2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

huhuuuu koyarım vallahhh korkun benden bugüne kadar hiç öle kavga etmedim kimseylen de eşimle evde bazen şakalaşırız aman der benle şakalaşma seviyon mu dövüyon mu belli değil elim ağırdır azıcık kız cidden çok kaslıyım ben özellikle omuz kasları fena birazcık aletle felan çalışsam acayip olurum herhal çok yüzdüm ben 4 yaşında yüzmeyi öğrenmişim her yaz 3 4 ay yüzerdim sanırım onun etkisi var
kız benim eşimde evlenirken 63 kiloydu oda benle bir 85 kilo oldu karı koca evlilik yaradı bize balayına gitmiştik 1 haftalığına geldiğimde 55 kiloydum zatiiii düğün resimlerimizi görsen ikimizde sızka şimdi görsen herkül gerçi eşim göstermiyo kilosunu hiç boyu uzun baya ben topaç oldum

Eki Görüntüle 1091337 Eki Görüntüle 1091337
kızlar buda oğluşumla ben umarım yükleyebilmişimdir
heeee yükledin yüklemesine de hamile kalmadan önceki tontiş resmini yüklemişsin ay ben nerelere gidem kız bu göbekler ne zarif yaaaa,ben bidaha foto koyar mıyımmmm

Buda minigim ve bennn
aha hamileye yakın bir göbüş işte,bugün konulan fotolardan en beğendiğimi açıklıyorummmmm veeeee tabi göbüş yoldaşım BİLGECAN diğerleri ehhh işte
kızlarrrr Rabbim cümlemizi esirgesin tabi evvel sağlık ve sağlıklı bebişlerrr

İyi yapmissin cekmeklee, senin fotonu aserdiydik hepimiz haklisin vallaa, havalar cok dengesizz ne giyecegini sasiriyo insann o ates durumu bende cooook var da ondan sordumm, iyiki tum yazi hamile olarak gecirmicez

hehehe cnm yaaa kız sabah beri yağıyo şakır şakır açıkcası bunla terlemedim de değil ama kapıları açıncada üşüyom idare ediveriyom iştee gııı...he yyaaa iyi ki butun yazı hamiş gecirmiycez vee neyseki evimizde olcas donla gezerim hep valla

sağol tatlikomm rekortmenler siziiiii:92::92::92:

oyyy duygusal arkadasım benımm aman be bılgem bence bu sefer gorucen inş paşanıı hem o sana saklıyor kendini ozlemenı ıstıyor daha çok baksana kızzz bnde düşündükçe çok duygulanıyorum kuzucuklarımız yaaaaa ..hadi gelsin c.tesiiii sonrada cumaa

Ayy yorum yapmasalar gece uyuyamazlar kizz yaziiiiik birak yapsinlar onu bu zevkten mahrum etmee
Bana bisey dedi mi kocam beni boyle begeniyo diyorumm

aynen maazallah uyku falan tutmaz sonraa zaten eşimin aşkına illetyus oluyor cok bariz hıhhh içi fesat olana yapacak bısey yok...

Bebis pek belli olmadi ki ama fotodaaa

Bnde zar zor kendimi çektim her ne kadar lobut gibi gorunsemde bugunluk idare ediverin gayrı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

annemmmmm kız analı oğullu yerım sızıııııı maşallahhhh Ya Rabbim.. ne lobutu beee fıstık fıstıkkkkkk taş gibim garusun heeee

hadi bakalım inş..tabikiii köpüşlerinde canı gezzdir onlarıda ohh miss gıbı kızz onların da fotosunu koooy bi goreyım

kız ne zamandır dicem dicem unutuyorum ben senin köpişleride çok merak ediyorum onlarında bi resmini çeksene görelim

ekleyim canlarım ısırmalık benım oğlanlar :)))

Eki Görüntüle 1091337 Eki Görüntüle 1091337
kızlar buda oğluşumla ben umarım yükleyebilmişimdir

ay maşallah bugun göbüşlü bebişli ne aydınlık gunumuz oldu maşallah en kotu gunumuz böyle olsun... Rabbim kuzularımıza bizlere sağlık versin..

Buda minigim ve bennn

canım yaaa... ağıza bak tam mumu ağızı maşallah ona annesı
annesinide maşallah amaaa

aşk olsun canım sizde çok güzel ve zarifsiniz hamile olupda güzel olmayan kalırmı hiç meleklerimiz için hep güzeliz biz

hepinizin gobisleri cok tatli masallah hazir olun ikiz olarak en buyuk gobis gelcek simdi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyyy beni unuttuunnn sandım beeennn sinemm sana kızacaktım ama unutmamsın temamm o benım yarım halim yarında foto ekliycem bugun eve gıdıym cekcm ..oğluma bişey demedinn senin için fotosunu koydum

köpişleriii ekleee

Bu buyuk oğlum 9 senedır beraberiz... oğlum, dert ortağım, aşkım...

Bu da küçük oğlum 6 senedir beraberiz. bu tam yaramaz sıpam... :)

gelsin c.tesiiiii gelsin cumaaaaa gelcek inş. biz böle görcez diye gün saya saya bi bakmışız doğuma gidiyoz
ya benim kilo alma sorunum yokta verme sorunum var işte şimdiye kadar hiç ne diyet yaptım nede spor tek yaptığım spor yüzmekti işte oda artık ne kadar fırsat bulcazda gitcez yüzcez zor kilo veriyorum anlıcan şimdi rahatım takmam etmem kiloyu diyorumda doğumdan sonrası içinde ya veremezsem diye de endişelerim var açıkcası bakalım bebişler sağ salim gelsinde dışarı spora gidemesemde evde bişeyler yapmaya çalışcaz artık

dünürcan kızçen beğeniyo tabiii dimiiiiiiiiii aferin kızçeye gözü başkasını görmesin ayrıca bi ayriyetten teşekkür ettik kendim gibi tontiş dünürüm benim benim göbiş resmi ölesine oldu otururken bide şöle yandan falan çeksem vuuuuu 9 ayın içinde bu kız dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…