2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ins hepimizinki zamaninda gelir hemen yazarm kc kilo oldular acep:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım hoşgeldin,Allah'a hamdolsun,kimsenin kucağını boş bırakmasın,iCümlemizin evladına sağlık vesinn bu vesile ile sorayım
hangi BAKIM SETİni alcaksınız ben bayaaa kararsızz kaldımm
:44::44:[/QUOTE]

aminn inşallah Ayşem :)

ben her şeyini sabamed aldım ama geçen gün güneş kremini chicco aldık. sabunu şampuanı kremi falan hepsi sabamed. bakalım inşallah iyi gelir :)

aynen öyle :)

25 nisan da bir yakınımız doğum yaptı .normal doğum için gitmiş sancı falan da çekmiş ama açılma olmayınca sezeryan a almışlar. bebek de anne de gayet iyi çok şükür. dün KV ile konuşuyorum ,diyo ki inşallah normal olur .karnı hep kalmış aynı duruyor öyle hiç bişey de yapamıyor . bunu yüzüne söylemediniz di mi dedim. daha 3 günlük şişi de iner göbeğide ben öyle olursam sakın bana laf etmeyin dedim baştan uyardım bi de bakalım :) lohusa depresyonuna millet sokuyor sanırım

günaydın cnm

benımde gece kasıklarım cok agrıyor artık ama bu halımıze sukur gercekten bebişer sağlıklı ollsun yeter ki biz analar katlanırız

ben her şeyini sabamed aldım ama geçen gün güneş kremini chicco aldık. sabunu şampuanı kremi falan hepsi sabamed. bakalım inşallah iyi gelir :)

25 nisan da bir yakınımız doğum yaptı .normal doğum için gitmiş sancı falan da çekmiş ama açılma olmayınca sezeryan a almışlar. bebek de anne de gayet iyi çok şükür. dün KV ile konuşuyorum ,diyo ki inşallah normal olur .karnı hep kalmış aynı duruyor öyle hiç bişey de yapamıyor . bunu yüzüne söylemediniz di mi dedim. daha 3 günlük şişi de iner göbeğide ben öyle olursam sakın bana laf etmeyin dedim baştan uyardım bi de bakalım :) lohusa depresyonuna millet sokuyor sanırım [/QUOTE]

ehhh işttee bak akdın dogum yapmış onun agrısı yetmıyo bide bu gıbı sozlere maruz kalıyo o agrılar karın şişlği iner de soylelen laflar insana daha cok dokunur gercekten aman kımsının ne olacagı bellı degıl bak normal dogum için gitmiş sezryan olmus Allah ım hayırlı sağlıkla evlatlatrımız kucagımız almayı nasıp etsin inş başkada bişey istemem..
kız bizde şimdiden bize karşı söylenecek sözler için tetikte olalaım kimsenin moralimizi bozmasına izin vermeyelim

tam gobegm ortasi catliyo inanmiyrm ya nasi moralm bozuldu of of

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy neden bozuyosun moralini olmasa anarmol olurdu kaldıki ikiz taşıyosun cnm benim tek derdin çatlak olsun

geçmiş olsun cnm benim bacağıma 2 kez kramp girdi ondada mandalinanın yöntemi denedim cidden işe yaradı

25 nisan da bir yakınımız doğum yaptı .normal doğum için gitmiş sancı falan da çekmiş ama açılma olmayınca sezeryan a almışlar. bebek de anne de gayet iyi çok şükür. dün KV ile konuşuyorum ,diyo ki inşallah normal olur .karnı hep kalmış aynı duruyor öyle hiç bişey de yapamıyor . bunu yüzüne söylemediniz di mi dedim. daha 3 günlük şişi de iner göbeğide ben öyle olursam sakın bana laf etmeyin dedim baştan uyardım bi de bakalım :) lohusa depresyonuna millet sokuyor sanırım [/QUOTE]

ahh baştanda uyarsan o lafından geri kalmıcak,yetmicek etrafında doğum yapmış olanlarla kıyaslıcak,yüzüne söylemesede arkandan konuşulanları millet gelip yumurtlucak

ehhh işttee bak akdın dogum yapmış onun agrısı yetmıyo bide bu gıbı sozlere maruz kalıyo o agrılar karın şişlği iner de soylelen laflar insana daha cok dokunur gercekten aman kımsının ne olacagı bellı degıl bak normal dogum için gitmiş sezryan olmus Allah ım hayırlı sağlıkla evlatlatrımız kucagımız almayı nasıp etsin inş başkada bişey istemem..
kız bizde şimdiden bize karşı söylenecek sözler için tetikte olalaım kimsenin moralimizi bozmasına izin vermeyelim [/QUOTE]

ahh sevgi ahh öyle garip bir süreç ki çelik gibi sinir bile dayanmıyor aşırı hassas oluyosun,kimi pat pat cevabını verirken kimi de benim gibi susuyo bu süreçte eş faktörü çok önemli eşim olmasa sanırım lohusa sendromu yaşardım

Son düzenleme:
hoşgeldin canım,sen magnezyuma devam ediyon de mi seda,belki artık yetmiyodur ondan inşallah başka bişey yoktur,eeee bizim veletler sömürüyolar bizi,feda olsun elbet ama beslenme de önemli,ben pekmeze devam,içmiyom da tahinle karıştırıyom,demire devam,magnezyuma ve b 12 ye de e gel de boğazına hakim ol

ben ne magnezyum ne kalsiyum nede vitamin kullanıyorum :44: tek kullandığım demir ilacı drde diğerlerini içmesen de demiri ihmal etme dedi onuda işte bigün içiyom bigün unutuyom :44:

ben ne magnezyum ne kalsiyum nede vitamin kullanıyorum :44: tek kullandığım demir ilacı drde diğerlerini içmesen de demiri ihmal etme dedi onuda işte bigün içiyom bigün unutuyom :44:
nagicanım içmeyince inan farkediyo,bağırsaklar bile duruyo şimdi vücut buna alışıyo,magn.sayesinde o sindirim sorunu azaldı ama buna rağmen hemr.oluyo ne iştir anlamadım :44:

Devam ediyom magnezyuma, dra söyledim 2 ye çıkar dedi..benimki kramp gibi de değil, basenlerin ordan ağrıyor, dün ne sağıma ne solumane sırt üstü yatabildim gerçi geceki aktivitenin de etkisi olmuş olabilir bu ağrıya demir, magnezyum ve omega içiyom ben, diyetisyen omegayı yatarken iç dedi, iştah açar en azından sabah aç uyanırsın dedi işe yarıyo sadece sabah deli gibi aç oluyorum, bazen erken uyanıyorum açlıktan uyuyamıyom yeniden, 1-2 bişi atıştırıp uyumaya devam ediyom

Sewgi,Nagi,Bilgeee alooo
yaramazlık yapmış kızlar buuuuuu,bi de neyim var diyoooooo

Gunaydin annisler ve tatli kuzulariiiii

Yaww yaramazlik yapio musunuz siz ben herifle kardeş kardeş yatiom

mesaj iyidir,zemin araştırması

adam da şaşırdı zaten nooldu sana diyo, dedim bana bişi olmadı hormonlara oldu

Hicran eskisi gibi değil tabi,ayda yılda bire düştük artık :) dr sıkıntı yok diyo, ben de adamı düşünüyom yazık ona da, bu işin lohusalığı var bir de...:)

Sewgi,Nagi,Bilgeee alooo
yaramazlık yapmış kızlar buuuuuu,bi de neyim var diyoooooo

kız sen ne fenasııınnn seeennn adamı rahat bırakmıyon kesin sen varyaaa ..

hosgeldın cnm

uwww konuya gel bnm gecen hafta oldu en son hemide sabah

6ayda iki kez falan oldu ki bundan sonra hic olmaz dr banada birşey demedi de korktuk yaw biz..... normal doğumu kolaylastirdigi dogru mu acaba

Ben de tedirginoluyodum ama en başından beri hiçbir sıkıntımız olmadı çok şükür, dr da doğuma kadar devam edebilirsiniz deyince gözümü karartıyom :)

kız sen ne fenasııınnn seeennn adamı rahat bırakmıyon kesin sen varyaaa ..

hosgeldın cnm

uwww konuya gel bnm gecen hafta oldu en son hemide sabah

Hahaha ben mi fenayım yok canımmm :):) adamın canına tak dedi artık :) evimizde yapmıyo yapmıyo 2 hafta gezmeye gittik ablamlarda kalırken sıkıştırıyo, istanbuldayız da korkuyom bişi olursa drum da yok diye bişi olmaz bişi olmaz diyerek kandırdı :) dün de benkandırdım napiyim :) sıpa rahat bıraksa biz de rahat olcaz da ne zaman başlasak sıpa da içerden başlıyo

yok kız AYSE ye dediydim bn onu ama sende az değilmişsin siz varyaaa heheheh aman cnm bunlarda erkek şimdi problem yokken sal gitsin aşırı olmayanından sonucta bunun lohusalığı var gari sonra adamların dışarıda ha böyle :111::111::111::111: olmasın gözleri

Hahhhaa valla yaa şimdiden bıraksak 2 ay var,1.5 ay da doğum sonrası 3.5 ay aboooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…