heryeri yapıcaz sevgim ya1 mayısa bir manevi abim var boya işi yapıyo o gelirim dedi eşinle olunca bir güne biter dedi tabi eşimin işi çıkmazsa bugünlerde çok yoğun biz uyurken geliyor gidiyo bende işler uzadıkça geriliyorum eee zaten babamızıda özlüyoruz hayırlısı ne diyelim
2hafta once enfeksiyondan hastanede yattim bitane ikiz geldi doguma kadin benim 3 4katim wardi boyle olurmuyum diye korktm ama yok olmam ikize gore kucuk diyo herkez karnima zaten bitanede kadin gelmisti doguma oda ayni dgeri gbiydi tek bebekms 5kiloymus bebeqi baya sasirmistm:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
heryeri yapıcaz sevgim ya1 mayısa bir manevi abim var boya işi yapıyo o gelirim dedi eşinle olunca bir güne biter dedi tabi eşimin işi çıkmazsa bugünlerde çok yoğun biz uyurken geliyor gidiyo bende işler uzadıkça geriliyorum eee zaten babamızıda özlüyoruz hayırlısı ne diyelim
fuiiiiyyyyttt maşallahhhpek guzelsiniz siz yeaaa bak bak benım oğlanda gördü yavuklusunu heyecanlandı sankim tamam oğlum sakin alıcam bn sana o kızı hehehehehh
Canim senin kilo takintin beni bile gerdi yaa, nolur bu kadar uzme kendini takma kafana.. Bebegin saglikli olsun yeter, napcan kiloyuu
yerim senin fitliğini mitliğini hiçte fit olamay çalışmıyorum valla ben senden daha iriceyim sanrıım 15 kiloyu buldu galiba bizim aldığımız kilolar ben evlenirken çok zayıftım 48 kiloyla evlendim 2 ay sonra 65 oldum şaka yapmıyorum haaa çok ciddiyim 64 le hamile kaldım şimdi sanırsam 78 kusurlardayım tabi fazlası zarar ama elden bişey gelmiyo abartı bişey yiyip içmiyorumda alıyorum bünye kilo almaya müsait ben napayım ama dediğin gibi bende tartıyla hiç uyuşmuyorum kimse sölediğim kiloya inanmıyo ben oldum olası kaslıyım erkek gibi gacıyım valla kodum mu otttururumsağol özgem
di mi yaaa bize çirkin diyenler totomuzu yesinbiz her halımızle guzelız ki bebişlerimizle ayrı guzelız fıstık gıbıyız ayollll
yandan sivri gibi dimi :))) ama yanlarımda dolu karnımda. 8 aylık hamıle gormustum erkek bebişli onun yanları hıc yoktu. direk one doğruydu. benım yanlar maşallah dolu. içimde hep bir doktor yanılması ıhtımalı var zaten nagıcımson anda erkek- kız cok yaşanıyor. :)))) hayırlısı ne dıyım :)))))
ayy bilgeeeeeeeeeeeeee sesli güldüm denilen olayı yasattın banaaa heeee kulaklarımda fazla kılolarımmmm
sağol canım benım Rabbim cümlemizi nazarlardan korusun... rakamsal olarak yuksegım cok. ama hamıle kalmadan once bır donem spor yapmıştım kas yaptım ozamanlar tartıyla goruntu pek uyuşmuyor. ama var kılom anacım oyle fit hamıle falan değilim. birde ustune ödemle uçan balon oldum.
pınarcım dikkatimi çekti bugün evlilik yıl dönümüz sanırım Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu bebişinizle geçireceğiniz uzun yıllar nasip etsin eşinle sana yuvanızdan huzur mutluluk sağlık eksik olmasın
sağol özgem
di mi yaaa bize çirkin diyenler totomuzu yesinbiz her halımızle guzelız ki bebişlerimizle ayrı guzelız fıstık gıbıyız ayollll
yandan sivri gibi dimi :))) ama yanlarımda dolu karnımda. 8 aylık hamıle gormustum erkek bebişli onun yanları hıc yoktu. direk one doğruydu. benım yanlar maşallah dolu. içimde hep bir doktor yanılması ıhtımalı var zaten nagıcımson anda erkek- kız cok yaşanıyor. :)))) hayırlısı ne dıyım :)))))
ayy bilgeeeeeeeeeeeeee sesli güldüm denilen olayı yasattın banaaa heeee kulaklarımda fazla kılolarımmmm
sağol canım benım Rabbim cümlemizi nazarlardan korusun... rakamsal olarak yuksegım cok. ama hamıle kalmadan once bır donem spor yapmıştım kas yaptım ozamanlar tartıyla goruntu pek uyuşmuyor. ama var kılom anacım oyle fit hamıle falan değilim. birde ustune ödemle uçan balon oldum.
amiiinn kızz ama benım kocada yapar senınkı kada olmasada
ayy cnm yaa canın mı cektı kıyamam ki özüüür cookk bnde alıstım kız pikniğe her hafta gidiyoz bnde diyom kendıme sevgi bu son gezmelerın keyfıne bak dıye napiiimm..
Aynenn balimm, her halimizle guzelizz, kiskananlar catlasinn:13:
tü tü tüüüüüü maşallah kızlar sizeeee,hepimizin yanyana fotosu olsa sıralama yapardım heheheh
Yaww okadar ustume geliyolarki bazi kisiler haklisin valla bende cok gerildim ama cmrtsi aksami esimin arkadaslariyla hanimlari var cok kalabalik bi grubuz rahatsizligim dolayisiyla hamileligimdn beri katilamiyodm uzun suredir gorusmemistik ve gorustuk herkes beni cok begendi cok guzellesmisin cok sanslisn kilo almadin ne guzel olmusn bitek gobus var falan dedi ve cok mutlu oldum :) o gecen gunde psikolojimi bozan akrabalarima bidahaki gunumuzde cvplarini vrcem rahatliycm :)
yok kuzum benım zaten devamlı aklımda onu dedım ben. Allahın izniyle işler bitti sayılır bu hafta eşimin izninde son ihtiyaçlarını alıcaz pompişin. birde benım eksikleri tabi. alışveriş işi bitecek. sonrakı ızınde de kv geliyor zaten salı gunu sanırım. artık havalar cok baymadan mayısta gıderızde eşimle köpüşlerle pikniğe bir ohh derim :)) yazık oğluşlarımda bunaldı evde onlarda koştursun temız hava alsın. onlarında canı var teyzesi :)
dimi yaa :))) simdi kv geldıgınde muhtemelen aa cok kılo almışsın aaa ağzın yuzun yamulmuş dıye bol moral verır kesınnieehhh hiç umrumda değil ama
sağol ayşemm :) di mi ya ne güzel olurdu. albüm yapardık hee
evet bilgecimmmm bugün 1. yılımız :) beyim işyerime güller yollamış çok sevindim :) :) :) akşamda restoranda yer ayırtmış yemek için :) allah kimsenin neşesini huzurunu bozmasın inşallah :)
Eki Görüntüle 1091320
bunlarda güllerim :)
Ooooh mis gibi kokuyordur, huzurunuz mutluluğunuz daim olsun...evet bilgecimmmm bugün 1. yılımız :) beyim işyerime güller yollamış çok sevindim :) :) :) akşamda restoranda yer ayırtmış yemek için :) allah kimsenin neşesini huzurunu bozmasın inşallah :)
Eki Görüntüle 1091320
bunlarda güllerim :)
Bebis pek belli olmadi ki ama fotodaaa
Bnde zar zor kendimi çektim her ne kadar lobut gibi gorunsemde bugunluk idare ediverin gayrı
Bebis pek belli olmadi ki ama fotodaaa
Bnde zar zor kendimi çektim her ne kadar lobut gibi gorunsemde bugunluk idare ediverin gayrı
yok kuzum benım zaten devamlı aklımda onu dedım ben. Allahın izniyle işler bitti sayılır bu hafta eşimin izninde son ihtiyaçlarını alıcaz pompişin. birde benım eksikleri tabi. alışveriş işi bitecek. sonrakı ızınde de kv geliyor zaten salı gunu sanırım. artık havalar cok baymadan mayısta gıderızde eşimle köpüşlerle pikniğe bir ohh derim :)) yazık oğluşlarımda bunaldı evde onlarda koştursun temız hava alsın. onlarında canı var teyzesi :)
[/B]
Herkese bir ayrı yakışmış ya göbekler. Maşaallah, rabbim sağlıcaklı kucağına almayı nasip etsin...Bebis pek belli olmadi ki ama fotodaaa
mutluluğunuz daim olsun canım:123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?