2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

sen resim atarsında ben bulmaz mıyım :)))
zuzunuz çok şeker allah kabul etsin şimdiden,halınız tam denk gelmiş ve mobilyalarınızla harıka olmuş modeller tam uymuş ne güzel canım benim,
senin göbüşde çok cici duruyo rüzgar ne güzel büyümüş öyle yirim onu yirimmm,benimkide son günlerde büyüdü ama karnımın çok aşağıda olduğunu söylüyo herkes hakkatende göbek deliğimden başlıyo şişliğimiz ehh bide seninki kadar büyütemedim ben göbüşü ama buna da şükür diyorum 10 gün öncesine kadar minicikti şimdi 5 aylık gibi görünüyoruz en azından
bu arada eşinle görüştün mü canım hangi gün size uyar gelin gariiii

ay ne guzel sewiyo dmekki muziqi benimkiler kafasina gore oynamak istemezse muzikte kar etmiyo inat olcaklar heralde bazen ugrastiriyolar beni oynasin diye.
benimki de ıııçkırıyıdııı demin,ben elimi koyunca bile bi temkinli bu cadı yaaa,önce kontrol diyo sanırım bu kim diye,güzel haberlerle gel inşallah canım
boya püskürtme değilde vakumlu hurçların fiyatı epey iyiymiş
evin eksiği hiiiiç bitmiyo nagican ya,hurç baya kullanışlı ama,benim de var da evde hep küçüklerden almışım,oysa bana büyük lazım,battaniye,uykuseti için

sevgicanım yazık benim de eşim sabaha kadar beni dinlemiş,burnundan nefes alıp ağzından verdiği halde bu ses nerden çıkıyo diye eğilmiş dinlemiş uyuyamamaış,bi ara dürttü,gidip yanodada yatam mıdedim saçmalama deyip uyuyabilmiş yazık,ben genelde sırtüstü yatıyom yaa,korkuyom ama bi bakıom hop sağa dönmüşüm yada sırtüstü yatmışımmm :18:

sende bendensin demekki bnde sırt ustu yatıyorum farkettıgımde donuyorum ama ıcımden de acaba kac saat tır bu şekılde yattım dıyede dusunuyorum korkuom bnde farkedmıyorum uyku semesinde napım

ins gelince hemen yazarm kilolarni merak ediyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın sevgim biz iyiyiz şükür sen nasılsın

amin canım Allah razı olsun halı senin sayende oldu valla sen buldun bize halıyı çok teşekkür ederiz
sende ekle bi göbişte görelim poyraz paşayı ne kadar büyümüş kız ben son günlerde resmen atak yaptım bi anda göbiş kocaman oldu çokta kilo aldım zaten biliyosun her sabah pastaneden kahvaltılık alıyorum tezgahtar bi kız var her sabahta öle beni bi süsüyo bugün dayanamadı cinsiyeti ne diye sordu erkek dedim aaa karşılıklı iki erkek dedi kim hamile burda dedim bende kız hamileymiş meğer 5 aylık ama karnı düm düz hiç bişey yok nerde taşıyon ssen bebeği dedim gülüyo ben hiç kilo almadım diyo kız toplu zayıf değil ama göbek yok kendimi kocaman hissettim kızın karşısında sizin kaç aylık dedi direk 8 aylığız biz dedim ay 7 demeye utandım ay zaten yarın 7 ay bitiyo 8. aya giriyoruz nasip olursa dimi sen nasıl hesaplıyosun

hay Allah iyiliğini versin ne utanıyon daha tam 7 ayımız bitmiyor ama hadi senin güzel hatrın için 8 aylık oluverelim

sevgim günaydın balım aldık boyaları,hatta rüyamda sabaha kadar boya yaptım sabah telefonda eşime anlattım benim için çok önemsiz bir konu kafana taktığına değmez diyo bende benim için şuan en önemli şey bu dedim bu adamın rahatlığı pesss

günaydın annecikler :)

eksikler yavaş yavaş tamamlanmaya başlıyor mayıs sonu itibariyle her an kuzuları beklemeye başlayacağız sanırım :)

tek tek alıntı yapamadım ama aldıklarınız göbüşleriniz kuzularınız hepsi çok güzel görünüyor maşallah sizlere :)

rüyalara gelince ,bende gece nerdeyse 2 saatte bir uyanıyorum tosunum hem gece hem gündüz dürtüklüyor beni de

herkes zorlanıyormusun diyor zor zamanların başladı diye canımı sıkmaya çalışıyor. hiç umursamıyorum çok mutluyum diyorum Allah bu günleri yaşamayı nasip etti bana hiç de şikayetçi değilim çok şükür kendimi çokk iyi hissediyorum. kadının kadına ettiğini başka kimse kimseye etmemiştir heralde

bir mucizeye sahip olabilmenin kolay olmadığını bilenlerdenim çok şükür. böyle laf sokup mucizesi olanlarda bunun farkında olmayanlar tınlamıyorum artık patavatsızları

benimkiler costu simdi nasil oynuyolar:)

nagim ben her ay bitiğinde yeni gebelik ayına giriyorum diye hesap ediyorum zaten hamilelik 9 ay 10 gün ediyo 40 haftada yani nisan bittimi 7 bitiyo mayıs bittimi 8 bitiyo haziran bittimi de 9 bitiyo Allah nasip kısmet ederse benim bide sezeryan olcak 1 hafta önce doğum olsa temmuzun ilk haftası gibi denk gelir inş. tabi bi aksilik olmaz erken doğum olmazda internette baktınmıda 29.hafta 8 aya giriyon
kız bırak ayı mayı 2 ay kaldı ya bişey kalmadı şaka gibi ilk öğrendiğimde dr 4,5 haftalık demişti yarın 30.haftaya gircez Allah izin verirse 30 lu haftalar o kadar uzak geliyoduki bana anlatamam sana çok şükür bugünümüze

aynen bilgem aydı haftaydı derken doğum zamanı geliyor benim bile 20 mayıs kontrolümde çalışabilir yada doğum izni başlangıcı raporumu almam lazım ne kalmış ki hoş benden ve eşimden başka ne zaman izne ayrılacağım herkese dert oldu amir yıllık izne çıkcam 2 hafta idare et der,üstüne vazife olmayan herkes izne çıktın mı ne zaman çıkcan der millet ne meraklı yaww

iyiii tatlım nasıl olsun bıan once hafta bıtsın onumuzdekı hafta gelsin dıye beklıyorum

ohh şükür almışsınız..nagim hakkaten bu adamlar nıye boyle rahat bizimde surusune bereket işimiz var eşime dıyorum artık yapalım bak başlayalım adam yok relaks yanii hani sonuçta bizim yarına ne olacağımız bellı değil kii bn Allah korusun yarın bişey olsa yatsam hastaneye binbir şey kafamda dolaşır ev aklımda kalır

günaydın

kimileri öyle dıyor kimileride ağrın oldugu halde ohooo sen şimdi böyleysen der bunlarda bnm gıcıgıma gıdıyor kardeşim senle bn aynı mıyız sanki pardon da bn bu kadar dert etmıyorum sana mı düşmüş sen mi gelıp bakıyon yani bana..ama hakkatten kadının kadına ettğiğni başkası etmez doğru bi söz...valla bana öyle diyenlri kendi hallerine bırakltım ötüp dursunlar..
benim bekarkende wardi cnim erken dgm riski olur diye yatirdi hastaneye bugun bakcaz gectimi cok agri yapiyodu kasiklarimda

Allah korusun cnm zamanında gelsinler inş..gelince bizede haber ver :26:

Kizlar simdi kahvalti yapiyorum gelin hepberaber olsn :) birazdn hazrlanip cikcam kizimin ve benim eksiklikleri tamamliycaz annemdeyim simdi oglusuda anneme birakcam esim carsida bekliyck bakalim gun nasil gecicek illaki almalisin dedikleriniz varmi? Bide bu sabah itibariyle kizim gelmeden memislerden sütü gelmis pijamamda her iki memisdede azbisi sut akmisti :):) bende merak ediyodum gec kaldi bu sefer oglumda 5
Ayda baslamisti :)

selam canım,teoride doğru aslında hesap ama kalan güne bakınca zaman geçmiycekmiş gibi geliyiiii,bu arada pastane ürünleri rahatsız etmiyo mu,geçen ben de poğaça yedim amannnn midem baya fena oldu,yemek borusu yanıyodu resmen.
günaydın canım hoşgeldin,Allah'a hamdolsun,kimsenin kucağını boş bırakmasın,iCümlemizin evladına sağlık vesinn bu vesile ile sorayım
hangi BAKIM SETİni alcaksınız ben bayaaa kararsızz kaldımm
:44::44:

ay aynen nagim ya bizimde işyerinde herkez sen daha çalışıyon mu çıkmıcan mı rapora bilmem ne sormaya başladı son günlerde karnımda baya büyüdü dikkatini çekiyo herkezin artık millet çok meraklı haziran sonuna kadar burdayım diyorum eee burda doğurusun sen artık yorulmuyonmu sen gitsene eve dinlenesin aman sıkıcı insanlar

tam gobegm ortasi catliyo inanmiyrm ya nasi moralm bozuldu of of

evet kalan güne bakınca daha çok görünüyo benim gibi hesap edince daha rahatlatıcı oluyo
canım benim zati mide sorunum vardı eskiden ezelden tek yiyebildiğim şey gevrek başka hiç bi pastane ürününü yiyemem gevrek dokunmuyo Allah tan

Güzel çabucak geçen bir gün olur inşallah :) çok kötü uyandım ben de bu sabah bacak ağrısından ağladım resmen, kocam da rüyamda ağlıyom sanmış şş tamam tamam geçti diyesakinleştirmeye çalışıyo çok garip ağrılar yaa, uykum aılınca ağrı da kalmıyor..gündüz uyurken de öyle ağrım olmuyor, ne varsa gecelerde..dra sordum niye hep gece ağrıyo diye hormonların salgılanmasıyla alakalı olabilir sebebi bilinmiyor dedi...neyse buhalimize de şükürler olsun :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…