hmmm derım belkım cnm bakalım artık onuda dıycem dedıkten sonrada bı halt etmezse artık o onun kendıne has odunlugu olur
ayyy cnm tabiki bak eşim çok sever bayılır hatta içindede oyle bi hasret bi ukde var bilirim bnde cok severim ama eşim kadar değil vicdansızlık mı aslaaa tabiki karsımda ki insana sana dıyenler gibide asla demem yaniii. bnde mesela eşimin düşümediği şeyler yaparım aferdersin et veya tavuk gibi onların yyebileceği seyleri kesınlıkle cope atmam gece saat 11:00 de falan açar camı dışarı atarım ki yesınler sabah kaltıgımda bakarım ki yokk bu benı mutlu eder mesela sevap dır yanii..cnm oyle insanlar varkı resmen işkence ediyor onlara Allah onları bildiği gibi yapsın biride onlara oyle yapsa acımam valla sen can sın onlar can değil mii
:))) aynen canım valla yaptıklarına bazen aklım ermiyor pess dıyorum :))) Ne diyim ki Allaha havale ediyorum hep.. Rabbim ne eylerse güzel eyler diyorum.. çünkü düşündüğüm zaman aklım mantığım almıyor.. 7.yılımızdı. ya evladın evlenmıs sevıyor sevılıyor, gelınınde senı sevıyor daha ne ıstıyorsun.. ne gectı elıne... bıletıde yandı.. bunca yıldan sonra benım sevgımı, saygımı, destegımı herseyımı kaybettı.. 7 yıl anne yerıne koydum kv. dıye hıc bahsetmedım bak sımdı kv dıyorum. ıcımı tukettı cunku...
ya bende hıc maddı değerı yüksek olsun gıbı beklentım yok. düşünmeden oylesıne aldığı seylere sınır oluyorum. sırf almış olmak ıcın alınanlar..
eşin cok mantıklı hediye almış bence. ıster bozdur kendıne harca, ıster sakla, ıster evıne.. kibar ama bır okadarda ucu acık bır hedıye..
yok canım ne acgozlulugu anlatmıştın hatırlıyorum görümceye kv ye yaptığın hedıyelerı. hıc açgözlülük değil. onlarında buyuk kucuk farketmez bısey dusunmelerı lazım. ama kvnın sımdıye kadar kı tavrını düşünürsek zor :))) al bırını vur otekıne :))))
aman kv bişey beklediğim asla yok artık bana akmasın bulaşmasın sinirimi bozmasın yeter
herşeye rağmen anneler günüde yine kutlucam hediyesini alcam yani bi yandan çok kızıyorum kendime içimden gelmiyo
diğer yandan annemle babam zorluyo beni bu gibi durumlarda sen eşin için yapcan sen iyiiğini yap vs.vs.
Allah aşkına seninde kv burda olcak anneler gününde içinden nasıl gelcek kutlayasın öpesin hediye veresin ay Allah ım ne sinir bozucu ya
canım benım senın ıcın demedım kı bençevremde söyleyenler var. bırde dıyorum ya sevmeyene lafım cıdden yok samımıyetımle soyluyorum (sen zaten sevıyormussun senın ıcın demiyorum, çevremde hiç haz almayanlar var)
ama oyle bır diyaloga ne gerek var dımı durupta böyle bırsey soruyorlar. ev benım evım evlatlar benım evladım..
zaten illa aynı evde yaşamak değil ki olay. verdiğin yemek bile onlara ne fayda bılıyormusun Allah razı olsun senden..
ben mahallede 20-30 kediş bakıyorum. :))) mahallede deliye çıkacak adım :))) kedi doyurana deli diyorlar ya
son zamanlarda hamıle kedıcıkler cogaldı :2::2: yazık nasıl sığınmaya çalışıyorlar(( eve alalım dıye gözüme bakıyorlar.. karınları kocaman olmuş. onları kayırıyorum bende :))) extra mamalar verıyorum bebıslerı tosun olsun dıye :))) normalde 2 tane kap var kapının onunde sabıt kuru mama koyuyorum acıkan gelıp yıyor :)))
canım benım senın ıcın demedım kı bençevremde söyleyenler var. bırde dıyorum ya sevmeyene lafım cıdden yok samımıyetımle soyluyorum (sen zaten sevıyormussun senın ıcın demiyorum, çevremde hiç haz almayanlar var)
ama oyle bır diyaloga ne gerek var dımı durupta böyle bırsey soruyorlar. ev benım evım evlatlar benım evladım..
zaten illa aynı evde yaşamak değil ki olay. verdiğin yemek bile onlara ne fayda bılıyormusun Allah razı olsun senden..
ben mahallede 20-30 kediş bakıyorum. :))) mahallede deliye çıkacak adım :))) kedi doyurana deli diyorlar ya
son zamanlarda hamıle kedıcıkler cogaldı :2::2: yazık nasıl sığınmaya çalışıyorlar(( eve alalım dıye gözüme bakıyorlar.. karınları kocaman olmuş. onları kayırıyorum bende :))) extra mamalar verıyorum bebıslerı tosun olsun dıye :))) normalde 2 tane kap var kapının onunde sabıt kuru mama koyuyorum acıkan gelıp yıyor :)))
yok ben hediye işini bıraktım artıkta.. aylardır konuşma yok ya ben nasıl opucem onu dunuyorum hıc ıcım almıyor. esıme bıle soyledım gelecegı gun ızın alıcak ılk günden benı yalnız bırakma dedım. ya bılge anlamıyorum zaten aylarıdır aramadı sımdı nasıl yüzüme bakıcak.. düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum...
ay anam saat gelmiş ben çıkıyom kızlar hepicinizi koccaman öptük dikkat edin kendinize
canım ya valla tebrik ederim seni nasıl büyük sevaba giriyosun her zaman derim hayvan sevgisi olmayanda insan sevgisi arama hiç
bizde ailecek köpekleri çok severiz ama biz hep büyük köpek baktık ilk doberman vardı komşular zehirli yicek atmış havlıyo diye öldü sonra maksır vardı paşamış aşıktım o köpeğe resmen bir bakışı vardı mazlum mazlum bitiriyodu insanı oda hastalandı ne serumlar yedi ne ilaçlar içti ciğerlerini üşütmüştü oda öyle öldü ama halimizi görseydin resmen evden cenaze çıkmış gibiydi hepimiz ağlıyoruz üzülüyoruz ondan sonrada pitbul aldık 2003 doğumlu geldiğinde avuç içi kadardı şimdi görsen devasa bişey oldu pitbul bakımı gerçekten zor nerde bakılıyo dersen biz dayımlarla altlı üstlü oturyodum koca bir bahçemiz vardı ordan taşındık tabi artık pitbulumuzun adı zeus zeus paşa orda hala ama hepimizin oğlusu o başka bişey bizim için bi süre görmedik mi inan özlüyoruz onu görmeye gidiyoruz aileden biri resmen biizm için
yalan konuşmayım ama kedilere karşı pek bi antipatim yok tabikide asla zarar vermem verilmesinede müsade etmem sadece eve yada bahçeye alıpta bakmam onlarda can ya onlarda Allah ın verdiği canı taşıyolar
aman cnm yaa bilyom bana demedğini bn kendimi örn.veriyom sadece
valla sinemcim yaptıgın sevginin otesınde buyuk sevap helal olsun Allah ım sana daha cok verır işte emin ol yaptığın çok guzel bişey bnde az ucundan tutyorum işte olduğu kadar inan herkes boyle düşünse ama nerdeeee bazılarının içi körelmiş resmen ..
kız senın mustakıl mııı valla tam bakmalık beslemelık oturmalık sohbetlık çay kahve içmelik
ah canım ya seninki hadi uzak benim ki bize o kadar yakın olmasına rağmen aylarca küsüp bizle konuşmuyo sonra kendi kendine barışıyo bişey yok gibi yüzümüze bakıyo evimize geliyo ben tiksiniyorum resmen utanıyorum onalr nasıl utanmıyolar ben hediyede alırım kesin alırım annemde babamda aldırır bi şekilde ben almasamda onlar alır bilge aldı derler eşim içinmiş eşimi ezmiş olurmuşum ne alakaysa onlar bana yapmayınca eşim bana karşı ezik mi oluyo hiçte olmuyo onların terbiyesizliği
ay anam saat gelmiş ben çıkıyom kızlar hepicinizi koccaman öptük dikkat edin kendinize
2kilo 300 gr aldım ben
maşallah canım çok az almışsın bende 3 kilo aldım bebeğimin gelişimi iyimiş ama doktor çok az almışssın dedi küçük bebek doğurursun dedi sanada öyle bişey dedimi doktor
herkezlere günaydın mutlu huzurlu günler çalışan annişlere hayırlı işler
herkezlere günaydın mutlu huzurlu günler çalışan annişlere hayırlı işler
canlar günaydınnngünaydınlar gün yoğunlaşmadan hamişdaşlarıma slm vereyim dedim
şimdi benim fıstığım hareketlendiğinden beri babası karnıma elini koyunca gelip avucunun ortasına toplanıyodu,dün eşim karnıma yine elini koydu geldi avucuna toplandı amannn ne acı sanki orayı açıp çıkacak çek elini başlarım baba kız aşkınıza amma canım acıdı dedim
bide haftasonu lohusa pisamamı aldım birazdan link atarım
canlar günaydınnn,benim cadı da sabaha kadar dürttü,gerçek mi rüya mı belli değil,rüyamda da canımı acıtana kadar itiyomuş,ağlıyodum ağrıdan,canım yaaa anasının tatlı cadısıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?