- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
iyiii tatlım nasıl olsun bıan once hafta bıtsın onumuzdekı hafta gelsin dıye beklıyorum
ohh şükür almışsınız..nagim hakkaten bu adamlar nıye boyle rahatbizimde surusune bereket işimiz var eşime dıyorum artık yapalım bak başlayalım adam yok relaks yanii hani sonuçta bizim yarına ne olacağımız bellı değil kii bn Allah korusun yarın bişey olsa yatsam hastaneye binbir şey kafamda dolaşır ev aklımda kalır
günaydın
kimileri öyle dıyor kimileride ağrın oldugu halde ohooo sen şimdi böyleysen der bunlarda bnm gıcıgıma gıdıyor kardeşim senle bn aynı mıyız sanki pardon da bn bu kadar dert etmıyorum sana mı düşmüş sen mi gelıp bakıyon yani bana..ama hakkatten kadının kadına ettğiğni başkası etmez doğru bi söz...valla bana öyle diyenlri kendi hallerine bırakltım ötüp dursunlar..
Allah korusun cnm zamanında gelsinler inş..gelince bizede haber ver :26:
günaydın
kimileri öyle dıyor kimileride ağrın oldugu halde ohooo sen şimdi böyleysen der bunlarda bnm gıcıgıma gıdıyor kardeşim senle bn aynı mıyız sanki pardon da bn bu kadar dert etmıyorum sana mı düşmüş sen mi gelıp bakıyon yani bana..ama hakkatten kadının kadına ettğiğni başkası etmez doğru bi söz...valla bana öyle diyenlri kendi hallerine bırakltım ötüp dursunlar..
günaydın cnmGüzel çabucak geçen bir gün olur inşallah :) çok kötü uyandım ben de bu sabah bacak ağrısından ağladım resmen, kocam da rüyamda ağlıyom sanmış şş tamam tamam geçti diyesakinleştirmeye çalışıyoçok garip ağrılar yaa, uykum aılınca ağrı da kalmıyor..gündüz uyurken de öyle ağrım olmuyor, ne varsa gecelerde..dra sordum niye hep gece ağrıyo diye hormonların salgılanmasıyla alakalı olabilir sebebi bilinmiyor dedi...neyse buhalimize de şükürler olsun :):)
günaydın canım hoşgeldin,Allah'a hamdolsun,kimsenin kucağını boş bırakmasın,iCümlemizin evladına sağlık vesinnbu vesile ile sorayım
hangi BAKIM SETİni alcaksınız ben bayaaa kararsızz kaldımm:44::44:
tam gobegm ortasi catliyo inanmiyrm ya nasi moralm bozuldu of of
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzel çabucak geçen bir gün olur inşallah :) çok kötü uyandım ben de bu sabah bacak ağrısından ağladım resmen, kocam da rüyamda ağlıyom sanmış şş tamam tamam geçti diyesakinleştirmeye çalışıyoçok garip ağrılar yaa, uykum aılınca ağrı da kalmıyor..gündüz uyurken de öyle ağrım olmuyor, ne varsa gecelerde..dra sordum niye hep gece ağrıyo diye hormonların salgılanmasıyla alakalı olabilir sebebi bilinmiyor dedi...neyse buhalimize de şükürler olsun :):)
günaydın canım hoşgeldin,Allah'a hamdolsun,kimsenin kucağını boş bırakmasın,iCümlemizin evladına sağlık vesinnbu vesile ile sorayım
hangi BAKIM SETİni alcaksınız ben bayaaa kararsızz kaldımm:44::44:
günaydın cnm
benımde gece kasıklarım cok agrıyor artık ama bu halımıze sukur gercekten bebişer sağlıklı ollsun yeter ki biz analar katlanırız
aminn inşallah Ayşem :)
ben her şeyini sabamed aldım ama geçen gün güneş kremini chicco aldık. sabunu şampuanı kremi falan hepsi sabamed. bakalım inşallah iyi gelir :)
aynen öyle :)
25 nisan da bir yakınımız doğum yaptı .normal doğum için gitmiş sancı falan da çekmiş ama açılma olmayınca sezeryan a almışlar. bebek de anne de gayet iyi çok şükür. dün KV ile konuşuyorum ,diyo ki inşallah normal olur .karnı hep kalmış aynı duruyor öyle hiç bişey de yapamıyor . bunu yüzüne söylemediniz di mi dedim. daha 3 günlük şişi de iner göbeğide ben öyle olursam sakın bana laf etmeyin dedimbaştan uyardım bi de bakalım :) lohusa depresyonuna millet sokuyor sanırım
hoşgeldin canım,sen magnezyuma devam ediyon de mi seda,belki artık yetmiyodur ondan inşallah başka bişey yoktur,eeee bizim veletler sömürüyolar bizi,feda olsun elbet ama beslenme de önemli,ben pekmeze devam,içmiyom da tahinle karıştırıyom,demire devam,magnezyuma ve b 12 ye de e gel de boğazına hakim olGüzel çabucak geçen bir gün olur inşallah :) çok kötü uyandım ben de bu sabah bacak ağrısından ağladım resmen, kocam da rüyamda ağlıyom sanmış şş tamam tamam geçti diyesakinleştirmeye çalışıyoçok garip ağrılar yaa, uykum aılınca ağrı da kalmıyor..gündüz uyurken de öyle ağrım olmuyor, ne varsa gecelerde..dra sordum niye hep gece ağrıyo diye hormonların salgılanmasıyla alakalı olabilir sebebi bilinmiyor dedi...neyse buhalimize de şükürler olsun :):)
hoşgeldin canım,sen magnezyuma devam ediyon de mi seda,belki artık yetmiyodur ondan inşallah başka bişey yoktur,eeee bizim veletler sömürüyolar bizi,feda olsun elbet ama beslenme de önemli,ben pekmeze devam,içmiyom da tahinle karıştırıyom,demire devam,magnezyuma ve b 12 ye de e gel de boğazına hakim ol
eşine helal olsun bizimki ne yapıcak acaba...bnde susarmıyım bilmiyorum ama aşırı sinirleneceğim kesin yanii
hoşgeldin canım,sen magnezyuma devam ediyon de mi seda,belki artık yetmiyodur ondan inşallah başka bişey yoktur,eeee bizim veletler sömürüyolar bizi,feda olsun elbet ama beslenme de önemli,ben pekmeze devam,içmiyom da tahinle karıştırıyom,demire devam,magnezyuma ve b 12 ye de e gel de boğazına hakim ol
ben ne magnezyum ne kalsiyum nede vitamin kullanıyorum :44: tek kullandığım demir ilacı drde diğerlerini içmesen de demiri ihmal etme dedi onuda işte bigün içiyom bigün unutuyom :44:
bnde demir magnezyum b12 kullanıyorum 14 kilo aldım bu zamana kadar..
kızlar bide bu rapaor suresi sat a gore mi değerlendirilıyor :44::44:
nagicanım içmeyince inan farkediyo,bağırsaklar bile duruyo şimdi vücut buna alışıyo,magn.sayesinde o sindirim sorunu azaldı ama buna rağmen hemr.oluyo ne iştir anlamadım :44:ben ne magnezyum ne kalsiyum nede vitamin kullanıyorum :44: tek kullandığım demir ilacı drde diğerlerini içmesen de demiri ihmal etme dedi onuda işte bigün içiyom bigün unutuyom :44:
Sewgi,Nagi,Bilgeee aloooDevam ediyom magnezyuma, dra söyledim 2 ye çıkar dedi..benimki kramp gibi de değil, basenlerin ordan ağrıyor, dün ne sağıma ne solumane sırt üstü yatabildimgerçi geceki aktivitenin de etkisi olmuş olabilir bu ağrıya demir, magnezyum ve omega içiyom ben, diyetisyen omegayı yatarken iç dedi, iştah açar en azından sabah aç uyanırsın dedi işe yarıyo sadece sabah deli gibi aç oluyorum, bazen erken uyanıyorum açlıktan uyuyamıyom yeniden, 1-2 bişi atıştırıp uyumaya devam ediyom
Sewgi,Nagi,Bilgeee alooo
yaramazlık yapmış kızlar buuuuuu,bi de neyim var diyoooooo
mesaj iyidir,zemin araştırmasıgündüz msj bilem attım hahahaa ama gelmedi :92:
mesaj iyidir,zemin araştırması
Gunaydin annisler ve tatli kuzulariiiii
Yaww yaramazlik yapio musunuz siz ben herifle kardeş kardeş yatiom
6ayda iki kez falan oldu ki bundan sonra hic olmaz dr banada birşey demedi de korktuk yaw biz.....
Sewgi,Nagi,Bilgeee alooo
yaramazlık yapmış kızlar buuuuuu,bi de neyim var diyoooooo
Gunaydin annisler ve tatli kuzulariiiii
Yaww yaramazlik yapio musunuz siz ben herifle kardeş kardeş yatiom
6ayda iki kez falan oldu ki bundan sonra hic olmaz dr banada birşey demedi de korktuk yaw biz.....normal doğumu kolaylastirdigi dogru mu acaba
kız sen ne fenasııınnn seeennn adamı rahat bırakmıyon kesin sen varyaaa ..
hosgeldın cnm
uwww konuya gel bnm gecen hafta oldu en son hemide sabah
Ben de tedirginoluyodum ama en başından beri hiçbir sıkıntımız olmadı çok şükür, dr da doğuma kadar devam edebilirsiniz deyince gözümü karartıyom :)
Hahaha ben mi fenayım yok canımmm :):) adamın canına tak dedi artık :) evimizde yapmıyo yapmıyo 2 hafta gezmeye gittik ablamlarda kalırken sıkıştırıyo, istanbuldayız da korkuyom bişi olursa drum da yok diye bişi olmaz bişi olmaz diyerek kandırdı :) dün de benkandırdım napiyim :) sıpa rahat bıraksa biz de rahat olcaz da ne zaman başlasak sıpa da içerden başlıyo
vayyy yawrummm kiss muhtesemsiniz siz
yok kız AYSE ye dediydim bn onu ama sende az değilmişsinsiz varyaaa heheheh aman cnm bunlarda erkek şimdi problem yokken sal gitsin aşırı olmayanından sonucta bunun lohusalığı var gari sonra adamların dışarıda ha böyle :111::111::111::111: olmasın gözleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?