2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bebis pek belli olmadi ki ama fotodaaa

Bnde zar zor kendimi çektim her ne kadar lobut gibi gorunsemde bugunluk idare ediverin gayrı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzelsiniz canım oyyy maşallah oğluşuna ya ne tatlı
kız neren lobut çok tatlı

sagol canim benim hamile olmak çok özel biseymis ya hepimiZ cok guzeliz :115:

Evet canim aynen oyle rabbim bana bu guzel duyguyu ikinci kez yasatiyor sukurler olsn okadar merak ediyormki kizim dogunca kime benziycek abisi ne tepki verck dun kipirdisini gordu babasi cok degisik seyler hissettim biranda diyor..kendimi dunyanin merkezi gibi hissediyorm valla :) hep bi ilgi alaka ne istersem aksami geliyor :) ilkinde cok cahildim tadini cikaramadim pek ama simdi iyiyim bu arada kizim seni sevdi heralde yaxarken tekme atiyor :):)

oyy oy oyyy ne kız bunlar böle çok şirinler ay anam senin kızçe bunların kuyruğunu kulağını yolar yanlız söleyim bak ay anam evin içinde kızçe dört döncek bunların peşinde hey Allah ım ne tatlılar ya can işte bunlarda can

sayfa bır anda cok hızlı aktı maşallah :))) ama unuturmuyum hıc senı mumkunmudur oyle bısey

kuzum oğluşun resmini algılayamadım kı resim yan duruyor...

anaa cevırdım simdi kız yuzu bıze mı donuk ???????????

ogluslarim we ben sanirim en buyuk gobis biziz:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398692258229.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $1398692274502.webp
    7 KB · Görüntüleme: 30
cok bekledim bu esek sipasini ben hamile olmak nedir hic tadamicam sandim rabbimin mucizesiii bu icimde sevdigim adamdan bi parca gercek "BIZ"i tasiyorum sukur bu gunlereeee....

Hamile olunca bol torpilli oluyosun hee ayri bi ozen ayricalik
Oyyy yerim ben o prensesiii bak benim oglanda tepisiyo simdiiii ayri bi çekim oldu aralarinda herhal

ayyy ah anacukuuummm kız bunlar ne taatttllıı yaa bunları al eline şıngır mıngır oyna gecen aylarda eşim kopek getirnişti eve şefinin köpeği iki gün bizde kaldı ama bi göresn minnacıık bi sesi var aslan gibi o ses neresinden cıkıyor anlamazsın yanii kızz o mum ne dogum gunumu bu arada adları ne

yuzu tabııı bıze donuk ama tek gozu bellı olmamıs korsan olmuş bnm oğluşummm

oyy o agiz yok muuu acip kapamalar esnemeler en son gittigimde kopartti beniii canim oglummm ozledim cook
yaa böyle sapırdanır gıbı oynatıyorlar yaaa offf dıyorummm maşallah kuzularımıza

canım onuda hiç takma Allahın izniyle zaten emzirme donemı olacak. o zaman zaten cok kalorı yakıyormuş vücut.
beraber verırız kıloları. sağlıklı beslenince spor bıraz eksık bıle kalsa gidiyor kılolar. işin puf noktası vitamını bol, kolay yakılan dusuk kalorılı beslenme..

sağol bilge teyzesi :))) çok candır benım oğullarım. benım ıcın hayvan-kopek değil onlar zaten. Onlarada can veren Allah. Rabbimin emaneti onlar bana onlarda evlat.. ikiside ev arıyordu, dısardan alınma falan değil yanı. bana kısmetmısler iyi kide oylelermıs..

kuçuk olan cok fena kıskanç ılk zamanlar yemek ıstıcek buyuk ıhtımalle kızı :))))))) buyuk olanın koynuna koy buyutur kızı oyle güzel yureklı yemez yedırır.. :)

zaten bıraz ayaklanınca cok güzel oynarlar :))) kulağı kuyruğu bılememde evde cıddı oyuncak kavgası çıkacak bellı :))))))))

kızlar anneler günü de geliyor bi çoğumuz ilk defa anneler gününü kutlucak çok heycanlı çok güzel bir duygu olsa gerek inş. seneye bebişlerde yanımızda olucak ama bence şimdiden bizler anneyiz bakalım eşlerden nasıl süprizler gelicek ilk anneler günümüz için inş odunluk yapmazlarda akıllarına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…