına yaptı valla dip temizlik değil tabi ama sildi süpürdü toz aldı sağolsun canım çok yormasaydın keşke kendini bünye kaldırmıyo artık ev işlerini valla geçen hafta biliyon hışırım çıkmıştı benimde yıkama ütüleme işinden işyerinde sitres sıkıntı oluyo ama vücut olarak yorulmuyoruz en azından sadece tüm gün oturduğumuzdan kıcımız ağrıyo ayaklarımız şişiyo
kız nasıl dikkat ettin parmağıma bende resimde parmağıma çok takılmıştım kocaman çıkmış şişmiş yüzüklerim hala parmağımda ama önceden biraz büyüktü şimdi sıkmaya başladı artık sanırım birkaç haftaya yüzükler de çıkcak parmaktan bu arada sen hiç göbişin resmini eklemedin ben mi hatırlamıyorum acep eklesene görelim bizde senin göbişi ne kadar büyümüşünüz ben son günlerde atak yaptım baya büyüdük annem 9 aylık gibisin diyo iş yerinde arkadaşlarda yürüyüşün falan değişti artık diyo gerçekten de zaman daralıyo ve ağırlaşıyoruz
Anaam maşaallah fındık kadar gözüküyor, benim yukarı doğruda şişkinlik var. Gögüslerimi rahatsız ediyor şimdiden
Aaay olur mu kız yukarıda kötü oluyor yani bana göre öyle. Midem sıkışıyor, sütyen acıtıyor. Göğüs altlarım tahriş oldu yaaa, krem sürüyorum sürekli.Cok küçük demi bana ufak geliyor.birde asagida sankiyukarda olmasi iyi bencee
ben de iyiyim şükürsoran sağolsun kız maşallahı var eşinin aynı memlekette olaydık kursa yollardım benimkini,geçen tüm odaları süpürdüm sıra onun olduğu yere geldi demez mi yine kirlenecek boşver diye 3 erkek kardeşler,kayınbiraderlerim iyidir bu knularda ellerinden herşey gelir,yemek bulaşık temizlilk,benimki evlendi tam saldı kendini pasaklı,ben de birini çağırcam eşim iki dizinden de ameliyatlı kıyamıyorum,mayıs sonunda sildireyim evi temiz olsun
Bende kucuklugunu takiyorum cnm hepimiz farkli oluyoruz iste.ama bence seninki gayet guzel gercek hamile gibimaşallah canım pek güzelsiniz
sizleri böyle görünce kendimin cidden kocaman olduğunu anlıyorum biz çok mu büyümüşüz ne
Tesekkur ederiz bilgecimmoyyy maşallahpek güzelsiniz siz yahuuu
amin canım sağolasın oğluşumuza 2 adağımız vardı birini 3 aylıkken yaptık bide doğumda eşimin adağı vardı dün bakmaya gittik beğendik aldık 2 ay beklicek aldığımız yerde erken oldu biraz ama olsun oda aklımızdan çıkmış oldu inş. o günleride görürrüz sağlıcakla
Kizz ebru sahiden bizim gobekler cok benziyomussBenim karnimda aynen böyleee cok küçük sanki bide aşağıda
Ne bileyim yaa bana sistim gibi geliyocanım maşallah aşağıda gibi değil de sen fazla şişmemişsin gibi demek daha doğru,benimkisi wwuuhuuuuu
ohh aldık opucuklerı tatlı tatlı :))
valla sorma senelerdır orası ıcın kurdum kurdum. sonunda gecen sene yaptık bu halını tadılatta. 8 senedır oturuyorum evımde cok da severım. ama bu tadılattan sonra ayrı keyıf aldım. simdi havalarda ısınıyor camları acıyorum mis gibi hava. her oturuşumda da ''Rabbim herkesi yuva sahıbı etsin, gönlünce olsun yuvası'' dıyorum. ayyy oranın tadı tatlı bır dosta içilen kahvede daha başka oluyor..
ben bu kadar güzel sileceğini sanmıyordum ne yalan soylıyım erkekler pek anlamaz cam ısınden leke leke yapar dıyordum ama benım minnoş azimli cıktı mis yaptı sağolsun
ya evde yalnızkende korkuyorum bazı ıslerı yapmaya. Allah korusun bırsey olur eşime ulaşamam diye. O evdeyken bende bıtırıyım dedim mutfağı.
sonra dönüşü iyi olmuyor. birde sureklı camasır makınesı çalışıyor onları asmak bıle omuzlarımı belımı kopardı. artık kışlık yorganları battanıyelerı kaldırdım. iki tane bıraktım yorgan bir bize birde misafire. geri kalan ne varsa kalktı. o işte bitti cok sukur.
eşin sen karışmayasın dıye yollamıştır senı :)) yaa dikktimi çekmez mi bende de aynı dert var :)) yuzugu takıyorum evden çıkarken aksam dondugumde çıkmıyor yüzükşiştik balon gibi. resimde bile o vücuda o parmak boyu normal değil şekerim
göbüş benimde atak yaptı sığınamıyorum hiç bir yere. bazen çarpıyorum :)))))) eşimle bazen koridarda karşılaşınca az daha cekıl beee gobusum geçmez ordan dıyorum :))))) eklemedim galıba resim cekıyım de eklıyım :)
naparsın canım,bi de demez ay ne temzi olmuş eline sağlık diye,o çok bilmiş kaynana alıştırınca ,bu durumu anlat demez bak kadın bu halde evine özeniyo diye,oğlumun kalkacak hali yoktur der inanki,aahhh ahhh her konuya hakim o yel girdi de,her belirtiye bir cevbı var,kız neler neler 20.haftada diyoz bacaklarını karnına çekmişti diyoz,e o zaman erkektir,sizin dr bilmiyo filan diyo,dr 11 haftada kız demeye başladıydı zaten,yahu kadın az bişeyde de fikir sahibi olmayıveray masallahh sizecok minnoşsunuz kızzzz sevsinler siziiiii
ayyy ayşem unutkanlığıma ve odunluğuma ver canımmmbiz bööleee kocaman opelim kızımla seni ve kankasını affedın bizi
aklımdaydı yazacaktım unuttum koptum bır lafına onu yazacaktım hatta.... :)))))
kv yel girmiştir demiş yaaa koptum onaa.. heee bir yerimize yelll kaçıyor ondan ağrıyor belımız bebekle alaksı yok
valla bır anda cevher cıktı eşimden. :)) ev ıslerıne yardım eder ama içinde böyle bır cevher olduğunu bılmıyordum
yine kirlenecek
Tşk ederiz canim benimay masallahh sizecok minnoşsunuz kızzzz sevsinler siziiiii
ayyy ayşem unutkanlığıma ve odunluğuma ver canımmmbiz bööleee kocaman opelim kızımla seni ve kankasını affedın bizi
aklımdaydı yazacaktım unuttum koptum bır lafına onu yazacaktım hatta.... :)))))
kv yel girmiştir demiş yaaa koptum onaa.. heee bir yerimize yelll kaçıyor ondan ağrıyor belımız bebekle alaksı yok
valla bır anda cevher cıktı eşimden. :)) ev ıslerıne yardım eder ama içinde böyle bır cevher olduğunu bılmıyordum
yine kirlenecek
Diyorum cnm cok benziyor diye onun icin ekledim zaten.bizimkiler erken dogacak sanki yaaa bayaa asagidalar sankiTesekkur ederiz bilgecimm
Kizz ebru sahiden bizim gobekler cok benziyomuss)
Ne bileyim yaa bana sistim gibi geliyonefesim kesiliyo, oglumda ters duruyo sagolsun kafayi dayiyo gogus altima
Diyorum cnm cok benziyor diye onun icin ekledim zaten.bizimkiler erken dogacak sanki yaaa bayaa asagidalar sanki))
Ben soyleye soyleye erken getircem galibaaayy hayirli zamanda gelsinler insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?