2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
İnsanlarin dedikleriyle mutlu ya da mutsuz olursak yandik valla. Bosver kim ne derse desin, hiiiic kimseyi takamam valla onemli olan oglusumm

Haklisin ama sonucta toplum icinde yasiyoruz ve arkadaslarimizn es dostlarimizn sozlerinede deger vermemiz lazim bazisi sacma sapan konusur bazisi iyi hos konusur kimbilir belki bizlerde cok gereksiz yada gerekli yorumlarda bulunuyoruzdur onlar hakkinda benim mutlu yada mutsuz olmam onlara verdigim degerin bana yansimasidir cok fazla bosveren cinsten olamadim hic insallah olurum darisi basima :)

Hosgeldin hicranimm bende top yutmus gibi hissediyorumm.ama gene de guzelimm

vayyy çok güzel güller ohhh mis akşam keyiflerdesiniz Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım ilk evlilik yıl dönümüz oluyo şimdi sizin Rabbim her yılınızda ilk günki heycanınızı yaşatsın
Ooooh mis gibi kokuyordur, huzurunuz mutluluğunuz daim olsun...
sağolun güzelliklerrr hepimizin huzuru yerinde olsun inşallah aminnnnnnn

kız ne zamandır dicem dicem unutuyorum ben senin köpişleride çok merak ediyorum onlarında bi resmini çeksene görelim

Lobut gibi miii kizzz cok guldummm
Gayet guzel duruyosun valla masallahh zaten topikimizde cirkin yokki
Bu arada ustundeki cok kalin geldi kizz gozume, sen atesli hamilelerden degil misinn

ama oyle kızz vallah zor cektım sızlerın hatrı için dedim hamişler beklemesiin ee bilge öncu olmak uzere herkes koydu bugun ee benm başım kel mii:44::44:

ustumdekı kalım gıbı duruyor ama ince aslında cnm bugun burası pek yagmurluydu sabah ta serındı eee hastalıgıda yeni atlattım zaten şuan iyi bu şekil ateşli hamişlerdenim cnm maalesf heryerim ayrı alev alıyor
oyyyy bilgemmm canım benım o senın kalbının gusellgi ...evet cnm yaa iyi farkettin resimde gulucuk atıyo benm paşam çok özledimm bn yaaa
Herkese bir ayrı yakışmış ya göbekler. Maşaallah, rabbim sağlıcaklı kucağına almayı nasip etsin...

sağol tatlım amin inş....hadi sende koy bi foto

kodum mu ottururum aynennnnn.. demin dyorumda eşya falan taşıma full bende eşim ilk zamanlar hayret ederdi. şimdi bişey taşıncak oldumu biz hallederiz senle modunda :))))))

ya bende ılk zamanlarımda cok hızlı aldım ama inan yemek yemek için oturabılıyordum. onun dışında kafamı kaldıramıyordum. nıye o kadar agır gectı bılmıyorum dr. hep olur oyle normal dedı. ama ben daha 3 ayda 10 kılo almıştım. e şimdide hızlandı alım.

normalde kıloma sacıma vs kendıme bakmayı cok severım. ama suan benımde kaygım yok canım oyle fıt olayım vs.. bünyem ızın vermıyor demekkı.. alıyorum kılo yapacak bısey yok. he olsa ıyı olurdu. ama kılo almıcam dıye ac mı kalayım. ben ılk zamanlar agır bulantılarda bır kere bıle ıstıfra etmedim tuttum kendımı ama ne zor tuttum. yedıgım gıtmesın mınnosa fayda olsun dıye. belkı tutmasaydım aldığım 10 kılonun 6-7si gıderdı. ama suan kılo düşünemem bebişime haksılık olur.

ben burda diyet gruplarına gırmıstım bır ara. iş stresi yüzünden cok kılo almıştım. 15-17 kılo verdım ve cok sağlıklı verdım. spor olarak 30dk areobik yapıyordum bırde parklardakı spor aletlerınde çalışıyordum. mıs gıbı havada.

2 ay once kılo kontrolü ıcın dıyetısyene gıdelım dedım. saka gıbı kadın bana benım lıstemı verdı. bır daha da gıtmedım zaten..

doğumdan sonra kılo vermek benım ıcın ıs değil o yüzden takmıyorum. en son yaptığım beslenme seklınde cok güzel yorulmadan verdım.

spor aletine gelınce bende havalı yuruyus- uzay yurusu dedıklerı varya ondan var ama ne kadar kullandım?? evde kapalı alanda bana spor yapmak cok sıkıcı geliyor. bebiş doğduktan sonra spor ıcın yıne parkı tercıh ederım.

ayyy tebrik ederim canım güllerinde yakıyor maşallah size.. sağlıkla, huzurla, sevgiyle nice yıllarınız olsun inşallah..

Benimkide kiz ama felaket sivri karnim var gorenler erkekmi diyor :)

evet resimde sivri gibi ama benım yanlarımda var :)) simdiye kadar pipi gorunmedı ufukta ama Allahın işine karışılmaz :))

İyi yapmissin cekmeklee, senin fotonu aserdiydik hepimiz haklisin vallaa, havalar cok dengesizz ne giyecegini sasiriyo insann o ates durumu bende cooook var da ondan sordumm, iyiki tum yazi hamile olarak gecirmicez

ben seni baya incelediydim facede dedim bi kavga olsa bu kız kafayı koyar diye,eşinden yiğit duruyon bebemmm,spor aletine gelince ben de bisiklet aldınyım,şimdi keşke tekerleklisini alsaymışım diyom en azından dışarıdabi iki tur atardık,baktın koşturmacayla olmyo alırız daaa sen 2 ayda o kiloya nasıl ulaştın acaba kocan yemeğine bişey mi katti,evlilik mi yaradııı
heeee ben de merak ediyom bizim feyzo napcek acebe
Bebis pek belli olmadi ki ama fotodaaa

Bnde zar zor kendimi çektim her ne kadar lobut gibi gorunsemde bugunluk idare ediverin gayrı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız yerim maşallah rekor bilgecan ve bende desenize göbüş rekoru :13:

kız bende çok özledim ya her seferinde sanki daha çok özlüyorum paşamı benim sıpa yüzünü göstermiyo ya hiç yüzünün resmi yok bizde bende istiyorum böle resmine bakayım hep pipinin resmi var inş. c.tesi gösterir yüzünü 16 haftalıkken 4 boyutluya gitmiştik o gün yüzünü görmüştük ekranda inan hep o an gözümün önüne geliyo şimdi daha net belli oluyo ama göremiyoruz işte valla şimdi yine takvime bakıyodum c.tesiyi nasıl etcem ben diyodum inanılmaz özledim bide doğum tarihi konduğunu düşünsene kız ay Allah ım nasıl bişeydir acaba doğuma gitceksin saatler sonra paşalar kucamız da olcak içim bi hoş oldu çok duygulandımmm

ayyy göbişler çoğaldı çok güzelsiniz maşallah sizlere
benimde totom büyüdü toplam 10 kilo aldım kaç kiloyla kapatıcaz bakalım:))

Benim bitane pipilim var yakisikli oglum ikinciside pipili olursa iki oglan anasi olcam 2gelin alirm artik :):):) ama yinede kiz anasi olmak istiyorm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…