ben seni baya incelediydim facede dedim bi kavga olsa bu kız kafayı koyar diye,eşinden yiğit duruyon bebemmm,spor aletine gelince ben de bisiklet aldınyım,şimdi keşke tekerleklisini alsaymışım diyom en azından dışarıdabi iki tur atardık,baktın koşturmacayla olmyo alırız daaa sen 2 ayda o kiloya nasıl ulaştın acaba kocan yemeğine bişey mi katti,evlilik mi yaradııı
heeee ben de merak ediyom bizim feyzo napcek acebe
kız yerim maşallah rekor bilgecan ve bende desenize göbüş rekoru:13:
Kizz hic 10 kilo almis gibi degilsin masallahhhh
aha hamileye yakın bir göbüş işte,bugün konulan fotolardan en beğendiğimi açıklıyorummmmm veeeee tabi göbüş yoldaşım BİLGECANBuda minigim ve bennn
tesekkur ederiz sevgi teyzesi optuk oglusumla seni ve oglusunu
İyi yapmissin cekmeklee, senin fotonu aserdiydik hepimizhaklisin vallaa, havalar cok dengesizz ne giyecegini sasiriyo insann o ates durumu bende cooook var da ondan sordumm, iyiki tum yazi hamile olarak gecirmicez
ben seni baya incelediydim facede dedim bi kavga olsa bu kız kafayı koyar diye,eşinden yiğit duruyon bebemmm,spor aletine gelince ben de bisiklet aldınyım,şimdi keşke tekerleklisini alsaymışım diyom en azından dışarıdabi iki tur atardık,baktın koşturmacayla olmyo alırız daaa sen 2 ayda o kiloya nasıl ulaştın acaba kocan yemeğine bişey mi katti,evlilik mi yaradııı
heeee ben de merak ediyom bizim feyzo napcek acebe
kız yerim maşallah rekor bilgecan ve bende desenize göbüş rekoru:13:
kız bende çok özledim ya her seferinde sanki daha çok özlüyorum paşamı benim sıpa yüzünü göstermiyo ya hiç yüzünün resmi yok bizde bende istiyorum böle resmine bakayım hep pipinin resmi var inş. c.tesi gösterir yüzünü 16 haftalıkken 4 boyutluya gitmiştik o gün yüzünü görmüştük ekranda inan hep o an gözümün önüne geliyo şimdi daha net belli oluyo ama göremiyoruz işte valla şimdi yine takvime bakıyodum c.tesiyi nasıl etcem ben diyodum inanılmaz özledim bide doğum tarihi konduğunu düşünsene kız ay Allah ım nasıl bişeydir acaba doğuma gitceksin saatler sonra paşalar kucamız da olcak içim bi hoş oldu çok duygulandımmm
Ayy yorum yapmasalar gece uyuyamazlar kizz yaziiiiik birak yapsinlaronu bu zevkten mahrum etmee
Bana bisey dedi mi kocam beni boyle begeniyo diyorumm
Bebis pek belli olmadi ki ama fotodaaa
Bnde zar zor kendimi çektim her ne kadar lobut gibi gorunsemde bugunluk idare ediverin gayrı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi bakalım inş..tabikiii köpüşlerinde canı gezzdir onlarıda ohh miss gıbı kızz onların da fotosunu koooy bi goreyım
kız ne zamandır dicem dicem unutuyorum ben senin köpişleride çok merak ediyorum onlarında bi resmini çeksene görelim
Buda minigim ve bennn
Buda minigim ve bennn
heeee yükledin yüklemesine de hamile kalmadan önceki tontiş resmini yüklemişsin ay ben nerelere gidem kız bu göbekler ne zarif yaaaa,ben bidaha foto koyar mıyımmmm
aha hamileye yakın bir göbüş işte,bugün konulan fotolardan en beğendiğimi açıklıyorummmmm veeeee tabi göbüş yoldaşım BİLGECANdiğerleri ehhh işte
kızlarrrr Rabbim cümlemizi esirgesin tabi evvel sağlık ve sağlıklı bebişlerrr
buyuduk canim çok şükür bu günlere
wuaaww cok tatlııı masallah cnm sizeee
kızzz maşallah size yaa pek bi guzelsiniz tişort te beya yakışmış ama yaniiikuzucugunu yerim kiii
sagol canim benim hamile olmak çok özel biseymis ya hepimiZ cok guzelizHiranurcum hicrancim ve diger gobis resmi yukleyen hatunlar hepiniz coook tatlisinz
tatlimmm aminnn diyorum dualarinaaa
sağol canım teşekkür ettik oğluşumla herkesemaşalahhh size ne güzeliz biz böle ya Rabbim nazarlardan korusun
aynen maazallah uyku falan tutmaz sonraa zaten eşimin aşkına illetyus oluyor cok bariz hıhhh içi fesat olana yapacak bısey yok...
annemmmmm kız analı oğullu yerım sızıııııı maşallahhhh Ya Rabbim..ne lobutu beee fıstık fıstıkkkkkk taş gibim garusun heeee
ekleyim canlarım ısırmalık benım oğlanlar :)))
[/B]
oyy o agiz yok muuu acip kapamalar esnemeler en son gittigimde kopartti beniii canim oglummm ozledim cook
gelsin c.tesiiiii gelsin cumaaaaa gelcek inş. biz böle görcez diye gün saya saya bi bakmışız doğuma gidiyozhehehe cnm yaaa kız sabah beri yağıyo şakır şakır açıkcası bunla terlemedim de değil ama kapıları açıncada üşüyom idare ediveriyom iştee gııı...he yyaaa iyi ki butun yazı hamiş gecirmiycez vee neyseki evimizde olcas donla gezerim hep valla
sağol tatlikomm rekortmenler siziiiii:92::92::92:
oyyy duygusal arkadasım benımm aman be bılgem bence bu sefer gorucen inş paşanıı hem o sana saklıyor kendini ozlemenı ıstıyor daha çok baksana kızzz bnde düşündükçe çok duygulanıyorum kuzucuklarımız yaaaaa ..hadi gelsin c.tesiiii sonrada cumaa
ya benim kilo alma sorunum yokta verme sorunum var işte şimdiye kadar hiç ne diyet yaptım nede spor tek yaptığım spor yüzmekti işte oda artık ne kadar fırsat bulcazda gitcez yüzcez zor kilo veriyorum anlıcan şimdi rahatım takmam etmem kiloyu diyorumda doğumdan sonrası içinde ya veremezsem diye de endişelerim var açıkcası bakalım bebişler sağ salim gelsinde dışarı spora gidemesemde evde bişeyler yapmaya çalışcaz artıkkodum mu ottururumaynennnnn.. demin dyorumda eşya falan taşıma full bende eşim ilk zamanlar hayret ederdi. şimdi bişey taşıncak oldumu biz hallederiz senle modunda :))))))
ya bende ılk zamanlarımda cok hızlı aldım ama inan yemek yemek için oturabılıyordum. onun dışında kafamı kaldıramıyordum. nıye o kadar agır gectı bılmıyorum dr. hep olur oyle normal dedı. ama ben daha 3 ayda 10 kılo almıştım. e şimdide hızlandı alım.
normalde kıloma sacıma vs kendıme bakmayı cok severım. ama suan benımde kaygım yok canım oyle fıt olayım vs.. bünyem ızın vermıyor demekkı.. alıyorum kılo yapacak bısey yok. he olsa ıyı olurdu. ama kılo almıcam dıye ac mı kalayım. ben ılk zamanlar agır bulantılarda bır kere bıle ıstıfra etmedim tuttum kendımı ama ne zor tuttum. yedıgım gıtmesın mınnosa fayda olsun dıye. belkı tutmasaydım aldığım 10 kılonun 6-7si gıderdı. ama suan kılo düşünemem bebişime haksılık olur.
ben burda diyet gruplarına gırmıstım bır ara. iş stresi yüzünden cok kılo almıştım. 15-17 kılo verdım ve cok sağlıklı verdım. spor olarak 30dk areobik yapıyordum bırde parklardakı spor aletlerınde çalışıyordum. mıs gıbı havada.
2 ay once kılo kontrolü ıcın dıyetısyene gıdelım dedım. saka gıbı kadın bana benım lıstemı verdı. bır daha da gıtmedım zaten..
doğumdan sonra kılo vermek benım ıcın ıs değil o yüzden takmıyorum. en son yaptığım beslenme seklınde cok güzel yorulmadan verdım.
spor aletine gelınce bende havalı yuruyus- uzay yurusu dedıklerı varya ondan var ama ne kadar kullandım?? evde kapalı alanda bana spor yapmak cok sıkıcı geliyor. bebiş doğduktan sonra spor ıcın yıne parkı tercıh ederım.
ayyy tebrik ederim canım güllerinde yakıyor maşallah size..sağlıkla, huzurla, sevgiyle nice yıllarınız olsun inşallah..
evet resimde sivri gibi ama benım yanlarımda var :)) simdiye kadar pipi gorunmedı ufukta ama Allahın işine karışılmaz :))
dünürcan kızçen beğeniyo tabiii dimiiiiiiiiii aferin kızçeye gözü başkasını görmesin ayrıca bi ayriyetten teşekkür ettik kendim gibi tontiş dünürüm benimheeee yükledin yüklemesine de hamile kalmadan önceki tontiş resmini yüklemişsin ay ben nerelere gidem kız bu göbekler ne zarif yaaaa,ben bidaha foto koyar mıyımmmm
aha hamileye yakın bir göbüş işte,bugün konulan fotolardan en beğendiğimi açıklıyorummmmm veeeee tabi göbüş yoldaşım BİLGECANdiğerleri ehhh işte
kızlarrrr Rabbim cümlemizi esirgesin tabi evvel sağlık ve sağlıklı bebişlerrr
rabbim cümlemizin yawrusunu korusun sağlık sıhhat versin ins zamaninda gelirler kollarimizaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?