Selamlar hatunlar ve tatlı minnoşları...
Hafta sonu acaip bir temizlik maratonu vardı evdeeşim bir girişti hayretler içinde kaldım
salonu bal dok yala yaptı camlar jilet oldu maşallah..halıları sildi.. yaptı da yaptı. 2 kapımızıda sildi 4 kapı kaldı gerıye. havalar zaten guzellestı ustune temizlik yapılınca içim açıldı. artık camlardan dışarısı gorunuyor
bende mutfağa giriştim mutfak bayagdır pert durumdaydı misss oldu.. ufak tefek işler kaldı biraz onlarıda ben yaparım.
ama bunca işe bende bittim tabi acaip ağrılarım varkasık ağrıları tavan yaptı. cumartesı gecesı wc ye gıdemedım yolda kaldım ((((( belım zaten yıkılıyor....
bide eşim demezmi ''bu temizlik iyi oldu haziranda hem bu kadar kirli olmaz, hem napacagımı ogrendım'' diye.. canım yaaa kıyamamkatkı maddesı var ama (odunluk) bazen gozlerımı yaşartıyor bu hallerı
parmağın dıkkatımı cektı bu arada(( şişmiş benımde parmaklar el-ayak cok şişti bugun yıne ayaklarıma tuzlu su yapıcam. cayır cayır yanıyor.
sevgiiii haydi yiğidimin kaanımın son resmini eklede goreyım paşayı :))
pazar gunu neler yaptın ayrıca...
bide bide kontrolden gelen iki tane tosuncuk var (özür dilerim kızlar isimleri son sayfaya gelene kadar unuttum. cok unutkanım)
maşallah onlara
Rabbim sağlıkla hepimize kavuşmayı nasıp etsin inşallah. (acıkda tosun olsunlar ki rahat rahat mıncıklayalım)
bilgecim sende oğluşunda süpersiniz ve inan benim karnımda seninki gibi kocamankurbanlığınızı da şimdiden kabül etsin Rabbim
buffy ohh ter temiz olmuşsun şekerim eşininde eline sağlık yalnız benimde oranın önünde oturup kahve sigara yapasım geldi yaww
bizde kısmetse 1 mayıs tatil diye boya işine girişicez şimdi gidip konuşucam ya 2 mayısta beni idere etsin yada yarın gidip raporumu alayım :44:
wayyy beeee kocaya bak hele seennn kız masaallah bak sonra nazar mazar değerse görürsün neyseşunu şuraya yerleştırelım kızz o resim ne guzel sizin mi orası ne kadar ferah ve sohpetimsi bi alan gıbı duruyor bekle sana gelıyorum misafırlığe kabul edrseniz efenimm uwww.
bende napim canımmm pazar gunu kv kp eş elti eltitnin babası pikniğe gıttık oyle bi bakmışım gun bıtmış...
masallah cnm sana
bize verme zaten selam biz yazmadık zaten hıh
wayyy beeee kocaya bak hele seennn kız masaallah bak sonra nazar mazar değerse görürsün neyseşunu şuraya yerleştırelım kızz o resim ne guzel sizin mi orası ne kadar ferah ve sohpetimsi bi alan gıbı duruyor bekle sana gelıyorum misafırlığe kabul edrseniz efenimm uwww.
bende napim canımmm pazar gunu kv kp eş elti eltitnin babası pikniğe gıttık oyle bi bakmışım gun bıtmış...
kızzz kıyamam kuzum ben sana valla kafam bir milyon bak bugün eşim akşama iş olmazsa boyaları almaya gidelim dedi ondan neşem yerine geldi ,son 1 saat işim çıktı diye ararsa yine deliricem inş bir sıkıntı çıkmaz iznimide aldım cumaya bu gidişle fırçayı alıcamelime kendim boyucam her iş buna endeksli
Kizlaaaaaaarrr 1haftada 2kilo almisiiimmmnasi oldu anlamadim yaa boyle anlamadan aliyoz hep zatenn
hee tamam o zaman neyse hamişsin zaten prenses ın hatrına görmedim,duymadım,bilmiyominş çıkmaz bi işi yaaa o kacta cıkıyo peki bnde sinir oluyorum boyle durumlara plan yapılıp sonradan iptal olmasına kızz sen sakın yapma bak haa eşin gelir bnce alırsınız ohh her yeri mi yapıcaksınız peki
Cnm bende gecen pzrtsi tartildm 52.300dum sabah ac karma bicildak tartiliyorum bu sabahta 52.500olmusum yani hic kilo almadim bu hafta normalde 800gr yada 1kilo aliyodum herhafta tabi 2aydir kilo almaya basladim ondan once veriyodum
heryeri yapıcaz sevgim ya1 mayısa bir manevi abim var boya işi yapıyo o gelirim dedi eşinle olunca bir güne biter dedi tabi eşimin işi çıkmazsa bugünlerde çok yoğun biz uyurken geliyor gidiyo bende işler uzadıkça geriliyorum eee zaten babamızıda özlüyoruz hayırlısı ne diyelim
Masallahhhh size dee sinemcimm
Ayy hepimiz bu kadar guzel olmak zorunda miyiz yaaaa, hep guzeliz hep tatliyizz
maşallah 41 kere bende bu bebek kızmı diye kendime soruyodum aynı seninki gibi karnım sivri sanki
bide benim karnım aşağıda sanki 2.lerde aşağıda oluyo diyolar aslı var mı bilmem :44:
oy maşallahhh size Allah nazarlardan saklasın
çok şirinsiniz ama yaaaaaaaaaa kız sen kiloluyum demiyomuydun hep hiç bi yerde kilo göremedimde merak ettim kulaklarındamı var kilon
kocacığıma gelsin bu boncuklarrr.. maşallahhhhh
yapmayan ve işten kocalarında rüyalarına beyaz sakallı dede gırsın mesaj versın.. temizlik yappppppp temizlik yapppp
bizim canım cok sukur mimarıda benım :))))))) ayyyyy gel sevgımmmm gellllllll sana ve kaana cici mamalarda yaparım gelin kızzzzz
ohh mis gibi hava almışsındır. pikniğe gıdınce gun hızlı akıyor. benımde ne zamandır cok gıdesım var pikniğe ama alısverıs temızlık dr. fırsat olmadı. burnumda devamlı mangal kokusu var ıyı mı
Kizz bi zahmet sen al yaaaiki tane tosuncuk tasiyosun sen 12gayet iyi simdii
sağol özgem
di mi yaaa bize çirkin diyenler totomuzu yesinbiz her halımızle guzelız ki bebişlerimizle ayrı guzelız fıstık gıbıyız ayollll
yandan sivri gibi dimi :))) ama yanlarımda dolu karnımda. 8 aylık hamıle gormustum erkek bebişli onun yanları hıc yoktu. direk one doğruydu. benım yanlar maşallah dolu. içimde hep bir doktor yanılması ıhtımalı var zaten nagıcımson anda erkek- kız cok yaşanıyor. :)))) hayırlısı ne dıyım :)))))
ayy bilgeeeeeeeeeeeeee sesli güldüm denilen olayı yasattın banaaa heeee kulaklarımda fazla kılolarımmmm
sağol canım benım Rabbim cümlemizi nazarlardan korusun... rakamsal olarak yuksegım cok. ama hamıle kalmadan once bır donem spor yapmıştım kas yaptım ozamanlar tartıyla goruntu pek uyuşmuyor. ama var kılom anacım oyle fit hamıle falan değilim. birde ustune ödemle uçan balon oldum.
tü tü tüüüüüü maşallah kızlar sizeeee,hepimizin yanyana fotosu olsa sıralama yapardım heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?