2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

amim Allah hepimizi nazardan saklasin herkez ole dio ikize gore kucukmus aman cok iri olmiyim zatn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok teskkr ederz tekmikliyo suan bebislerimde:) ins sonradan cok buyumez normal gder

ayyyhh gecen benimde aklimdan gecti ama ben hic bisey beklemiom benim odunsu heriften bunu düşünecek kadar ince değildir
evet kızlar Allah nazardan kötü gözden esirgesin cümlemizi,herkeşlereeee şimdiden eeyyyiiii ağşamlarrr,Allah iyilerle karşılaştırsın,eşlerimize şu anneler günü için de alttan alttan mesaj mı yollasak,aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sahi ben bi zamanlar ne mesajlar atardım yaaaa ,aklıma geldikçe kenara yazayım bariii öpüyommm

ogluslarim we ben sanirim en buyuk gobis biziz:)
maşallah üçünüzede :)) eee kalabalıksınız siz acık olsun o kadar Rabbim nazarlardan saklasın sizi..

:))) cok fena tatlılar sevgı hıc doyamıyorum onlara. evımın neşesi onlar :) benım concişler ağırlıkta miyavlıyorlar :)))) ama kızdıklarında aslan kesılıyor böcüler.. :))

birde buyuk olan son zamanlarda gelıp gelıp karnımı opuyor. kafasıyla okşuyor karnımı. bırkac kez kızın tekmesını hıssettı boncuk boncuk bana bakıyor. wooww der gıbı gozlerı :))))

buyugun adı gizmo kucugun adı kırpık :)))))

evet gizmonun doğum gunuydu her doğum gunlerınde bır brownı alınıyor. herkesın boyuna gore pastası :)))))

yaa obur gözüne usgnın karartısı gelmıste. paşam ne güzel donmus yuzunu. yavrum benım yaaa maşallah..

ay BUFFY köpüşlerin çok tatlı senin bebiş bunlar yolar ay ne tatlı olurlar beraber oynarlar:118:

yok teyzesi sakin sakin alıştırıcaz :))) yolmaya kalkarsa bunlarda ısırır Allah korusun :)))))) valla oynayacakları zamanı bende nasıl sabırsızlıkla bekliyorum :) boylar aynı herkes dört ayak ustunde :))) bayag alem olacaklar...

cok saol cnim aynen biz 3kisiyiz napalim koca gobekliyim:)

ogluslarim we ben sanirim en buyuk gobis biziz:)
maşallahh canımm sizeee bi bedende 3 kişi Allah ım sağlıkla almanı nasip etsin yavrularını
alemsin kız benimde göbekten çok totom çıktı yandan yarım dünya gibiyim şekilsiz hemde
kızz bıde yandan cek o zamanda görekk

benımkı kesın bı odunluk yapar kesın bn bılmıyom mı malımı yıne uzecek benıı

ayyy sinem yaa çok tatlılar gercekten dogum gunu kutlu olsssuunn kız normalde bn kopeklerden cok korkardım ama eşimin getirdiği kopek sayesınde bayaa alşıtım şöyle bahçeli bi evimiz olursa bizde alıca 2 tane inşş...

her sene bir cicek alıp kutlar. hatta gecen sene ıkı tane ayrı ayrı almış bırı oğluşlar adına :) biri kendi adınaydı :))
ama tabii bu sene ozel bısey yapmaları şart bence...
eşimin o konularda hiç sağı solu belli olmuyor bazen cok güzel bır suprız yapıyor bazen acaip oduna bağlıyor...
o yüzden ne zaman hangı frekansa gectı anlamıyorum :)))))) inşallah yanlış frenkasa geçmez :))) evde aile faciası kopar

sağol sevgı teyzesı. kocaman yalıyormuş senı :)))

ya sevgicim inan insan yasayınca anlıyor. insanın insana vemediği ve asla veremeyeceği bir sevgi veriyorlar insana. onların dünyası cok daha farklı. Rabbim bize birlikte yaşayıp inanılmaz sevgı alabılecegımız canlar vermıs resmen.. kızımın da her zaman evdekı kopusler değil kardeslerı olarak gormesını ıstıyorum. oyle işlicem onuda.. bizim evde cins ayrımı yok :)

inşallah canım cok ısterım bu sevgıyı tatmanı. bırde bebeklikten elıne dusunce onlarda anne baba bellıyor senı. o mınıkte çocuk gıbıdır sımdı :) hıc farkları yok. yalnız bunların yası buyusede çocuk kalıyorlar. :)

küçükte olsa bişeyler yaparlar belkim ya belli mi olur ince anlarına denk gelir belkim şahsen ben bekliyorum ufakta olsa bişey inş. utandırmaz beni

hehe benim ki öle bazen hiç beklemediğim şeyler görüyorum bazense nasıl olur ya bu kadarmı yani oluyorum hamile kaldığımdan beri özel günleri hep iyi değerlendirdi eşimin hakkını yemeyim şimdi ama asıl şimdi anneler günü en önemlisi ya bakalım

sağol canım güllerime bende bayıldımmmmm :) :) :)

ya bırbırıne yakın tarıhler bızımkısı aslında d.gunum eylülde gunumuz cok güzel gectı hedıyesınıde almış gayet hos. ama yıldonumumuz kasımda foss oldu. bide kv geliyor o zaman bızde mı olacak yoksa annesine mı gıdecek bılmıyorum. ben suprızden zıyade yalnız olmamızı ıstıyorum.
gecen yıldonumumuzun ıcıne eden de o aslında. esşim plan yapmış rez. yaptırmış. kv bıletını yıldonumumuzun aksamına almış. y.donumumuzde alana gıdıp karsılıyalım dıye. son anda başka sebeplerden onun gelısı (kendınden kaynaklı) ıptal oldu. ama bızım y.donumude uçtu gıttı. bıraz sabote etme huyu var yanı. bıraz değil bayag hatta..

:):) kiz simdiden kaynasti bizimkiler..ama senin sipaya soyle bizim abimizde var valla psikopat biraz 3yasinda :):) bilemem artik :):) bendede iki abi vardi zor oluyor yaa :):) insallah cnm hayirlisiyla aliriz kucagimiza gercktn cocuk bambaska oluyor bugun benm ogluma dogum yaptigim haftasi evlenen bi arkadasla karsilastm dedim gec kaldin bak ben ikinciyi yapiyorum oda demezmi hicte dusunmuyorm keyfim yerinde kiz dedim cocuk rahat kacirmaz daha cok eve mutluluk huzur nese verir daha cok evli oldugunu anlarsin..benim esim ikinci cocuga hic istemedi ben cok istedim korunmayi birakalim fln dedim istemedi aradan iki ay gecti korunmayi biraktik ve 3ay sonra hamileydim :) daha dogmadan ikinci cocugun tadini aldi diyoki ablasina gecengun walla bi eve 3tane cocuk lazim kizim dogsun buyusun yine istiyorum..olduuu dedim daha neler :)

benim eşim bayılıyo kopeklere ama varya o kadar iyi anlaşıyo ki onlarla bide kucukken köpeği ölmüş çok ağlamış ona hatta bazen konu açıldığında bile üzülüyor o yüzden cok sever alıt koynuna yatırır o derece yanii onlara olan sevgi ve onların gercekten bak onalrın bize insanlara karşı sevgisi çok farklı
küçükte olsa bişeyler yaparlar belkim ya belli mi olur ince anlarına denk gelir belkim şahsen ben bekliyorum ufakta olsa bişey inş. utandırmaz beni

inş utandırmaz cnm inş bakalım..bnmki hatırlamaz eminim yani hatırlar sonuzta annlere gunu bnımde ı-onunda annesının kutlanıcak ama benı akıl etmz o bnce

Kiz aklima ogluma dogum yaptigimseneki ilk anneler gunum geldi :):):) cok guldum mutfak rondom yoktu ne zamandir istiyodum aaa bi baktim anneler gununde esim almis gelmis yani adam evin ihtiyacini bana hediye diye almis :):)

ne sinri bişey senin kv ya insanın saçını başını yolası geliyo aynı benimki gibi
bizim evlilik yıl dönümü yazın olduğundan eşim iki senedir tatil hediyesi oluyodu bu sene doğum olcak tatil pek olmaz gibi anca kırkımız çıkınca birkaç günlüğüne belkim bu sene doğum günümde bilezik aldı hem hamilelik hediysi hem doğum günü hediyesi dedi sevgililer gününde de aynı bilenziktn bi tane daha almış çok şaşırmıştım ama gerçekten tebrik etmiştim maddi durumlarımız belli boşa masraf yapmamış tmm biraz pahalı hediyeler oldu ama yatırım amaçlıda süper oldu ben olsam o kadar akıl edemezdim yani ama anneler günüde cidden tmm pahalı bişey beklemem istememde ama anlamlı güzel bi hediye isterim hatta sadece eşimden de değil çevremde ki akrabalarıma görümceme vs. her anneler gününde küçükte olsa bişeyler alırım yaparım her sene haksızmıyım ama çokmu aç gözlülük fazla bi beklentimi ama çevremdeki o insanlar benim kadar ince düşüncek yapıda değil işte

eee sende şimdiden desene bu sene bende anne oluyorum falan diye

Kiz aklima ogluma dogum yaptigimseneki ilk anneler gunum geldi :):):) cok guldum mutfak rondom yoktu ne zamandir istiyodum aaa bi baktim anneler gununde esim almis gelmis yani adam evin ihtiyacini bana hediye diye almis :):)

akıllı davranmış adam nasıl olsa o ihtiyaç alıncak anneler gününde aradan çıkarayım bari demiş saçma sapan hediye almalarındansa iyidir ya

ohh eşinde sevıyormus inşallah sizede kucuk bır zuzu nasıp olur ailenız hepten cümbüş olur :)
kıyamam koca ınsan onların kayıbına nasıl sarsılıyor eşin daha çocukmuş bırde yasadıgında

bizde oyleyız ben bırını koynuma bırını popomun arkasına alır uyurum :)) simdi son zamanlarda sığışamıyoruz :)))
evde besleme muamelesi görmezler orası yasak burası yasak. heryer serbest.. onlarında evı burası..

son zamanlarda hamılelıgı duyan ınsanlar bazen kopekler ne olacak dıyor.. agız burun gıresım geliyor.. hangı kopekler dıyorum iki oğlum var onlarıda 3. evladım ıcın sokağa atmıcam heralde dıyorum. susuyorlar. ya herkes sevmek zorunda değil ve de saygım sonsuz ama bu lafın sevgiyle alakası yok sevmıyorsunda vıcdanındamı yok.... ben 10 yıllık cocugumumu sokağa atıcam.

şuanda da opup kokluyorum.. Her şey Rabbimden gelir. insanın nıyetı ıyı olsun yeterkı..

hmmm derım belkım cnm bakalım artık onuda dıycem dedıkten sonrada bı halt etmezse artık o onun kendıne has odunlugu olur

ayyy cnm tabiki bak eşim çok sever bayılır hatta içindede oyle bi hasret bi ukde var bilirim bnde cok severim ama eşim kadar değil vicdansızlık mı aslaaa tabiki karsımda ki insana sana dıyenler gibide asla demem yaniii. bnde mesela eşimin düşümediği şeyler yaparım aferdersin et veya tavuk gibi onların yyebileceği seyleri kesınlıkle cope atmam gece saat 11:00 de falan açar camı dışarı atarım ki yesınler sabah kaltıgımda bakarım ki yokk bu benı mutlu eder mesela sevap dır yanii..cnm oyle insanlar varkı resmen işkence ediyor onlara Allah onları bildiği gibi yapsın biride onlara oyle yapsa acımam valla sen can sın onlar can değil mii

:))) aynen canım valla yaptıklarına bazen aklım ermiyor pess dıyorum :))) Ne diyim ki Allaha havale ediyorum hep.. Rabbim ne eylerse güzel eyler diyorum.. çünkü düşündüğüm zaman aklım mantığım almıyor.. 7.yılımızdı. ya evladın evlenmıs sevıyor sevılıyor, gelınınde senı sevıyor daha ne ıstıyorsun.. ne gectı elıne... bıletıde yandı.. bunca yıldan sonra benım sevgımı, saygımı, destegımı herseyımı kaybettı.. 7 yıl anne yerıne koydum kv. dıye hıc bahsetmedım bak sımdı kv dıyorum. ıcımı tukettı cunku...

ya bende hıc maddı değerı yüksek olsun gıbı beklentım yok. düşünmeden oylesıne aldığı seylere sınır oluyorum. sırf almış olmak ıcın alınanlar..

eşin cok mantıklı hediye almış bence. ıster bozdur kendıne harca, ıster sakla, ıster evıne.. kibar ama bır okadarda ucu acık bır hedıye..

yok canım ne acgozlulugu anlatmıştın hatırlıyorum görümceye kv ye yaptığın hedıyelerı. hıc açgözlülük değil. onlarında buyuk kucuk farketmez bısey dusunmelerı lazım. ama kvnın sımdıye kadar kı tavrını düşünürsek zor :))) al bırını vur otekıne :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…