2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Lutfen bana yardim edin ( gec dollenmemi acaba, neden testler negatif cikiyor ? Aranizda benim gibi olup sonra hamile oldugunu ogrenler varmi? Allahim inshallah hamileyimdir (

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Lutfen bana yardim edin ( gec dollenmemi acaba, neden testler negatif cikiyor ? Aranizda benim gibi olup sonra hamile oldugunu ogrenler varmi? Allahim inshallah hamileyimdir (

bişey demeyeyim dedim ama biz burdan nasıl yardım edelim doktora gitsen nasıl olur

tatlım selam,ben de odalaraın ayrı renk olmasını seviyom,bebek odası yine mavi mi olacak?söylediğin gri güzel bence öle kapalı bir renk de değil,ama yatak odası için seçtiğin renk harika,ben de fuşya,mürdüm,lila,olsun isterdim,kendi evim olursa yaparım,mekan rengi çok önemli ruh sağlığı açısından

Anladigim kadariyla en son martta adet olmussun. Gec döllenme de olsa bunca zamn cikardi diye düşünüyorum. Genede en sağlam bilgi doktordan olur görünmen gerek burdan olmaz boyle.

Son düzenleme:

fuşyayı eşim seçti bende kırmadım mevcut rengi pamuk şekeri pembeydi inş güzel olur

Doktordan sordum ama oda gec dollenme olmush olabilir diyo ama siz hamile oldugunuz icin sizden soruyorum acaba sizin aranizda benim gibi olup hamile kalanlar vardir diye

bu kadar süre gecikmede gebelik olsa belli olurdu bence ayrıntılı bir muayene olmalısın ihmale gelmez

Son düzenleme:
günaydın iyi sabahlar gribin son noktasına geldim bugünde akşam oluverse. aynen sabaha kadar döndüm durdum artık ne sağ ne sol tarafa dönüp uyuyabiliyorum tepikleyip duruyor.

günaydın kızlar..
benim kızım müziğe inanılmaz tepki veriyor ne zaman müzik başlasa hareket etmeye başlıyor ama karnımdan gözle görülecek şekilde...
sizce gerçekten tepkimi veriyor yok sa öylemi denk geliyor acaba?

günaydın ses seviyesi nasıl duyabilecek yüksekliktemi ses iniş çıkışlarına tepki veriyordur. ben müzük konusunda çok kararsız kaldım dinletiyimmi dinletmeyimmi, ne çeşit dinleyteyim diye dinletirsem işkence gibimi olur, diye çelişkide kaldım ben yüksek sesten çok fazla rahatsız oluyorum müzikte dahil bende kızım bana çekmiştir diye fazla sesten uzak tutuyorum.

ha bende hep açıkınca bebek çok hareketleniyor oda açıktı galiba diyordum anladımki karnımın gurultusundan hareketleniyormuş

gunaydin bugun 11 20de randewum war dua edin enfeksynm gecmis olsun 5gun hastanede yattim 14tane iqne yedim enfksyn yuzunden umarim kurtulmusumdur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fuşyayı eşim seçti bende kırmadım mevcut rengi pamuk şekeri pembeydi inş güzel olur
canım a101 kataloğunda şu boya püskürtücü var ya ondan gördüm 50 tl perşembe günü sanırım indirim kataloğa bakıom

Son düzenleme:

onun için özel açmamıştım ben müziği tv izliyorduk orda müzik başlayınca başlıyo harekete sonra müzik durdu bebekte durdu acaba bizemi yle geliyor dedik tekrar müzik açtık tekrar hareketlenmeye başladı garip bir durum ses normaş tv sesindeydi ne çok gürültülü ne de çok kısık...

canım a101 kataloğunda şu boya püskürtücü var ya ondan gördüm 50 tl perşembe günü sanırım indirim kataloğa bakıom

boya püskürtme hiç bir işe yaramıyor diye duydum kızlar alığta boşa masraf etmeyin bence... hem ucu hemen tıkanıyormuş hemde e fazla 15-20 dk çalışıyormuş sonra tekrar şarj etmek gerekiyormuş biz bebeğin odasını kendimiz boyadık fırçayla biraz yorucu oldu ama çokta zevkliydi :)

ay ne guzel sewiyo dmekki muziqi benimkiler kafasina gore oynamak istemezse muzikte kar etmiyo inat olcaklar heralde bazen ugrastiriyolar beni oynasin diye

boya püskürtme değilde vakumlu hurçların fiyatı epey iyiymiş

herkezlere günaydın mutlu huzurlu günler çalışan annişlere hayırlı işler

günaydın iyi sabahlar gribin son noktasına geldim bugünde akşam oluverse. aynen sabaha kadar döndüm durdum artık ne sağ ne sol tarafa dönüp uyuyabiliyorum tepikleyip duruyor.

gunaydin bugun 11 20de randewum war dua edin enfeksynm gecmis olsun 5gun hastanede yattim 14tane iqne yedim enfksyn yuzunden umarim kurtulmusumdur

kızlar gunaydın hayırlı bi gun olsun inş
aahh rüyalarr rüyalar bnde bu gece iki kere aglayarak uyandım yanı eşim uyandırdı ama nasıl aglıyom gozlerımı açtım eşim beni tokatlıyordu ona baktım sonra korma dıye opuyo bıde

NAGİ naptın aldınız mı boyaları kocan ekmedi umarım..senin bilinç altına yerleşti tabi gece rüyalarına girmiş..
AYŞEEE bnde kocanmınn sırtına dayadım göbişi tekmeledi durdu babasını
BİLGEMM nasılsın tatlımmmm

kızlarrr benim velet de benim sesimi tanıyoır artık bn hele yuksek sesle konuşiym hemen tepki veriyor..YAGMURcum hayırlı haberler alırsın inş..

herkeşleri optum

ayyy evet bahcedeki resmını koy mutlaka ama tmm bugun beklıyorum bak gerçi sen aksama anca gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…