oğluşum halısı ve zuzusuda hazır
Eki Görüntüle 1090772
zuzunun üstüne adımız sığmadı rüz yazabildik
Eki Görüntüle 1090773 Eki Görüntüle 1090774
Eki Görüntüle 1090775
uğur böceğini karnıma koyduğumda oğluş resmen tepki gösterdi bözeği tekmelemeye başladı inanamadım
benimki de ıııçkırıyıdııı demin,ben elimi koyunca bile bi temkinli bu cadı yaaa,önce kontrol diyo sanırım bu kim diye,güzel haberlerle gel inşallah canımay ne guzel sewiyo dmekki muziqi benimkiler kafasina gore oynamak istemezse muzikte kar etmiyo inat olcaklar heralde bazen ugrastiriyolar beni oynasin diye.
evin eksiği hiiiiç bitmiyo nagican ya,hurç baya kullanışlı ama,benim de var da evde hep küçüklerden almışım,oysa bana büyük lazım,battaniye,uykuseti içinboya püskürtme değilde vakumlu hurçların fiyatı epey iyiymiş
sevgicanım yazık benim de eşim sabaha kadar beni dinlemiş,burnundan nefes alıp ağzından verdiği halde bu ses nerden çıkıyo diye eğilmiş dinlemiş uyuyamamaış,bi ara dürttü,gidip yanodada yatam mıdedim saçmalama deyip uyuyabilmiş yazık,ben genelde sırtüstü yatıyom yaa,korkuyom ama bi bakıom hop sağa dönmüşüm yada sırtüstü yatmışımmm :18:kızlar gunaydın hayırlı bi gun olsun inş
aahh rüyalarr rüyalar bnde bu gece iki kere aglayarak uyandım yanı eşim uyandırdı ama nasıl aglıyom gozlerımı açtım eşim beni tokatlıyordu ona baktım sonra korma dıye opuyo bıde
NAGİ naptın aldınız mı boyaları kocan ekmedi umarım..senin bilinç altına yerleşti tabi gece rüyalarına girmiş..
AYŞEEE bnde kocanmınn sırtına dayadım göbişi tekmeledi durdu babasını
BİLGEMM nasılsın tatlımmmm
kızlarrr benim velet de benim sesimi tanıyoır artık bn hele yuksek sesle konuşiym hemen tepki veriyor..YAGMURcum hayırlı haberler alırsın inş..
herkeşleri optum
benimki de ıııçkırıyıdııı demin,ben elimi koyunca bile bi temkinli bu cadı yaaa,önce kontrol diyo sanırım bu kim diye,güzel haberlerle gel inşallah canım
evin eksiği hiiiiç bitmiyo nagican ya,hurç baya kullanışlı ama,benim de var da evde hep küçüklerden almışım,oysa bana büyük lazım,battaniye,uykuseti için
sevgicanım yazık benim de eşim sabaha kadar beni dinlemiş,burnundan nefes alıp ağzından verdiği halde bu ses nerden çıkıyo diye eğilmiş dinlemiş uyuyamamaış,bi ara dürttü,gidip yanodada yatam mıdedim saçmalama deyip uyuyabilmiş yazık,ben genelde sırtüstü yatıyom yaa,korkuyom ama bi bakıom hop sağa dönmüşüm yada sırtüstü yatmışımmm :18:
kızlar gunaydın hayırlı bi gun olsun inş
aahh rüyalarr rüyalar bnde bu gece iki kere aglayarak uyandım yanı eşim uyandırdı ama nasıl aglıyom gozlerımı açtım eşim beni tokatlıyordu ona baktım sonra korma dıye opuyo bıde
NAGİ naptın aldınız mı boyaları kocan ekmedi umarım..senin bilinç altına yerleşti tabi gece rüyalarına girmiş..
kızlarrr benim velet de benim sesimi tanıyoır artık bn hele yuksek sesle konuşiym hemen tepki veriyor..YAGMURcum hayırlı haberler alırsın inş..
herkeşleri optum
ins gelince hemen yazarm kilolarni merak ediyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın sevgim biz iyiyiz şükür sen nasılsınkızlar gunaydın hayırlı bi gun olsun inş
herkeşleri optum
amin canım Allah razı olsun halı senin sayende oldu valla sen buldun bize halıyı çok teşekkür ederizsen resim atarsında ben bulmaz mıyım :)))
zuzunuz çok şeker allah kabul etsin şimdiden,halınız tam denk gelmiş ve mobilyalarınızla harıka olmuş modeller tam uymuş ne güzel canım benim,
senin göbüşde çok cici duruyo rüzgar ne güzel büyümüş öyle yirim onu yirimmm,benimkide son günlerde büyüdü ama karnımın çok aşağıda olduğunu söylüyo herkes hakkatende göbek deliğimden başlıyo şişliğimiz ehh bide seninki kadar büyütemedim ben göbüşü ama buna da şükür diyorum 10 gün öncesine kadar minicikti şimdi 5 aylık gibi görünüyoruz en azından
bu arada eşinle görüştün mü canım hangi gün size uyar gelin gariiii
günaydın sevgim biz iyiyiz şükür sen nasılsın
amin canım Allah razı olsun halı senin sayende oldu valla sen buldun bize halıyı çok teşekkür ederiz
sende ekle bi göbişte görelim poyraz paşayı ne kadar büyümüş kız ben son günlerde resmen atak yaptım bi anda göbiş kocaman oldu çokta kilo aldım zaten biliyosun her sabah pastaneden kahvaltılık alıyorum tezgahtar bi kız var her sabahta öle beni bi süsüyo bugün dayanamadı cinsiyeti ne diye sordu erkek dedim aaa karşılıklı iki erkek dedi kim hamile burda dedim bendekız hamileymiş meğer 5 aylık ama karnı düm düz hiç bişey yok nerde taşıyon ssen bebeği dedim gülüyo ben hiç kilo almadım diyo kız toplu zayıf değil ama göbek yok kendimi kocaman hissettim kızın karşısında sizin kaç aylık dedi direk 8 aylığız biz dedim ay 7 demeye utandım ay zaten yarın 7 ay bitiyo 8. aya giriyoruz nasip olursa dimi sen nasıl hesaplıyosun
benimki de ıııçkırıyıdııı demin,ben elimi koyunca bile bi temkinli bu cadı yaaa,önce kontrol diyo sanırım bu kim diye,güzel haberlerle gel inşallah canım
evin eksiği hiiiiç bitmiyo nagican ya,hurç baya kullanışlı ama,benim de var da evde hep küçüklerden almışım,oysa bana büyük lazım,battaniye,uykuseti için
sevgicanım yazık benim de eşim sabaha kadar beni dinlemiş,burnundan nefes alıp ağzından verdiği halde bu ses nerden çıkıyo diye eğilmiş dinlemiş uyuyamamaış,bi ara dürttü,gidip yanodada yatam mıdedim saçmalama deyip uyuyabilmiş yazık,ben genelde sırtüstü yatıyom yaa,korkuyom ama bi bakıom hop sağa dönmüşüm yada sırtüstü yatmışımmm :18:
inş cnm enfeksiyon ne zamndır var peki agrı yapıyor mu
hay Allah iyiliğini versin ne utanıyondaha tam 7 ayımız bitmiyor ama hadi senin güzel hatrın için 8 aylık oluverelim
sevgim günaydın balım aldık boyaları,hatta rüyamda sabaha kadar boya yaptımsabah telefonda eşime anlattım benim için çok önemsiz bir konu kafana taktığına değmez diyo bende benim için şuan en önemli şey bu dedim bu adamın rahatlığı pesss
nagim ben her ay bitiğinde yeni gebelik ayına giriyorum diye hesap ediyorum zaten hamilelik 9 ay 10 gün ediyo 40 haftada yani nisan bittimi 7 bitiyo mayıs bittimi 8 bitiyo haziran bittimi de 9 bitiyo Allah nasip kısmet ederse benim bide sezeryan olcak 1 hafta önce doğum olsa temmuzun ilk haftası gibi denk gelir inş. tabi bi aksilik olmaz erken doğum olmazda internette baktınmıda 29.hafta 8 aya giriyon
kız bırak ayı mayı 2 ay kaldı ya bişey kalmadı şaka gibi ilk öğrendiğimde dr 4,5 haftalık demişti yarın 30.haftaya gircez Allah izin verirse 30 lu haftalar o kadar uzak geliyoduki bana anlatamam sana çok şükür bugünümüze
günaydın sevgim biz iyiyiz şükür sen nasılsın
amin canım Allah razı olsun halı senin sayende oldu valla sen buldun bize halıyı çok teşekkür ederiz
sende ekle bi göbişte görelim poyraz paşayı ne kadar büyümüş kız ben son günlerde resmen atak yaptım bi anda göbiş kocaman oldu çokta kilo aldım zaten biliyosun her sabah pastaneden kahvaltılık alıyorum tezgahtar bi kız var her sabahta öle beni bi süsüyo bugün dayanamadı cinsiyeti ne diye sordu erkek dedim aaa karşılıklı iki erkek dedi kim hamile burda dedim bendekız hamileymiş meğer 5 aylık ama karnı düm düz hiç bişey yok nerde taşıyon ssen bebeği dedim gülüyo ben hiç kilo almadım diyo kız toplu zayıf değil ama göbek yok kendimi kocaman hissettim kızın karşısında sizin kaç aylık dedi direk 8 aylığız biz dedim ay 7 demeye utandım ay zaten yarın 7 ay bitiyo 8. aya giriyoruz nasip olursa dimi sen nasıl hesaplıyosun
hay Allah iyiliğini versin ne utanıyondaha tam 7 ayımız bitmiyor ama hadi senin güzel hatrın için 8 aylık oluverelim
sevgim günaydın balım aldık boyaları,hatta rüyamda sabaha kadar boya yaptımsabah telefonda eşime anlattım benim için çok önemsiz bir konu kafana taktığına değmez diyo bende benim için şuan en önemli şey bu dedim bu adamın rahatlığı pesss
günaydın annecikler :)
eksikler yavaş yavaş tamamlanmaya başlıyor mayıs sonu itibariyle her an kuzuları beklemeye başlayacağız sanırım :)
tek tek alıntı yapamadım ama aldıklarınız göbüşleriniz kuzularınız hepsi çok güzel görünüyor maşallah sizlere :)
rüyalara gelince ,bende gece nerdeyse 2 saatte bir uyanıyorum tosunum hem gece hem gündüz dürtüklüyor beni de
herkes zorlanıyormusun diyor zor zamanların başladı diye canımı sıkmaya çalışıyor. hiç umursamıyorum çok mutluyum diyorum Allah bu günleri yaşamayı nasip etti bana hiç de şikayetçi değilim çok şükür kendimi çokk iyi hissediyorum. kadının kadına ettiğini başka kimse kimseye etmemiştir heralde
bir mucizeye sahip olabilmenin kolay olmadığını bilenlerdenim çok şükür. böyle laf sokup mucizesi olanlarda bunun farkında olmayanlar tınlamıyorum artık patavatsızları
benim bekarkende wardi cnim erken dgm riski olur diye yatirdi hastaneye bugun bakcaz gectimi cok agri yapiyodu kasiklarimda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam canım,teoride doğru aslında hesap ama kalan güne bakınca zaman geçmiycekmiş gibi geliyiiii,bu arada pastane ürünleri rahatsız etmiyo mu,geçen ben de poğaça yedim amannnn midem baya fena oldu,yemek borusu yanıyodu resmen.günaydın sevgim biz iyiyiz şükür sen nasılsın
günaydın canım hoşgeldin,Allah'a hamdolsun,kimsenin kucağını boş bırakmasın,iCümlemizin evladına sağlık vesinngünaydın annecikler :)
eksikler yavaş yavaş tamamlanmaya başlıyor mayıs sonu itibariyle her an kuzuları beklemeye başlayacağız sanırım :)
tek tek alıntı yapamadım ama aldıklarınız göbüşleriniz kuzularınız hepsi çok güzel görünüyor maşallah sizlere :)
rüyalara gelince ,bende gece nerdeyse 2 saatte bir uyanıyorum tosunum hem gece hem gündüz dürtüklüyor beni de
herkes zorlanıyormusun diyor zor zamanların başladı diye canımı sıkmaya çalışıyor. hiç umursamıyorum çok mutluyum diyorum Allah bu günleri yaşamayı nasip etti bana hiç de şikayetçi değilim çok şükür kendimi çokk iyi hissediyorum. kadının kadına ettiğini başka kimse kimseye etmemiştir heralde
bir mucizeye sahip olabilmenin kolay olmadığını bilenlerdenim çok şükür. böyle laf sokup mucizesi olanlarda bunun farkında olmayanlar tınlamıyorum artık patavatsızları
aynen bilgem aydı haftaydı derken doğum zamanı geliyor benim bile 20 mayıs kontrolümde çalışabilir yada doğum izni başlangıcı raporumu almam lazım ne kalmış kihoş benden ve eşimden başka ne zaman izne ayrılacağım herkese dert oldu amir yıllık izne çıkcam 2 hafta idare et der,üstüne vazife olmayan herkes izne çıktın mı ne zaman çıkcan der millet ne meraklı yaww
selam canım,teoride doğru aslında hesap ama kalan güne bakınca zaman geçmiycekmiş gibi geliyiiii,bu arada pastane ürünleri rahatsız etmiyo mu,geçen ben de poğaça yedim amannnn midem baya fena oldu,yemek borusu yanıyodu resmen.
günaydın canım hoşgeldin,Allah'a hamdolsun,kimsenin kucağını boş bırakmasın,iCümlemizin evladına sağlık vesinnbu vesile ile sorayım
hangi BAKIM SETİni alcaksınız ben bayaaa kararsızz kaldımm:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?