2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım benım senın ıcın demedım kı ben çevremde söyleyenler var. bırde dıyorum ya sevmeyene lafım cıdden yok samımıyetımle soyluyorum (sen zaten sevıyormussun senın ıcın demiyorum, çevremde hiç haz almayanlar var)
ama oyle bır diyaloga ne gerek var dımı durupta böyle bırsey soruyorlar. ev benım evım evlatlar benım evladım..

zaten illa aynı evde yaşamak değil ki olay. verdiğin yemek bile onlara ne fayda bılıyormusun Allah razı olsun senden..

ben mahallede 20-30 kediş bakıyorum. :))) mahallede deliye çıkacak adım :))) kedi doyurana deli diyorlar ya
son zamanlarda hamıle kedıcıkler cogaldı :2::2: yazık nasıl sığınmaya çalışıyorlar (( eve alalım dıye gözüme bakıyorlar.. karınları kocaman olmuş. onları kayırıyorum bende :))) extra mamalar verıyorum bebıslerı tosun olsun dıye :))) normalde 2 tane kap var kapının onunde sabıt kuru mama koyuyorum acıkan gelıp yıyor :)))

aman kv bişey beklediğim asla yok artık bana akmasın bulaşmasın sinirimi bozmasın yeter
herşeye rağmen anneler günüde yine kutlucam hediyesini alcam yani bi yandan çok kızıyorum kendime içimden gelmiyo
diğer yandan annemle babam zorluyo beni bu gibi durumlarda sen eşin için yapcan sen iyiiğini yap vs.vs.
Allah aşkına seninde kv burda olcak anneler gününde içinden nasıl gelcek kutlayasın öpesin hediye veresin ay Allah ım ne sinir bozucu ya

yok ben hediye işini bıraktım artıkta.. aylardır konuşma yok ya ben nasıl opucem onu dunuyorum hıc ıcım almıyor. esıme bıle soyledım gelecegı gun ızın alıcak ılk günden benı yalnız bırakma dedım. ya bılge anlamıyorum zaten aylarıdır aramadı sımdı nasıl yüzüme bakıcak.. düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum...

canım ya valla tebrik ederim seni nasıl büyük sevaba giriyosun her zaman derim hayvan sevgisi olmayanda insan sevgisi arama hiç
bizde ailecek köpekleri çok severiz ama biz hep büyük köpek baktık ilk doberman vardı komşular zehirli yicek atmış havlıyo diye öldü sonra maksır vardı paşamış aşıktım o köpeğe resmen bir bakışı vardı mazlum mazlum bitiriyodu insanı oda hastalandı ne serumlar yedi ne ilaçlar içti ciğerlerini üşütmüştü oda öyle öldü ama halimizi görseydin resmen evden cenaze çıkmış gibiydi hepimiz ağlıyoruz üzülüyoruz ondan sonrada pitbul aldık 2003 doğumlu geldiğinde avuç içi kadardı şimdi görsen devasa bişey oldu pitbul bakımı gerçekten zor nerde bakılıyo dersen biz dayımlarla altlı üstlü oturyodum koca bir bahçemiz vardı ordan taşındık tabi artık pitbulumuzun adı zeus zeus paşa orda hala ama hepimizin oğlusu o başka bişey bizim için bi süre görmedik mi inan özlüyoruz onu görmeye gidiyoruz aileden biri resmen biizm için
yalan konuşmayım ama kedilere karşı pek bi antipatim yok tabikide asla zarar vermem verilmesinede müsade etmem sadece eve yada bahçeye alıpta bakmam onlarda can ya onlarda Allah ın verdiği canı taşıyolar

aman cnm yaa bilyom bana demedğini bn kendimi örn.veriyom sadece

valla sinemcim yaptıgın sevginin otesınde buyuk sevap helal olsun Allah ım sana daha cok verır işte emin ol yaptığın çok guzel bişey bnde az ucundan tutyorum işte olduğu kadar inan herkes boyle düşünse ama nerdeeee bazılarının içi körelmiş resmen ..

kız senın mustakıl mııı valla tam bakmalık beslemelık oturmalık sohbetlık çay kahve içmelik

ah canım ya seninki hadi uzak benim ki bize o kadar yakın olmasına rağmen aylarca küsüp bizle konuşmuyo sonra kendi kendine barışıyo bişey yok gibi yüzümüze bakıyo evimize geliyo ben tiksiniyorum resmen utanıyorum onalr nasıl utanmıyolar ben hediyede alırım kesin alırım annemde babamda aldırır bi şekilde ben almasamda onlar alır bilge aldı derler eşim içinmiş eşimi ezmiş olurmuşum ne alakaysa onlar bana yapmayınca eşim bana karşı ezik mi oluyo hiçte olmuyo onların terbiyesizliği

ay anam saat gelmiş ben çıkıyom kızlar hepicinizi koccaman öptük dikkat edin kendinize

canım yaa kıyamam. ben bu zehır atanları Rabbıme havale edıyorum.. bunlar ınsan değil. insan kılığında şeytanın adamları...
bizim mahallede bır suru kopek var ama bellı zamanlarda havlar kopekler. kopeklerden cok çocuk ciyaklaması duyuyorum. napiim şimdi ''bana ne elin cocugu benım cocugum değil ben ne dınlıcem'' dıye cocugumu zehırlıyım...... bu işin hayvanı ınsanı yok. biri bir canın canını alabılıyorsa o kışı ınsanda oldurur rahatlıkla...

canım zaten kayıpta oyle oluyor ya.. evinden bır can gıdıyor cok zorr.... bızde 2007 de yaşlılıktan dolayı bır bıdığımızı kaybettık. ben aylarca toparlanamadım. mıllet kopegemı uzuluyor dedı.. saydırdım tabı... Rabbim verdiği her cana saygım sevgım sonsuz..

kediyle hiç yaşamadım aynı evde. sadece gecen yaz bır yavru kedı dusmus eşimin eline iş yerinde. paletlerın altından zor kurtarmış canını. 1 ay ona baktım kapalı balkonda yuva bulana kadar. (benımkıler yüzünden eve alamadım sakatlık çıkar dıye) Rabbıme sukurler olsun maşallah dıyım cok da güzel bır aileye gıttı sımdı mutlu mesut yasıyor tontiş :)

evde kediyle zor anlaşırım gıbı geliyor :))) tabı buyuk konusmıyım :))) ama dısarda cok hasır nesırım :))) cok küçükler cunku mama bulmak onlar ıcın zor dayak cok yıyorlar mama ararken. o yüzden barı onu yapayım dedım. uzun zamandır yerlerı sabıt gelıp yıyorlar. kalmadığında miw miww sesleniyorlar hatta :)

Canım benımmm

Rabbimin takdiri sevabı. ama Allah bılıyor ya ıcımı sevap olsun dıye yapmıyorum. oyle muhtaçlar kı bır elini atınca goruyor ınsan daha fazla ne yaparım oluyorsun ((
azı cogu yok canım yapıyorsun ya Allah razı olsun.. aynen herkes cope atacağına bır kıyıya koysa ne canlar doyar varya.. önceden onlara ozal tavuk vs de yapıyordum da sımdı gucum yok o kadar detaylı yapmaya. kendımıze bıle yemek pişirecek gucum olmuyor bazen

yok tatlım apartaman dairesi. ama maşallah dıyım tadılattan sonra vılla gıbı oldu kızz :)))))) giriş kat hemen onumde bahçe var. salondan bahçeye cıkı kapısı yaptırdık. ordan fırt fırt çıkıyorum :)) kedişlerin kaplarıda orda kimse bişey diyemiyor. devamlı ılaclıyıp yıkıyorum. pislikte olmuyor. yoksa bınada hayvan düşmanı cok kıllık yaparlar. daha dedım ya 2-3 gun once yıkarken hortum facıası yasadım :)))

bir ara dısardanda ceker resmini koyarım :)

işte sen ondan ziyade aileni kıramıyorsun o da normal canım. bosver yıne derlerse al annecıgın babacığın ıcın yaptığını dusun. ama esas annecıgıne cok güzel bır jest yap.
bende aile baskısı olmadığından sallamıyorum artık. uzakta da bılgecım boylesıde ayrı zor bır geliyor gecelı gunduzlu beraberiz...

ay anam saat gelmiş ben çıkıyom kızlar hepicinizi koccaman öptük dikkat edin kendinize

bizde kocaaaamannnn optuk.. ıyı bakın kendınıze tatlılar...

kızlar nasılsınız bakalım lohusa pijamaları ne kadan pahalıymış yavvv:) bebişe bugun hastane çıkışı aldım ilk defa aşırı heyecanlıymış beee:) artık baya baya hissettiriyor afacan kendini sabırsızlıktan ölüyorum resmen:) Allahım ebbişlerimizi ve bizi korusun her türlü kötülükten...

2kilo 300 gr aldım ben

canım benim sağlıklı gebelikte 12 kg ortalama almak gerekiyor.Bu hesaplamayla sen hamilelik boyunca kendinden kilo vermişsin. Zaten doğum sonrası düzenli emzirmek nasip olursa günde 1200 kaloriyi sadece emzirme ile kaybedeceğiz. Tüm annelerimiz ve bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilo gelip geçici :) Kimse kiloya takmasın yani :)
Bu arada sinirimin sebebini buldum evde inşaat işleri yapılacak. Hem akşama kadar onlarca hasta bakıp evde bu işlerle uğraşmak zor olucak ama 5 güne biter dediler :44:

şimdiye kadar ustaların hiç gününde bitirdiğini görmedim ama bakalım...

herkezlere günaydın mutlu huzurlu günler çalışan annişlere hayırlı işler

maşallah canım çok az almışsın bende 3 kilo aldım bebeğimin gelişimi iyimiş ama doktor çok az almışssın dedi küçük bebek doğurursun dedi sanada öyle bişey dedimi doktor

ben kilolu ham,le kaldığım için bana öyle bişey demedi bebeğin kilosu gelişimi şuanda gayet iyi çok şükür

günaydınlar gün yoğunlaşmadan hamişdaşlarıma slm vereyim dedim

şimdi benim fıstığım hareketlendiğinden beri babası karnıma elini koyunca gelip avucunun ortasına toplanıyodu,dün eşim karnıma yine elini koydu geldi avucuna toplandı amannn ne acı sanki orayı açıp çıkacak çek elini başlarım baba kız aşkınıza amma canım acıdı dedim

bide haftasonu lohusa pisamamı aldım birazdan link atarım

canlar günaydınnn ,benim cadı da sabaha kadar dürttü,gerçek mi rüya mı belli değil,rüyamda da canımı acıtana kadar itiyomuş,ağlıyodum ağrıdan,canım yaaa anasının tatlı cadısıı

Arkadashlar oncelikle herkese merhaba, mayisin 2ne adet olmayali iki ay oluyo ama idrar testler hep negatif cikiyor shimdi napicagimi bilmiyorum, kan testi yaptiramiyorum bazi sorunlardan dolayi ama napicagimida bilmiyorum, yada gec dollenmemi, lutfen yardim edin benim gibi hamile kalan varmi? (((

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bende rüyamda sabaha kadar ev boyadım

dün boyaları aldık oğluşun odası mavi ama epey koyu mavi, bizim oda fuşya,geri kalan yerler çok açık gri yalnız griyi az aldık önce deneyip sonra devamını alıcaz çünkü evim kahvenin en koyu tonundan başlayıp krem rengi tüllerle son buluyo bu durumda yine kahve tonumu olmalı diye kararsız kaldım şuan ki rengi kum beji siz ne dersiniz bu konuda :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…