2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
sabah selamından sonra buda öğle selamı olsun

bilgecim sende oğluşunda süpersiniz ve inan benim karnımda seninki gibi kocaman kurbanlığınızı da şimdiden kabül etsin Rabbim

buffy ohh ter temiz olmuşsun şekerim eşininde eline sağlık yalnız benimde oranın önünde oturup kahve sigara yapasım geldi yaww

bizde kısmetse 1 mayıs tatil diye boya işine girişicez şimdi gidip konuşucam ya 2 mayısta beni idere etsin yada yarın gidip raporumu alayım :44:

Ben de herseyi aldim da hic birini yikayip hazirlamadim yaa, biraz daha bekliim diyorum ama beklemesem daha iyi galibaa

bence 32 haftadan sonra en azından hastane çantamız hazır olmalı hoş bütün kıyafetleri yıkayıp ütülesekte fena olmaz bizde herşey boya badanayı bekliyo

bence 32 haftadan sonra en azından hastane çantamız hazır olmalı hoş bütün kıyafetleri yıkayıp ütülesekte fena olmaz bizde herşey boya badanayı bekliyo

Evet haklisin nagii, bu hafta ici yikayip utuleyeyim bari.
Sana da kolay gelsinnn, cok zor evde badana, bittiginde zahmetine degiyo gerci

Kizlaaaaaaarrr 1haftada 2kilo almisiiimmm nasi oldu anlamadim yaa boyle anlamadan aliyoz hep zatenn

bu haftalarda daha hizli alicz ben kendime 25e kadar musade etmistim ikiz oldugundan 12fln almisimdir abur cubur yiorum ama cogunlukla wazgecemyrm cnim istiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende cok soyleniyorum erken olacak die daha canta manta hazirlamadim bile kendi ihtiyaclarimida almadim daha

siz durun bkalim once ben warim:) ay bende dogurmicam mi diye dusunmeye bsladim hc dogcak gbi dgller guzel guzel yatiyolar bianda olursa buyuk bi sok olur bana:)

amin canım teşekkür ederiz hadi bakalım sende boya işini atlattın mı rahatlarsın baya bende bu hafta cuma izin alayım diye düşünüyodum ama sanırım imkansız zam ayı 1 mayıs tatil 2 de gelmezsem teee 5 mayıs a kalıyo maaş hesaplamaları patronda herkezin burnundan getiriyo yapcağı zammı şimdiden sinirlerim bozuk yine ya neysem

bu haftalarda daha hizli alicz ben kendime 25e kadar musade etmistim ikiz oldugundan 12fln almisimdir abur cubur yiorum ama cogunlukla wazgecemyrm cnim istiyo

Sen 25e musade ver tabii de biz vermeyelim canim ben toplamda 12yi hedefliyorum, 5 kilo hakkim kaldi

off nasıl gözümde büyüyo bilsen ama bitecek inş hangi iş kalmış ki herşeyin bir zamanı var sanırım sırayla
Oyle canim baslayana kadar buyutuyoruz da baslayinca bitiyo mecbur
siz durun bkalim once ben warim:) ay bende dogurmicam mi diye dusunmeye bsladim hc dogcak gbi dgller guzel guzel yatiyolar bianda olursa buyuk bi sok olur bana:)

Kizz birak dursunlar durabildikleri kadar. Rahatlari yerinde demekki

way be masallah esine:) benimkide bise desem ben nasil yapiyim der hamileya sanki:) bazen yardimi dokunurda seninki baya iyi temizlemis

Göbisimi gordunmu yagmurcum )) son halimiz

Oyle canim baslayana kadar buyutuyoruz da baslayinca bitiyo mecbur

Kizz birak dursunlar durabildikleri kadar. Rahatlari yerinde demekki

aynen ne kadar dursa kardir bizim icin bn cicileri yikadim utuledm yerlestirdm ama hala cantayi hazirlamadim daha war diye rahatim heralde hazirlamam lazim ama nolur nolmaz yarin kontrlm war

Sen 25e musade ver tabii de biz vermeyelim canim ben toplamda 12yi hedefliyorum, 5 kilo hakkim kaldi

sen daha ne almissinki resminide gordum masallah ne guzel almamissin ben simdidn 12aldim sen toplamda 12almayi dusunysun beni dusun moral bulursun hahaha 5kiloyuda gecmezsin bnce

Evet canim artik hazirlayalim yaa, cooook heycanlii

Amin canım cümlemize..
yok ya kiradayken hiçbirşey yapası gelmiyor insanın. bırak süsü püsü masrafı bıle eziyet insana boşa gıden para..

ya sorma camları silerken dışarı cıktı bahçede o anda :))))) yanına gıttım bır ara ''karizma gitti iyi mi cam siliyoruz'' dedi gülerek :)))) bende takıldım ''aa bacı ben sana böyle mı ogrettım bak lekeler var burda'' dıye. bızım mahalle kendince sosyete.. ben k.. sosyetesi diyorum o ayrı
biz burayı aldığımızda insan yoktu doğru durust. son yıllarda cok patladı sosyete semtı oldu ama buraya gore işte.....
sosyete görmesek yıcez... aman rakamlar yukselsın evımız değerlensinde sosyete mı dıyorlar kendılerıne .. dıyorlar ne derlerse desinler.. :)))

onumuzdekı hafta kv geliyor ya onun bahanesine bıraz temızlık yapalım dedık bızde. yoksa mınnos temizliği için erken. bu yapılanlar hazıranda Allah nasip ederse bir daha yapılacak. ama bilgecim ilk aylarım cok zor gectı yataktan çıkamadım. ev cok battı o yüzden hıc elım değmedi. butun kışın pisliği vardı resmen. benım gezme tozmadan zıyade en buyuk keyfımde evın temızlıgı. kv bahane eşim birazda benım gönlüm olsun evdeyim dışarı çıkamıyorum evde keyıfle oturayım dıye bıraz detaylı gırdı sağolsun.

canım yaaaa Rabbim buyuk cok sevındım valla. Allahım inşallah babanın işinide rast getirir de doğumdan sonra bebişine rahat rahat sen bakarsın.
Rabbim bebişlerimizin rızkını bol bol versin inşallah..

ya ben zaten kendi kendine proflara sinir oluyorum. benımde aynı hoşş çevrem ne desem var bır cevapları. yahu bıseyede neden dıye sorar dımı ınsan. yok anacım hepsi her konuda fulll bılgı sahıbı. bırde bende de ''aa benım hamılelıgım böyle değildi'' modelleri cok.. yahuuu sen hamılelıgını ne kadar hatırlıyorsun 30-40 sene once dogurmussun birrr... ikincisi eskiden kalanalık yaşanırmış evdekı hamıleye bır güzel bakılırmış.. bız sap gıbıyız. bazen tansyonum dusuk oluyor yerım kalkıp 1 bardak su getirecek ınsan olmuyor.. amannn ayşem bol bol lafff mıllet.. faydaları yok lakın çeneleri bolll.. bende artık son demlerimdeyim valla alltan alıyorum hep ama bır gun bırıne patlıcam heralde..

Kizz bi zahmet sen al yaaa iki tane tosuncuk tasiyosun sen 12gayet iyi simdii

nagim sağol canım. valla sizle kahve keyfide ne tatlı olurdu biliyormusun
kahve bahane sohbet şahane modunda.. :)

way be masallah esine:) benimkide bise desem ben nasil yapiyim der hamileya sanki:) bazen yardimi dokunurda seninki baya iyi temizlemis

ayy maşallah de dıcektım demıssın zaten bizde aile eksiği olduğundan pek duskunuz bırbırımıze bu konularda. (tabi her erkek gibi odunlukları yok değil o ayrı konu )
o ev işlerine cok yardımcıdır ama bende az amelelik yapmadım :))) cok eşya tasımıslıgım vs vardır. evde tamırattada elimden geliyorsa yaparım erkek işi diye tabir edilen işleri. o yüzden bızde iş paylaşımı hıc yok. kımın elınden ne gelırse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…