2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

wayyy beeee kocaya bak hele seennn kız masaallah bak sonra nazar mazar değerse görürsün neyse şunu şuraya yerleştırelım kızz o resim ne guzel sizin mi orası ne kadar ferah ve sohpetimsi bi alan gıbı duruyor bekle sana gelıyorum misafırlığe kabul edrseniz efenimm uwww.
bende napim canımmm pazar gunu kv kp eş elti eltitnin babası pikniğe gıttık oyle bi bakmışım gun bıtmış...
Eki Görüntüle 1091115
Kizlar ilk kez göbiş ekliyorum insallah olmustur
masallah cnm sana

bize verme zaten selam biz yazmadık zaten hıh

kızzz kıyamam kuzum ben sana valla kafam bir milyon bak bugün eşim akşama iş olmazsa boyaları almaya gidelim dedi ondan neşem yerine geldi ,son 1 saat işim çıktı diye ararsa yine deliricem inş bir sıkıntı çıkmaz iznimide aldım cumaya bu gidişle fırçayı alıcamelime kendim boyucam her iş buna endeksli

kocacığıma gelsin bu boncuklarrr.. maşallahhhhh

yapmayan ve işten kocalarında rüyalarına beyaz sakallı dede gırsın mesaj versın.. temizlik yappppppp temizlik yapppp

bizim canım cok sukur mimarıda benım :))))))) ayyyyy gel sevgımmmm gellllllll sana ve kaana cici mamalarda yaparım gelin kızzzzz

ohh mis gibi hava almışsındır. pikniğe gıdınce gun hızlı akıyor. benımde ne zamandır cok gıdesım var pikniğe ama alısverıs temızlık dr. fırsat olmadı. burnumda devamlı mangal kokusu var ıyı mı

merhaba kızlar geçmişe bakamadım pek ama göbiş resimleri eklenmiş maşallah çok güzelsiniz...
temizlikten laf açılmış galiba benimde bir sürü işim duruyor öyle gözüme büyüyorki of nasıl yaparım
eşim sağolsun yardım edecek cam perdeye oda olmasa ne yapardım kimsede yok yanımda duvarları felanda silmem gerek yavaş yavaş yaparız artık...

hee tamam o zaman neyse hamişsin zaten prenses ın hatrına görmedim,duymadım,bilmiyom inş çıkmaz bi işi yaaa o kacta cıkıyo peki bnde sinir oluyorum boyle durumlara plan yapılıp sonradan iptal olmasına kızz sen sakın yapma bak haa eşin gelir bnce alırsınız ohh her yeri mi yapıcaksınız peki

Kizlaaaaaaarrr 1haftada 2kilo almisiiimmm nasi oldu anlamadim yaa boyle anlamadan aliyoz hep zatenn

Cnm bende gecen pzrtsi tartildm 52.300dum sabah ac karma bicildak tartiliyorum bu sabahta 52.500olmusum yani hic kilo almadim bu hafta normalde 800gr yada 1kilo aliyodum herhafta tabi 2aydir kilo almaya basladim ondan once veriyodum

heryeri yapıcaz sevgim ya 1 mayısa bir manevi abim var boya işi yapıyo o gelirim dedi eşinle olunca bir güne biter dedi tabi eşimin işi çıkmazsa bugünlerde çok yoğun biz uyurken geliyor gidiyo bende işler uzadıkça geriliyorum eee zaten babamızıda özlüyoruz hayırlısı ne diyelim

Cnm bende gecen pzrtsi tartildm 52.300dum sabah ac karma bicildak tartiliyorum bu sabahta 52.500olmusum yani hic kilo almadim bu hafta normalde 800gr yada 1kilo aliyodum herhafta tabi 2aydir kilo almaya basladim ondan once veriyodum

Canim senin kilo takintin beni bile gerdi yaa, nolur bu kadar uzme kendini takma kafana.. Bebegin saglikli olsun yeter, napcan kiloyuu

Nagii bisey sorcamm, karnimin ustu tarafi bicak saplanir gibi aciyordu cok fenaa sabahtan beri, simdi de komple belim agriyoo. Korkmali miyimmm:44:

Masallahhhh size dee sinemcimm

Ayy hepimiz bu kadar guzel olmak zorunda miyiz yaaaa, hep guzeliz hep tatliyizz

sağol özgem
di mi yaaa bize çirkin diyenler totomuzu yesin biz her halımızle guzelız ki bebişlerimizle ayrı guzelız fıstık gıbıyız ayollll

maşallah 41 kere bende bu bebek kızmı diye kendime soruyodum aynı seninki gibi karnım sivri sanki

bide benim karnım aşağıda sanki 2.lerde aşağıda oluyo diyolar aslı var mı bilmem :44:

yandan sivri gibi dimi :))) ama yanlarımda dolu karnımda. 8 aylık hamıle gormustum erkek bebişli onun yanları hıc yoktu. direk one doğruydu. benım yanlar maşallah dolu. içimde hep bir doktor yanılması ıhtımalı var zaten nagıcım son anda erkek- kız cok yaşanıyor. :)))) hayırlısı ne dıyım :)))))

oy maşallahhh size Allah nazarlardan saklasın
çok şirinsiniz ama yaaaaaaaaaa kız sen kiloluyum demiyomuydun hep hiç bi yerde kilo göremedimde merak ettim kulaklarındamı var kilon

ayy bilgeeeeeeeeeeeeee sesli güldüm denilen olayı yasattın banaaa heeee kulaklarımda fazla kılolarımmmm

sağol canım benım Rabbim cümlemizi nazarlardan korusun... rakamsal olarak yuksegım cok. ama hamıle kalmadan once bır donem spor yapmıştım kas yaptım ozamanlar tartıyla goruntu pek uyuşmuyor. ama var kılom anacım oyle fit hamıle falan değilim. birde ustune ödemle uçan balon oldum.

amiiinn kızz ama benım kocada yapar senınkı kada olmasada

ayy cnm yaa canın mı cektı kıyamam ki özüüür cookk bnde alıstım kız pikniğe her hafta gidiyoz bnde diyom kendıme sevgi bu son gezmelerın keyfıne bak dıye napiiimm..

Kizz bi zahmet sen al yaaa iki tane tosuncuk tasiyosun sen 12gayet iyi simdii

2hafta once enfeksiyondan hastanede yattim bitane ikiz geldi doguma kadin benim 3 4katim wardi boyle olurmuyum diye korktm ama yok olmam ikize gore kucuk diyo herkez karnima zaten bitanede kadin gelmisti doguma oda ayni dgeri gbiydi tek bebekms 5kiloymus bebeqi baya sasirmistm:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynenn balimm, her halimizle guzelizz, kiskananlar catlasinn:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…