2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım abin işi biliyosa bir günde hallolur sıkma sen canını biz kiradasn çıktığımız evş boyatmıştık 120 metre kare ev adam sabah geldi öğlen 12 de aradı işim bitti gelin teslim alın evi diye şok olmuştuk hem tek başına yaptı hemde sadece boya da değil rütüşlük yerleri alçıladı falan bir damlada damlamadan tabi biz oğluşun odasında üç duvarı iki kişi tam bir günde boyadık o ayrı konu

Oyyyy o nedir yaa 5kiloo bencede sen gayet iyisin canimm, gecen koydugun resmi hatirliyorumm, ikiz gibi degil cidden.masallahhh

cnm eşin açısından düşündüğüm de adam da haklı o kadar iş yogunlugu sizi gorememsi sana yardımcı olamaması onu da uzuyodur fakat eee oda ekmek parası napıcan...herşey hallolur be nagim Allah ın izniyle sıkıntı yapma sakın kendine bnmde badana temizlık cocugun ihtiyacları bi suru işim var arada düşünsemde yapılır dıyorum ama bıde ne olcamız bellı degıl hayırlısı inş cnm

fuiiiiyyyyttt maşallahhh pek guzelsiniz siz yeaaa bak bak benım oğlanda gördü yavuklusunu heyecanlandı sankim tamam oğlum sakin alıcam bn sana o kızı hehehehehh

:)))) sağol sevgicim. yarın senden de bir daha bekliyoruz taze foto. birde hanı kaanın resimi cuma eklerim demiştin bekliyorum amaaa yaa kaynatma araya...

Canim senin kilo takintin beni bile gerdi yaa, nolur bu kadar uzme kendini takma kafana.. Bebegin saglikli olsun yeter, napcan kiloyuu

Yaww okadar ustume geliyolarki bazi kisiler haklisin valla bende cok gerildim ama cmrtsi aksami esimin arkadaslariyla hanimlari var cok kalabalik bi grubuz rahatsizligim dolayisiyla hamileligimdn beri katilamiyodm uzun suredir gorusmemistik ve gorustuk herkes beni cok begendi cok guzellesmisin cok sanslisn kilo almadin ne guzel olmusn bitek gobus var falan dedi ve cok mutlu oldum :) o gecen gunde psikolojimi bozan akrabalarima bidahaki gunumuzde cvplarini vrcem rahatliycm :)

yerim senin fitliğini mitliğini hiçte fit olamay çalışmıyorum valla ben senden daha iriceyim sanrıım 15 kiloyu buldu galiba bizim aldığımız kilolar ben evlenirken çok zayıftım 48 kiloyla evlendim 2 ay sonra 65 oldum şaka yapmıyorum haaa çok ciddiyim 64 le hamile kaldım şimdi sanırsam 78 kusurlardayım tabi fazlası zarar ama elden bişey gelmiyo abartı bişey yiyip içmiyorumda alıyorum bünye kilo almaya müsait ben napayım ama dediğin gibi bende tartıyla hiç uyuşmuyorum kimse sölediğim kiloya inanmıyo ben oldum olası kaslıyım erkek gibi gacıyım valla kodum mu otttururum doğumdan sonra sıkarız azcık kendimizi spor falan yaparız veririz kilocuklarıda geçende eşim diyo doğumdan sonra spor salonuna yazdıralım seni heee dedim oğluşa kim bakcak ben oğluşu alır gelirim diyo sen spor yaparsın biz seni izleriz bişey sorcam sana ya evde yürüyüş bandı varmı senin babam bu ara takmış durumda yürüyüş bandı alcam diyo doğumdan sonra hergün evde yürü düzenli olarak daha cabuk kilo verirsin diyo da bilemedim işe yararmı acaba ben bakkala gitmeye üşenen insanımda yürürmüyüm acep boşa masraf mı olur

evet bilgecimmmm bugün 1. yılımız :) beyim işyerime güller yollamış çok sevindim :) :) :) akşamda restoranda yer ayırtmış yemek için :) allah kimsenin neşesini huzurunu bozmasın inşallah :)

bunlarda güllerim :)

Benimkide kiz ama felaket sivri karnim var gorenler erkekmi diyor :)

yok kuzum benım zaten devamlı aklımda onu dedım ben. Allahın izniyle işler bitti sayılır bu hafta eşimin izninde son ihtiyaçlarını alıcaz pompişin. birde benım eksikleri tabi. alışveriş işi bitecek. sonrakı ızınde de kv geliyor zaten salı gunu sanırım. artık havalar cok baymadan mayısta gıderızde eşimle köpüşlerle pikniğe bir ohh derim :)) yazık oğluşlarımda bunaldı evde onlarda koştursun temız hava alsın. onlarında canı var teyzesi :)

Aynenn balimm, her halimizle guzelizz, kiskananlar catlasinn:13:

dimi yaa :))) simdi kv geldıgınde muhtemelen aa cok kılo almışsın aaa ağzın yuzun yamulmuş dıye bol moral verır kesın nieehhh hiç umrumda değil ama

tü tü tüüüüüü maşallah kızlar sizeeee,hepimizin yanyana fotosu olsa sıralama yapardım heheheh

sağol ayşemm :) di mi ya ne güzel olurdu. albüm yapardık hee

İnsanlarin dedikleriyle mutlu ya da mutsuz olursak yandik valla. Bosver kim ne derse desin, hiiiic kimseyi takamam valla onemli olan oglusumm

Ayy yorum yapmasalar gece uyuyamazlar kizz yaziiiiik birak yapsinlar onu bu zevkten mahrum etmee
Bana bisey dedi mi kocam beni boyle begeniyo diyorumm

Bebis pek belli olmadi ki ama fotodaaa

Bnde zar zor kendimi çektim her ne kadar lobut gibi gorunsemde bugunluk idare ediverin gayrı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398689715025.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $1398689749874.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 53

vayyy çok güzel güller ohhh mis akşam keyiflerdesiniz Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım ilk evlilik yıl dönümüz oluyo şimdi sizin Rabbim her yılınızda ilk günki heycanınızı yaşatsın

Slmmmmm guzel annisleer ve mutlu bebisleeriiii..... Oglusumla ben geldim gobusleeri gorduk bayıldık yaa ne tatli duruyosunuz oyle masalahhh subhanallahhh.... Cevremdeki herkes banada hamisligin cok yakistigini soyluyo ama ben kendimi top gibi hissediyorum hee bu arada 5.5 kg aldim

Bnde zar zor kendimi çektim her ne kadar lobut gibi gorunsemde bugunluk idare ediverin gayrı

Lobut gibi miii kizzz cok guldummm
Gayet guzel duruyosun valla masallahh zaten topikimizde cirkin yokki
Bu arada ustundeki cok kalin geldi kizz gozume, sen atesli hamilelerden degil misinn

oyyy ben bu paşayı yerim yerim maşallah kız sankim resimde gülücük atıyo heee ne güzel yaaa
sende pek güzelsin anacım analı oğullu yaktınız ortalığı Allah nazarlardan saklasın sizi
bugün resim açılışını ben yaptım arkası sağlam geldi

hadi bakalım inş..tabikiii köpüşlerinde canı gezzdir onlarıda ohh miss gıbı kızz onların da fotosunu koooy bi goreyım

Herkese bir ayrı yakışmış ya göbekler. Maşaallah, rabbim sağlıcaklı kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…