Bebis pek belli olmadi ki ama fotodaaa
Bnde zar zor kendimi çektim her ne kadar lobut gibi gorunsemde bugunluk idare ediverin gayrı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sagol canim benim hamile olmak çok özel biseymis ya hepimiZ cok guzeliz:115:
Bu buyuk oğlum 9 senedır beraberiz... oğlum, dert ortağım, aşkım...
Eki Görüntüle 1091349 Eki Görüntüle 1091350
Bu da küçük oğlum 6 senedir beraberiz. bu tam yaramaz sıpam... :)
Eki Görüntüle 1091351 Eki Görüntüle 1091352
ayyyy beni unuttuunnn sandım beeennn sinemm sana kızacaktım ama unutmamsın temammo benım yarım halim yarında foto ekliycem bugun eve gıdıym cekcm ..oğluma bişey demedinn senin için fotosunu koydum
köpişleriii ekleee
çok güzelsiniz canım oyyy maşallah oğluşuna ya ne tatlı
kız neren lobut çok tatlı
sağol cnm o sizin tatlılığınızkızzz ne bılım bi iki foto çekindin lobuta benzettım kendımi napiiimm bide bu bizim yarım halimizz
tü tü tüüüü maşallah totonu çimdikleogluslarim we ben sanirim en buyuk gobis biziz:)
cok bekledim bu esek sipasini ben hamile olmak nedir hic tadamicam sandim rabbimin mucizesiii bu icimde sevdigim adamdan bi parca gercek "BIZ"i tasiyorum sukur bu gunlereeee....
Bu buyuk oğlum 9 senedır beraberiz... oğlum, dert ortağım, aşkım...
Eki Görüntüle 1091349 Eki Görüntüle 1091350
Bu da küçük oğlum 6 senedir beraberiz. bu tam yaramaz sıpam... :)
Eki Görüntüle 1091351 Eki Görüntüle 1091352
sayfa bır anda cok hızlı aktı maşallah :))) ama unuturmuyum hıc senı mumkunmudur oyle bısey
kuzum oğluşun resmini algılayamadım kı resim yan duruyor...
anaa cevırdım simdi kız yuzu bıze mı donuk ???????????
ogluslarim we ben sanirim en buyuk gobis biziz:)
ogluslarim we ben sanirim en buyuk gobis biziz:)
oyy masallahh kuzulara ve sanaaa canimmm gayet fitsin ikiz gibi degil
yaa böyle sapırdanır gıbı oynatıyorlar yaaa offf dıyorummmoyy o agiz yok muuu acip kapamalar esnemeler en son gittigimde kopartti beniii canim oglummm ozledim cook
canım onuda hiç takma Allahın izniyle zaten emzirme donemı olacak. o zaman zaten cok kalorı yakıyormuş vücut.ya benim kilo alma sorunum yokta verme sorunum var işte şimdiye kadar hiç ne diyet yaptım nede spor tek yaptığım spor yüzmekti işte oda artık ne kadar fırsat bulcazda gitcez yüzcez zor kilo veriyorum anlıcan şimdi rahatım takmam etmem kiloyu diyorumda doğumdan sonrası içinde ya veremezsem diye de endişelerim var açıkcası bakalım bebişler sağ salim gelsinde dışarı spora gidemesemde evde bişeyler yapmaya çalışcaz artık
oyy oy oyyy ne kız bunlar böle çok şirinler ay anam senin kızçe bunların kuyruğunu kulağını yolar yanlız söleyim bak ay anam evin içinde kızçe dört döncek bunların peşinde hey Allah ım ne tatlılar ya can işte bunlarda can
tü tü tüüüü maşallah totonu çimdikle
masallah size çok güzelsiniz ikiz karnı gibi durmuyorsun nazarlar değmesin size canım
owwwmaşallah size canım ikiz olmanıza göre gayet iyi gidiyosun bence
ayyyhh gecen benimde aklimdan gecti ama ben hic bisey beklemiom benim odunsu heriften bunu düşünecek kadar ince değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?