2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
yok canım maşallah devam...sağlıcakla doğarlar haberimiz olur faceden

Fırsat buldukça diğer annelerin forumlarına da bakıyorum. Aaaay mayıs anneleri başlamış doğum yapmaya, öyle düşününce bizim 1 ayımız kalmış gibi oluyor. Çantaları hazırlayın kızlar...

ben de iyiyim şükür soran sağolsun kız maşallahı var eşinin aynı memlekette olaydık kursa yollardım benimkini,geçen tüm odaları süpürdüm sıra onun olduğu yere geldi demez mi yine kirlenecek boşver diye 3 erkek kardeşler,kayınbiraderlerim iyidir bu knularda ellerinden herşey gelir,yemek bulaşık temizlilk,benimki evlendi tam saldı kendini pasaklı,ben de birini çağırcam eşim iki dizinden de ameliyatlı kıyamıyorum,mayıs sonunda sildireyim evi temiz olsun

henüz doğurmadı daha canım. inşallah bekleyecekler kuzucukları biraz daha. sonrasında herşey güzel olacak :)

pınarcım dikkatimi çekti bugün evlilik yıl dönümüz sanırım Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu bebişinizle geçireceğiniz uzun yıllar nasip etsin eşinle sana yuvanızdan huzur mutluluk sağlık eksik olmasın

ohh aldık opucuklerı tatlı tatlı :))
valla sorma senelerdır orası ıcın kurdum kurdum. sonunda gecen sene yaptık bu halını tadılatta. 8 senedır oturuyorum evımde cok da severım. ama bu tadılattan sonra ayrı keyıf aldım. simdi havalarda ısınıyor camları acıyorum mis gibi hava. her oturuşumda da ''Rabbim herkesi yuva sahıbı etsin, gönlünce olsun yuvası'' dıyorum. ayyy oranın tadı tatlı bır dosta içilen kahvede daha başka oluyor..

ben bu kadar güzel sileceğini sanmıyordum ne yalan soylıyım erkekler pek anlamaz cam ısınden leke leke yapar dıyordum ama benım minnoş azimli cıktı mis yaptı sağolsun

ya evde yalnızkende korkuyorum bazı ıslerı yapmaya. Allah korusun bırsey olur eşime ulaşamam diye. O evdeyken bende bıtırıyım dedim mutfağı.
sonra dönüşü iyi olmuyor. birde sureklı camasır makınesı çalışıyor onları asmak bıle omuzlarımı belımı kopardı. artık kışlık yorganları battanıyelerı kaldırdım. iki tane bıraktım yorgan bir bize birde misafire. geri kalan ne varsa kalktı. o işte bitti cok sukur.

eşin sen karışmayasın dıye yollamıştır senı :)) yaa dikktimi çekmez mi bende de aynı dert var :)) yuzugu takıyorum evden çıkarken aksam dondugumde çıkmıyor yüzük şiştik balon gibi. resimde bile o vücuda o parmak boyu normal değil şekerim

göbüş benimde atak yaptı sığınamıyorum hiç bir yere. bazen çarpıyorum :)))))) eşimle bazen koridarda karşılaşınca az daha cekıl beee gobusum geçmez ordan dıyorum :))))) eklemedim galıba resim cekıyım de eklıyım :)

Cok küçük demi bana ufak geliyor.birde asagida sanki yukarda olmasi iyi bencee
Aaay olur mu kız yukarıda kötü oluyor yani bana göre öyle. Midem sıkışıyor, sütyen acıtıyor. Göğüs altlarım tahriş oldu yaaa, krem sürüyorum sürekli.

Eki Görüntüle 1091115
Kizlar ilk kez göbiş ekliyorum insallah olmustur

ay masallahh size cok minnoşsunuz kızzzz sevsinler siziiiii

ayyy ayşem unutkanlığıma ve odunluğuma ver canımmm biz bööleee kocaman opelim kızımla seni ve kankasını affedın bizi
aklımdaydı yazacaktım unuttum koptum bır lafına onu yazacaktım hatta.... :)))))
kv yel girmiştir demiş yaaa koptum onaa.. heee bir yerimize yelll kaçıyor ondan ağrıyor belımız bebekle alaksı yok

valla bır anda cevher cıktı eşimden. :)) ev ıslerıne yardım eder ama içinde böyle bır cevher olduğunu bılmıyordum

yine kirlenecek

Tesekkur ederiz bilgecimm
Benim karnimda aynen böyleee cok küçük sanki bide aşağıda
Kizz ebru sahiden bizim gobekler cok benziyomuss)
canım maşallah aşağıda gibi değil de sen fazla şişmemişsin gibi demek daha doğru,benimkisi wwuuhuuuuu

Ne bileyim yaa bana sistim gibi geliyo nefesim kesiliyo, oglumda ters duruyo sagolsun kafayi dayiyo gogus altima
Eki Görüntüle 1091115
Kizlar ilk kez göbiş ekliyorum insallah olmustur

amin canım Rabbim herkezin gönlüne göre ev sahibi yapsın
biz 1,5 sene kirada oturduk inanırmısın düğün resmimiz baya bi büyük yaptırmıştık çok özenmiştik inan asmadık kiradaki eve yere koyduk önünede çicek falan bişeyler koymuştum evime her gelen şimdi bu mu moda olmuş resimler yeremi asılıyomuş diyodu halbuki asasımız yoktu duvara bi çivi bile çakmamıştık ev sahibimizde inanılmaz iyi insanlardı bişey diceklerinden değil ama ne bileyim kendi evimize asarız kendi evimize yaparız hep böyleydim çok şükür şimdi kendi evimizde istediğimizi yapıyoruz gönlümüze göre bende bi pencereleri değiştireyim istiyorum bide duvarlarda bir iki oynama yapmak istiyorum bakalım artık 1,5 2 yıl kaldı kresimize bittiği zaman yaparız
benim evin camları çıkıyo iki kanat sürgülü hepside eşim çıkartıyo onları banyoya götürüyo bir güzel yıkıyo sonrada siliyoz mis gibi oluyo ter temiz camlar takılıyken hayatta silmez bizimki evde temizlik yaparkende bi görsen biz kapıları camları açarız hava girsin diye eşim heryeri sıkı sıkı kapatıyo komşular görmesin diye biz göçmen mahallesinde oturuyoruz dedikodu severler adamlarıda pek suratsızdır bayanlar çok sıcaktır cana yakındır ama dediğim gibi dedikoduyu severler o yüzden ödü kopuyo biri görcek diye ama normal kendi çevremizdeki insanlara kendi anlatır temizlik yapıyorum falan der yani utanmaz ne utancam karıma yardım ayıp mı yapmayan utansın der
benimde güzel bi dip temizlik istiyoda işte doğuma yakın yapalım artık bi daha bi daha uğraşamıcam çalışıyozda zor oluyo valla halılar yıkancak camlar silincek her yeri bi hoppa yapmamız lazım mayıs sonu haziran başı düşünüyoruz bakalım
kız ne dicem sana hani diyodum ya bu ay hem eşim zam alıcak hem ben kendimden hiç ümitli değilimde eşimin zammı bekliyoduk dört gözle cuma günü öğrendik zam rakamını çok şükür oğluşumun şansına inanırmısın benim şuan aldığım maaşın yarısını zam aldı eşim şimdi sırada babamın işi var eğer oda olursa benim doğumdan sonra çalışma işini bi düşünebiliriz zaten aldığım paranın yarısı çıktı yıl içinde bir ikide prim alsa benim maaş tamamlancak inş. hayırlısı tabi herşeyden önce şuan bi şekilde idare ediyorumda doğumdan sonra oğluşuma kim bakcak kaygısı beni üzüyo

naparsın canım,bi de demez ay ne temzi olmuş eline sağlık diye,o çok bilmiş kaynana alıştırınca ,bu durumu anlat demez bak kadın bu halde evine özeniyo diye,oğlumun kalkacak hali yoktur der inanki,aahhh ahhh her konuya hakim o yel girdi de,her belirtiye bir cevbı var,kız neler neler 20.haftada diyoz bacaklarını karnına çekmişti diyoz,e o zaman erkektir,sizin dr bilmiyo filan diyo,dr 11 haftada kız demeye başladıydı zaten,yahu kadın az bişeyde de fikir sahibi olmayıver

kızlar hepinize kocaman maşallah Allah nazarlardan korusun. büyüklü küçüklü herkesinki farklı tabi ama duygular aynı.bizde yanlamasına büyüdük. durduk durduk son ayda 5 kilo alıverdik. Allah sağlıcakla zamanında bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Tşk ederiz canim benim

Tesekkur ederiz bilgecimm

Kizz ebru sahiden bizim gobekler cok benziyomuss)

Ne bileyim yaa bana sistim gibi geliyo nefesim kesiliyo, oglumda ters duruyo sagolsun kafayi dayiyo gogus altima

Diyorum cnm cok benziyor diye onun icin ekledim zaten.bizimkiler erken dogacak sanki yaaa bayaa asagidalar sanki ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…