- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Bende cok soyleniyorum erken olacak diedaha canta manta hazirlamadim bile kendi ihtiyaclarimida almadim daha
Bende cok soyleniyorum erken olacak diedaha canta manta hazirlamadim bile kendi ihtiyaclarimida almadim daha
Ben de herseyi aldim da hic birini yikayip hazirlamadim yaa, biraz daha bekliim diyorum ama beklemesem daha iyi galibaa
bence 32 haftadan sonra en azından hastane çantamız hazır olmalıhoş bütün kıyafetleri yıkayıp ütülesekte fena olmaz bizde herşey boya badanayı bekliyo
Kizlaaaaaaarrr 1haftada 2kilo almisiiimmmnasi oldu anlamadim yaa boyle anlamadan aliyoz hep zatenn
Evet haklisin nagii, bu hafta ici yikayip utuleyeyim bari.
Sana da kolay gelsinnn, cok zor evde badana, bittiginde zahmetine degiyo gerci
sabah selamından sonra buda öğle selamı olsun
bilgecim sende oğluşunda süpersiniz ve inan benim karnımda seninki gibi kocamankurbanlığınızı da şimdiden kabül etsin Rabbim
buffy ohh ter temiz olmuşsun şekerim eşininde eline sağlık yalnız benimde oranın önünde oturup kahve sigara yapasım geldi yaww
bizde kısmetse 1 mayıs tatil diye boya işine girişicez şimdi gidip konuşucam ya 2 mayısta beni idere etsin yada yarın gidip raporumu alayım :44:
bu haftalarda daha hizli alicz ben kendime 25e kadar musade etmistim ikiz oldugundan 12fln almisimdir abur cubur yiorum ama cogunlukla wazgecemyrm cnim istiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyle canim baslayana kadar buyutuyoruz da baslayinca bitiyo mecburoff nasıl gözümde büyüyo bilsen ama bitecek inş hangi iş kalmış ki herşeyin bir zamanı var sanırım sırayla
siz durun bkalim once ben warim:) ay bende dogurmicam mi diye dusunmeye bsladim hc dogcak gbi dgller guzel guzel yatiyolar bianda olursa buyuk bi sok olur bana:)
Selamlar hatunlar ve tatlı minnoşları...
Hafta sonu acaip bir temizlik maratonu vardı evdeeşim bir girişti hayretler içinde kaldım
salonu bal dok yala yaptı camlar jilet oldu maşallah..halıları sildi.. yaptı da yaptı. 2 kapımızıda sildi 4 kapı kaldı gerıye. havalar zaten guzellestı ustune temizlik yapılınca içim açıldı. artık camlardan dışarısı gorunuyor
bende mutfağa giriştim mutfak bayagdır pert durumdaydı misss oldu.. ufak tefek işler kaldı biraz onlarıda ben yaparım.
ama bunca işe bende bittim tabi acaip ağrılarım varkasık ağrıları tavan yaptı. cumartesı gecesı wc ye gıdemedım yolda kaldım ((((( belım zaten yıkılıyor....
bide eşim demezmi ''bu temizlik iyi oldu haziranda hem bu kadar kirli olmaz, hem napacagımı ogrendım'' diye.. canım yaaa kıyamamkatkı maddesı var ama (odunluk) bazen gozlerımı yaşartıyor bu hallerı
parmağın dıkkatımı cektı bu arada(( şişmiş benımde parmaklar el-ayak cok şişti bugun yıne ayaklarıma tuzlu su yapıcam. cayır cayır yanıyor.
sevgiiii haydi yiğidimin kaanımın son resmini eklede goreyım paşayı :))
pazar gunu neler yaptın ayrıca...
bide bide kontrolden gelen iki tane tosuncuk var (özür dilerim kızlar isimleri son sayfaya gelene kadar unuttum. cok unutkanım)
maşallah onlara
Rabbim sağlıkla hepimize kavuşmayı nasıp etsin inşallah. (acıkda tosun olsunlar ki rahat rahat mıncıklayalım)
Oyle canim baslayana kadar buyutuyoruz da baslayinca bitiyo mecbur
Kizz birak dursunlar durabildikleri kadar. Rahatlari yerinde demekki
Sen 25e musade ver tabii de biz vermeyelim canimben toplamda 12yi hedefliyorum, 5 kilo hakkim kaldi
aynen ne kadar dursa kardir bizim icin bn cicileri yikadim utuledm yerlestirdm ama hala cantayi hazirlamadim daha war diye rahatim heralde hazirlamam lazim ama nolur nolmaz yarin kontrlm war
Amin canım cümlemize..amin canım Rabbim herkezin gönlüne göre ev sahibi yapsın
biz 1,5 sene kirada oturduk inanırmısın düğün resmimiz baya bi büyük yaptırmıştık çok özenmiştik inan asmadık kiradaki eve yere koyduk önünede çicek falan bişeyler koymuştum evime her gelen şimdi bu mu moda olmuş resimler yeremi asılıyomuş diyodu halbuki asasımız yoktu duvara bi çivi bile çakmamıştık ev sahibimizde inanılmaz iyi insanlardı bişey diceklerinden değil ama ne bileyim kendi evimize asarız kendi evimize yaparız hep böyleydim çok şükür şimdi kendi evimizde istediğimizi yapıyoruz gönlümüze göre bende bi pencereleri değiştireyim istiyorum bide duvarlarda bir iki oynama yapmak istiyorum bakalım artık 1,5 2 yıl kaldı kresimize bittiği zaman yaparız
benim evin camları çıkıyo iki kanat sürgülü hepside eşim çıkartıyo onları banyoya götürüyo bir güzel yıkıyo sonrada siliyoz mis gibi oluyo ter temiz camlar takılıyken hayatta silmez bizimki evde temizlik yaparkende bi görsen biz kapıları camları açarız hava girsin diye eşim heryeri sıkı sıkı kapatıyo komşular görmesin diyebiz göçmen mahallesinde oturuyoruz dedikodu severler adamlarıda pek suratsızdır bayanlar çok sıcaktır cana yakındır ama dediğim gibi dedikoduyu severler o yüzden ödü kopuyo biri görcek diye ama normal kendi çevremizdeki insanlara kendi anlatır temizlik yapıyorum falan der yani utanmaz ne utancam karıma yardım ayıp mı yapmayan utansın der
benimde güzel bi dip temizlik istiyoda işte doğuma yakın yapalım artık bi daha bi daha uğraşamıcam çalışıyozda zor oluyo valla halılar yıkancak camlar silincek her yeri bi hoppa yapmamız lazım mayıs sonu haziran başı düşünüyoruz bakalım
kız ne dicem sana hani diyodum ya bu ay hem eşim zam alıcak hem ben kendimden hiç ümitli değilimde eşimin zammı bekliyoduk dört gözle cuma günü öğrendik zam rakamını çok şükür oğluşumun şansına inanırmısın benim şuan aldığım maaşın yarısını zam aldı eşim şimdi sırada babamın işi var eğer oda olursa benim doğumdan sonra çalışma işini bi düşünebiliriz zaten aldığım paranın yarısı çıktı yıl içinde bir ikide prim alsa benim maaş tamamlancak inş. hayırlısı tabi herşeyden önce şuan bi şekilde idare ediyorumda doğumdan sonra oğluşuma kim bakcak kaygısı beni üzüyo
naparsın canım,bi de demez ay ne temzi olmuş eline sağlık diye,o çok bilmiş kaynana alıştırınca ,bu durumu anlat demez bak kadın bu halde evine özeniyo diye,oğlumun kalkacak hali yoktur der inanki,aahhh ahhh her konuya hakim o yel girdi de,her belirtiye bir cevbı var,kız neler neler 20.haftada diyoz bacaklarını karnına çekmişti diyoz,e o zaman erkektir,sizin dr bilmiyo filan diyo,dr 11 haftada kız demeye başladıydı zaten,yahu kadın az bişeyde de fikir sahibi olmayıver
sen daha ne almissinki resminide gordum masallah ne guzel almamissin ben simdidn 12aldim sen toplamda 12almayi dusunysun beni dusun moral bulursun hahaha 5kiloyuda gecmezsin bnce
sabah selamından sonra buda öğle selamı olsun
bilgecim sende oğluşunda süpersiniz ve inan benim karnımda seninki gibi kocamankurbanlığınızı da şimdiden kabül etsin Rabbim
buffy ohh ter temiz olmuşsun şekerim eşininde eline sağlık yalnız benimde oranın önünde oturup kahve sigara yapasım geldi yaww
bizde kısmetse 1 mayıs tatil diye boya işine girişicez şimdi gidip konuşucam ya 2 mayısta beni idere etsin yada yarın gidip raporumu alayım :44:
way be masallah esine:) benimkide bise desem ben nasil yapiyim der hamileya sanki:) bazen yardimi dokunurda seninki baya iyi temizlemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?