İnsanlarin dedikleriyle mutlu ya da mutsuz olursak yandik valla. Bosver kim ne derse desin, hiiiic kimseyi takamam valla onemli olan oglusumm
Slmmmmm guzel annisleer ve mutlu bebisleeriiii..... Oglusumla ben geldim gobusleeri gorduk bayıldık yaa ne tatli duruyosunuz oyle masalahhh subhanallahhh.... Cevremdeki herkes banada hamisligin cok yakistigini soyluyoama ben kendimi top gibi hissediyorum hee bu arada 5.5 kg aldim
vayyy çok güzel güller ohhh mis akşam keyiflerdesiniz Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım ilk evlilik yıl dönümüz oluyo şimdi sizin Rabbim her yılınızda ilk günki heycanınızı yaşatsın
sağolun güzelliklerrr hepimizin huzuru yerinde olsun inşallah aminnnnnnnOoooh mis gibi kokuyordur, huzurunuz mutluluğunuz daim olsun...
yok kuzum benım zaten devamlı aklımda onu dedım ben. Allahın izniyle işler bitti sayılır bu hafta eşimin izninde son ihtiyaçlarını alıcaz pompişin. birde benım eksikleri tabi. alışveriş işi bitecek. sonrakı ızınde de kv geliyor zaten salı gunu sanırım. artık havalar cok baymadan mayısta gıderızde eşimle köpüşlerle pikniğe bir ohh derim :)) yazık oğluşlarımda bunaldı evde onlarda koştursun temız hava alsın. onlarında canı var teyzesi :)
dimi yaa :))) simdi kv geldıgınde muhtemelen aa cok kılo almışsın aaa ağzın yuzun yamulmuş dıye bol moral verır kesınnieehhh hiç umrumda değil ama
sağol ayşemm :) di mi ya ne güzel olurdu. albüm yapardık hee
Lobut gibi miiikizzz cok guldummm
Gayet guzel duruyosun valla masallahh zaten topikimizde cirkin yokki
Bu arada ustundeki cok kalin geldi kizz gozume, sen atesli hamilelerden degil misinn
oyyyy bilgemmm canım benım o senın kalbının gusellgi ...evet cnm yaa iyi farkettin resimde gulucuk atıyo benm paşam çok özledimm bn yaaaoyyy ben bu paşayı yerim yerim maşallahkız sankim resimde gülücük atıyo heee ne güzel yaaa
sende pek güzelsin anacım analı oğullu yaktınız ortalığı Allah nazarlardan saklasın sizi
bugün resim açılışını ben yaptım arkası sağlam geldi
Herkese bir ayrı yakışmış ya göbekler. Maşaallah, rabbim sağlıcaklı kucağına almayı nasip etsin...
Oyyyy o nedir yaa 5kiloobencede sen gayet iyisin canimm, gecen koydugun resmi hatirliyorumm, ikiz gibi degil cidden.masallahhh
guzelsin tabii
yerim senin fitliğini mitliğini hiçte fit olamay çalışmıyorum valla ben senden daha iriceyim sanrıım 15 kiloyu buldu galiba bizim aldığımız kilolar ben evlenirken çok zayıftım 48 kiloyla evlendim 2 ay sonra 65 oldum şaka yapmıyorum haaa çok ciddiyim 64 le hamile kaldım şimdi sanırsam 78 kusurlardayım tabi fazlası zarar ama elden bişey gelmiyo abartı bişey yiyip içmiyorumda alıyorum bünye kilo almaya müsait ben napayım ama dediğin gibi bende tartıyla hiç uyuşmuyorum kimse sölediğim kiloya inanmıyo ben oldum olası kaslıyım erkek gibi gacıyım valla kodum mu otttururumdoğumdan sonra sıkarız azcık kendimizi spor falan yaparız veririz kilocuklarıda geçende eşim diyo doğumdan sonra spor salonuna yazdıralım seni heee dedim oğluşa kim bakcak ben oğluşu alır gelirim diyo sen spor yaparsın biz seni izleriz bişey sorcam sana ya evde yürüyüş bandı varmı senin babam bu ara takmış durumda yürüyüş bandı alcam diyo doğumdan sonra hergün evde yürü düzenli olarak daha cabuk kilo verirsin diyo da bilemedim işe yararmı acaba ben bakkala gitmeye üşenen insanımda yürürmüyüm acep boşa masraf mı olur
evet bilgecimmmm bugün 1. yılımız :) beyim işyerime güller yollamış çok sevindim :) :) :) akşamda restoranda yer ayırtmış yemek için :) allah kimsenin neşesini huzurunu bozmasın inşallah :)
Eki Görüntüle 1091320
bunlarda güllerim :)
Benimkide kiz ama felaket sivri karnim var gorenler erkekmi diyor :)
ama oyle kızz vallah zor cektım sızlerın hatrı için dedim hamişler beklemesiin ee bilge öncu olmak uzere herkes koydu bugun ee benm başım kel mii:44::44:
ustumdekı kalım gıbı duruyor ama ince aslında cnm bugun burası pek yagmurluydu sabah ta serındı eee hastalıgıda yeni atlattım zaten şuan iyi bu şekil ateşli hamişlerdenim cnm maalesf heryerim ayrı alev alıyor
oyyyy bilgemmm canım benım o senın kalbının gusellgi ...evet cnm yaa iyi farkettin resimde gulucuk atıyo benm paşam çok özledimm bn yaaa
sağol tatlım amin inş....hadi sende koy bi foto
ben seni baya incelediydim facede dedim bi kavga olsa bu kız kafayı koyar diye,eşinden yiğit duruyon bebemmm,spor aletine gelince ben de bisiklet aldınyım,şimdi keşke tekerleklisini alsaymışım diyom en azından dışarıdabi iki tur atardık,baktın koşturmacayla olmyo alırız daaa sen 2 ayda o kiloya nasıl ulaştın acaba kocan yemeğine bişey mi katti,evlilik mi yaradıııyerim senin fitliğini mitliğini hiçte fit olamay çalışmıyorum valla ben senden daha iriceyim sanrıım 15 kiloyu buldu galiba bizim aldığımız kilolar ben evlenirken çok zayıftım 48 kiloyla evlendim 2 ay sonra 65 oldum şaka yapmıyorum haaa çok ciddiyim 64 le hamile kaldım şimdi sanırsam 78 kusurlardayım tabi fazlası zarar ama elden bişey gelmiyo abartı bişey yiyip içmiyorumda alıyorum bünye kilo almaya müsait ben napayım ama dediğin gibi bende tartıyla hiç uyuşmuyorum kimse sölediğim kiloya inanmıyo ben oldum olası kaslıyım erkek gibi gacıyım valla kodum mu otttururumdoğumdan sonra sıkarız azcık kendimizi spor falan yaparız veririz kilocuklarıda geçende eşim diyo doğumdan sonra spor salonuna yazdıralım seni heee dedim oğluşa kim bakcak ben oğluşu alır gelirim diyo sen spor yaparsın biz seni izleriz bişey sorcam sana ya evde yürüyüş bandı varmı senin babam bu ara takmış durumda yürüyüş bandı alcam diyo doğumdan sonra hergün evde yürü düzenli olarak daha cabuk kilo verirsin diyo da bilemedim işe yararmı acaba ben bakkala gitmeye üşenen insanımda yürürmüyüm acep boşa masraf mı olur
heeee ben de merak ediyom bizim feyzo napcek acebeevet bilgecimmmm bugün 1. yılımız :) beyim işyerime güller yollamış çok sevindim :) :) :) akşamda restoranda yer ayırtmış yemek için :) allah kimsenin neşesini huzurunu bozmasın inşallah :)
Eki Görüntüle 1091320
bunlarda güllerim :)
kız yerim maşallah rekor bilgecan ve bende desenize göbüş rekoruBebis pek belli olmadi ki ama fotodaaa
Bnde zar zor kendimi çektim her ne kadar lobut gibi gorunsemde bugunluk idare ediverin gayrı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ama oyle kızz vallah zor cektım sızlerın hatrı için dedim hamişler beklemesiin ee bilge öncu olmak uzere herkes koydu bugun ee benm başım kel mii:44::44:
ustumdekı kalım gıbı duruyor ama ince aslında cnm bugun burası pek yagmurluydu sabah ta serındı eee hastalıgıda yeni atlattım zaten şuan iyi bu şekil ateşli hamişlerdenim cnm maalesf heryerim ayrı alev alıyor
oyyyy bilgemmm canım benım o senın kalbının gusellgi ...evet cnm yaa iyi farkettin resimde gulucuk atıyo benm paşam çok özledimm bn yaaa
sağol tatlım amin inş....hadi sende koy bi foto
Buda minigim ve bennn
Kizzz hani oglusuuuuunnn
Buda minigim ve bennn
Kizzz hani oglusuuuuunnnhic kilo almadin mi seen, bu foto taze mi
Canim sende buyumussun bayaa, masallahh sizee
ayyy göbişler çoğaldı çok güzelsiniz maşallah sizlere
benimde totom büyüdü toplam 10 kilo aldım kaç kiloyla kapatıcaz bakalım:))
kodum mu ottururumaynennnnn.. demin dyorumda eşya falan taşıma full bende eşim ilk zamanlar hayret ederdi. şimdi bişey taşıncak oldumu biz hallederiz senle modunda :))))))
ya bende ılk zamanlarımda cok hızlı aldım ama inan yemek yemek için oturabılıyordum. onun dışında kafamı kaldıramıyordum. nıye o kadar agır gectı bılmıyorum dr. hep olur oyle normal dedı. ama ben daha 3 ayda 10 kılo almıştım. e şimdide hızlandı alım.
normalde kıloma sacıma vs kendıme bakmayı cok severım. ama suan benımde kaygım yok canım oyle fıt olayım vs.. bünyem ızın vermıyor demekkı.. alıyorum kılo yapacak bısey yok. he olsa ıyı olurdu. ama kılo almıcam dıye ac mı kalayım. ben ılk zamanlar agır bulantılarda bır kere bıle ıstıfra etmedim tuttum kendımı ama ne zor tuttum. yedıgım gıtmesın mınnosa fayda olsun dıye. belkı tutmasaydım aldığım 10 kılonun 6-7si gıderdı. ama suan kılo düşünemem bebişime haksılık olur.
ben burda diyet gruplarına gırmıstım bır ara. iş stresi yüzünden cok kılo almıştım. 15-17 kılo verdım ve cok sağlıklı verdım. spor olarak 30dk areobik yapıyordum bırde parklardakı spor aletlerınde çalışıyordum. mıs gıbı havada.
2 ay once kılo kontrolü ıcın dıyetısyene gıdelım dedım. saka gıbı kadın bana benım lıstemı verdı. bır daha da gıtmedım zaten..
doğumdan sonra kılo vermek benım ıcın ıs değil o yüzden takmıyorum. en son yaptığım beslenme seklınde cok güzel yorulmadan verdım.
spor aletine gelınce bende havalı yuruyus- uzay yurusu dedıklerı varya ondan var ama ne kadar kullandım?? evde kapalı alanda bana spor yapmak cok sıkıcı geliyor. bebiş doğduktan sonra spor ıcın yıne parkı tercıh ederım.
ayyy tebrik ederim canım güllerinde yakıyor maşallah size..sağlıkla, huzurla, sevgiyle nice yıllarınız olsun inşallah..
evet resimde sivri gibi ama benım yanlarımda var :)) simdiye kadar pipi gorunmedı ufukta ama Allahın işine karışılmaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?